whatsapp-widget

Anastasia Purcareata

Campanie din trecut 0 zile
57.802157894737% Complete

Suma primita

10.982 €

Necesari

19.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_669636e4cad1a_Anastasia-Purcareata-16.07.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Rian C.
Cocean C.
Vicas F.
Daniel -.
THEMIROX TRADING

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Anastasia Purcareata

Campanie din trecut

Update-uri campanie

16 Jul
2024-07-16
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 19000 EURO  conform ordinului de plată atașat reprezentând analize genetice.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

12 Jul
2024-07-12

Dragi prieteni,

Cu inimile pline de recunoștință și emoție, dorim să vă mulțumim din tot sufletul pentru sprijinul financiar și moral pe care ni l-ați oferit în această perioadă dificilă. Vă suntem profund recunoscători pentru generozitatea și empatia de care ați dat dovadă. În aceste săptămâni, 1064 de inimi generoase s-au alăturat luptei noastre și ne-au susținut cu donații valoroase.

Povestea noastră a rezonat cu mulți dintre voi, și suntem extrem de recunoscători celor 21 de ziare online care au împărtășit această poveste cititorilor lor, amplificând astfel vocea noastră și atrăgând atenția asupra cauzei Anastasiei.

Astăzi, venim cu o veste extraordinară care ne umple de speranță și bucurie: suma necesară pentru transplantul cu celule stem a fost colectată la timp! Acesta este un pas uriaș și vital pentru viitorul Anastasiei, oferindu-i șansa la o viață sănătoasă și plină de energie.

Ne dorim din toată inima să o vedem pe Anastasia sănătoasă și plină de viață, bucurându-se de fiecare moment și având un viitor luminos în față. Știm că această șansă i-a fost oferită datorită vouă, tuturor celor care ați contribuit și ați răspuns apelului nostru disperat.

Vă mulțumim încă o dată pentru toată susținerea, iubirea și încrederea pe care ni le-ați arătat. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare și fiecare poveste împărtășită au contat enorm și au făcut posibil acest miracol.

04 Jul
2024-07-04

Dragi prieteni,

Astăzi vă prezentăm povestea micuței Purcăreață Anastasia Iuliana, o fetiță de doar 8 ani, plină de energie și inocență. Din păcate, Anastasia se confruntă cu provocările unui diagnostic dificil: autismul. Pentru a-i oferi șansa la o viață mai bună, are nevoie urgentă de tratament specializat la LIV Hospital din Turcia.

Costurile acestui tratament se ridică la suma de 19.000 de euro, o sumă considerabilă pentru familia ei. Cu toate acestea, umanitatea și generozitatea voastră ne-au dat speranță. Campania de strângere de fonduri prin SMS s-a încheiat, iar 723 de inimi mari au ales să doneze câte 2 euro fiecare, printr-un simplu SMS la numărul 8832.

Mulțumim din inimă tuturor celor care au ales să contribuie la această cauză nobilă. Fiecare euro donat aduce un pas mai aproape de un viitor mai luminos pentru Anastasia. Sprijinul vostru financiar nu doar că oferă o șansă la tratament, ci și speranță, alinare și iubire unei familii care luptă cu disperare pentru copilul lor.

Împreună, am demonstrat că putem schimba destine. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și de Anastasia în această călătorie plină de speranță.

18 Jun
2024-06-18

Azi a fost o zi cu adevărat magică pentru noi și simțim cum ne apropiem tot mai mult de suma necesară de 19.000 de euro. Bucuria și speranța ne umplu inimile, știind că datorită generozității voastre imense, vom reuși să facem un miracol. Astăzi, Clinica Sante ni s-a alăturat cu o donație impresionantă de 10.000 RON, un gest care ne-a emoționat profund.

Clinica Sante, o organizație privată de asistență medicală înființată în 1995, are la bază o misiune nobilă: oferirea de servicii medicale accesibile și de cea mai înaltă calitate. Valorile lor – empatia, respectul și câștigarea încrederii fiecărui pacient – sunt fundamentul care ghidează echipa în fiecare interacțiune. Profesionalismul și performanța sunt standardele la care se ridică zilnic, dedicându-se necontenit pacienților lor.

De 28 de ani, Clinica Sante se străduiește să atingă excelența, inspirându-se din cele mai bune sisteme de asistență medicală din Europa de Vest și SUA. Confortul și satisfacția pacienților sunt esențiale, iar echipa Clinicii Sante lucrează cu o pasiune deosebită pentru a oferi cele mai bune servicii, prin personal dedicat și tehnologie de ultimă generație.

Cu o astfel de susținere, suntem copleșiți de recunoștință și încredere că vom atinge suma necesară pentru cauza noastră. Fiecare contribuție, fiecare gest de bunătate, ne apropie mai mult de visul nostru. Mulțumim din suflet Clinicii Sante și tuturor celor care ne sunt alături. Împreună, putem transforma visele în realitate și putem aduce speranță acolo unde este cea mai mare nevoie!

