whatsapp-widget

Alesia Bratu

Campanie activa 17 zile
27.186721991701% Complete

Suma primita

6.552 €

Necesari

24.100 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Allianz Tiriac-Asigurari
DIVCO PACK

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alesia Bratu

Campanie activa 17 zile

Update-uri campanie

15 Apr
2024-04-15

Astăzi, ne adresăm vouă cu speranță și recunoștință, pentru a împărtăși povestea micuței Alesia Maria Bratu, o luptătoare de numai 9 ani, care se confruntă cu provocări pe care niciun copil nu ar trebui să le întâmpine. Alesia suferă de malformații multiple vertebrale, scolioză toracală congenitală și hipotonie musculară, condiții care îi umbresc zilele și îi limitează copilăria.

Inima ne este plină de recunoștință față de cei 333 de eroi ai comunității noastre, cea mai frumoasă și generoasă comunitate de donatori din România. Până acum, cu ajutorul donațiilor voastre, am reușit să strângem 12,552 de euro, fiecare euro adunându-ne mai aproape de zâmbetul pe care Alesia îl merită.

Totuși, drumul nostru nu s-a încheiat. Avem încă nevoie de 11,548 de euro pentru a atinge suma de 24,100 de euro, necesară pentru ca Alesia să poată beneficia de intervenția chirurgicală de corectie a scoliozei la Spitalul Monza din București. Acest tratament reprezintă pentru ea nu doar o speranță, ci o șansă la o viață normală, la o copilărie fără durere și limitări.

Vă invităm să vă alăturați acestui val de solidaritate și să contribuiți la schimbarea destinului unei vieți inocente. Fiecare donație, indiferent de mărime, înseamnă un pas înainte spre un viitor mai bun pentru Alesia. Împreună, putem aduce lumina în viața ei și a familiei care o susține necondiționat.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și sprijinul vostru continuu. Să nu uităm că, împreună, suntem o forță, o mare familie care poate mișca munții pentru inimile ce au nevoie de noi.

Cu speranță și recunoștință!


 

04 Apr
2024-04-04

Într-o lume în care fiecare zi aduce noi provocări, povestea Alesiei Maria Bratu, o fetiță de doar 9 ani, ne amintește de fragilitatea vieții, dar și de forța incredibilă a spiritului uman. Alesia se confruntă cu o luptă grea încă de la naștere, diagnosticată cu malformații multiple vertebrale, scolioză toracală congenitală și hipotonie musculară. În spatele acestor termeni medicali stau ore de durere, nenumărate vizite la doctor și speranța unei vieți mai bune.

Pentru Alesia, fiecare mișcare este o provocare, fiecare zi o luptă pentru normalitate într-o lume care pare uneori prea greu de navigat. Însă, în ochii ei mari și plini de speranță, vedem o flacără care nu se stinge, un spirit neînfrânt care refuză să se lase copleșit de adversități.

În mijlocul acestei lupte, un strop de speranță vine de la Allianz Tiriac Asigurări, care a ales să se alăture bătăliei Alesiei prin contribuția generoasă de 5.000 de euro. Acest gest de solidaritate nu este doar o mână de ajutor financiar, ci și un mesaj puternic de încurajare pentru Alesia și familia ei, un semnal că nu sunt singuri în această călătorie dificilă.

Tratamentul necesar pentru a-i oferi Alesiei o șansă la o viață mai bună se va efectua la Spitalul Monza din București, un centru recunoscut pentru excelența în îngrijirea medicală. Suma necesară pentru a acoperi costurile tratamentului este de 24.100 de euro, o sumă care depășește cu mult resursele familiei. Fiecare euro adunat este un pas mai aproape de realizarea visului Alesiei de a avea o viață în care durerea să nu mai fie o constantă, o viață în care să poată alerga, să se joace și să râdă liber, fără constrângeri.

Acum, Alesia are nevoie de sprijinul nostru, al comunității, al tuturor celor care cred în puterea solidarității și a compasiunii. Prin fiecare donație, indiferent de mărime, putem face o diferență semnificativă în viața Alesiei. Este un apel la bunătate, la a fi alături de o familie care se luptă pentru fericirea și sănătatea copilului lor.

