Sofia Gurgu

Sofia Gurgu

Campanie activa 32 zile
74.2747% Complete

Suma primita

29.710 €

Necesari

40.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_614c181bbf307_Sofia-Gurgu-23.09.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Deliman F.
Pop D.
MARIAN R.
Dumitras C.
DASCALU C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Sofia Gurgu

Campanie activa 32 zile

Update-uri campanie

10 Nov
2021-11-10

În primele 28 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 2659 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

03 Nov
2021-11-03

În primele 21 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 2317 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

29 Oct
2021-10-29

Dragii noștrii noi ne-am întors acasă pentru o perioada scurta de timp pentru ca medicilor le-a fost teama sa nu ia contact cu vreo infecție și sa o protejam cât putem de mult . Pentru moment alimentația Sofiei este stabilita și tratamentul este ok iar micuța urca în greutate iar în prezent avânt 5640gr noi ne pregătim cu pași repezi pentru operații! Nu este deloc ușor pentru noi , este un drum foarte lung și extrem de greu ! Iar cât vom fi acasă Sofia va merge la terapii , va face săptămânal analize sa vedem cum este micuța iar asistenta ei personala voi fi eu ! Am învățat în 10 luni de când o am pe Sofia poate mai mult decât as fi învățat dacă făceam o școală! La orice schimbare bruscă a Sofiei ne vom întoarce de urgență! Știu ca poate va rog tot timpul și poate v-ați plictisit sa ma auziți implorand sa ne ajutați dar eu știu ca va urma o perioada lunga de spitalizare iar costurile vor fi foarte mari! De asemenea știu ca mulți dintre voi ne susțin și fac tot ce este posibil pentru Sofia! Va rugăm să trimiteți un SMS la 8832 pentru doar 2 euro Sofia va putea fi cu un pas înainte și orice donație în conturile Salveaza o inimă Pentru Micuța noastră va fi un pas înainte! Și de asemenea și conturile Sofiei sunt valabile pentru oricine dorește sa ajute acest suflet nevinovat ! Noi va mulțumim nespus de mult iar bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toți! De altfel tot ce sa cheltuit și se cheltuie exista facturi și putem dovedit pe ce se duc acești bănuți care pe Sofia o ajuta sa trăiască!Pana în prezent s-au cheltuit peste 28000 mii de euro !

28 Oct
2021-10-28

În primele 14 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 1938 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

26 Oct
2021-10-26

Am câteva vesti despre Sofia ! A început sa ia în greutate azi are 5560gr este o veste foarte bună ca a reușit de când suntem în spital sa ia 1kg ținând cont de sindromuri și problemele ei intestinale ! Este o fetita luptătoare iar Dumnezeu o iubește si ne este alături ! Sofia are tot schimbat de la alimentație pana la tratament iar medicii au reușit sa ii creeze o alimentație corespunzătoare sa poată lua în greutate ca să poată fi operată. Din cauza bacteriilor din spital sau eventuale infecții medicii vor sa ne externeze pt câteva săptămâni  pana ajunge la greutatea de 7kg și  încercăm cu tratamentul, alimentația chiar dacă o voi hrăni prin sonda nazogastrica sa fie bine . Medicii au spus ca dacă sunt probleme sa ne întoarcem de urgență înapoi! Dumnezeu sa ne ajute și va mulțumim tuturor din suflet!  

22 Oct
2021-10-22

În primele 7 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 1400 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

19 Oct
2021-10-19

În primele 4 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 1075 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

19 Oct
2021-10-19

Dragii noștrii venim cu vesti despre micuța noastră Sofia ! După cum știți noi trebuie sa luam în greutate ca să putem întra în operație minim 7kg! În prezent micuța a început sa urce cu pași mărunți dar totuși exista speranță astăzi are 5180gr dar din păcate pentru moment nu mai poate fi hrănită cu biberonul pentru ca din cauza cailor ei respiratorii foarte îngustate exista posibilitatea sa se înece la înghițire iar pentru a nu depune foarte mult efort și sa nu consume caloriile au preferat sa o hrănim prin sonda nazogaztrica! Și asa speram sa ia mai repede în greutate ! După cum știți Sofia de acum ne și aude având aparate auditive ! Chiar dacă suferă enorm acest copilaș întotdeauna a fost și este cu zâmbetul pe buze pentruca ea vrea cu orice preț sa trăiască  ! Va mulțumim din tot sufletul pentru ajutor iar Sofi va mulțumește din toată inimioara ei ! Va rugăm să ne ajutați încontinoare orice donație oricât de mica pentru Sofia va fi cu un pas înainte!

