Sofia Gurgu

Sofia Gurgu

Campanie activa 14 zile
30.0925% Complete

Suma primita

12.037 €

Necesari

40.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Sofia Gurgu

Campanie activa 14 zile

Update-uri campanie

15 Sep
2021-09-15

Am ajuns în Turcia iar Sofia  deja a început  investigațiile.  Pana acum am aflat ca la inimă sunt doua probleme  destul de majore: are doua gauri în inima care bor fi operate peste doi trei ani iar alta problema  este ca o vena de la inimă este deschisa în plămâni și din aceasta cauza ea face infecții  pulmonare iar acolo trebuie operata cât mai curând dar așteptăm și rezultatele chirurgului ,cred ca mâine urmează sa facă tomograf și la cap sa vedem eventuale probleme ,momentan este la perfuzie pentru ca este foarte slăbită și hipotona. Sofia mănâncă foarte bine dar nu poate asimila și încercăm sa vedem cum o putem ajuta .Va mulțumim  din suflet ca ne sunteți  alături!

15 Sep
2021-09-15

Astăzi împlinești 9 luni de când ai apărut pe lume suflețel mic și frumos ! Am plecat în zi de de sărbătoare am ajuns exact când ai împlinit 9 luni iar Dumnezeu cu siguranță va fi lângă noi! Încă de când te-am născut ți-am promis ca voi fi lângă tine și voi face tot ce este posibil în lumea asta sa te ajut asa cum pot eu mai bine.Va mulțumim tuturor ! Cel mai frumos cadou de ziua ei este ca oamenii sa fie alături de micuța luptătoare Sofia !”, sunt cuvintele mamei pline de emoții.

14 Sep
2021-09-14

Doamne ajuta a sosit și ziua mult așteptată Sofia va merge în Turcia datorită vouă oameni buni și cu suflet! Va rugăm din suflet sa ne fiți alături în continuare!!! Sofia are nevoie de noi de oameni buni ! Noi încă nu avem toți banii strânși dar plecam pentru ca Sofia nu este într-o stare tocmai ok ! Va mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat și ne ajutați!

Campanie începută la data: 27.08.2021
Nume : Sofia Gurgu
Vârsta: 8 luni
Suma : 40000 euro 
Diagnostic : malformații la inimă,imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri.
Clinica : Turcia

Povestea Sofiei

Sarcina este o experiență care marchează orice femeie. Să ai un copil, să-l simți cum îți crește în burtă, lună de lună, să-i simți micile lovituri și să aștepți cu nerăbdare să îl ții în brațe... Sunt greu de descris în cuvinte aceste sentimente frumoase!

Uneori însă, bucuria de a fi mamă se transformă subit în tumult, apăsare, neliniște și teamă constantă, când vezi că natura nu și-a urmat cursul firesc și bebelușul tău vine pe lume cu probleme serioase de sănătate.

Andreea Gurgu, în vârstă de 33 de ani, știe exact despre ce vorbim. Fetița ei, Sofia, s-a născut cu foarte multe malformații, printre care imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri.

Ca și când n-ar fi fost suficient, micuța a fost diagnosticată și cu Sindromul Phelan Mcdermind, o afecțiune extrem de rară ce provoacă slăbiciune musculară, control slab al capului, vorbire întârziată și defecte la inimă și rinichi.

În Ajunul Crăciunului, Sofia a fost operată pentru a își putea face nevoile, iar acum câteva săptămâni a avut o criză cardiacă puternică și cu greu a fost stabilizată. Medicii spun că respectiva criză ar putea fi și de la cap, de aceea părinții au fost sfătuiți să facă toate investigațiile și eventualele operații în Turcia, unde există alte șanse de reușită decât în țară.

Sofia a început viața cu mari greutăți, a fost aruncată fără milă într-o bătălie nedreaptă. Mică și lipsită de putere, fetița se străduie să reziste zi după zi, să învingă soarta și să trăiască.

Ne dorim un copil prezent lângă noi, vrem să o vedem cum crește și se joacă alături de alți copii! Dar acest lucru poate fi posibil doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare! Vă rugăm să fiți alături de micuța luptătoare Sofia, ne-au scris cei doi părinți.

Andreea și Adrian Gurgu ne-au spus, cu lacrimi în ochi, că viața fetiței lor costă 40.000 de euro. Nu, nu este o glumă! De atât e nevoie pentru ca medicii turci să-i ofere Sofiei o șansă la viață. E aproape imposibil să lupți pentru viața copilului tău, când mai ai doi băieți acasă pe care trebuie să-i întreții și trăiești din alocații plus un venit lunar de 1.800 de lei. De aceea, această familie din Breaza ne-a cerut ajutorul, sperând că vom înțelege drama pe care o trăiesc de mai bine de 8 luni și nesfârșita teamă că și-ar putea pierde fiica mult-iubită.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” le poate oferi puterea financiară de a lupta pentru salvarea Sofiei. Această micuță greu lovită de soartă poate avea o șansă dacă ne unim în solidaritate și donăm oricât pentru tratamentele și operațiile de care va avea nevoie pentru a trăi o viață mai bună. Bunătatea face minuni!

Donații se pot face:

BENEFICIAR bancar  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: SOFIA GURGU