whatsapp-widget

Sofia Gurgu

Campanie din trecut 0 zile
64.185852963849% Complete

Suma primita

49.127 €

Necesari

76.539 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_624173ebc34b7_Sofia-Gurgu-28.03.2022.pdf
doc_641806974637c_Sofia-Gurgu-20.03.2023.pdf
doc_63edde6ea210b_Sofia-Gurgu-16.02.2023.pdf
doc_614c181bbf307_Sofia-Gurgu-23.09.2021.pdf
doc_6260fc3cc3cb9_Sofia-Gurgu-21.04.2022.pdf
doc_64659ca608801_Sofia-Gurgu-18.05.2023.pdf
doc_64659ca5db41e_Gurgu-Sofia-18.05.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Marcu M.
BOGDAN M.
Stanescu, C.
Miron D.
Dumitrescu A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Sofia Gurgu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

01 Feb
2023-02-01

Sofia și-a revenit din anestezie, iar acum respirația ei este bună și nu mai are nevoie de oxigen. Medicii cardiologi au spus să continuăm tratamentul de inimă, iar peste trei luni trebuie văzută din nou. Sofia este un caz foarte rar, iar malformațiile ei sunt complexe. Mâine o vor externa după ce va fi văzută și de medicii pediatri și de gastroenterologi! Tot mâine vom lua bilet de avion să venim acasă! Luni vom ajunge în Timișoara la clinica particulară de reabilitare neurologică și de recuperare. 

Ne dorim din suflet ca Sofia să își țină capul, să aibă și ea o șansă! Îmi pare extrem de rău că operația nu a fost o reușită! Încă nu știm ce va fi, momentan este clar că nu se poate face acum imediat altă anestezie generală cu intubare. Trebuie să mai așteptăm pentru altă intervenție chirurgicală. Medicii au spus că are nevoie de control periodic la inimă și bineînțeles de tratament.  

Noi nu venim dezamăgite acasă, venim împreună iar asta este cel mai important! Suntem încrezători în bunul nostru Dumnezeu că totul va fi bine și le va așeza așa cum decide El.

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

31 Jan
2023-01-31

Sofia este internată la Spitalul Koc din Istanbul. Astăzi va fi pregătită pentru operația la inimioară, programată mâine dimineață. 

Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine! Ca mamă, de fiecare dată sunt extrem de emoționată! Cu siguranță doar Dumnezeu știe ce este în sufletul meu și cât de greu îmi este. Pentru mine, Sofia este mica luptătoare care ne uimește zi de zi cu forța ei de a fi învingătoare și de a da dovadă că viața există chiar și dincolo de orice așteptare! 

Te iubim, Sofia! Mâine sufletul meu va fi alături de tine ca de fiecare dată!🥺🥺🥺❤ 

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

09 Jan
2023-01-09

Dragii noștri, venim cu vești despre Sofia. Pe data de 17 ianuarie va fi internată la Spitalul „Victor Gomoiu”, la Neurologie, pentru RMN la cap. Așa vom vedea cum o putem ajuta pe Sofia să facă progrese și totodată să vedem eventuale probleme la creier. O altă veste este că pe 24 ianuarie are prima programare la inimă, în Turcia, la spitalul unde a fost efectuată operația pe cord deschis. Acolo vom afla și când se va efectua următoarea operație. 

Pe data de 23 ianuarie trebuie să plecăm. Încă nu știm cu ce vom pleca, mai întâi trebuie să găsim o variantă. Zilele astea mă voi ocupa de transport și de cazare în Turcia. Cea mai ieftină cazare în apropierea spitalului costă 60 de euro pe zi. Și așa este foarte scump, dar nu am găsit mai ieftin sau altă soluție! 

Bănuții sperăm să ne ajungă pentru costurile din spital, iar pentru drumuri, tratamente, cazări trebuie să facem față situației... De aceea, vă rugăm să ne susțineți și de această dată ca Sofia să ajungă cu bine și să putem ține piept costurilor! 

Am mari emoții, ca de fiecare dată când plecăm la spital! Doamne ajută și ne rugăm din tot sufletul ca Sofia să se întoarcă cu bine acasă. 

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

20 Oct
2022-10-20

Sofia a ieșit din operație, este bine până în prezent. Este foarte agitată, dar operația a decurs bine!

Mulțumim din suflet, Doamne! Mulțumim tuturor!. 🙏🙏🙏

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

23 Aug
2022-08-23

Dragii noștri, nu am mai scris de ceva vreme despre micuța noastră Sofia. Din păcate, încă nu vrea să urce în greutate deși mănâncă foarte bine... Astăzi am ajuns la București la spital pentru analize și evaluare. Am primit un nou lăptic cu mai multe calorii și vom vedea dacă va lua în greutate. La 1 an și 8 luni, Sofia are doar 6.550 de kilograme,  oscilând mai mult sau mai puțin cu 100 g. Nu credeam vreodată că greutatea este cea mai mare problemă pentru noi în acest moment. Deși în poze pare mai mărișoară, ea este foarte micuță, îmbracă hăinuțe de 7-8 luni, la vârsta ei! 

Sofia luptă zilnic pentru a se recupera, nu vorbește nimic dar este foarte atentă la noi și îi place să atingă jucăriile ei preferate. Vă spun cu lacrimi în ochi că îmi doresc enorm de mult să îmi văd fetița cât mai repede operată ca să putem face recuperări cât mai multe și să putem zâmbi și noi, chiar dacă ghinionul se ține legat de noi. 

Am încredere că Dumnezeu este alături de noi și nu ne va părăsi. Vă mulțumim enorm de mult tuturor! 

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

15 Jul
2022-07-15

Dragii noștri, avem câteva vești despre Sofi, care sunt spre bine! Țin să cred și am speranță că Dumnezeu nu ne va lăsa! La cum merge situația, spre bine, eu cred că pe parte de gastroenterologie vom rezolva aici, la Spitalul „Victor Gomoiu” împreună cu doamna doctor Iulia Țincu! Recomand acest spital cu tot dragul! 

Sofi nu mai plânge de dureri de burtică, nu mai varsă, iar scaunele încep să aibă o consistență bună. În prezent, trebuie să ridicăm greutatea care este destul de mică. Am început să mâncăm și cu biberonul pentru că vrem să scăpăm de sondă. Încă mănâncă mici cantități de lapte cu biberonul, iar când obosește le punem pe sondă. Ușor, ușor va fi bine! 

Mulțumim lui Dumnezeu că nu va mai fi nevoie să plecăm în alte țări pentru partea de gastroenterologie! Noi vom pleca doar pentru operație, când rezolvăm cu burtica, mâncatul și greutatea. Încă este destul de slăbită, dar sperăm că starea ei va fi mult mai bună curând! 

