whatsapp-widget

Alexandra Harapu

Campanie din trecut 0 zile
14.23838150289% Complete

Suma primita

12.316 €

Necesari

86.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_646b30bfe61dc_Alexandra-Harapu-22.05.2023.pdf
doc_647ebe43cefbc_Alexandra-Harapu-06.06.2023.pdf
doc_6492c703ecfc3_Alexandra-Harapu-21.06.2023.pdf
doc_64d9dfda5947d_Alexandra-Harapu-14.08.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Popovici I.
REVOLUT B.
Nicolae A.
ELENA-CAMELIA D.
Miron D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandra Harapu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

16 Aug
2023-08-16

Astăzi, la 37 de ani, Alexandra Harapu a pierdut lupta cu leucemia. O luptă îndârjită, presărată cu speranță, reziliență și curaj. Deși trupul ei s-a lăsat învins de boală, sufletul ei rămâne nemuritor în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

Alexandra nu a fost doar o luptătoare în fața leucemiei, ci a fost o sursă constantă de inspirație, dragoste și lumină pentru cei din jur. Amintirea ei evocă imagini ale unui zâmbet radios, al unei voințe de neclintit și al unei inimi ce părea să nu cunoască granițele generozității.

Durerea pierderii ei e de neexprimat în cuvinte. Este o durere profundă, care răscolește sufletele noastre, lăsând în urmă un gol imens. Suferința pe care o simțim este mărturia puternică a iubirii pe care am avut-o pentru ea și pe care o vom purta mereu în inimile noastre.

Deși Alexandra nu mai este printre noi, amintirea ei, dragostea și învățăturile pe care le-a lăsat în urmă rămân vii. Ea ne-a învățat să prețuim fiecare moment, să iubim necondiționat și să luptăm pentru ceea ce credem.

Rămasă în inimile noastre ca un simbol al luptei și al dragostei necondiționate, Alexandra Harapu va fi mereu amintită cu respect și recunoștință. Să-i fie odihna ușoară și să știe că dragostea noastră pentru ea va fi veșnică.

14 Aug
2023-08-14

Alexandra, slăbită după operație, se afla acum la ATI, unde fiecare secundă era crucială. În ciuda circumstanțelor, dragostea familiei sale o înconjoară, oferindu-i forța de a lupta. În ochii lor se citea o speranță fără margini, iar inimile lor transmiteau silențioase mulțumiri pentru fiecare moment în care ea rămânea cu ei.

14 Aug
2023-08-14
Plati efectuate Fisier 1

Cu inima grea și cu speranța tremurândă, vă aducem la cunoștință situația Alexandrei Harapu, o luptătoare neînfricată în fața leucemiei, care se confruntă acum cu o nouă încercare ce îi pune viața în pericol. Fragila și curajoasa noastră Alexandra este acum în stare critică, internată la ATI, având nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală pentru a-i salva viața de la o hemoragie craniană.

În aceste momente de cumpănă, când timpul este mai prețios ca oricând, Asociația Salvează o Inimă ne-a dat speranță și a răspuns apelului nostru cu o generozitate fără margini. Ei au achitat suma uriașă de 10.000 de euro conform ordinului de plată atașat, pentru ca Alexandra să primească îngrijirile vitale de care are nevoie.

Rugăm pe fiecare dintre voi să vă uniți cu noi în gând și în rugăciune pentru Alexandra, sperând ca aceasta să depășească această criză și să continue lupta cu aceeași forță și curaj. Mulțumim din suflet tuturor celor care, într-un fel sau altul, sunt alături de noi în aceste momente atât de grele.

11 Aug
2023-08-11

În mijlocul vieții, la vârsta de 37 de ani, Alexandra Harapu se confruntă cu o provocare care ar doborî spiritul multora dintre noi. Mămică a doi copii minunați, unul de 5 ani și celălalt de 11 ani, Alexandra a primit vestea unei recidive a leucemiei mieloide acute. O boală nemiloasă care, deși aduce cu sine durere și lacrimi, nu a reușit să îi știrbească speranța și dorința de a lupta.

