whatsapp-widget

Ștefan Ciocoiu

Campanie activa 30 zile
47.812144212524% Complete

Suma primita

12.599 €

Necesari

26.350 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_656478300ec9e_Stefan-Ciocoiu-27.11.2023.pdf
doc_6644a21dbda75_Ciocoiu-Stefan-15.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Catalin C.
Florin F.
Revolut B.
Anica T.
Farmacia Tei

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ștefan Ciocoiu

Campanie activa 30 zile

Update-uri campanie

15 May
2024-05-15
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1200 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

27 Apr
2024-04-27

În universul vast al vieții, sunt momente când destinul unui copil ne emoționează și ne unește în speranță și acțiune. Azi, este povestea lui Ștefan Mateo Ciocoiu, un băiețel de doar 9 ani, a cărui curaj în fața unei provocări de neimaginat ne atinge profund inimile.

Diagnosticat cu o tumoră pe creier, Ștefan se află în fața unei lupte pe care niciun copil nu ar trebui să o poarte. Medicii au prescris un tratament crucial pentru următoarele 12 luni, care îi poate salva viața, însă costul acestuia, 5,725 de euro, depășește cu mult posibilitățile familiei sale. Fără acest tratament, viața micuțului Ștefan este grav amenințată, cu riscul revenirii celulelor canceroase care ar putea avea consecințe fatale.

În aceste momente, fiecare dintre noi poate face diferența între disperare și speranță pentru Ștefan. Ajutorul tău, indiferent cât de mic, poate contribui la continuarea poveștii lui Ștefan, nu ca o tragedie, ci ca o poveste de curaj și triumf asupra adversității.

Apelăm la generozitatea și la bunătatea comunității noastre să se unească în sprijinul lui Ștefan Mateo. Să îi oferim șansa la o copilărie plină de joc și râsete, nu de spitalizări și tratamente. Fiecare donație, fiecare gest de sprijin înseamnă un pas mai aproape de ziua în care Ștefan va putea alerga liber, fără povara unei boli care îi umbrește zâmbetul.

Contribuie la salvarea unei vieți tinere. Ajută-l pe Ștefan să lupte și să câștige această bătălie. Împreună, putem aduce lumina speranței în viața lui Ștefan Mateo Ciocoiu și a familiei sale, transformând teama și incertitudinea în siguranță și viitor.

30 Nov
2023-11-30

Ștefan Ciocoiu, după mai bine de 12 ore de operație, a ieșit cu bine, spre bucuria imensă a familiei sale. Această zi a fost cea mai lungă și plină de emoție pentru ei. Datorită generozității donatorilor, Ștefan va avea acum o viață fericită. Dragostea, speranța și recunoștința profundă inundă inimile tuturor. Mii de mulțumiri celor care au contribuit la acest miracol. Fiecare gest de ajutor a însemnat o rază de speranță, transformând o zi plină de îngrijorare într-una a triumfului și a recunoștinței.

30 Nov
2023-11-30

Ștefan Ciocoiu a avut investigațiile ieri, iar acum 5 minute a intrat în sala de operație a Clinicii Medical Park din Turcia pentru o intervenție pe creier. 

Sperăm din toată inima ca Ștefan să fie acasă de Crăciun, sănătos, alături de familia lui! 

27 Nov
2023-11-27
Plati efectuate Fisier 1


Mâine, în zorii unei noi zile, micul luptător Ștefan Ciocoiu va porni spre un nou început. Cu sufletele încărcate de speranță și inimile bătând în ritm cu tic-tacul ceasului, familia Ciocoiu va face pasul hotărâtor pe drumul către Clinica Medical Park din Turcia. Acolo, într-o sală în care timpul pare să stea în loc, Ștefan va intra în sala de operații pentru o intervenție pe creier.

Este o călătorie pe care nicio familie nu ar trebui să o parcurgă singură, și datorită generozității și compasiunii neîntrerupte, ei nu sunt singuri. Astăzi, Asociația "Salvează o Inimă" a devenit mai mult decât un sprijin; a devenit un adevărat companion de drum, achitând suma de 26,350 de euro pentru a acoperi integral costurile intervenției și spitalizării.

În acest sezon al dăruirii, dorința noastră cea mai profundă este ca Ștefan să se întoarcă acasă, să împodobească bradul de Crăciun și să deschidă darurile sub lumina caldă a sărbătorilor, înconjurat de familia sa. Ne rugăm ca aceste sărbători să aducă vindecarea mult așteptată și să împlinească visurile unui băiețel curajos.

Ștefan este simbolul credinței care nu cunoaște limite, al nădejdii care strălucește chiar și în cele mai întunecate nopți, al dragostei care ne unește și al speranței care nu se stinge niciodată. Pe măsură ce se apropie de ziua ce va marca un nou capitol în viața sa, toți cei care au contribuit la călătoria sa sunt martorii a ceea ce înseamnă să dăruiești cu adevărat.

În numele lui Ștefan și al familiei Ciocoiu, vă mulțumim pentru fiecare gând bun și pentru fiecare gest de sprijin. Sunteți parte din miracolul care se scrie, un miracol al vieții și al speranței renăscute.

27 Nov
2023-11-27

Cu  profundă recunoștință, Asociația "Salvează o Inimă" dorește să vă informeze despre un nou capitol de umanitate și solidaritate în cadrul comunității noastre. În mijlocul provocărilor cu care ne confruntăm zi de zi, apare o veste care ne aduce aminte de forța extraordinară a uniunii și a generozității.

