whatsapp-widget

Adina Sîmboan

Campanie din trecut 0 zile
22.741269546944% Complete

Suma primita

7.359 €

Necesari

32.358 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65d4b9e806a86_Adina-Simboan-20.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Popovici I.
Ana M.
Virtopeanu V.
Cojocnean C.
George-Andrei P.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Adina Sîmboan

Campanie din trecut

Update-uri campanie

31 May
2024-05-31
20 Feb
2024-02-20
Plati efectuate Fisier 1

 

Într-o zi însorită de speranță, Asociația "Salvează o Inimă" a făcut un pas uriaș în lupta Adinei-Maria Sîmboan, o tânără de 21 de ani care înfruntă cu curaj cancerul la sinus. Grație generozității inimaginabile a donatorilor și sprijinului neclintit al companiilor partenere, am reușit să achităm suma de 11.029,84 EURO pentru tratamentul ei vital la Spitalul Privat Confraternität din Viena. Acest gest măreț reprezintă mai mult decât o donație; este un testament al solidarității umane. Lupta noastră continuă, iar recunoștința noastră pentru fiecare suflet care a contribuit este nemărginită. Împreună, aducem speranță și vindecare. Vă mulțumim!

20 Feb
2024-02-20

Într-o lume unde provocările par uneori insurmontabile, există raze de speranță care ne amintesc de bunătatea și solidaritatea care ne înconjoară. Adina-Maria Sîmboan, o tânără de 21 de ani, se luptă cu o boală nemiloasă - cancer la sinus. În această bătălie, povara financiară a tratamentului, ce se ridică la 32.358 EURO și necesită îngrijiri la Spitalul Privat Confraternität din Viena, părea de neînvins. Însă, în aceste momente de profundă nevoie, LACTOMAC a ales să se alăture luptei, contribuind cu 8.000 RON. Această generozitate nu doar că aduce alinare și suport familiei și apropiaților Adinei, dar reamintește tuturor că, împreună, putem face față chiar și celor mai grele încercări.

20 Feb
2024-02-20


La Asociația "Salvează o Inimă", suntem onorați să colaborăm cu companii precum MECANEX, care, prin expertiza lor în producerea pompelor și soluții inovative de pompare, demonstrează un angajament profund față de progres și responsabilitate socială. Generozitatea MECANEX, evidențiată prin donația de 10.000 RON pentru sprijinirea tratamentului Adinei-Maria Sîmboan, o tânără luptând cu cancerul la sinus, încorporează valorile noastre comune de solidaritate, speranță și acțiune pentru binele comunității. Această contribuție subliniază puterea unității și impactul pozitiv pe care îl putem avea împreună în fața provocărilor.

06 Feb
2024-02-06

Adina-Maria Sîmboan, în vârstă de 21 de ani, se confruntă cu o provocare majoră în viața ei, fiind diagnosticată cu cancer la sinus. În acest moment dificil, Adina se află internată din nou, luptând cu o boală care îi testează rezistența și voința. Tratamentul necesar pentru a-i oferi o șansă la o viață normală și sănătoasă se va efectua la Spitalul Privat Confraternität din Viena, recunoscut pentru excelența sa în îngrijirea medicală și inovație.

Pentru a putea accesa acest tratament vital, este nevoie de o sumă semnificativă - 32,358 EURO. Aceasta nu este doar o cifră; reprezintă speranța, lupta și reziliența. Este despre oportunitatea Adinei de a depăși această încercare și de a se bucura din nou de frumusețea vieții.

În fața acestei situații, apelăm la generozitatea și sprijinul comunității. Orice contribuție, mică sau mare, poate face o diferență semnificativă în viața Adinei, ajutând-o să acceseze tratamentul de care are nevoie urgent. Împreună, putem fi lumina în momentele ei de întuneric, oferindu-i nu doar asistență financiară, ci și speranță și suport moral.

Vă mulțumim pentru orice ajutor pe care îl puteți oferi. Să fim alături de Adina în această luptă, să-i oferim șansa la o viață pe care o merită. Împreună, putem face diferența.

Campanie inițiată pe data de: 31.01.2024

Nume:Sîmboan

Prenume:Adina-Maria

Vârstă: 21 ani

Sumă necesară: 32358 EURO

Diagnostic:Cancer  la sinus

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Privat Confraternität din Viena

 

Adina Sîmboan: Lupta pentru VIAȚĂ și speranță în fața adversității

Astăzi, vă împărtășesc o poveste care nu este doar o statistică sau un caz - este viața unei tinere pline de speranță și visuri. Adina Sîmboan, o tânără de 21 de ani din județul Bistrița-Năsăud și absolventă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor de la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, se confruntă acum cu cea mai mare provocare a vieții ei: un diagnostic dur de cancer la sinus. Acesta necesită un tratament îndelungat și extrem de costisitor, departe de casă, la un spital din Viena.

Povara financiară a tratamentului este copleșitoare pentru familia și apropiații Adinei, depășind cu mult resursele lor. Cu fiecare zi care trece, costul tratamentului - aproape 1000 de euro pe zi - devine tot mai greu de susținut.

Iar acum, vă las cu cuvintele mamei Adinei, care vorbește din inima unei mame încercate de soartă:

"Orice părinte se roagă să nu vadă ziua în care copilul său suferă. Dar, iată-ne în această realitate crudă, neiertătoare. Adina, copilul nostru drag, luptă cu o boală nemiloasă, iar noi ne luptăm cu neputința de a-i asigura tot ce are nevoie. Ne gândim la momentele în care era doar o studentă entuziastă, cu vise mari și un zâmbet care lumina întreaga cameră. Acum, zâmbetul acela se zbate în fața durerii și a incertitudinii. Tratamentul ei la Viena este șansa ei la viață, poate singura. Dar costurile sunt peste puterile noastre, peste puterea oricărei familii obișnuite. Vă rugăm din suflet, ajutați-ne să-i oferim Adinei șansa la care visează. Orice contribuție, oricât de mică, este un pas mai aproape de a o aduce înapoi acasă sănătoasă și plină de viață. Împreună, putem face diferența în viața ei, putem fi claca aceea care ridică nu doar case, ci și speranțe. Rugăciunile și gândurile bune sunt, de asemenea, un sprijin prețios pentru noi. În fața acestei lupte, suntem toți egali - unii cu posibilitatea de a ajuta financiar, alții cu puterea rugăciunii și a gândurilor bune. Dar împreună, putem fi forța care schimbă cursul acestei bătălii."

Suma necesară pentru următoarele trei ședințe de chimioterapie este de 32.358 Euro, o sumă enormă pentru o familie și pentru o tânără studentă. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, contează enorm.

Vă mulțumim pentru orice ajutor oferit și pentru că vă alăturați luptei noastre de a aduce speranță și vindecare în viața Adinei.

Vă rugăm să vă alăturați acestei cauze și să arătați că, împreună, putem depăși orice obstacol.

Vă mulțumim pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră constant. Împreună, putem face o diferență reală și putem oferi speranță acolo unde este cel mai mult nevoie.
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ADINA SÎMBOAN