Stefania Furtuna

Campanie din trecut 0 zile
101.92121212121% Complete

Suma primita

16.817 €

Necesari

16.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Stefania Furtuna

Campanie din trecut

Update: 08.02.2019

Dragii nostri in urma campaniei de strangere de fonduri in mediul online,si sponsorizari  am reusit sa strangem suma necesara de 16500 de euro necesari  pentru operatie.

Update: 08.02.2019

Ștefania va pleca marți 11.02.2019 către Istanbul pentru un nou drum.Săptămâna viitoare după investigații va urma operația pe creier.

Campania a început în data de: 02.02.2019

Nume: Furtună
Prenume: Ștefania Mioara
Vârsta: 17 ani
Suma necesara: 16.500 de euro (investigații medicale, operație ,transport și cazare)

Diagnostic: Astrocitom difuz grad 2-3 –tumora pe creier

Să fim buni să ajutăm la ducerea crucii și aproapelui nostru Ștefania

A-ţi lua crucea înseamnă a te pleca supus şi smerit necazurilor şi nevoilor pământeşti pe care îi place Proniei dumnezeieşti să le îngăduie asupra noastră spre spălarea păcatelor noastre. Atunci crucea slujeşte omului drept scară de la pământ la cer. Pe această scară a urcat tâlharul pomenit în Evanghelie – a urcat din cele mai cumplite fărădelegi în prealuminatele sălaşuri ale raiului: el a rostit de pe crucea sa cuvinte pline de smerită cugetare; prin smerita cugetare a intrat în cunoaşterea lui Dumnezeu, prin cunoaşterea lui Dumnezeu a dobândit cerul. După dreptate cele vrednice de faptele noastre luăm, a grăit el; pomeneşte-mă, Doamne, întru împărăţia Ta (Luca 23, 41-42).

O cruce grea de dus o are si Ștefania Furtună o tânără de numai 17 ani care în urma unor dureri de cap și amețeli și-a început ca părinți să își facă griji că este ceva în neregulă cu aceste dureri  și ia recomandat să facă RMN iar vestea venită a căzut trăsnet peste părinții: Ștefania are tumoră pe creier. Iar de aici a început purtarea crucii cu răbdare cu credință că va fi bine.

Au ajuns la spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti unde au făcut mai multe RMN-uri, iar domnul doctor care a tratat-o a decis ca trebuie să facă operația  pentru a incerca sa indeparteze cat mai mult din tumoare. Operatia a avut loc pe data de 29.08.2018 si a durat 4 ore. Biopsia efectuata ulterior a  confirmat că am un astrocitom difuz de grad 2 spre 3 .  După operație  domul doctor le-a spus că treaba dumnealui sa terminat  și în continuare să mergem la un oncolog și să facem câteva ședințe de radioterapie și totul va fi bine. De la spitalul Universitar am venit la I.O.B unde am început alte investigații, am făcut un RMN la cap și pe coloană și un CT de plan pentru a putea începe radioterapia. În urma RMN-ului  doamna doctor a observat că tumoarea este încă acolo, iar la operație sa scos doar o probă de biopsie. Ni s-a spus că nu pot începe radioterapia pe o tumoare de această dimensiune, și ni s-a propus o a doua operație  la spitalul  Marie Skłodowska Curie .Între timp am căutat parerile a mai multi doctori neurochirurgi, toți fiind de parere că tumoarea este prea răspândita în creier pentru a mai putea fi operată și că singura cale este începerea tratamentului. Domnul doctor de la Marie Curie a fost singurul care s-a oferit să opereze și să încerce să scoată cât mai mult din tumoare știind că nu are tehnologia medicală necesară să scoată in totalitate.

A doua operație a avut loc pe data de 14.11.2018, a durat 9 ore și parintii au fost informații că a fost inlaturata 70% din tumoare  și că mai mult nu se poate deoarece îi v-a afecta vorbirea si gandirea, si ca tumoarea este  benignă de grad 2. După 4 zile ne-am întors la I.O.B unde ni sa spus că tumoarea este malignă de grad 2 spre 3, și că urmează să începem tratamentul cu radioterapie. Au făcut un CT de plan care a fost urmat de 3 cure de chimioterapie care au avut scopul să țină în loc tumoarea  datorita faptului că începerea tratamentului a fost amânată în repetate rânduri, iar pe data de 28.01.2019 a fost chemată să începă radioterapia,  dar care nu a început-o din cauza faptului ca rezultatele analizelor de sânge au ieșit proaste.

Pe data de 25.01.2019 au fost la domnul doctor Akin Akakin de la Spitalul Medical Park din Turcia, care a venit în Constanta pentru a oferi gratuit consultanță medicală pacienților . După ce sa uitat pe toate documentele și pe ultimul CT făcut  ,a spus că tumoarea este încă acolo și că ar fi  foarte   folositor un RMN deoarece CT-ul nu era foarte clar. A doua zi, pe data de 26.01.2019 a făcut un RMN de urgență și am revenit la domnul doctor cu el, care ne-a spus că jumătate din tumoare se află încă  în creier și că este tumoare benignă de grad 2 dar care trebuie scoasă în totalitate din creier, deoarece aceasta nu va fi eliminată total în urma radioterapiei și ca pe viitor sunt șanse foarte mari să reapare și să evolueze într-o tumoare malignă agresivă.

Domnul doctor ne-a asigurat că tumoarea poate fi scoasa in totalitate si ca dumnealui poate efectua aceasta operatie in Turcia si ca aceasta nu va afecta vorbirea, gandirea și nici nu mă va lăsa cu probleme.  In urma acestei operații nu va mai trebui să fac chimioterapie și nici radioterapie și nici tumoarea nu va mai apărea.

Asta înseamnă că fiecare creştin este dator ca, plin de supunere înaintea voii lui Dumnezeu, mărturisind dreapta judecată şi milostivirea lui Dumnezeu, dând mulţumită lui Dumnezeu, să îndure anume necazurile şi lipsurile cărora le îngăduie dumnezeiasca Pronie să se abată asupra lui.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al copilului pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina campaniei