Haideți să ne unim forțele și să arătăm că, împreună, putem transforma speranța în realitate. Să oferim Alesiei șansa la o viață plină de posibilități, o viață în care fiecare zi să fie mai puțin despre lupta cu durerea și mai mult despre descoperirea bucuriilor simple. Împreună, putem scrie o poveste de succes, o poveste despre cum comunitatea poate face minuni atunci când inimile noastre bat la unison pentru o cauză nobilă.


 

03 Apr
2024-04-03

Un val de speranță vine de la DIVCO PROTECT, care a donat 5000 RON, un gest care simbolizează credință și unitate.
Fiecare ajutor contează, transformând disperarea în speranță, frica în pace. Să contribuim la un viitor mai bun pentru Alesia.
Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Împreună, suntem puternici.

Campanie inițiată pe data de:02.04.2024

Nume: Bratu

Prenume:Alesia Maria

Vârstă: 9 ani

Sumă necesară: 24100  euro

Diagnostic: malformații multiple vertebrale, scolioză toracală congenitală și hipotonie musculară

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea Alesiei

Alesia Maria Bratu, o micuță eroină de nouă ani, a cărei zâmbet radiant și curaj remarcabil ascund o realitate dureroasă: o luptă neîncetată pentru viață și speranță.

Confruntată cu malformații multiple vertebrale, scolioză toracală congenitală și hipotonie musculară, Alesia Maria poartă o povară imensă de durere, incertitudine și luptă. Fiecare zi în viața ei și a familiei sale este o demonstrație de curaj extraordinar și dragoste infinită.

În universul Alesiei, fiecare zi este o provocare, fiecare mișcare - o victorie, iar fiecare râset - un ecou al rezilienței sale neclintite. Alături de părinții săi iubitori, Gabriela și Alesia, înfruntă o condiție medicală complexă și rară, care amenință să-i frâneze zborul chiar din primele momente ale copilăriei.

Povestea Alesiei nu este însă doar despre lupta cu adversitatea. Este o poveste despre dragoste necondiționată, despre o familie care refuză să capituleze în fața destinului, despre un tată dedicat protejării și asigurării unui viitor pentru fiica sa, și despre o mamă, stâlp de forță, care nu cunoaște oboseala în lupta pentru binele micuței sale.

Chiar și în fața veștii că Alesia Maria necesită o intervenție chirurgicală de o complexitate și precizie extraordinară, cu un cost de 24100 euro, speranța în bunătatea și generozitatea umană nu i-a părăsit niciodată.

Mama Alesiei, plină de emoții, ne-a împărtășit: „Cu inima încărcată, dar și plină de speranță, vă povestim lupta noastră. Suntem familia Bratu, și zi de zi, ne rugăm și sperăm pentru sănătatea și fericirea micuței noastre Alesia Maria. Diagnosticul ei ne-a amintit cât de prețioasă este fiecare clipă, dar și cât de fragilă este viața. Fiecare pas spre intervenția chirurgicală este un amestec de teamă și speranță, speranța că împreună, alături de voi, generoșii susținători ai Alesiei, vom reuși să adunăm fondurile necesare pentru o viață fără durere și limitări pentru ea.”

În fața acestei sume necesare pentru operația care i-ar putea transforma viața, apelăm la generozitatea și solidaritatea dumneavoastră. Fiecare contribuție ne apropie de redarea zâmbetului liber al Alesiei, un zâmbet fără durere și plin de speranță.

Vă invităm să ne fiți alături în această călătorie emoționantă. Să împletim împreună o poveste de speranță, curaj și vindecare pentru Alesia Maria. Orice donație, indiferent de dimensiune, reprezintă un pas spre un viitor luminos pentru Alesia, în care ea să poată alerga, să se joace și să trăiască fără constrângeri.

Mulțumim pentru că alegeți să împărtășiți lumină în viața Alesiei.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați " ALESIA BRATU" în detaliile plății.