Vom avea nevoie de multe terapii și multă susținere pentru că nu este ușor! Cu siguranță probleme vor fi mult timp deoarece Sofia este micuță și predispusă la multe probleme. Vă mulțumim tuturor din tot sufletul nostru! 

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

23 Jun
2022-06-23

Sofia nu se simte bine deloc, varsă, iar durerile de burtică sunt foarte mari😭😭😭😭😭😭😭! Noi astăzi trebuia să plecăm acasă, dar medicii nu o pot lăsa să plece așa pentru că ei răspund de copil 24 de ore. Nu poate fi transportată în acest moment cu nimic pentru a nu agrava situația! Dânșii au promis că vor face tot posibilul să o stabilizeze ca să poată fi aptă de drum! 

De două nopți, Sofi a plâns de dureri foarte mari și abia acum de dimineață a adormit și ea! Din păcate, vom mai rămâne aici puțin până când vom primi hârtia că este aptă. Un domn minunat a promis că ne va aduce în țară cu avion privat astfel ca Sofi să ajungă repede și să nu stea în salvare 10 ore! Noi sperăm ca până atunci să fie mai bine. 

Sofi este copilaș special și foarte sensibil, dar nu mă las până când nu vom ieși învingătoare din acest vis urât! Știu că acum este o perioadă foarte grea, dar știu că după orice furtună va ieși soarele. Voi ajunge cu Sofi în țară și voi trimite dosarul ei oriunde va fi nevoie, trebuie să fie o șansă, trebuie să găsesc soluția! Eu am speranță că Dumnezeu nu ne va lăsa! 

Vă voi ține la curent cu starea Sofiei și mă rog să terminăm o dată cu aceste probleme și operații! Vreau doar să trăiască, nimic mai mult! Vă mulțumim tuturor pentru ajutor și susținere! Vă mulțumim că vă rugați la Dumnezeu pentru noi! Și chiar vă rog să vă rugați în continuare pentru Sofia! 🥺🥺😭

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

09 Jun
2022-06-09

Dragii noștri, astăzi este prima dată când micuța noastră atinge greutatea de 6.800 de grame. Îmi doresc enorm de mult să crească în continuare pentru a putea fi operată! Se simte mai bine chiar dacă mai are episoade de vărsături sau stare de greață. Zâmbetul ei îmi dă putere, iar puterea ei de a lupta pentru viață este de neimaginat!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit șansa și onoarea să iubesc, să îngrijesc așa cum știu eu mai bine un copil special! Te iubim, Sofia, pentru că lupți și nu te dai bătută! Pentru mine fiecare zi petrecută alături de ea este o binecuvântare, chiar dacă zilele diferă și trecem prin perioade foarte grele. Pentru noi, important este să ne menținem pe linia de plutire. Vă mulțumim tuturor că ne sunteți alături! Sofia vă mulțumește nespus de mult, iar ea vă transmite zâmbetul ei cald.

Mulțumim, Asociația „Salvează o inimă” pentru că sunteți alături de puiul nostru, mulțumim domnului Vlad Plăcintă și tuturor oamenilor care se roagă pentru noi și ne susțin! Vă îmbrățișăm! 

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

27 May
2022-05-27

Sofia abia ce a ieșit din sala de operații, i s-a montat un cateter prin care medicii îi vor administra un tratament care sperăm să o ajute. Din păcate, deja de două săptămâni, Sofia are mari probleme gastroenterologice și din această cauză ea nu crește în greutate. Scaunul ei este apos și foarte mult, vomită foarte mult și o doare burta. I s-au făcut foarte multe analize și investigații și încă nu știm din ce cauză. Acum medicii vor încerca un tratament pe care îl vor administra prin acest cateter.

Sofia are doar 6 kilograme, este foarte slăbită și din această cauză, orice operație devine foarte riscantă. Trebuie sa crească în greutate și apoi medicii o vor putea opera pentru relocarea colonului.

Sper din tot sufletul să reușim să strângem banii, sper din suflet ca într-o zi binecuvântată, să plecăm acasă învingătoare.

Vă rog să vă rugați pentru prințesa mea, Sofia, are mare nevoie de toate gândurile bune din lume.

Va mulțumesc pentru fiecare rugăciune și pentru fiecare donație. Fără ajutorul oamenilor, micuța mea nu ar mai fi fost astăzi și tot cu ajutorul vostru, sper să o am alături până la bătrânețe. Nu doresc niciunui părinte să simtă acest pericol de a-și pierde copilul pe care îl simt eu din prima ei zi de viață.

Dumnezeu să fie alături de Sofia!

25 May
2022-05-25

Sofia trece prin momente grele, în ultimele zile a avut probleme grave de  gastroenterologie: o doare burta, vomită întruna, are diaree și nu se odihnește, are nopți întregi nedormite din cauza durerii. Medicii au făcut toate investigațiile posibile dar încă nu au reușit să identifice cauza. Sonda nazogastrică, adică tubul prin care e hrănită, pornește din nas până în intestinul subțire. Acum medicii au schimbat situația, au dus tubul în stomac și sperăm să fie mai bine așa.

Îmi pare rău că în ultimele zile nu am reușit să scriu, însă sunt epuizată. O țin în brațe toată ziua și toată noaptea, încerc să o liniștesc și să îi transmit toată iubirea mea. Vreau să simtă cât de mult o iubesc și să îi transmit putere să lupte. Avem 1 an și cinci luni de când luptăm împreună pentru fiecare zi de viață și sper să răzbim! Dumnezeu lucrează prin oameni și cu Dumnezeu alături vom reuși să strângem banii pentru următoarea operație urgentă. Apoi vom lupta pentru următoarea, apoi pentru următoarea... până în momentul în care medicii ne vor anunța că am învins și putem pleca acasă să ne bucurăm alături de ceilalți membri ai familiei. Acasă ne așteaptă tati și cei doi frățiori care ne duc dorul de mult prea mult timp.

În momentul de față, pentru a putea elimina scaunul, Sofia are colonul scos prin abdomen și un sac atașat. Scoaterea colonului prin abdomen a fost o măsură de urgență, fiindcă Sofia s-a născut fără anus. Medicii i-au recostruit anusul în urmă cu câteva săptămâni, iar acum urmează operația prin care colonul va fi relocat la locul lui și se va închide gaura din abdomen. Această operație costă 41.500 de euro, din care - cu ajutorul vostru - am reușit să strângem 17.664 de euro. Vă mulțumesc pentru fiecare donație, fiecare leu înseamnă încă un pas făcut către victorie.

