whatsapp-widget

Monica Suditu

Campanie din trecut 0 zile
92.356838618079% Complete

Suma primita

5.855 €

Necesari

6.339 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6501dd7307730_Monica-Suditu-13.09.2023.pdf
doc_65086d8513ff2_Monica-Suditu-18.09.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

.
CIPRIAN D.
PLEUT O.
VASILE M.
ZOE N.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Monica Suditu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

18 Sep
2023-09-18
Plati efectuate Fisier 1

Pe data de 24 septembrie a.c., Monica Suditu se pregătește să facă un pas important în lupta sa pentru sănătate. Este așteptată la SPEZIAKLINIK NEUKIRCHEN, în Germania, un centru de excelență unde va avea ocazia să beneficieze de analize medicale de specialitate.

Monica, înconjurată de speranță, credință, nădejde și răbdare, își unește forțele cu echipa medicală dedicată de la Neukirchen pentru a încerca să găsească soluții și răspunsuri în privința stării sale de sănătate. Emoțiile sunt la cote înalte, dar Monica este înconjurată de o rețea de sprijin care o ajută să rămână puternică în această etapă crucială a călătoriei sale.

Dorim să exprimăm recunoștința profundă față de Asociația Salvează o inimă, care a acordat un sprijin financiar semnificativ de 15000 RON. Acești bani sunt vitali pentru a asigura că Monica poate primi analizele suplimentare de care are nevoie, precum și pentru a acoperi costurile legate de transport și cazare în timpul șederii sale în Germania.

„Sunt emoționată, dar și plină de speranță. Știu că acest pas este esențial în drumul meu către vindecare,” a declarat Monica Suditu înainte de plecare.

Familia, prietenii și toți cei care o susțin pe Monica îi transmit gânduri pozitive și îi doresc succes în această etapă importantă. Credința în forța Monicăi de a depăși provocările și nădejdea în medicina modernă sunt pilonii care o susțin în acest moment.

 

13 Sep
2023-09-13
Plati efectuate Fisier 1

Bună ziua, dragii noștri prieteni,

Cu inimi pline de speranță și emoție, ne adresăm astăzi vouă pentru a vă împărtăși o nouă etapă semnificativă în misiunea noastră continuă de a salva vieți.

Monica Suditu este simbolul luptei, nădejdii și credinței inepuizabile, un spirit puternic care a ales să se bată zi de zi, îmbrățișând speranța că poate exista un mâine mai bun. Această credință profundă în vindecare și în bunătatea umană ne unesc pe toți într-o comunitate care transcende granițele și creează punți de legătură între suflete.

Grație susținerii constante din partea donatorilor generoși și a inimilor milostive care au ales să se alăture misiunii noastre, am reușit astăzi să facem un pas înainte important în călătoria Monicăi către vindecare. Ne mândrim să vă anunțăm că Asociația "Salvează o inimă" a achitat suma de 6339,72 EURO Clinicii SPEZIAKLINIK NEUKIRCHEN din Germania, conform ordinului de plată atașat, aducând lumina speranței în viața Monicăi și a familiei sale.

Lupta noastră nu se oprește aici. Cu fiecare zi ce trece, cu fiecare gest de bunătate, cu fiecare donație, noi întărim credința că împreună putem crea minuni și că împreună putem aduce zâmbete pe fețele celor în nevoie.

De aceea, ne adresăm din nou vouă, spiritele generoase care ne-ați fost alături până acum, să continuăm acest drum împreună, să construim un viitor mai luminos și mai bun pentru Monica și pentru toți ceilalți oameni pe care îi putem ajuta.

Lupta noastră continuă, cu mai multă speranță și determinare ca niciodată.

Vă mulțumim din suflet pentru fiecare gând bun și pentru susținerea necondiționată!

Cu recunoștință profundă și cu speranța într-un viitor mai bun

12 Sep
2023-09-12
 1. ROMÂNIA TV-Micuţul Luca are nevoie urgentă de ajutor, iar Monica se agață de ultima fâşie de speranță

 2. ȘTIRI PE SURSE-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 3. BOTOȘĂNEANUL-Monica are 26 de ani și cântărește doar 38 de kilograme, o afecțiune intestinală gravă o împiedică să ia în greutate

 4. BOTOȘANI NEWS-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 5. ȘTIRI BOTOȘANI-Drama unei tinere care, la 26 de ani, cântărește 38 de kilograme: ”Monica se agață de ultima fâșie de speranță”

 6. GAZETA DE BOTOȘANI-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 7. SUCEAVA NEWS-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 8. GHIDUL BANATULUI-Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme, la 26 de ani. Cum a ajuns în această stare

 9. INFO IAȘI ONLINE-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată! Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 10. ZIARUL DE PE NET-Lupta sfâșietoare a unei tinere pentru a se ține în viață

 11. REALITATEA  DOROHOIANĂ-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 12. DOTTO TV-Are 26 de ani și cântărește doar 38 de kilograme. O tulburare intestinală extrem de gravă o împiedică pe Monica să ia în greutate.

