whatsapp-widget

Adrian Portărescu

Campanie din trecut 0 zile
19.165048543689% Complete

Suma primita

10.364 €

Necesari

54.075 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_62e2841f7eef9_Adrian-Portarescu-28.07.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

ANDRICI O.
Istrate D.
Busaga L.
Florescu C.
CONSTANTIN A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Adrian Portărescu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

01 Aug
2022-08-01

Mi s-au spus rezultatele la tomografia computerizată și vin cu o noutate bună, sunt în remisie și peste trei luni trebuie să revin la control medical. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru a doua șansă la viață!🙏

Vă mulțumesc din suflet vouă, celor care v-ați rugat pentru mine și m-ați ajutat enorm să ajung la acest rezultat! Sunt sigur că fără ajutorul și susținerea voastră nu reușeam. 🤗♥️🙏

Vă mulțumesc din suflet! ♥️🙏

28 Jul
2022-07-28
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 12863 EURO pentru  conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

03 Jun
2022-06-03

A venit și ziua cea mare - ziua transplantului! După nenumăratele chimioterapii dureroase, astăzi Adrian Portarescu primește transplantul de celule stem. 
Să ne rugăm pentru el 🙏🏼, să decurgă intervenția cu succes și să vină soarele și în viața lui!💛 

După atâta chin, Adrian merită să fie fericit și trebuie să trăiască, să ne bucure cu zâmbetul și energia lui, așa cum o făcea și înainte.❤️

Până acum, Adrian a avut și câteva intervenții neprevăzute, pentru unele a achitat, altele urmează să facă spitalul calculul, transplantul de astăzi costă 52.500€ pe care trebuie să-i achităm. În acest moment, noi avem adunați 32.362€, mai avem nevoie de cca 20.200 de euro. 

Adrian vă mulțumește neîncetat pentru toate donațiile și rugăciunile care le faceți pentru el! 

02 Jun
2022-06-02

Cum arată o zi „bună” pentru cei bolnavi de limfom? Așa ca în poza de mai sus...

Adrian Portărescu se simte mai bine astăzi. A avut poftă să mănânce ceva pregătit ca „de la mama”, cum spunem noi când ne este dor de casă și de brațele mamei 👩‍👦 ce ne protejează, iar tatăl lui (vitreg) i-a împlinit dorința. A pregătit cum a putut el mâncare delicioasă și a mers la spital... 🥺Așa arată iubirea și asta demonstrează că ne pasă și vrem să se facă bine, să revină acasă. 

Adrian este internat pentru o nouă cură de chimioterapie, mai puternică și mai dureroasă. Ne rugăm să reziste organismul lui! Dacă totul decurge după planul întocmit de doctorul curant, atunci peste 5-6 zile i se v-a face transplantul.

❗Oameni dragi, ACUM avem nevoie de ajutor mai mult ca niciodată ❗

🙏🙏🙏🙏Vă implorăm să susțineți cazul lui Adrian prin puținul dvs. Încercăm și facem tot posibilul să găsim și alte metode să strângem banii necesari să achităm tratamentul final, însă ne este tare greu fiindcă donațiile s-au rărit.

Orice ajutor din partea voastră pentru Adrian e o șansă la viață. 🙏🏼❣️❣️❣️

(Ana Galatchi, o prietenă de-a lui Adrian Portărescu)

18 May
2022-05-18

Vestile despre Adrian nu sunt chiar cele pe care ni le-am fi dorit sa vi le impartasim.

A fost externat pe 9 mai, dupa cea de-a treia chimioterapie. 

Azi a fost chemat pentru analize de sange, rezultatele nu sunt bune. Necesita transfuzii de sange, si maine trebuie sa mearga iarasi la spital.

E foarte deceptionat, pentru ca inamicul sau, limfonodulul care a prevestit aparitia bolii, inca nu se micsoreaza. 

A facut chimioterapiile din planul de tratament, astepata transplantul de celule stem, insa daca acest limfonodul ca si altii de teapa lui - maligni, nu regreseaza, transplantul nu va putea fi realizat. 

Va rog din suflet sa-l ajutati cu o rugaciune, cu o donatie sau cu un gand bun.

11 May
2022-05-11

Hristos a Înviat și bună seara! 

Sunt la a 3-a ședință de chimioterapie, mă rog Domnului să îmi dea putere și aceasta să fie ultima. Durerile sunt mari, dar cu fiecare impuls de durere care îl primesc știu că pleacă și boala. Acum urmează analizele și discuția cu medicul meu curant. 

Vă mulțumesc pentru tot suportul și grija pe care mi-o purtați! Doar datorită oamenilor cu suflet mare voi deveni învingător!

Vă rog să îmi fiți aproape până la final!

30 Apr
2022-04-30

Hristos a Înviat și bună seara,

La începutul acestei săptămâni am efectuat afereza celulelor stem - procedura necesara pentru #transplantul de celule stem.

Până acum, am efectuat 2 cure de chimioterapie - și vreau sa va spun ca mă simt mult mai bine, ganglionul cel mare de la gât s-a micșorat, în data de 3 mai voi efectua tomografia computerizată și atunci vom ști mai sigur care e situația și ce urmează.