Vă mulțumesc pentru că luptați pentru viața micuței mele, Sofia!

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

12 May
2022-05-12

Știu că voi aveți puterea să îmi salvați fetița. Următoarea operație trebuie făcută peste o lună și costă 41.500 de euro. Trebuie să reușesc să strâng banii, viața micuței mele depinde de aceste intervenții. La această operație i se va coborî colonul pentru a putea elimina scaunul prin anusul reconstruit și i se va închide gaura din abdomen. În momentul de față, ea elimină scaunul prin gaura făcută în abdomen. 

Vă rog din suflet să ne ajutați, micuța mea prințesă luptă pentru viața ei și știu că va face față și celorlalte intervenții care vor urma! 
Acum suntem în spital, în Turcia, unde prințesa mea a primit șansa la viață fiindcă în România mi-au zis că nu are nicio șansă. Eu știu că ea va supraviețui iar medicii de aici sunt încrezători. Însă sunt disperată din cauza banilor. Sofia trebuie operată peste o lună, iar eu nu mai am niciun leu. Celelalte operații ne-au secătuit, nu mai știu încotro să o iau! Operațiile și intervențiile medicale de până acum au costat peste 90.000 de euro, am pus leu peste leu și cu ajutorul cunoscuților și oamenilor cu suflet mare am reușit să achităm facturile. Acum, pur și simplu nu mai știu cui să cer ajutorul!

Vă rog să ne ajutați, fără voi nu mai am nicio șansă să îmi salvez fetița. Vă rog să o salvați!😭 Orice mic ajutor este o binecuvântare fiindcă pic cu pic se face mult.

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

09 May
2022-05-09

Sofia a intrat în acest moment în sală pentru endoscopie. Medicii vor să vadă cum sunt intestinele și când putem face operația! Sper să primim vești bune! 

Am mari emoții pentru că de fiecare dată când intră în sală simt că rămân fără aer. Eu sunt la ușă și o aștept 😭😭😭

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

04 May
2022-05-04

Vă mulțumim tuturor! Datorită vouă, oameni minunați, Sofia are parte de cele mai bune tratamente, datorită vouă ea trăiește și face progrese! Nu am plâns niciodată în fața ei, dar în sufletul meu este o durere imensă. Nu este ușor nici pentru mine, îmi este dor de copiii mei care sunt acasă și cu care vorbesc doar la telefon! Și ei au nevoie de mamă și efectiv îmi este greu! 

Vă mulțumim că faceți parte din viața noastră, iar Sofia nu este doar fetița mea, este și fetița voastră, a tuturor celor care ați dat o mână  de ajutor. Sunt mulți oameni cărora nu am reușit să le mulțumesc, dar dacă văd acest mesaj să știe că din tot sufletul le mulțumim! 

Sofia se reface după operația la inimioară și acum trebuie să ia în greutate pentru că după operație a ajuns la 5.300g. Azi avea 5.950g. Încă nu i-au fost scoase firele și încă sub bandaje are niște fire care sunt conectate la un aparat, dar este spre bine! 

Fiți alături de acest pui de om și haideți să se bucure și ea de aerul curat de afară, să nu mai fie prizonierul spitalelor, al acelor și operațiilor! Îmi doresc tare mult să respirăm aer curat!

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

03 May
2022-05-03

„Micuța noastră Sofia a început să se simtă puțin mai bine, să fie mai vioaie. Doar atunci când apare un medic sau o asistentă se sperie și plânge foarte tare! Efectiv nu mai vrea să se apropie cineva de ea, să îi ia analize sau să o consulte!

La 1 an și 4 luni, copiii deja știu gustul fructelor, legumelor, mâncării, dar Sofia este un copilaș care are intoleranță la lactoză și gluten, ea este hrănită prin sondă nazogastrică pentru că s-a născut cu căile respiratorii foarte îngustate, iar medicilor le este teamă să nu aspire lichid în plămâni. Sincer, încă nu știu ce au de gând să facă medicii, dar știu că este predispusă la gastrostomă 😭, plus că în curând trebuie să ne întoarcem în țară deoarece nu mai sunt bani și trebuie să strâng pentru următoarea operație și pentru recuperarea Sofiei.

Efectiv nu mai știu nici pe unde merg și de foarte mult timp mă consum zilnic, 😭plâng în fiecare zi și mă rog la Dumnezeu să nu mai apară nimic rău!

Eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere să am grijă de Sofia impecabil! Sunt atentă să nu greșesc nimic! Îmi doresc să trăiască și să simtă căldura familiei, iubirea noastră și să știu că în fața lui Dumnezeu noi facem tot ce este posibil! Viața noastră ca părinți și ca oameni este pusă pe repaus, pentru noi timpul s-a oprit în loc! Vă mulțumim tuturor pentru ajutor și vă rog cei care doriți să ajutați o puteți face prin intermediul Asociației «Salvează o inimă»”.

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

19 Apr
2022-04-19

Sofia a ieșit din operație! Operația a fost o reușită! Ca să vedeți că Dumnezeu există, medicii au fost uimiți să vadă că nu are nevoie să fie intubată sau altceva! Respiră singură și este posibil să mai stea doar o zi sau două la Terapie Intensivă, apoi o vor aduce pe salon!

Este Săptămâna Mare a Paștelui, Dumnezeu poate face minuni, iar un copilaș atât de mic - nu mai mare decât o pisică de doar 6 kg - poate uimi medicina! 

Chiar dacă în viitor medicii au spus că va mai fi nevoie de o operație, pentru că ea are acolo niște anomalii cu care s-a născut, știu că Dumnezeu o iubește, iar eu Îi mulțumesc în genunchi că o lasă lângă mine!

Mulțumim, Doamne, că am depășit și a treia operație! Vă mulțumim tuturor că sunteți alături de noi, sunteți minunați! Vă mulțumim din suflet tuturor!

Încă nu am văzut-o pe Sofia, doar am vorbit cu medicii, dar au spus că puțin mai târziu o voi vedea! Am vrut să vă dau și vouă această veste minunată!  Sofia este o luptătoare! 

(Andreea Gurgu, mama fetiței)

18 Apr
2022-04-18

Mâine dimineață, Sofia Gurgu va fi operată pe inimă. 

„Am vorbit cu medicul care o va opera și mi-a transmis că sunt probleme cu vena principală care face contact cu mâna dreaptă. Una dintre anomalii este că vena este poziționată după esofag, iar altă anomalie este că mușchii care ajută la deglutiție sunt atrofiați.

Am emoții foarte mari, nici nu știu ce va fi sau cum va fi! Măcar nu ne lăsați! Vă rugăm! Nici nu mai am cuvinte...😭😭😭”, spune Andreea Gurgu, mama fetiței. 