 13. ȘTIREA DE IAȘI-O tânără cu o tulburare intestinală gravă cântărește doar 38 de kilograme la varsta de 26 de ani

 14. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. Un copil de 8 ani are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală

 15. UNIVERSUL ARGEȘEAN-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 16. ZIARUL PROFIT-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 17. COTIDIANUL-Are 26 de ani și 38 de kilograme

 18. SORIN DESIGN-O suferință care durează de 26 de ani poate fi curmată. Drama unei tinere care cântărește numai 38 de kilograme

 19. VREMEA NOUĂ-Drama unei tinere care cântărește doar 38 de kg!

06 Sep
2023-09-06

În doar 7 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri, inimile a 363 de persoane au vibrat la unison pentru Monica Suditu, oferindu-i speranța și bucuria unei noi șanse la o viață normală. Cu fiecare donație, cu fiecare gest de solidaritate, Monica simte nadejdea renăscându-se în sufletul ei. Deși ne mai despart doar 1300 de euro până la atingerea sumei de 6339 euro, fiecare contribuție contează enorm în această cursă contra cronometru. Datorăm o mulțumire adâncă și sinceră fiecărei persoane care s-a alăturat acestei cauze, pentru sprijinul și generozitatea lor inestimabile. Împreună, suntem un val de speranță pentru Monica!

04 Sep
2023-09-04

Astăzi, inimile a 267 de oameni minunați au bătut în unison cu a Monicăi. Aceste suflete generoase s-au alăturat cauzei noastre și au donat, fiecare după puterea sa, pentru Suditu Monica. Imaginați-vă, fiecare gest, fiecare euro adus, este ca o rază de lumină care îi strălucește speranței. Pe 24 septembrie, Monica are o întâlnire cu destinul în Germania, și deși calendarul ne arată că mai sunt doar 20 de zile, inimile noastre sunt pline de speranță și credință că vom strânge suma necesară.

Până acum, valul de iubire și solidaritate a adunat 4022 de euro. Fiecare donație, indiferent de mărimea ei, este ca o picătură de ploaie într-un ocean al compasiunii, care ne spală temerile și ne întărește curajul.

Credința în bine, speranța că împreună putem face minuni și răbdarea cu care am așteptat fiecare gest de ajutor ne-au susținut în această călătorie. Lacrimile de recunoștință ne umplu ochii când ne gândim la fiecare dintre voi, donatorii noștri. Mulțumim din adâncul sufletului și vă îmbrățișăm cu toată căldura noastră. Continuăm să sperăm, să credem și să luptăm alături de Monica, iar prezența voastră este balsamul care vindecă rănile îndoielilor. Vă rugăm să rămâneți alături de noi. Cu voi, visul Monicăi poate deveni realitate.

Campanie începută la data de 29.08.2023

Nume: Suditu

Prenume: Monica

Vârsta: 26 ani

Suma necesară: 6339 €

Diagnostic: Denutriție 

Tratamentul îl va efectua la  Clinica SPEZIAKLINIK NEUKIRCHEN-Germania

 

Lupta sfâșietoare a unei tinere pentru a se ține în viață

 

Viața, cu râsul ei molipsitor și cu lacrimile ei ascunse, ne aduce uneori povești care ne zguduie sufletul. Povești precum cea a Monicăi-Patricia Suditu.

Monica nu este doar o altă față în mulțime. Este o tânără a cărei inimă bate în ritmul speranței, chiar și atunci când corpul ei pare să o trădeze. La o înălțime de 1,70 m, fragilitatea sa este vizibilă, cântărind doar 38 de kg. Dar nu este vorba doar de o cifră pe cântar; este vorba de o ființă umană, cu vise, aspirații și un dor nesfârșit de a trăi.

Imaginează-ți să termini liceul, să fii plină de speranță și vise mari, și în același timp să te lupti cu propria-ți existență. În 2016, cu toate că avea doar 43 kg, determinarea Monicăi a ținut-o în picioare. Era evident că lucrurile nu erau în regulă, dar, cu un curaj uimitor, a încercat să-și continue studiile și să țină pasul cu colegii ei.

Și când credeai că lucrurile nu pot deveni mai complicate, Monica a primit o altă lovitură – varicela. Și, în loc să găsească răspunsuri, a intrat într-un labirint de întrebări, consultări medicale și teste.

Inima ta ar putea plânge când afli că Monica, în căutarea unor răspunsuri, a ajuns la o clinică din București, unde a descoperit multiple probleme de sănătate, unele pe care nici nu le bănuia.

Și în această călătorie tumultuoasă, în momentul în care Monica avea mai mult ca oricând nevoie de protecție, a contractat virusul Sars-Cov-2. Și chiar și acum, când pare că toate șansele sunt împotriva ei, Monica nu renunță.

Ea își pune toată speranța în mâinile Prof. Dr. John Ionescu din Germania, încercând cu disperare să găsească un tratament care să o ajute. Cu toate acestea, Monica se confruntă cu o nouă barieră – costurile. Tratamentul și testele recomandate sunt exorbitante, iar Monica se agață de ultima fâșie de speranță, apelând la bunătatea oamenilor cu inima mare.

Dacă poveștea Monicăi te-a atins, dacă simți că poți oferi un strop de speranță acestei luptătoare, orice contribuție contează.

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Transilvania Botoșani
Te rugăm, atunci când faci o donație, să specifici în transferul bancar, la detaliile plății, numele SUDITU MONICA.

Împreună, putem aduce un strop de speranță în viața Monicăi și a altor luptători ca ea.