Compania Sabrini, cunoscută pentru angajamentul său social și pentru valorile pe care le promovează, a devenit un exemplu strălucitor de altruism și empatie. Prin contribuția generoasă de 36,000 RON, Sabrini s-a alăturat luptei pentru viața lui Ștefan Ciocoiu, un băiețel de 9 ani care se confruntă cu o boală nemiloasă - o tumora pe creier. Urgența situației și necesitatea unei intervenții chirurgicale imediate ne-au mobilizat pe toți în a acționa rapid, iar starea de sănătate a lui Ștefan, aflată într-o deteriorare alarmantă, a cerut o reacție pe măsură.

Prin acest gest remarcabil, Sabrini nu doar că a contribuit semnificativ la suma necesară pentru operația lui Ștefan, dar a și transmis un mesaj puternic comunității: dragostea, empatia, speranța, răbdarea și puterea sunt valorile care ne unesc și ne definesc în momentele critice.

În numele lui Ștefan, al familiei sale și al Asociației "Salvează o Inimă", transmitem întreaga noastră gratitudine și apreciere pentru acest act de caritate. Demonstrând că responsabilitatea socială și suportul comunitar sunt parte integrantă din etosul companiei Sabrini, acesta este un exemplu pentru întreaga comunitate de afaceri.

Ne onorează să avem alături parteneri ca Sabrini, care aleg să investească în cel mai prețios capital - viața umană. Această colaborare nu doar că schimbă destine, dar reafirmă credința că împreună putem depăși orice obstacol.

Cu speranța că acest parteneriat va inspira și alte entități să se alăture cauzei noastre, vă mulțumim și vă asigurăm de toată considerația noastră.

14 Nov
2023-11-14

Media

 1. HOT NEWS-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 2. ROMÂNIA TV-Singura șansă la viață pentru Ștefan este în mâinile noastre! La 5 anișori se luptă cu o boală cumplită, iar spitalul îi este o a doua casă

 3. ZIARUL PROFIT-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 4. REPORTERUL-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 5. ZIARUL ACTUALITATEA-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 6. ZIARUL24-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 7. ZIUA DE CLUJ-Salvează o inimă! Ajutați-l pe Ștefan să învingă boala. O operație îi poate salva viața!

 8. VREMEA NOUĂ-Sansa lui Stefan la o copilãrie fericitã sunt oamenii cu suflet mare!

 9. BOTOȘĂNEANUL-Strigăt de ajutor pentru un băiețel care are nevoie urgent de bani pentru operație

 10. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită. Ajutați-l să învingă boala!

 11. SUCEAVA NEWS-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 12. ȘTIRI BOTOȘANI-Vlad Plăcintă, apel pentru micul Ștefan, băiețelul lovit de o boală cruntă: ”Să oferim împreună un final fericit acestei povești”

 13. REALITATEA DOROHOIANĂ-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 14. NEWSLIST-Singura șansă la viață pentru Ștefan este în mâinile noastre! La 5 anișori se luptă cu o boală cumplită, iar spitalul îi este o a doua casă

 15. MONITORUL EXPRES-Șansa unui băiat de 5 ani la o copilărie fericită: Ștefan are nevoie urgent de ajutor ca să învingă boala

 16. INFO IAȘI-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 17. INFO IAȘI-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 18. GAZETA DE BOTOȘANI-Șansa lui Ștefan la o copilărie fericită: Ajutați-l să învingă boala!

 19. BOTOȘANI NEWS-Copilul pentru care, de la cinci ani, spitalul a devenit a doua casă. „Copiii îl evită, iar el se simte ignorat și exclus

Campanie începută la 06.11.2023

Nume: Ciocoiu

Prenume: Ștefan Mateo

Vârsta: 9 ani

Suma necesară: 26350 €

Diagnostic: Tumoră pe creier

Clinica unde va efectua operația și tratamentul: Spitalul Medical Park, Turcia

Salvați-l pe Mateo: O Luptă pentru Viață

Trei ani în urmă, viața vibrantă a micuțului Mateo Ștefan a fost întunecată de o veste care a adus frică și incertitudine în inima familiei lui. O tumoare la creier a fost descoperită și o luptă pentru viață a început. În ciuda unei intervenții chirurgicale inițiale, destinul lui Mateo a rămas în suspans, o mică parte a tumorii ascunsă, precum un secret periculos în creierul în creștere al copilului.

Acum, la trei ani de la acea zi nefastă, timpul este din nou nesigur. Tumoarea s-a mărit, amenințând nu doar sănătatea ci și viitorul lui Mateo. Dar există o rază de speranță – o procedură care poate elimina în sfârșit acest coșmar, permițându-i lui Mateo să viseze din nou la zilele petrecute pe terenul de joacă, nu în sălile de spital.

Familia Ciocoiu se confruntă cu o luptă pe două fronturi: una pentru sănătatea lui Mateo și una pentru strângerea sumei de 26.350 de euro necesare pentru operația salvatoare. Acesta este apelul nostru pentru ajutor. Fiecare contribuție poate face diferența între o viață limitată de spital și o viață plină de posibilități.

Acum, Mateo are nevoie de eroi în viața lui reală – oameni care să-i ofere șansa la un viitor. Donațiile dvs. pot schimba cursul acestei lupte, transformând temeri în speranțe și visuri în realități. Fiecare euro adunat ne aduce mai aproape de victoria asupra acestei boli care i-a furat atât de mult din copilărie.

Fie că este vorba despre o mică donație sau despre un angajament pe termen lung, fiecare gest contează. Împreună, putem aduna suma necesară pentru a-l ajuta pe Mateo să lupte – nu doar pentru zile, ci pentru ani plini de sănătate și fericire.

Fiți parte din povestea lui Mateo. Contribuiți la fondul de sănătate și de viață pentru acest curajos băiețel. Să oferim împreună un final fericit acestei povești.

Pentru donații:
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ștefan Ciocoiu!