16 Apr
2022-04-16

Oameni buni, după cum știți, în curând Sofia va fi operată la inimă. Până la operație, astăzi am mai primit o proformă de 17.000 mii de euro 😢.

Sunt foarte tristă să văd cât de scump este să fii dependent de spital, dar chiar nu avem încotro! Noi în cont mai avem doar 10.000 mii de euro, iar dacă până la operație nu avem de unde achita restul, vom fi nevoiți să părăsim spitalul 😢.

Am încercat să caut alte soluții, să stăm cu chirie până la operație, dar întrebarea este ce fac cu perfuzia și injectomatul cu care este hrănită? Iar operația, bineînțeles, costă alți bani - 18.000 mii de euro!

În acest moment, chiar nu știu ce să fac. Ca mamă îmi doresc doar să îmi văd copilul în viață. Este cumplit de greu, mai ales când văd că facem pași mărunți, iar sumele de bani necesare cresc. Nu știu ce vom face. Noi avem încredere în Dumnezeu că nu ne va lăsa și ne va lumina calea chiar dacă suntem extrem de stresați! Vă mulțumim tuturor! 

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

15 Apr
2022-04-15

Of, sufletul meu chinuit, împreună vom învinge!

Vă rugăm din suflet pe cei care aveți firmă și vreți să o ajutați pe Sofi să ducă la bun sfârșit toate aceste intervenții chirurgicale și recuperarea! Asociația  „Salvează o inimă” vă poate îndruma și ajuta să puteți dona acel profit al firmei, pe care oricum vi-l ia statul. Așa știți că acei bani se duc în vindecarea unui copil! Nu uitați să specificați „pentru Sofia Gurgu”! 

Am fost întrebată dacă cei din străinătate pot dona profitul de pe firmă. Nu știu să vă spun, dar imediat ce voi afla vă anunț. Cu siguranță, Asociația „Salvează o inimă” vă va îndruma! 

Vă rugăm din suflet, orice donație, oricât de mică, este o șansă pentru Sofia... 

(Andreea Gurgu, mama Sofiei)

04 Apr
2022-04-04

Puiul nostru Sofi este un copilaș foarte luptător! Prima operație cea de reconstrucție de anus a fost o operație reușită și se vindeca destul de bine , iar pentru următoarea operație cea de coborâre a colonului ca să scăpăm de colostomie și sa poată face ca un om normal va urma imediat ce medicii spun ca este totul bine . Problema grava este la inimă asa cum va spuneam zilele trecute ,Sofi trebuia sa facă operație undeva pe la vârsta de 3 ani dar nu vrea sa ne lase pt ca inimioara pe partea dreaptă este foarte mare iar inimă ei trebuie sa pompeze mult sânge ca să poată face fata organismului !Vineri și azi medici au avut un consiliu și au discutat problema Sofiei dar încă nu s-au pronunțat când o vor opera pt ca micuța mea are o greutate mica slăbind după prima operație iar acum are 6000gr iar pt inimă normal trebuie 8000gr. Nu știu ce șanse de supraviețuire are și nu știu care va fi decizia mea momentan . Costurile spitalizării și operațiilor cresc considerabil de la o zi la alta Va rog sa ma credeți ca nici nu am mai avut curajul sa întreb cât va costa operația de coborâre a colonului . Am primit doar o proforma cât ar costa operația de inimă in valoare de 18000 mii de euro . Privesc cerul zilnic de un 1 an și 4 luni doar prin prisma unei ferestre și ma rog la Dumnezeu ca Sofia sa scape cu bine din toate aceste probleme și zilnic ii spun de ce eu ?de ce ?cu ce am greșit atât de mult încât sa plâng zilnic și sa simt doar durere în piept ? Încă nu am un răspuns de la Dumnezeu și nici nu știu dacă voi primii ...... Pot spune doar atât ca ii mulțumesc ca mia dat putere sa am grija de ea și sa fac tot ce este posibil pe acest pământ sa o salvez ! Va mulțumim tuturor ca sunteți alături de noi! Sunteți oameni minunați și datorita vouă Sofia a parcurs cu pași mărunți niște etape foarte grele ! Pe unii dintre voi am avut onoarea sa va cunoaștem pe alții nu dar cu mic cu mare a-ți oferit o șansă pt Sofia ! Va mulțumim din tot sufletul ca nu ne abandonați și ca luptați alături de noi in continoare!

31 Mar
2022-03-31

Oameni buni după cum știți Sofia a trecut printr-o intervenție chirurgicala cea de reconstrucție de anus aceasta operație fiind un succes pentruca micuța sa născut fără anus dar și multe alte malformații! Doar ca de ieri inimioara și plămânii au început sa ne creeze probleme. Noi la vârsta de 3 ani trebuia sa facem operația la inimă dar se pare ca nu vrea sa ne lase iar de ieri a început sa se simtă rau ,inima având o gaurica se pare ca acum este mult mai mare fata de cum era . Este monitorizată și sa aplicat tratamente adecvate pentru a diminua și a prelungi aceasta operație . Maine se va face din nou ecograf la inimă sa vadă dacă este mai bine iar dacă nu la sfârșitul săptămânii viitoare este posibil sa i se facă o angiografie iar în urma rezultatului este posibil sa între în operație pentru inimă! Încă nu știm nimic despre cât ar costa , nu știm nici cât vom sta aici ! Având atât de multe probleme nici nu știm ce ne va rezerva viitorul ! Scriu aceste rânduri plangand și ma rog zilnic sa fie bine . Va rugam cei care vor sa ne fie alături puteți unde doriți ca este în fundația SALVEAZĂ O inimă sau în conturile micuței pe numele mamei ! Orice donație, orice ajutor este pentru a salva o viata iar aceasta viata este fica mea pt care mi-aș da unica mea viata sa o salvez pe a ei ! Aceasta operație nu era in plan acum de aceea speram ca oamenii nu vor rămâne indiferenți la atâta durere prin care trece acest suflet de om ! Speram și ne rugam la Dumnezeu ca tratamentul sa dea rezultate și sa prelungim aceasta operație care în mod normal la vârsta de 3 ani se face !

28 Mar
2022-03-28

Sofia a ieșit din operație după aproape 5 ore,plânge foarte tare dar este bine iar medicii au spus ca totul a mers conform planului . Acum are nevoie de recuperare pentru următoarea operație cam o luna de zile dar asta depinde și de ea !Noi speram sa fie bine ! Mulțumim tuturor oamenilor , ca fără voi nu am fi ajuns aici, Mulțumim medicilor ca se ocupa de ia impecabil , Mulțumim bunului Dumnezeu și măicuța Domnului ca fără Dumnezeu nimic nu exista ! Îmi cer scuze dacă nu am scris caligrafic dar plâng de emoții și abia dacă stau în picioare pt ca am așteptat cu sufletul la gura .Va mulțumim și va ținem la curent cu starea micuței noastre luptătoare Sofia.