Imaginea ei, luptând în fiecare zi cu această boală, în timp ce încearcă să păstreze zâmbetul pentru cei doi îngerași ai săi, ne învăluie inimile în emoție. Pentru Alexandra, fiecare dimineață este o bătălie, fiecare seară este o victorie, iar fiecare clipă cu copiii ei este un dar prețios.

Dar, în această călătorie, nu este singură. Cu lacrimi în ochi, familia ei apelează la bunăvoința și generozitatea voastră. Orice ajutor, orice donație, orice gând bun înseamnă enorm. Este mai mult decât un gest financiar; este o mână întinsă, un semn de solidaritate, o rază de speranță într-o lume plină de incertitudini.

Din partea familiei Harapu, din partea acelor doi copii care își doresc atât de mult să își vadă mama sănătoasă și fericită, vă mulțumim! Mulțumim pentru că alegeți să fiți alături, pentru că alegeți să oferiți speranță acolo unde durerea și disperarea încearcă să domine. Împreună, suntem mai puternici și, cu speranță în inimă, vom învinge!

Cu nesfârșită recunoștință,

09 Aug
2023-08-09

Alexandra Harapu se confruntă cu o situație extrem de dificilă. Diagnosticată cu leucemie acută, necesită urgent ajutor financiar care poate face diferența între viață și moarte. Cu toate acestea, pentru acest tratament vital are nevoie de 86.500€, o sumă copleșitoare pentru orice familie.

Într-un mesaj recent, Alexandra mărturisește: „Sunt încă în spital de câteva zile și, sincer, nu îmi este bine deloc. Analizele sunt în scădere continuă, deși sunt stimulate cu diverse soluții. Imediat mă pregătesc pentru o nouă biopsie. Starea mea de sănătate s-a degenerat rapid, și sincer, nu am idee cât va mai dura această situație. Și pentru a complica lucrurile, aici, la spital, costurile au crescut, ceea ce face ca situația financiară să fie și mai tensionată”.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru orice ajutor pe care decideți să îl oferiți. Vă rugăm să distribuiți informația și să ne sprijiniți în această campanie pentru Alexandra.

21 Jun
2023-06-21
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1200 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

21 Jun
2023-06-21

Alexandra Harapu a fost din nou internată. Valorile analizelor de sânge sunt încă scăzute și i s-a declanșat un virus în organism.

Cel mai probabil va sta o săptămână internată, timp în care se așteaptă și rezultatul de la kimerizim și biopsia la măduvă.

16 Jun
2023-06-16

Bună ziua! În decurs de o săptămână am venit de 4 ori la spital. Astăzi am făcut analize detaliate de sânge, am mers la Ginecologie, am făcut perfuzie cu trombocite deoarece sunt foarte scăzute și nu cresc, perfuzie cu antitermic pentru că mi-a crescut temperatura, am fost la control apoi după ce îmi revin din anestezie voi face o ecografie abdominală, să vadă ficatul și fierea, întrucât au fost afectate. 

Înainte de a trata leucemia am tratat tumorile de pe ficat și este necesar să fie ținut sub observație.

09 Jun
2023-06-09

Dragilor,

 

Scuzați-mi absența motivată, nu m-am simțit bine deloc și încă mă recuperez cum pot și cât pot. Doresc să vă informez ca m-am externat luni, dar starea mea nu a fost foarte bună, astfel încât nici pe telefon nu puteam sta, nici cu familia nu am putut vorbi. Ieri am fost la analize, serumuri și perfuzii, mâine voi merge din nou pt alte analize, transfuzii sânge, perfuzii, trombocite etc. Acest proces se pare că durează 2 luni, spun medicii 

Vă mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile!

Am momente când nici telefonul nu îl pot ține în mână, dar lupt, trec prin acest proces și doar Dumnezeu și Universul știu ce planuri au pentru mine. 

