whatsapp-widget

Alexandru Ailioaie

Campanie din trecut 0 zile
87.5% Complete

Suma primita

11.200 €

Necesari

12.800 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65df851bec553_Alexandru-Ailioaie-28.02.2024.pdf
doc_660716db33a8c_Ailioaie-Alexandru-29.03.2024.pdf
doc_65e585367ccb7_Alexandru-Ailioaie-04.03.2024.pdf
doc_65e217468a1e0_Alexandru-Ailioaie-01.03.2024.pdf
doc_65d3208129412_Alexandru-Ailioaie-19.02.2024.pdf
doc_65d6fe951e93f_Alexandru-Ailioaie-22.02.2024.pdf
doc_660fa289a87d3_Alexandru-Ailioaie-05.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Balauca M.
Ana-Maria-Andreea B.
BARNEA-BARNEA D.
RIAN C.
Ilin S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandru Ailioaie

Campanie din trecut

Update-uri campanie

05 Apr
2024-04-05
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 288  RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

29 Mar
2024-03-29
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 220  RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

25 Mar
2024-03-25

 

Dragii noștri, Mă bucur că v-am obișnuit cu veștile bune! Weekendul trecut a fost prima zi în care l-am scos la soare pe Alexuț. Se obișnuise că de fiecare dată când îl scoteam afară să mergem la doctori cu el... dar avem noi orizonturi de explorat de acum. Săptămâna aceasta totuși e nevoie să fie reconsultat la Chirurgie Pediatrică, și cealaltă la Pediatrie. Cea mai bună veste este cea de la Oftalmologie, am primit termen de consult tocmai la anul în 2025, și erau mulți copilași acolo care veneau pentru injecție, tratamente. Suntem fericiți că am luat în greutate și avem peste 3000g, mâncăm bine, peste 100ml la masă, dar cu colicile de rigoare după.

Cu drag, Tata

13 Mar
2024-03-13

Dragi prieteni,


Nu am mai reușit sa va scriem nici un update pentru ca suntem foarte obosiți la propriu, l-am primit pe Alexuț acasă! Suntem în același timp și foarte fericiți, dar programul lui ne-a pus pe brânci. L-am primit la 2350g, cu o săptămână mai devreme pentru a nu mai plăti încă o săptămână de spital și pentru a fi cu noi acasă. Este încă foarte mic, nu își tine capul defel, are reflexe minime și trebuie sa avem foarte mare grija sa nu se innece în special. Programul nostru nu mai are zi sau noapte. Ne trezim din doua în doua ore, pentru a-l schimba, alăpta, face baita, etc, etc...🌱🚼🍼👶
Astazi este programat sa meargă din nou la consultul Oftamlogice si mâine la Spital pentru consultul Neonato si Chirurgie pediatrica. Speram sa fie bine și sa depaseacă și de aceste obstacole cu bine.
Trecem și noi odată cu el prin stări de nervozitate și bucurie, de oboseala puternica și fericire efervescenta.
Ne bucuram ca mulți dinte voi ne sunteți alături în continuare, prin gânduri bune, prin rugaciuni, prin sfaturi.
Iată și primul zâmbet al micuțului Alexuț, un drăgălaș cum spune mereu doamna doctor când ne auzim cu ea la telefon.
Multumim spitalului Sanador pentru toate eforturile întreprinse și grija pe care a avut-o și o are în continuare prin monitorizarea post spitalizare.
Multumim asociației pentru sprijinul continuu pe cere ni-l acorda! https://salveazaoinima.ro/alexandru-ailioaie/
Multumim prietenilor apropiați, colegilor de serviciu, vecinilor și tuturor prietenilor care au fost implicați în cazul nostru. 🙏
Suntem cu mult mai ușurați după ce am trecut prin toate aceste ispite împreună.


Va imbratisam pe toți! 🤗
 

04 Mar
2024-03-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 4190 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

01 Mar
2024-03-01
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 12345 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

28 Feb
2024-02-28
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 12600 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

26 Feb
2024-02-26

Dragii noștri prieteni și binefăcători,

În urmă cu o lună, ne îndreptam cu pași timizi și inimi pline de speranță spre locurile sfinte, să ne rugăm la Sfântul Nectarie și Sfântul Efrem cel Nou pentru sănătate și o naștere ușoară. În acele momente, inimile noastre erau pline de neliniște, dar și de credință, sperând într-o minune.

Și minunea s-a întâmplat. Prin grația divină și mijlocirea sfinților, în preajma veneraților Trei Ierarhi, a venit pe lume micuțul nostru Alexut. Un suflet nou, un început nou, o fericire nemărginită care ne umple viețile.

