Alexandrina Iacub

Campanie activa 30 zile
13.904367816092% Complete

Suma primita

12.097 €

Necesari

87.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_63848c5b9fdff_Alexandrina-Iacub-28.11.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

DRAGOMIRESCU I.
Ivanciuc C.
Condratov C.
STERIAN G.
Cristea V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandrina Iacub

Campanie activa 30 zile

Update-uri campanie

07 Dec
2022-12-07

Medicii spun că ușor, ușor se apropie timpul când voi fi gata să mă externez, cam în 10 zile. În plan este să mi se administreze imunoterapie, în total 4 doze care vor fi administrate la o distanță de 21 zile.

În această perioadă destul de lungă, va trebui să revin acasă sau să fiu la Istambul prin preajma clinicii, acest moment se va decide un pic mai aproape de externare.

După administrarea acestor doze, mai bine zis, după aproximativ 84 de zile, voi fi pregătită să mi se facă autotransplant de măduvă osoasă.

De astăzi încep consiliere psihologică cu specialistul de aici, nu e ușor, durerile fizice mă fac foarte slabă emoțional și uneori parcă aș ceda dar încrederea voastră în mine îmi da putere.

Vă mulțumesc din suflet🙏.

02 Dec
2022-12-02

Alexandrina a început azi terapia cu psihologul. Având în vederea starea de vomă plus regimul de internare izolată, ea a intrat într-o stare de depresie. Azi i se scoate lichidul de la plămâni și se plănuiește ca în aproximativ 10 zile să fie externată. 

28 Nov
2022-11-28
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 10000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

24 Nov
2022-11-24

Alexandria a trecut astăzi printr-o verificare completă. Potrivit rezultatului biopsiei, poate face imunoterapie înainte de transplant. I s-au recomandat 4 cure la interval de 21 zile. Având în vedere că s-a schimbat planul de tratament, datorită acestui rezultat, proforma va fi rectificată. 

23 Nov
2022-11-23

Alexandrina are de două zile stări de vomă. Astăzi i se va face o endoscopie. Pe de altă parte, a venit chirurgul general să îi verifice hematoamele care, din fericire, nu au abces, se vor retrage de la sine și nu este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru ele.

18 Nov
2022-11-18

În urma investigațiilor se pare că ar fi în remisie, dar mai așteptăm rezultatul unor analize pentru a fi siguri. În acest timp încercăm să aducem la noi proba de la Patologie din țara ei pentru că s-a lucrat incomplet. Momentan, Alexandrina are tratament de antibiotice deoarece gradul de infecție este ridicat. Pe de altă parte s-au început și pregătirile de transplant. Este posibil ca în urma tuturor rezultatelor să intre direct la transplant. 

(reprezentanții Spitalului Medical Park)

17 Nov
2022-11-17

Compania RESTART ENERGY a contribuit cu suma de 3000 EURO pentru Alexandrina Iacub

Le mulțumim pentru sprijinul financiar acordat!

Ca parte a Armand Group, prezent pe piața de energie regenerabila încă din 2009, Restart Energy este o companie determinată să aducă o schimbare substanțială în furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale în România.

https://restartenergy.ro

14 Nov
2022-11-14

Salutare, stimați prieteni! Astăzi am a 4-a zi de internare aici în Istanbul. Din momentul internării stau 24/24 de ore cu perfuzie, timp în care organismul meu reacționează diferit (febră, vomă, amețeli de cap), lucru foarte greu de suportat.

Urmează să trec de CT și să fac biopsia, în urma cărora medicii vor face planul de tratament. În fiecare zi, de 5-6 ori, sunt monitorizată de personalul medical. Zilnic, la ora 5:30 dimineața, sunt cântărită și mi se fac analize de sânge.

Țin să mulțumesc🙏 fiecăruia dintre voi pentru tot ce faceți pentru mine, distribuiri, donații, mesaje etc. Pe parcurs, promit să revin cu detalii. Mizez în continuare pe suportul dumneavoastră, de aceea las mai jos link-ul pentru donații🙏.

Vă doresc o săptămână cât mai productivă. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră!

11 Nov
2022-11-11

Alexandrina pleacă azi în Turcia unde va fi supusă investigațiilor medicale și ulterior tratamentului. 