Mulțumesc familiei pentru susținere, Marilena care îmi este alături, cât și vouă pentru tot sprijinul de care dați dovadă.

Respect!

Aveți grijă de sănătatea voastră!

 

Vă iubesc!

Alexandra

06 Jun
2023-06-06

Zi mare pentru Alexandra, astăzi va fi externată! A primit rețeta și instrucțiunile ce trebuie urmate după transplant. Urmează o perioadă de 3 luni de monitorizare în care nu va putea pleca în România. Săptămânal va trebui să revină la analize. 

Abia așteaptă să îi vină copiii, să îi vadă! 

06 Jun
2023-06-06
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 4000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

24 May
2023-05-24

Astăzi a venit doamna doctor să îmi facă masaj de drenaj limfatic. 

Sânul drept este inflamat și roșu, nu se poate umbla la el decât prin masaj și exerciții, întrucât așteptăm ca celulele să ajungă la 0, la fel și în cazul brațului drept.

Ficatul este ținut sub observație, în acest moment analizele sunt bune. Astăzi este a 3-a zi de când am început să fac vaccinuri în brațul stâng pentru creșterea celulelor noi. Sunt slăbită, am perfuzii non-stop cu diverse medicații. Medicul a spus că totul decurge normal până acum.

Eu sunt optimistă și lupt cât pot. Ca să protejez ficatul și nu numai, îndur durerea și nu iau calmante. 

23 May
2023-05-23

 

 1. GÂNDUL-Alexandra, o tânără mămică de doi, are nevoie de noi! După ce a învins cancerul o dată, acum luptă cu o leucemie agresivă

 2. PRO BRĂILA-A înfrânt cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață

 3. BOTOȘANI ROBO STIRI-Alexandra, o tânără mămică de doi, are nevoie de noi! După ce a învins cancerul o dată, acum luptă cu o leucemie agresivă

 4. GHIDUL BANATULUI-A înfrânt cancerul o dată, are nevoie de ajutor a doua oară! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață

 5. STIRI BOTOSANI-Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață. A înfrânt cancerul la sân și acum are tumoare la ficat și leucemie

 6. Info Iași Online-A înfrânt cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață

 7. VREMEA NOUĂ-Povestea unei tinere mame care luptã cu cancerul!

 8. ZIARUL ACTUALITATEA-A înfrânt cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară! Povestea unei mame ce nu vrea să renunțe la viață

 9. NEWS PAȘCANI-A înfrânt cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață 

 10. ȘTIRI ROMÂNIA-A înfrânt cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață

 11. LIVE ARAD-A înfrânt cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață

 12. CONSTANTA 100%-Povestea Alexandrei, o mamă care se luptă pentru a doua oară cu cancerul

 13. BOTOSANEANUL-A învins cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară: Povestea tinerei mame care nu vrea să renunțe la viață

 14. BOTOSANI NEWS-Luptă pentru a doua oară cu o boală cruntă! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață. „Mă simțeam foarte obosită, mă durea capul”

 15. GAZETA DE BOTOSANI-A înfrânt cancerul o dată, ajut-o să îl doboare a doua oară! Povestea unei tinere mame ce nu vrea să renunțe la viață

 

22 May
2023-05-22
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 10000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

18 May
2023-05-18

Alexandra a efectuat transplantul cu celule stem și sperăm cu toți ca Alexandra să se facă bine și să întoarcă acasă la copilași ei.

13 May
2023-05-13

Astăzi la Alexandra a fost în vizita Directorul Adjunct al Spitalului Medical Park Bahcelievler care a fost extrem de impresionat de povestea ei.Foarte rare sunt aceste cazuri.Sa scapicde CANCER mamar și apoi sa fii diagnosticat cu Leucemie.
Vizita D-nului director s-a efectuat în cele mai stricte condiții de igiena.
Alexandra a fost extrem de incantata de aceasta vizită.
Ii uram multa sănătate în continuare și sa treacă cât mai ușor de efectele chimioterapiei și al transplantului.