Pe lângă durerea care o simt,  mă îngrijorez că timpul trece și ziua cea mare se apropie, iar daca nu vom avea banii suficienți pentru #transplant - tot ce am facut pana acum - va fi în #zadar. Mai am nevoie de 38193€, e mult, dar în același timp puțin, în comparație cu cât am reușit să adunăm împreună până acum, și pentru asta voi sunteți minunați.🙏🏼

Când am pornit această campanie, mi-am zis: cine sunt eu, să dea lumea bani pentru mine?

Voi ați demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni, voi sunteți îngerii mei și ați fost trimiși să mă ajutați în această luptă.❤🙏

Vă rog mult să îi fiți aproape până la capăt. Să distribuiți această postare și să nu încetați să vorbiți lumii despre mine.❤🙏

26 Apr
2022-04-26

Dragilor, Hristos a inviat!!!

Adrian este externat. In saptamana mare a fost chemat la spital pentru extragerea celulelor stem pentru retransplatarea lor, dupa ce toate celulele maligne vor fi distruse de chimioterapie. Pentru asta s-a recurs la un cateter venos central implantat in vena jugulara (se vede in poze).

Medicii de-acolo s-au apucat sa realizeze procedurile pre-transplant, desi noi inca nu avem banutii necesari acestuia. 

A fost Pastele si cu tot efortul depus de noi, nu s-au adunat suficienti bani, insa multumim lui Dumnezeu ca totusi lumea se indura de noi, si ne sustin si cu bani si cu distribuiri.

Multumim lui Dumnezeu, de Paste dar si in fiecare zi, ca ne-a dat o sansa, ca impreuna sa putem aduna banii si sa-l scoatem pe Adrian din ghearele mortii.

Insotitorul sau a fost nevoit sa se intoarca urgent acasa, in Republica Moldova, insa tatal vitreg a lui Adrian, Ion Platon, singurul care aduce la moment bani in casa, si-a luat concediu si a plecat imediat la el. 

Desi Ion este tata pentru Adrian de 3 ani, acesta tine la baiat foarte mult, si face tot ce-i sta in putinta. In acelasi timp, tatal biologic al baiatului nici nu vrea sa auda. 

Asa au fost asezate lucrurile. 

Se zice ca Dumnezeu incearca oamenii care pot "duce cruci", asa cred si eu ca Adrian o sa le indure pe toate si se va intoarce acasa.

Pe 3 mai este programat CT-ul, atunci va fi cit de cit clara evolutia bolii si necesitatea unor chimioterapii suplimentare. va tin la curent.

va suntem foarte recunoscatori pentru tot binele pe care il faceti!

Campanie începută în data de 18.04.2022

Nume: Adrian

Prenume: Portărescu

Vârsta: 19 ani

Suma necesară: 54.075 de euro

Diagnostic: limfom Hodgkin

Tratamentul îl va efectua la Spitalul „Rechts der Isar” din München, Germania

 

Povestea lui Adrian

 

Când avea 12 ani, tatăl i-a părăsit. El, mama și fratele de 7 ani au rămas singuri după ce capul familiei a plecat la muncă în străinătate și nu s-a mai întors. Un an mai târziu, Adrian Portărescu începea să muncească pentru a-și ajuta mama. Nu puteau trăi trei persoane dintr-un venit de 800 de lei, cât obținea femeia ca ajutor de bucătar la o cantină.

Pentru tânărul de 19 ani acum, greul abia urma să vină. În plină pandemie, în vara lui 2020, a simțit o umflătură în zona gâtului. În urma analizelor și operației ulterioare, a fost diagnosticat cu Limfom Hodgkin stadiul IIA.

Evident, la scurt timp, a început chimioterapia. Din nefericire, boala nu a intrat în remisie. În iarna anului trecut, medicii au depistat un alt ganglion limfatic în creștere. Atunci, la recomandarea specialiștilor din țară, Adrian a început să caute soluții în străinătate și așa a ajuns la Spitalul Rechts der Isar din München. Acolo a fost operat din nou, însă medicii germani i-au transmis că, după trei cure de chimioterapie, va fi necesar un transplant de măduvă osoasă.

Tratamentul de care are nevoie băiatul depășește 100.000 de euro. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, tânărul a reușit să strângă jumătate din sumă.

Costul tratamentului meu este peste puterile noastre. Mai avem nevoie de ajutorul vostru să strângem restul de 54.075 de euro. Fiecare zi este importantă pentru sănătatea mea. Vă implor să mă ajutați să reușesc să înving boala! Vreau să trăiesc, ajutați-mă să înving cancerul!

Apelul disperat vine în contextul în care, în momentul de față, familia lui Adrian trăiește dintr-un venit lunar care abia trece de 1.500 de lei. Băiatul este încolțit atât de boală, cât și de sărăcie. Singur nu are cum să supraviețuiască, limfomul Hodkin fiind o formă de cancer care în lipsa tratamentului avansează rapid. Doar cu ajutorul celorlalți Adrian va reuși să învingă maladia.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl poate ajuta pe Adi să aibă o șansă reală la vindecare și să se întoarcă sănătos alături de cei dragi. Nu contează suma, contează să îi fim alături cu oricât. Donează și tu pentru Adrian!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar numele beneficiarului (Adrian Portărescu)!