„Vă rog mult să distribuiți cazul meu prietenilor și să donați ca să pot strânge toată suma pentru tratament! SPER DIN SUFLET LA REZULTATE BUNE! 

Sunt recunoscătoare pentru tot ce faceți pentru mine și vă doresc să primiți înapoi înzecit!” 🙏🙏🙏

06 Nov
2022-11-06

Vreau mai întâi de toate să vă mulțumesc pentru toată susținerea acordată, toate mesajele și încurajările🙏.

Ultimele două săptămâni sunt foarte grele pentru mine. Simt cum toate încercările medicilor de la onco nu aduc rezultate și doar mă mențin😞.

Medicii din Turcia deja mă așteaptă și îmi zic că durerile insuportabile care au apărut la picior posibil să fie tromboza și asta mă face să fiu încă mai îngrijorată.

Vă rog mult, ajutați-mă sa nu îmi pierd șansa la viață. Ajutați-mă să ajung în Turcia și de urgență să începem lecuirea🙏.

Eu am încredere în oameni buni. Vă rog mult, ajutați-mă cel puțin cu un share ca să ajungă la cât mai multă lume.

 Mulțumim de asemenea colegilor noștri de la Fundația Mcharity pentru implicare și strângerea de fonduri pentru Alexandrina reușind până în prezent să colecteze suma de 32959 EURO

FOARTE URGENT!!

Campanie începută la: 29.10.2022

Nume: Alexandrina

Prenume: Iacub

Vârsta: 27 ani

Suma necesară: 87.000€

Diagnostic: Limfom Hodgkin clasic cu scleroză nodulară

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Medical Park, Turcia

 

Povestea cutremurătoare a tinerei Alexandrina

 

Până nu demult aveam o viață obișnuită: casă, muncă, probleme care îmi păreau foarte grele atunci, dar pe care astăzi le văd ca pe nimicuri. Șocul a venit în urma unor analize de rutină. „Limfom Hodgkin clasic cu scleroză nodulară” scria pe rezultat. Nimeni din anturajul meu nu a crezut și am insistat pentru analize repetate care, cu părere de rău, au confirmat diagnosticul - Limfon Hdgkin cu scleroză medulară. 

Avea doar 25 de ani când a aflat că are cancer. Era mult prea tânără pentru a accepta acest lucru cu tărie și, în același timp, prea tânără pentru a se gândi la moarte. Trebuia să aibă un viitor în față, o viață de visuri, împliniri, obiective atinse, fericire. Alexandrina Iacub s-a văzut schimbată radical de o hârtie medicală.

Pe moment, din femeia puternică ce mă consideram m-am transformat într-o ființă neajutorată, atât fizic cât și moral. Totuși mi-am promis și am continuat să duc o viață normală - să merg la muncă, să petrec timp cu familia, să socializez, să visez și să cred - până în momentul în care am văzut că... nu mai pot.

De doi ani stă cu condamnarea deasupra capului, dar și cu speranța că totul va fi bine în final, că trebuie să fie bine! Medicii susțin că are șanse de vindecare, dar nu în țară, ci în străinătate. I-au recomandat să meargă la tratament în Turcia, unde sunt specialiști cu rezultate bune în problema ei.

Medicii sunt gata să mă primească, dar cazarea și medicamentele pentru 45 de zile, cât va dura tratamentul, mă costă 87.000 de euro, sumă la care eu nici nu pot visa. Apelez și mizez mult pe ajutorul vostru, ne-a scris tânăra care își dorește doar să redevină „Alexandrina de odinioară”, fata cu vise și aspirații, gata să ajute pe oricine.

Tânăra poate fi salvată prin donațiile noastre. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” o aduce mai aproape de vindecare, de viitorul pe care își dorește să-l aibă alături de familie și de toți cei dragi ei. Cancerul nu trebuie să fie un epilog, ci poate să rămână doar o tristă amintire. Depinde și de noi să schimbăm povestea de viață a Alexandrinei. Donează și tu pentru ea!

 

Pentru donații: 

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania din Botoșani

Pentru transfer bancar trebuie specificat numele Alexandrina Iacub!