15 Oct
2021-10-15

Dacă ți-aș spune că poți cheltui 2€ cu folos, că acei aproape 10 lei îți pot aduce o împlinire, o bucurie care schimbă o viață, ai fi dispus să îi oferi?

2€ este costul unui SMS cu textul „SOFIA” pe care dacă îl trimiți la numărul 8832 îi vei oferi unui îngeraș de 10 luni o șansă în plus la o copilărie fericită.

Începând de astăzi până pe 14 Noimbrie 2021 micuța Sofia va beneficia de campania de strângere de fonduri prin SMS la numărul 8832 mesaj Sofia.

Vă mulțumim!

11 Oct
2021-10-11

Bună ziua! Astăzi avem o veste buna Sofia a primit aparatele auditive și pentru prima dată ne aude mult mai bine . Le mulțumim  dinsuflet tuturor oamenilor care sprijină cazul Sofiei Gurgu ! Datorită  oamenilor cu suflet Sofia progresează  și poate avea o șansă la o viață cât decât normală.  Va rugam sa fiți alături de Sofia incontinoare noi avem nevoie de la fel de mult ca și pana acum! Sofia are o șansă la viață va rugăm să îi redați o copilărie mult mai bună!

02 Oct
2021-10-02

Sofia , are foarte mare nevoie de ajutor! Sofia este tot în Turcia , medicii spun ca trebuie sa ia cel puțin 2kg sa o bage în sala de operații, zilnic face investigații și cauta cel mai bun remediu sa poată lua în greutate ! Este o lupta grea ținând cont ca noi ne luptăm și cu doua sindromuri  ceea ce face mai dificila luarea în greutate! Credeți-mă ca nu este deloc ușor.....Nici nu am cuvinte sa spun cât ne luptăm zi de zi ! Dar Sofia lupta și  vrea sa trăiască  ! De puțin timp a început sa își tina puțin câte puțin căpșorul și vrea sa facă progrese! Noi avem nevoie de oameni sa ne susțină  din tot sufletul pentruca  este un drum lung și foarte greu!

27 Sep
2021-09-27

Am câteva noutăți sa va transmit . Aseară Sofiei I sau blocat mărțișoarele și  începuseră sa se simtă rău. Medicii au intervenit. Pentru ea a fost foarte dureros ,a plâns mult ,au încercat mult timp sa ii pună o Branula dar nu sa putut pentru ca ea are venele foarte subțiri și se sparg . După multe ore medicii au reușit sa o stabilizeze ,acum este bine dar abia ce atinse pragul de 4960gr acum a scăzut la 4760gr ! Noi suntem tot în Turcia și încă ne chinuim sa luam în greutate pentru a putea fi operată  !

21 Sep
2021-09-21

Cu ochii în lacrimi scriu aceste rânduri și cu greu îmi pot stăpâni emoțiile! Vă rugăm nu ne părăsiți în aceste momente grele pentru noi. Vrem ca Sofia să trăiască! 
În urma investigațiilor medicale s-au constat următoarele: auzul micuței Sofia nu este în parametrii normali și va fi nevoită să poarte proteze auditive, problemele cele mai grave sunt partea cu abdomenul și lipsa anusului , malformația la inimă ,lipsa în greutate și hipotonia micuței sunt destul de severe acestea sunt prioritare în acest moment . Examenul neurologic se află în parametrii normalii, pentru moment nu trebuie intervenit micuța  fiind atentă și urmărind iar mișcările corpului sunt normale  până în prezent. O primă intervenție  va fi la limbă pentru ca are un fren lingual foarte pronunțat ceea ce face o mare dificultate la înghițire, vorbit s-au mestecat.
Vă mulțumim din tot sufletul!

15 Sep
2021-09-15

Am ajuns în Turcia iar Sofia  deja a început  investigațiile.  Pana acum am aflat ca la inimă sunt doua probleme  destul de majore: are doua gauri în inima care bor fi operate peste doi trei ani iar alta problema  este ca o vena de la inimă este deschisa în plămâni și din aceasta cauza ea face infecții  pulmonare iar acolo trebuie operata cât mai curând dar așteptăm și rezultatele chirurgului ,cred ca mâine urmează sa facă tomograf și la cap sa vedem eventuale probleme ,momentan este la perfuzie pentru ca este foarte slăbită și hipotona. Sofia mănâncă foarte bine dar nu poate asimila și încercăm sa vedem cum o putem ajuta .Va mulțumim  din suflet ca ne sunteți  alături!

