Adelina Muller

Campanie din trecut 0 zile
110.67053072626% Complete

Suma primita

7.924 €

Necesari

7.160 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6135b8a71a770_adelina-muller-06.09.2021-2-.pdf
doc_6135b8a782e35_muller-adelina-06.09.2021.pdf
doc_6135b8a888135_Adelina-Muller-06.09.2021.pdf
doc_60cd00de08ad3_Adelina-Muller-18.06.2021.pdf
doc_61e531fe6d4e3_Adelina-Muller-17-01-2022.pdf
doc_61e531fe93516_Muller-Adelina-17.01.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

COMAN S.
Mercioiu D.
NISTOR A.
DINCONSTRUCT M.
ZAMISNICU E.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Adelina Muller

Campanie din trecut

Update-uri campanie

18 Jan
2022-01-18

Ne-am dorit mult sa ajungem din nou la Clinica Hiperbara de la Târgu Mureș, pentru recuperare și oxigenoterapie. Am reușit cu ajutorul Asociației Salvează o inimă și a tuturor celor care au fost acolo pentru buburuza. Mulțumim din suflet domului Vlad Placinta pentru ca a fost încă o data alături de noi, cu ajutorul lui se infaptuiesc minuni.

Va rugam sa fiți în continuare alături de buburuza pentru ca după ce ne întoarcem acasă, trebuie sa reluam terapiile ❤️❤️❤️❤️

13 Sep
2021-09-13

Saluture, oameni frumoși!

Noi suntem tot la Clinica Hiperbara de la Târgu Mureș. Pentru Adelina începe o noua săptămâna de recuperare. Pentru ca orice evoluție pentru ea presupune munca și iar munca, nu ne permitem sa luam pauza nici măcar o zi. Dimineața o începem de la ora 8 în sala de recuperare, unde kinetoteraupeuta lucrează intens cu Adelina timp de 2 ore: Bobath, Vojta, Spider- terapia în suspendare. Cam asa încep zilele noastre de o săptămână. Apoi, de la ora 15, urmează 3 ore de hiperbara.

Însă recuperarea este un proces de lunga durata. Pentru a avea rezultate este necesar sa revenim peste cel mult 4 luni la Hiperbara. Iar noi, ca parinti, trebuie sa facem tot ce putem ca să ii asiguram micuței nostra șansă asta. Dar acel "orice" pe care noi l-am face pentru Adelina are un cost. Și, din păcate, este un cost care depășește situația noastră financiara. De aceea, va rugam sa fiți alături de noi în continuare!

Mulțumim Asociația Salvează o inimă pentru ca este alături de noi!

01 Sep
2021-09-01

Implicarea, rugăciunile, eforturile și ajutorul vostru, al tuturor a avut cel mai frumos rezultat: micuța noastră Adelina a primit aparatul atât de necesar! Sunteți minunați, iar mămaruta noastră este cea mai norocoasa ca avut alături atâtea mâini întinse cand a avut nevoie. Va mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru tot 🙏

Însă lupta noastră ca și părinți nu se încheie aici. Deoarece grija și recuperarea unui copilaș special presupune o lupta zilnica, eforturi constante, munca și iar munca. Noi nu ne permitem sa luam o pauza, nici sa obosim, nici sa renunțăm. Deoarece copilul nostru special are nevoie de noi ca să luptam pentru el. Pentru minunea noastră urmează terapii fizice zilnice, alte drumuri la spitale, alți doctori, alte consultatii. Mai întâi o sa mergem la Târgu Mureș la Clinica Hiperbara, urmează sa vorbim cu doamna doctor de la Ortopedie, apoi trebuie sa mergem la București la Oftalmologie. După cum spuneam, nu avem timp de pauze! De aceea va, rugam sa fiți în continuare alături de noi!