Suntem profund recunoscători asociației care, cu o dedicație extraordinară și inimi mari, a intervenit rapid pentru a salva viața acestui mic înger. Oamenii aceștia minunați, cu generozitatea și sprijinul lor necondiționat, ne-au oferit speranță și au făcut posibilă strângerea sumei necesare pentru îngrijirea lui Alexut.

Mulțumim vouă, dragilor, care ați fost alături de noi zi de zi, cu fiecare contribuție, fiecare rugăciune, construind o lume mai bună pentru fiecare suflet care ne vine în întâmpinare. Prin gesturile voastre, ne învățați despre adevărata bogăție, aceea care se găsește în inimile noastre, nu în competiții sau dorința de supremație.

Ieri, pentru prima dată, l-am ținut în brațe pe micuțul nostru Alexut, ușor ca un fulg la doar 1900 de grame, un înger care nu are încă puterea de a țipa, dar care m-a mârâit ușor, reproșându-mi, poate, schimbările mele nendemânatice de poziție. Abia așteptăm momentul în care îl vom lua acasă, sperăm că în luna martie, dar totul depinde de el. După trei săptămâni petrecute în terapie intensivă, am simțit o bucurie nemărginită văzând că secția se golește, semn că toți ceilalți copii s-au născut sănătoși și la termen.

Ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către toți cei care ne-au fost alături și către cei care, în tăcere, luptă propriile bătălii. Doamne ajută! Să ne ținem strâns unii de alții, să împărtășim iubire și să credem în miracole. Pentru Alexut, pentru fiecare dintre noi, pentru un viitor plin de lumină și speranță.

22 Feb
2024-02-22
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, inimile noastre sunt pline de speranță și recunoștință, deoarece micuțul Alexandru Ioan Rafael, pe care cu toții îl alintăm Alexuț, a traversat cu curaj una dintre cele mai importante etape ale călătoriei sale de vindecare. După momente de așteptare pline de emoție, am primit vești care ne-au luminat sufletele: ecografia craniană a arătat că Alexuț are creierul sănătos. Este un răspuns la nenumăratele noastre rugăciuni și speranțe, un semn că micuțul luptător este pe drumul cel bun.

Da, starea lui este bună, și se dezvoltă pas cu pas, cu o viteză care îi este proprie, dar sigură, așa cum ne-a asigurat doamna doctor. Și mai este ceva ce ne încălzește inimile: Alexuț este cel mai cuminte bebeluș, adorat de toate asistentele, un adevărat magnet de iubire și afecțiune în secția de neonatologie.

În această zi semnificativă, Asociația "Salvează o Inimă" a făcut un pas crucial în sprijinirea luptei lui Alexuț, achitând suma de 8250 RON, conform ordinului de plată atașat. Aceasta este doar o parte din suma necesară pentru a acoperi tratamentul complex de care are nevoie Alexandru la Spitalul Sanador din București, având în vedere diagnosticul său de pre-eclampsie și sindromul HELLP.

Lupta noastră nu se încheie aici. În continuare, avem nevoie de sprijinul și generozitatea voastră pentru a aduna suma totală necesară de 12800 euro, pentru a asigura că Alexuț primește toată îngrijirea și tratamentul de care are nevoie pentru a crește puternic și sănătos.

Vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați fost alături de noi până acum, fie că ați contribuit financiar, ați împărtășit povestea lui Alexuț sau ne-ați oferit gânduri bune și rugăciuni. Fiecare gest de bunătate ne aduce mai aproape de ziua în care Alexandru Ioan Rafael va putea pleca acasă, înconjurat de dragostea și căldura familiei sale.

Fiecare zâmbet, fiecare progres al lui Alexuț este o victorie împotriva încercărilor grele, și fiecare dintre voi face parte din această victorie. Lupta noastră continuă, iar speranța și iubirea sunt armele noastre cele mai puternice.

21 Feb
2024-02-21

Dragi prieten și colegi, doresc sa va mulțumesc pentru ca am reușit sa strângem într-un timp atat de scurt aproape jumătate din suma necesara bebelusului nostru.

Sunt recunoscător asociației "Salvează o inimă " este precum mana Lui Dumnezeu întinsă peste copilașul nostru pentru a-l ocroti și ridica la lumina. Multumim deasemeni tuturor celor care se roagă pentru sănătatea micuțului Alexuț, părintelui Marcel, părintelui Vasile și a întregii comunități!