15 Sep
2021-09-15

Astăzi împlinești 9 luni de când ai apărut pe lume suflețel mic și frumos ! Am plecat în zi de de sărbătoare am ajuns exact când ai împlinit 9 luni iar Dumnezeu cu siguranță va fi lângă noi! Încă de când te-am născut ți-am promis ca voi fi lângă tine și voi face tot ce este posibil în lumea asta sa te ajut asa cum pot eu mai bine.Va mulțumim tuturor ! Cel mai frumos cadou de ziua ei este ca oamenii sa fie alături de micuța luptătoare Sofia !”, sunt cuvintele mamei pline de emoții.

14 Sep
2021-09-14

Doamne ajuta a sosit și ziua mult așteptată Sofia va merge în Turcia datorită vouă oameni buni și cu suflet! Va rugăm din suflet sa ne fiți alături în continuare!!! Sofia are nevoie de noi de oameni buni ! Noi încă nu avem toți banii strânși dar plecam pentru ca Sofia nu este într-o stare tocmai ok ! Va mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat și ne ajutați!

Campanie începută la data: 27.08.2021
Nume : Sofia Gurgu
Vârsta: 8 luni
Suma : 40000 euro 
Diagnostic : malformații la inimă,imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri.
Clinica : Turcia

Povestea Sofiei

Sarcina este o experiență care marchează orice femeie. Să ai un copil, să-l simți cum îți crește în burtă, lună de lună, să-i simți micile lovituri și să aștepți cu nerăbdare să îl ții în brațe... Sunt greu de descris în cuvinte aceste sentimente frumoase!

Uneori însă, bucuria de a fi mamă se transformă subit în tumult, apăsare, neliniște și teamă constantă, când vezi că natura nu și-a urmat cursul firesc și bebelușul tău vine pe lume cu probleme serioase de sănătate.

Andreea Gurgu, în vârstă de 33 de ani, știe exact despre ce vorbim. Fetița ei, Sofia, s-a născut cu foarte multe malformații, printre care imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri.

Ca și când n-ar fi fost suficient, micuța a fost diagnosticată și cu Sindromul Phelan Mcdermind, o afecțiune extrem de rară ce provoacă slăbiciune musculară, control slab al capului, vorbire întârziată și defecte la inimă și rinichi.

În Ajunul Crăciunului, Sofia a fost operată pentru a își putea face nevoile, iar acum câteva săptămâni a avut o criză cardiacă puternică și cu greu a fost stabilizată. Medicii spun că respectiva criză ar putea fi și de la cap, de aceea părinții au fost sfătuiți să facă toate investigațiile și eventualele operații în Turcia, unde există alte șanse de reușită decât în țară.

Sofia a început viața cu mari greutăți, a fost aruncată fără milă într-o bătălie nedreaptă. Mică și lipsită de putere, fetița se străduie să reziste zi după zi, să învingă soarta și să trăiască.

Ne dorim un copil prezent lângă noi, vrem să o vedem cum crește și se joacă alături de alți copii! Dar acest lucru poate fi posibil doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare! Vă rugăm să fiți alături de micuța luptătoare Sofia, ne-au scris cei doi părinți.

Andreea și Adrian Gurgu ne-au spus, cu lacrimi în ochi, că viața fetiței lor costă 40.000 de euro. Nu, nu este o glumă! De atât e nevoie pentru ca medicii turci să-i ofere Sofiei o șansă la viață. E aproape imposibil să lupți pentru viața copilului tău, când mai ai doi băieți acasă pe care trebuie să-i întreții și trăiești din alocații plus un venit lunar de 1.800 de lei. De aceea, această familie din Breaza ne-a cerut ajutorul, sperând că vom înțelege drama pe care o trăiesc de mai bine de 8 luni și nesfârșita teamă că și-ar putea pierde fiica mult-iubită.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” le poate oferi puterea financiară de a lupta pentru salvarea Sofiei. Această micuță greu lovită de soartă poate avea o șansă dacă ne unim în solidaritate și donăm oricât pentru tratamentele și operațiile de care va avea nevoie pentru a trăi o viață mai bună. Bunătatea face minuni!

Donații se pot face:

BENEFICIAR bancar  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: SOFIA GURGU