28 Mar
2022-03-28

Scumpa noastră Sofia în acest moment va întra în sala de operații! Ma rog la Măicuța Domnului sa fie bine și sa iasă din operație cu succes ! La doar un an și trei luni este cea de-a doua operație din viata ei iar medicii au spus dacă totul va fi bine cu reconstrucția de anus și ureter peste o luna va întra din nou în operație pt coborârea colonului ca să scăpăm de colostomie. Sofia este un copilaș foarte puternic ! I-am promis ca voi fi la ușă și o voi aștepta indiferent câte ore va dura eu nu ma mișc de la ușă si voi sta cu sufletul la gura sa aștept vesti bune ! Te rugam Doamne nu ne lasa! Fiecare suflet din lumea asta are dreptul la o șansă la viață ! Va mulțumim tuturor pt ca fără voi Sofia nu ajungea sa facă aceste operații care fără ele nu avea șansa la viață! Va rugăm din tot sufletul nostru sa va rugați pt Sofia sa scape cu bine, va rog cu ochii în lacrimi ! În momentul când va ieșii din operație va voi anunța! Va mulțumim!

23 Mar
2022-03-23

Micuța Sofia este internata la spitalul Koc Universitesi Hastanesi din Turcia, în prezent este mult mai bine , am tratat și infecția (Gram negativ coh) plus problemele intestinale iar vineri va fi supusa la mai multe analize și RMN iar dacă totul va fi bine luni va întra în operație! Ma rog din tot sufletul meu sa fie bine și sa ii reușească operația! Am emoții foarte mari, îmi este foarte frica mai ales ca sunt doar eu cu ea aici . Zilele astea voi posta toate facturile și de rândul trecut și de acum ! Data trecuta am cheltuit undeva la 28000 mi de euro doar în Turcia iar în tara pe drumuri , spitale , dispensabile, aparatura, medicamente , ecografe ,lapte special, perfuzii totul este separat. De o săptămână de când suntem aici ieri erau cheltuiți 8000 mii de euro iar greul de acum începe pt ca sunt și alte operații! Va mulțumim din tot sufletul tuturor pentru susținere!

21 Mar
2022-03-21

Oameni buni în acest moment Sofia este la reanimare a ieșit din sala unde i sa pus cateter pt ca are multe tratamente de administrat și bineînțeles cât de curând va urma operația și trebuie pregătită! Este cu siguranță greu de privit și pt voi dar mai ales pt mine ca mama ! Timp de doua ore va sta la terapie pt a fi monitorizată apoi vom fi transferate pe secție! Noi nu știm cât timp vom sta în spital , nu știm ce va fi dar speram ca voi sa ne susțineți în continuare! Avem nevoie de ajutor !

13 Mar
2022-03-13

Astăzi 13 -03 -2022 Sofia a ajuns în Turcia la spitalul Koc Universitesi Hastanesi a fost un drum lung dar când am spus ca Dumnezeu ne va lumina calea chiar asa a fost ieri se anunța zăpadă mare , vânt puternic iar astăzi ar fi trebuit sa fie la fel dar ca să vezi cerul a fost senin și plin cu soare ! Am ajuns cu bine mulțumim din suflet familiei Ana Chirita pentru ajutor au făcut cel mai minunat cadou dorința de a ajunge la spital ! Pentru noi astăzi sa împlinit un an de la botezul micuței noastre și bunul Dumnezeu a făcut sa ajungem la spital chiar azi! Va mulțumim tuturor pentru ajutor și pentru ca ne sunteți alături, Sofia va mulțumește din toată inimioara ei! Când am ajuns aici toată lumea sa bucurat sa o vadă, sa o ia în brate, erau foarte fericite când au văzut ca vine nici nu am cuvinte toată lumea o striga Sofiș,Sofia ai crescut ești foarte frumoasa sunt cuvintele medicilor și asistentelor ! Cu toate ca Sofia este foarte obosita le-a zâmbit asa cum doar ia poate sa o facă sa se facă plăcută și iubita ! Va mulțumim!

21 Feb
2022-02-21

Micuța Sofia Maria , este o fetita luptătoare,frumușică și foarte inimoasa! Noi încă suntem internate la spitalul Marie Curie din București iar Sofia în acest moment i se schimba sonda nazogaztrica ca să poată fi alimentată! Încă nu știm când vom pleca din spital pentru a putea pleca în străinătate sa poată fi operată. În acest moment important este sa trecem de acel episod urat . Se pare ca a trecut printr-o infecție puternică la intestine niște bacteri spitalicești. Din cauza ca Sofia este mai mult în spital decât acasă din păcate este predispusa la tot felul de infecții! În acest moment ea este mult mai bine iar eu sunt lângă ea zi și noapte și încerc sa fac tot posibilul sa nu mai trecem prin perioade grele! În mare parte eu ma ocup de Sofia, inclusiv o mare parte din tratamente sunt preparate și administrate de mine ! Nu este ușor este foarte greu și chiar ma mir ca eu încă mai fac față chiar dacă lacrimile cad șiroaie zilnic ! Lipsa aerului de afara , lipsa comunicării, stand singura între patru pereți neputând face pic de mișcare, de atât de mult timp mai mult prin spital. Le mulțumesc din suflet prietenelor mele ca ma suna și pentru un moment scurt mai ma deconectez de realitate și mai îmi încarc bateriile! Va mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase , pentru ajutor și implicare sunteți minunați! Sofia va mulțumește nespus de mult! Datorita vouă ea face progrese și exista pe acest pământ! Va mulțumim!

03 Feb
2022-02-03

Oameni dragi astăzi Sofia este puțin mai bine ! Nu mai are dureri dar momentan nu are voie sa mănânce!Este hrănită perfuzabil și cu antibiotic! Din cauza problemelor ei intestinale Sofia este tot timpul predispusa la infecții extrem de puternice ce pun vata în pericol! Medicii cred ca din cauza sondei nazogastrica este posibil sa fie cauza infecției .Cel puțin asta a ieșit la analize pana în prezent. Ne dorim din tot sufletul ca Sofia sa nu mai sufere, sa o operam și sa îmi vad și eu puiul mult mai bine ! Nu mai vreau sa o vad cum suferă tot timpul prin spitale iar când suntem acasă sa stam cu frica de orice ! Va rugăm din suflet sa fiți alături de Sofia și va mulțumim din suflet tuturor!