31 Aug
2021-08-31

Dragi prieteni, revenim cu vesti despre iubita noastră Adelina. Abia ce ne-am întors de la București, după o internare de o săptămână pe secția de Neurologie la Spitalul Victor Gomoiu. Trebuia sa mergem în iunie la control, însă exact în perioada aceea Adelina a făcut pneumonie, motiv pentru care a fost internata doua săptămâni la Pediatrie. Au fost doua săptămâni foarte grele, deoarece a avut nevoie de oxigen zilnic, monitorizare în mod constant, antibiotice puternice și foarte multe analize. După recuperare, am pornit spre București unde au urmat iarăși câteva zile grele cu o serie de analize, consultații, EEG. Tot acum i s-a schimbat și gastrostoma (acum are una cu buton). Am venit acasă cu vesti nu prea bune. Ni s-a spus ca este urgent un control oftalmologic amănunțit pentru a afla gradul de afectare a nervului optic, doarece la un control de rutina s-a ridicat problema atrofierii nervului optic. Așadar, pentru noi urmează iarăși un drum la București, la oftalmologie. Din păcate, și starea fizica se înrăutățește, întrucât spasticitatea și rigiditatea mușchilor afectează tot mai mult nervii motori. Tetrapareza spastica afectează întregul corp, de aceea încep sa se dezvolte deformări ale membrelor. De asemenea, radiografia de bazin a arătat o alta problema:displazie de sold bilaterala. Prin urmare, terapia fizica este absolut necesara pentru recuperare. Însă ședințele de terapie sunt costisitoare. Pe lângă costurile necesare pentru recuperarea fizica, se adaugă costurile pentru medicamente, vitamine, formule de lapte special, seringi și extensii pentru gastrostoma, sonde pentru aspirație, deplasări pentru consultații și investigații.

Campanie inceputa la data: 15.06.2021

Nume:Adelina 

Prenume: Muller

 Varsta: 1 an 

Suma necesara: 7140 euro

Diagnostic:: Tetrapareză spastică, epilepsie

 

Povestea Adelinei

Fiecare zi o trăim cu frică. Oricând poate face un stop cardio-respirator. Teama de a-ți pierde copilul este, pur și simplu, devastatoare... Nu pot și nu vreau să îmi imaginez cum ar arăta ziua de mâine fără micuța mea.

Nu există pierdere mai mare pe lume decât a unei mame căreia îi moare copilul... Așa ne învăța demult bunica, gândindu-se la fiul ei grav bolnav, a cărui viață atârna pe zi ce trece de un fir de ață. Ea trecuse bine de 70 de ani, el avea puțin peste 50. Dacă pentru ea, o astfel de durere era de neimaginat, darămite pentru o mamă tânără, care abia își ține bebelușul în brațe?

Anca Muller are 30 de ani și se aștepta ca Adelina, fetița mult-dorită și așteptată să îi întregească frumoasa familie. Și-a imaginat cum va crește, cum se va juca alături de frățiorul ei de 5 ani și cum îl va face mândru pe tatăl ei, Andreas, când va fi domnișoară. Doar că realitatea a fost brutală. Adelina s-a născut printr-o cezariană efectuată de urgență din cauza cordonului ombilical ce îi punea viața în pericol. Timp de aproape o oră, bebelușul a fost reanimat, iar apoi au început convulsiile. Din acel moment, bucuria părinților s-a stins și a început lupta nesfârșită și plină de obstacole pentru salvarea pruncului lor.

Ajunsă în comă de gradul IV, fetița a rămas cu leziuni severe la nivelul creierului, cu tetrapareză spastică și epilepsie. Mai mult, din cauza problemelor grave de sănătate apărute încă de la naștere, copilașul se hrănește printr-o gastrostomă și abia respiră.

Am învățat cum trebuie să îi pun sonda, cum trebuie să o aspir, ce înseamnă și cum se manifestă crizele epileptice și cum să îi dau tratamentul. Tot atunci mi s-a spus că o răceală banală pentru ea poate fi fatală. A fost foarte greu să acceptăm aceste probleme atât de grave, povestește Anca Muller.

Și mai greu e atunci când viața copilului tău depinde de un aparat, iar tu nu îți permiți să i-l asiguri. Adelina are nevoie de un dispozitiv de aspirație a secrețiilor numit „Cough Assist”, care costă 7.140 de euro. Fără el, fetița riscă oricând să moară sufocată. De aceea, părinții ne-au rugat insistent să nu rămânem indiferenți la suferința copilei și să-i ajutăm cu această sumă pentru a-i ușura chinul prin care trece încă din clipa în care a deschis ochii în această lume.
Dacă pentru noi, ceilalți, respiratul e un lucru atât de firesc, pentru Adelina este un efort, o problemă, o luptă constantă. Împreună, prin donațiile noastre, putem să ajutăm această fetiță oropsită de soartă să respire cu ușurință. Măcar atât să putem face pentru ea, dacă mai mult nu avem cum.

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă o gură de aer – la propriu – pentru un copilaș nevinovat cu un destin greu de îndurat. Adelina vrea să respire din bunătatea noastră!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -MULLER