Maine este programat pentru ecografia de cap, iar pana la sfârșitul săptămânii viitoare pentru primul consult la ochi. Avem toate speranțele ca va trece toate testele cu bine, și așteptarea de a-l putea lua acasa se va scurta._Alexandru Ailioaie, tatăl lui Alexandru)

19 Feb
2024-02-19
Plati efectuate Fisier 1

 

 Asociația Salvează o Inimă a făcut un pas uriaș spre lumină și vindecare, achitând suma de 8250 RON pentru a susține lupta eroică a unui suflet neînfricat. Conform ordinului de plată atașat, fiecare leu contribuie la o șansă în plus pentru viitor, un semn al solidarității și compasiunii care ne unesc.

Lupta noastră nobilă continuă, înarmată cu dragoste și determinare, căci în fiecare zi este o victorie împotriva întunericului. Vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați ales să vă alăturați acestei cauze, să oferiți speranță și să credeți în miracole. Fiecare gest de generozitate este o rază de lumină în viețile celor care luptă.

Astăzi, inima lui Alexandru bate mai puternic, luminată de dragostea și sprijinul vostru. După zile de încercări, când fiecare respirație a fost o luptă, el simte acum adierea libertății, fără povara terapiei. Este prima zi din restul vieții sale, o zi de renaștere și speranță. Privim cu inimi pline de speranță cum Alexandru se adaptează la această nouă pagină a vieții sale, o pagină scrisă cu curaj și iubire.

În aceste momente, când vulnerabilitatea se transformă în forță, vă mulțumim că sunteți alături de noi. Fiecare pas pe care îl facem împreună este o dovadă că bunătatea și umanitatea pot schimba destine. 🙏

Împreună, salvăm inimi și scriem povești de viață care inspiră lumea.


 

Campanie inițiată pe data de:16.02.2024

Nume: Ailioaie

Prenume: Alexandru Ioan Rafael

Vârstă: 3 săptămâni

Sumă necesară: 12800  euro

Diagnostic: pre-eclampsia și sindromul HELLP

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Sanador din București

Povestea lui Alexuț

În inima unui oraș plin de viață, familia Ailioaie - Mihai și Alina, împreună cu micuțul lor Alexut, își trăiesc povestea, o poveste despre curaj, speranță și lupta pentru un nou început. Cu venituri modeste, provenite din munca lor ca analist de servicii pentru clienți și economist, familia Ailioaie a înfruntat provocări pe care nimeni nu ar trebui să le experimenteze.

Sarcina Alinei a fost una monitorizată cu grijă, sub atenta supraveghere a unui medic ginecolog de renume. Totuși, în luna a șaptea, destinul avea să le testeze forța și unitatea: pre-eclampsia și sindromul HELLP, două condiții medicale severe care amenințau atât viața mamei, cât și pe cea a noului venit. Această turnură neașteptată a evenimentelor a precipitat o naștere prematură, într-o noapte rece de ianuarie, transformând sala de urgențe într-un loc al miracolelor amestecate cu anxietate.

Alina a fost externată după două săptămâni, cu un tratament continuu pentru tensiune și tiroidă, iar speranța pentru o recuperare completă începe să înflorească. Dar adevărata luptă abia începe pentru micuțul Alexut, care, salvat în ultimul moment, se află încă sub atenta supraveghere medicală la clinica Sanador. Fiecare zi în terapie intensivă, fiecare perfuzie, alimentație prin gavaj și suport cu oxigen, este o zi în plus spre vindecare, spre o viață pe care abia o începe.

Povestea familiei Ailioaie este una despre puterea extraordinară de a spera și de a lupta împotriva tuturor probabilităților. În fața unor costuri medicale ce depășesc cu mult posibilitățile lor financiare, estimările ajungând la peste 12.800 euro, ei se îndreaptă acum spre comunitate, spre voi, cu inimile deschise și speranța că, împreună, putem face diferența pentru Alexut.

Fiecare contribuție, fie că este mică sau mare, poate ajuta la acoperirea costurilor medicale și la asigurarea unui viitor sănătos pentru Alexut. Această poveste nu este doar despre lupta unei familii, ci despre puterea comunității de a se uni și de a oferi sprijin celor care se confruntă cu momente de cumpănă.

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze, să deveniți parte din victoria familiei Ailioaie, oferindu-vă suportul și generozitatea. Împreună, putem aduce speranță, putem transforma frica în curaj și incertitudinea în certitudinea unui viitor luminos pentru micuțul Alexut.

Vă mulțumim anticipat pentru orice ajutor oferit, fiecare gest de bunătate fiind o rază de speranță în această luptă pentru viață.

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Alex în aceste momente critice.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele AILIOAIE ALEX