27 Jan
2022-01-27

Dragii nostrii venim cu vești noi vineri trebuia sa plecăm în Turcia la operație dar sa amânat pentru ca eu am ieșit pozitivă cu acest virus global! Sofia o testam zilnic și pana în acest moment ea este negativa ! Mi-aș fi dorit ca ea sa stea izolata de mine dar nimeni nu își ia răspundere sa se poată ocupa de ea pt ca le este frica! Eu nu pot spune ca ma simt prea bine dar eu îmi doresc ca Sofia sa fie bine ! Din păcate plecările la spital săptămânal au pus amprenta pe mine ! Am făcut tot posibilul sa ma feresc dar în prezent spitalele după cum știți sunt pline cu persoane infectate de virus și se pare ca eu am luat virusul! Îmi pare nespus de rău de aceasta situație și ma rog la Dumnezeu ca Sofia mea sa fie bine!Va mulțumim din suflet tuturor celor care ne sunteți alături! Sofia va trimite zâmbetele ei din toată inima!

04 Jan
2022-01-04

Cu cât se apropie sa plecam cu atât emoțiile cresc foarte mult , teama din suflet este foarte mare și abia dacă îmi stăpânesc lacrimile! Va fi o operație grea cu multe ore de așteptare! Tot ce îmi doresc este sa îmi vad puiul ca va trece de aceasta grea operație, sa fie puternică! Nu doresc nimănui sa simtă durerea care eu o simt zilnic ......Va mulțumim tuturor pentru ajutor , pt susținere, rugăciuni și încurajări de multe ori chiar și un simplu mesaj de încurajare înseamnă enorm pentru noi!

15 Dec
2021-12-15

Astăzi la 13:15 min acum un an a sosit pe lume acest mic pui de om ! O fetiță de doar 2780gr și 49 cm pe nume Sofia Maria! Nu știam ce mă va aștepta, nu știam cât de greu va fi, nu știam dacă vei trăii! Știu doar ca au urmat clipe foarte grele cu o durere cumplita în pieptul meu și o suferință care nu poate fi explicata în cuvinte ! Tot ce știam era ca trebuie sa fiu alături de tine și sa fac tot posibilul sa te inconjor de iubire ,speranță și încredere! Am avut lângă noi medici minunați pe care ii respect și le mulțumesc din tot sufletul pentru grija oferita fata de amândouă ! Pe 24 Decembrie în ajunul Crăciunului nu am stat la masa cu familia ....am stat pe un pat de spital și ma rugam cu șiroaie de lacrimi ca Sofia sa scape de prima ei operație! Pe 27 Decembrie a fost prima noastră întâlnire mamă fiica! De atunci am știut ca nu ma voi desparte de tine niciodată și nu voi pleca de lângă pătuțul tău! Am stat doua luni la terapie intensiva și te-am îngrijit cum am știut eu mai bine și eram extrem de atenta sa nu greșesc ceva .... Alături aveam doar câteva mămici la fel de triste ca și mine și încercăm sa ne sprijinim una pe alta ! Timp de doua luni am cunoscut oameni foarte buni , medici care mi-au devenit ca niște părinți, mămici ca niște surori ! Am mâncat impreuna la masa și ne amuzam zilnic de mâncarea care nu întotdeauna era pe placul nostru dar eram unite și încercam sa ne ajutam sa trecem mai ușor peste durerea care era în sufletul nostru ! Dar uite ca lunile au trecut și într-adevăr au urmat pentru mine zile și mai grele aproape în fiecare luna suntem în spital și ne rugam sa fie bine! Între timp alegerile mele sau schimbata vrutsa ajung în străinătate pentru ca acolo știam ca aparatura medicala este performanta și asta am simțit eu ca Sofia are alta șansă mai buna acolo ! Nu aveam nici un ban dar am apelat la oameni cu suflet, rude ,prieteni,vecini,cunoscuți,străini și sincer foarte mulți oameni nu au rămas indiferenți știau ca din puținul lor pot salva un pui de om ! Am ramas profund impresionata de oameni ! La scurt timp imediat au sărit în ajutorul nostru și ASOCIAȚIA SALVEAZĂ O INIMĂ, oameni cu suflet din parlament,firme care au dorit sa ajute un suflet nevinovat , jurnaliști, medici , actori și cântăreți fiecare au pus mana de la mana și am ajuns în Turcia! Acolo am făcut toate investigațiile necesare timp de doua luni ! Am lăsat acolo peste 28 de mii de euro dar medicii sunt foarte încrezători în șansele ei ! Medicii au schimbat foarte multe ! Acum cu ajutorul recuperării am reușit sa ne rostogolim, sa începem sa ne susținem capul, încet încet vom sta și în fundulet, am început sa luam în greutate în prezent având 6310gr urmând ca în ianuarie la început sa ne întoarcem în Turcia pentru operație! Nu știm când ne vom întoarce dar știm ca o tara întreagă lupta pentru Sofia și se roagă pentru ia! Le mulțumim din suflet tuturor pentru ajutor și pentru ca sunteți alături de o speranță! Le mulțumim chiar și acelor prichindei nu mai mari de 9-10 ani pentru scrisorile primite cu rugăciuni și desene pentru Sofia ! Felicitări părinților pentru educație! Acele scrisori le voi păstra toată viața ! Ne plecam capul în fața voastră la toată lumea care a pus speranță , iubire, și încredere! Nu vom uita niciodată ! Va mulțumim! La mulți ani draga noastră fetiță Sofia Maria Gurgu! Sa trăiești și sa bucuri toate inimile care sunt alături de tine ! Demonstrează tu ca miracole există! Demonstrează ca din acei 1 la suta tu ești o învingătoare! Te iubim ! Cu drag familia ta !