12 May
2023-05-12

Dragii mei, revin cu vești foarte bune! 

S-a găsit donator compatibil pentru transplant, Dumnezeu mi-a trimis un înger salvator. De luni mă voi interna din nou în spital și voi rămâne acolo 40 de zile. De marți vor începe procedurile de chimioterapie, prin care îmi vor fi aduse toate celulele la 0. Când se va finaliza această etapă, se va face transplantul. Totul depinde doar de corpul meu. Poate dura (până la transplant) două săptămâni sau chiar o lună, e posibil să mi se facă și o nouă intervenție, să îmi monteze un nou cateter la nivelul gâtului pe unde se va face transplantul. 

Următoarea perioadă va fi una extrem de grea, voi fi complet izolată și imobilizată la pat. După transplant, voi mai rămâne o bună perioadă de timp în spital, între 90 și 120 de zile, apoi timp de un an voi avea nevoie constant de controale periodice, medicație, analize,transport, cazare și tot ceea ce mai este necesar, costuri care nu sunt incluse. 

Nu am încă toți banii pentru transplant, însă spitalul mi-a permis să achit acum suma pe care o am, apoi până la externare să achit diferența. Practic, mai am la dispoziție maximum două luni pentru a strânge peste 40.000€. Și după transplant vor exista niște costuri suplimentare imense, însă sunt încrezătoare că voi reuși! 

Vă mulțumesc din suflet și am toată recunoștința pentru tot ajutorul pe care mi l-ați oferit! 

Campanie începută la data de 11.05.2023

Nume: Harapu

Prenume: Alexandra

Vârsta: 37 ani

Suma necesară: 86.500€

Diagnostic: leucemie mieloidă acută

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Medical Park, Turcia

 

Povestea Alexandrei

 

Poate cel mai mare atentat la adresa feminității e să-ți pierzi ambii sâni, mai ales dacă ești tânără. Mi-e greu să-mi imaginez o suferință mai intensă și mai profundă decât cea pe care trebuie să o fi simțit Alexandra Harapu când, în decembrie 2021, medicii i-au spus că are cancer mamar iar pentru a supraviețui va trebui să îndure o mastectomie bilaterală. Timpul a trecut, la fel și chimioterapia, sânii i-au fost reconstruiți, dar coșmarul nu se terminase. Dimpotrivă, mizerabila boală s-a întors în alte părți ale corpului...

În luna februarie a acestui an, Alexandra a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută, după ce se confruntase și cu tumori pe ficat.

Copiii mei, doi îngerași de 5 și 11 ani, mă văd de mai bine de un an și jumătate trecând prin chinuri, dureri și chimioterapii. Acum sunt la tratament în Turcia și mă întreabă mereu dacă mă mai întorc acasă, povestește tânăra mămică.

Doar disperarea a îndemnat-o să ne scrie și să ne ceară ajutorul, căci singura ei șansă reală la viață stă într-un transplant de celule stem care costă enorm. E vorba de 86.500€, în care sunt incluse și controale, medicamente și alte cheltuieli necesare pentru recuperare.

Din păcate nu am putut să mă angajez în tot acest timp pentru că mergeam săptămânal la tratamente și controale. Cu lacrimi în ochi vă rog să îmi oferiți ajutorul vostru. Aceasta este șansa mea!

Copiii o așteaptă acasă pe mămica lor iubită, dar ea nu se poate întoarce sănătoasă decât dacă va putea fi tratată corespunzător și scăpată de cancer. Pentru asta are nevoie urgentă de ajutorul nostru, al tuturor. Prin donațiile noastre îi putem asigura transplantul și medicația ulterioară de care depinde viața ei.

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” o poate salva pe Alexandra. Donează și tu pentru această mămică ce nu-și dorește decât să se întoarcă teafără la copilașii ei!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Alexandra Harapu!