10 Dec
2021-12-10

Eu sunt micuță, dar puterea mea este imensă! Poate ca nu sunt cel mai norocos copilaș dar cu siguranță sunt cel mai iubit! Eu lupt și vreau sa cresc mare , sa fiu și eu lângă frățiorii mei ,să mă joc și să ma bucur de tot ce ma înconjoară! Nu sunt născută sub o stea norocoasă dar am cei mai buni părinți și vor face totul pentru mine ! Încerc sa îmi bucur părinții prin gingășia mea , prin sufletul meu curat și nevinovat ! Eu muncesc foarte mult : merg la recuperare,respect tratamentul cu sfințenie,și iau în greutate sa pot ajunge sa fiu operată! 9 luni de zile am avut o greutate foarte mica de 4500gr dar acum cu foarte multa munca și cu mulți oameni minunați astăzi am 6150gr și lupt sa ajung în Turcia sa fiu și eu CA TINE un copil normal! În curând voi pleca în Turcia , nu știu când ma voi întoarce dar știu ca am alături pe mămica mea și o mulțime de oameni buni care se vor ruga pentru mine ! Totul va fi bine ! Sofia Maria

10 Nov
2021-11-10

În primele 28 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 2659 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

03 Nov
2021-11-03

În primele 21 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 2317 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

29 Oct
2021-10-29

Dragii noștrii noi ne-am întors acasă pentru o perioada scurta de timp pentru ca medicilor le-a fost teama sa nu ia contact cu vreo infecție și sa o protejam cât putem de mult . Pentru moment alimentația Sofiei este stabilita și tratamentul este ok iar micuța urca în greutate iar în prezent avânt 5640gr noi ne pregătim cu pași repezi pentru operații! Nu este deloc ușor pentru noi , este un drum foarte lung și extrem de greu ! Iar cât vom fi acasă Sofia va merge la terapii , va face săptămânal analize sa vedem cum este micuța iar asistenta ei personala voi fi eu ! Am învățat în 10 luni de când o am pe Sofia poate mai mult decât as fi învățat dacă făceam o școală! La orice schimbare bruscă a Sofiei ne vom întoarce de urgență! Știu ca poate va rog tot timpul și poate v-ați plictisit sa ma auziți implorand sa ne ajutați dar eu știu ca va urma o perioada lunga de spitalizare iar costurile vor fi foarte mari! De asemenea știu ca mulți dintre voi ne susțin și fac tot ce este posibil pentru Sofia! Va rugăm să trimiteți un SMS la 8832 pentru doar 2 euro Sofia va putea fi cu un pas înainte și orice donație în conturile Salveaza o inimă Pentru Micuța noastră va fi un pas înainte! Și de asemenea și conturile Sofiei sunt valabile pentru oricine dorește sa ajute acest suflet nevinovat ! Noi va mulțumim nespus de mult iar bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toți! De altfel tot ce sa cheltuit și se cheltuie exista facturi și putem dovedit pe ce se duc acești bănuți care pe Sofia o ajuta sa trăiască!Pana în prezent s-au cheltuit peste 28000 mii de euro !

28 Oct
2021-10-28

În primele 14 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 1938 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

26 Oct
2021-10-26

Am câteva vesti despre Sofia ! A început sa ia în greutate azi are 5560gr este o veste foarte bună ca a reușit de când suntem în spital sa ia 1kg ținând cont de sindromuri și problemele ei intestinale ! Este o fetita luptătoare iar Dumnezeu o iubește si ne este alături ! Sofia are tot schimbat de la alimentație pana la tratament iar medicii au reușit sa ii creeze o alimentație corespunzătoare sa poată lua în greutate ca să poată fi operată. Din cauza bacteriilor din spital sau eventuale infecții medicii vor sa ne externeze pt câteva săptămâni  pana ajunge la greutatea de 7kg și  încercăm cu tratamentul, alimentația chiar dacă o voi hrăni prin sonda nazogastrica sa fie bine . Medicii au spus ca dacă sunt probleme sa ne întoarcem de urgență înapoi! Dumnezeu sa ne ajute și va mulțumim tuturor din suflet!  

22 Oct
2021-10-22

În primele 7 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 1400 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

19 Oct
2021-10-19

În primele 4 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS s-au transmis: 1075 de SMS-uri.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

19 Oct
2021-10-19

Dragii noștrii venim cu vesti despre micuța noastră Sofia ! După cum știți noi trebuie sa luam în greutate ca să putem întra în operație minim 7kg! În prezent micuța a început sa urce cu pași mărunți dar totuși exista speranță astăzi are 5180gr dar din păcate pentru moment nu mai poate fi hrănită cu biberonul pentru ca din cauza cailor ei respiratorii foarte îngustate exista posibilitatea sa se înece la înghițire iar pentru a nu depune foarte mult efort și sa nu consume caloriile au preferat sa o hrănim prin sonda nazogaztrica! Și asa speram sa ia mai repede în greutate ! După cum știți Sofia de acum ne și aude având aparate auditive ! Chiar dacă suferă enorm acest copilaș întotdeauna a fost și este cu zâmbetul pe buze pentruca ea vrea cu orice preț sa trăiască  ! Va mulțumim din tot sufletul pentru ajutor iar Sofi va mulțumește din toată inimioara ei ! Va rugăm să ne ajutați încontinoare orice donație oricât de mica pentru Sofia va fi cu un pas înainte!

15 Oct
2021-10-15

Dacă ți-aș spune că poți cheltui 2€ cu folos, că acei aproape 10 lei îți pot aduce o împlinire, o bucurie care schimbă o viață, ai fi dispus să îi oferi?

2€ este costul unui SMS cu textul „SOFIA” pe care dacă îl trimiți la numărul 8832 îi vei oferi unui îngeraș de 10 luni o șansă în plus la o copilărie fericită.

Începând de astăzi până pe 14 Noimbrie 2021 micuța Sofia va beneficia de campania de strângere de fonduri prin SMS la numărul 8832 mesaj Sofia.

Vă mulțumim!

11 Oct
2021-10-11

Bună ziua! Astăzi avem o veste buna Sofia a primit aparatele auditive și pentru prima dată ne aude mult mai bine . Le mulțumim  dinsuflet tuturor oamenilor care sprijină cazul Sofiei Gurgu ! Datorită  oamenilor cu suflet Sofia progresează  și poate avea o șansă la o viață cât decât normală.  Va rugam sa fiți alături de Sofia incontinoare noi avem nevoie de la fel de mult ca și pana acum! Sofia are o șansă la viață va rugăm să îi redați o copilărie mult mai bună!

02 Oct
2021-10-02

Sofia , are foarte mare nevoie de ajutor! Sofia este tot în Turcia , medicii spun ca trebuie sa ia cel puțin 2kg sa o bage în sala de operații, zilnic face investigații și cauta cel mai bun remediu sa poată lua în greutate ! Este o lupta grea ținând cont ca noi ne luptăm și cu doua sindromuri  ceea ce face mai dificila luarea în greutate! Credeți-mă ca nu este deloc ușor.....Nici nu am cuvinte sa spun cât ne luptăm zi de zi ! Dar Sofia lupta și  vrea sa trăiască  ! De puțin timp a început sa își tina puțin câte puțin căpșorul și vrea sa facă progrese! Noi avem nevoie de oameni sa ne susțină  din tot sufletul pentruca  este un drum lung și foarte greu!

27 Sep
2021-09-27

Am câteva noutăți sa va transmit . Aseară Sofiei I sau blocat mărțișoarele și  începuseră sa se simtă rău. Medicii au intervenit. Pentru ea a fost foarte dureros ,a plâns mult ,au încercat mult timp sa ii pună o Branula dar nu sa putut pentru ca ea are venele foarte subțiri și se sparg . După multe ore medicii au reușit sa o stabilizeze ,acum este bine dar abia ce atinse pragul de 4960gr acum a scăzut la 4760gr ! Noi suntem tot în Turcia și încă ne chinuim sa luam în greutate pentru a putea fi operată  !

21 Sep
2021-09-21

Cu ochii în lacrimi scriu aceste rânduri și cu greu îmi pot stăpâni emoțiile! Vă rugăm nu ne părăsiți în aceste momente grele pentru noi. Vrem ca Sofia să trăiască! 
În urma investigațiilor medicale s-au constat următoarele: auzul micuței Sofia nu este în parametrii normali și va fi nevoită să poarte proteze auditive, problemele cele mai grave sunt partea cu abdomenul și lipsa anusului , malformația la inimă ,lipsa în greutate și hipotonia micuței sunt destul de severe acestea sunt prioritare în acest moment . Examenul neurologic se află în parametrii normalii, pentru moment nu trebuie intervenit micuța  fiind atentă și urmărind iar mișcările corpului sunt normale  până în prezent. O primă intervenție  va fi la limbă pentru ca are un fren lingual foarte pronunțat ceea ce face o mare dificultate la înghițire, vorbit s-au mestecat.
Vă mulțumim din tot sufletul!

15 Sep
2021-09-15

Am ajuns în Turcia iar Sofia  deja a început  investigațiile.  Pana acum am aflat ca la inimă sunt doua probleme  destul de majore: are doua gauri în inima care bor fi operate peste doi trei ani iar alta problema  este ca o vena de la inimă este deschisa în plămâni și din aceasta cauza ea face infecții  pulmonare iar acolo trebuie operata cât mai curând dar așteptăm și rezultatele chirurgului ,cred ca mâine urmează sa facă tomograf și la cap sa vedem eventuale probleme ,momentan este la perfuzie pentru ca este foarte slăbită și hipotona. Sofia mănâncă foarte bine dar nu poate asimila și încercăm sa vedem cum o putem ajuta .Va mulțumim  din suflet ca ne sunteți  alături!

15 Sep
2021-09-15

Astăzi împlinești 9 luni de când ai apărut pe lume suflețel mic și frumos ! Am plecat în zi de de sărbătoare am ajuns exact când ai împlinit 9 luni iar Dumnezeu cu siguranță va fi lângă noi! Încă de când te-am născut ți-am promis ca voi fi lângă tine și voi face tot ce este posibil în lumea asta sa te ajut asa cum pot eu mai bine.Va mulțumim tuturor ! Cel mai frumos cadou de ziua ei este ca oamenii sa fie alături de micuța luptătoare Sofia !”, sunt cuvintele mamei pline de emoții.

14 Sep
2021-09-14

Doamne ajuta a sosit și ziua mult așteptată Sofia va merge în Turcia datorită vouă oameni buni și cu suflet! Va rugăm din suflet sa ne fiți alături în continuare!!! Sofia are nevoie de noi de oameni buni ! Noi încă nu avem toți banii strânși dar plecam pentru ca Sofia nu este într-o stare tocmai ok ! Va mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat și ne ajutați!

Campanie începută la data de 27.08.2021

Nume: Gurgu

Prenume: Sofia

Vârsta: 3 ani

Suma necesară: 77.000€

Diagnostic: malformații ale inimii, uter dublu, două vaginuri

Tratamentul îl va efectua la Koç University Hospital, Turcia

 

Povestea Sofiei

 

Sarcina este o experiență care marchează orice femeie. Să ai un copil, să-l simți cum îți crește în burtă, lună de lună, să-i simți micile lovituri și să aștepți cu nerăbdare să îl ții în brațe... Sunt greu de descris în cuvinte aceste sentimente frumoase!

Uneori însă, bucuria de a fi mamă se transformă subit în tumult, apăsare, neliniște și teamă constantă, când vezi că natura nu și-a urmat cursul firesc și bebelușul tău vine pe lume cu probleme serioase de sănătate.

Andreea Gurgu, în vârstă de 33 de ani, știe exact despre ce vorbim. Fetița ei, Sofia, s-a născut cu foarte multe malformații, printre care imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri.

Ca și când n-ar fi fost suficient, micuța a fost diagnosticată și cu Sindromul Phelan Mcdermind, o afecțiune extrem de rară ce provoacă slăbiciune musculară, control slab al capului, vorbire întârziată și defecte la inimă și rinichi.

În Ajunul Crăciunului, Sofia a fost operată pentru a își putea face nevoile, iar acum câteva săptămâni a avut o criză cardiacă puternică și cu greu a fost stabilizată. Medicii spun că respectiva criză ar putea fi și de la cap, de aceea părinții au fost sfătuiți să facă toate investigațiile și eventualele operații în Turcia, unde există alte șanse de reușită decât în țară.

Sofia a început viața cu mari greutăți, a fost aruncată fără milă într-o bătălie nedreaptă. Mică și lipsită de putere, fetița se străduie să reziste zi după zi, să învingă soarta și să trăiască.

Ne dorim un copil prezent lângă noi, vrem să o vedem cum crește și se joacă alături de alți copii! Dar acest lucru poate fi posibil doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare! Vă rugăm să fiți alături de micuța luptătoare Sofia, ne-au scris cei doi părinți.

Andreea și Adrian Gurgu ne-au spus, cu lacrimi în ochi, că viața fetiței lor costă 40.000 de euro. Nu, nu este o glumă! De atât e nevoie pentru ca medicii turci să-i ofere Sofiei o șansă la viață. E aproape imposibil să lupți pentru viața copilului tău, când mai ai doi băieți acasă pe care trebuie să-i întreții și trăiești din alocații plus un venit lunar de 1.800 de lei. De aceea, această familie din Breaza ne-a cerut ajutorul, sperând că vom înțelege drama pe care o trăiesc de mai bine de 8 luni și nesfârșita teamă că și-ar putea pierde fiica mult-iubită.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” le poate oferi puterea financiară de a lupta pentru salvarea Sofiei. Această micuță greu lovită de soartă poate avea o șansă dacă ne unim în solidaritate și donăm oricât pentru tratamentele și operațiile de care va avea nevoie pentru a trăi o viață mai bună. Bunătatea face minuni!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele Sofia Gurgu!