18 Jun
2024-06-18

Dragi prieteni,

Vă invităm să ne unim sufletele și să oferim o mână de ajutor micuței Anastasia Iuliana Purcăreață, în vârstă de doar 8 ani, care se confruntă cu un diagnostic dificil: autism. Cu toate că această boală este un obstacol greu de depășit, există speranță. Tratamentul cu celule stem, care poate face o diferență semnificativă în viața Anastasiei, este disponibil la LIV Hospital din Turcia.

Pentru a putea accesa acest tratament revoluționar, familia Anastasiei are nevoie de suma de 19.000 de euro. Până în prezent, datorită generozității oamenilor de bine și a sprijinului celor 18 redacții care au prezentat povestea ei, s-au strâns 14.000 de euro. Suntem incredibil de recunoscători pentru fiecare donație și fiecare cuvânt de încurajare.

Totuși, mai avem nevoie de 5.000 de euro pentru a ajunge la suma necesară. Fiecare contribuție contează, oricât de mică ar fi. Împreună, putem aduce un zâmbet pe chipul acestei fetițe și speranță în inima familiei ei.

Anastasia merită o șansă la o viață normală, la bucuriile copilăriei și la un viitor plin de posibilități. Vă rugăm să ne ajutați să facem acest vis posibil. Donațiile pot fi făcute în contul bancar al familiei sau prin intermediul platformelor de strângere de fonduri online.

Mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi și celor care vor răspunde acestui apel. Împreună putem face o schimbare!

Cu recunoștință, Familia Purcăreață

18 Jun
2024-06-18
 1. ȘTIRI PE SURSE-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 2. ROMÂNIA TV-Solidaritatea schimbă destine. Transplantul de celule stem, singura șansă pentru micuţa Anastasia

 3. ZIARE 24 ONLINE-Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 4. AGORA PRESS-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 5. ZIARE AZ-Solidaritatea poate schimba destine.  Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 6. ZIARUL ACTUALITATEA-Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei. Solidaritatea poate schimba destine

 7. BOTOȘĂNEANUL-Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei: Viitorul fiicei noastre depinde de generozitatea și compasiunea oamenilor

 8. BOTOȘANI NEWS-Anastasia s-a născut prematur. Opt ani mai târziu are nevoie de un transplant, iar familia are nevoie de ajutor „Ne-a afectat pe toți din familie”

 9. ZIUA DE CLUJ-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 10. GLASUL CETĂȚII-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 11. GAZETA DE SUD-Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 12. ZIARUL PROFIT-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 13. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Solidaritatea poate schimba destine Transplantul de celule stem, ultima șansă a unei fetițe cu autism

 14. INFO IAȘI-Solidaritatea poate schimba destine! Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 15. OCHIUL CLUJEAN-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 16. OPINIA TRANSILVANĂ-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 17. PRO BRĂILA-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 18. SUCEAVA NEWS-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 19. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 20. GAZETA DE BOTOȘANI-Solidaritatea poate schimba destine. Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

 21. INFO IAȘI-Transplantul de celule stem, singura șansă a Anastasiei

11 Jun
2024-06-11

Dragi prieteni,

Astăzi, vă aducem în atenție povestea micuței Anastasia Iuliana Purcăreață, o fetiță de doar 8 ani care se luptă cu autismul. Viața ei este o luptă continuă, iar fiecare zi aduce noi provocări. Familia ei face tot ce poate pentru a-i oferi o șansă la un viitor mai bun, iar acum au găsit speranță la Spitalul LIV din Turcia, unde Anastasia poate primi tratamentul necesar pentru a progresa.

Pentru a reuși, Anastasia are nevoie de ajutorul nostru. Suma necesară pentru tratament este de 19.000€, o sumă dificil de acoperit pentru familia ei, dar realizabilă cu sprijinul nostru comun.

Cum poți ajuta:

Trimite un SMS: Fiecare SMS contează, fiecare euro poate face diferența. Trimite SMS cu textul "Anastasia" la numărul 8832.

Donează online: Accesează link-ul https://salveazaoinima.ro/anastasia-purcareata/ și donează online pentru a contribui la tratamentul ei.

Dragi prieteni, fiecare donație, oricât de mică, aduce un zâmbet pe chipul Anastasiei și îi oferă o șansă la un viitor mai bun. Împreună, putem schimba viața acestei fetițe minunate și îi putem oferi oportunitatea de a trăi o viață normală, plină de bucurie și speranță.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și sprijinul vostru! Împreună, putem face minuni pentru Anastasia!

24 May
2024-05-24

Earth Link - Un Gest de Speranță pentru Anastasia Purcăreață

Suntem profund recunoscători să anunțăm că Earth Link a contribuit cu impresionanta sumă de 10.000 RON pentru a sprijini tratamentul Anastasiei Purcăreață. Acest gest generos este o rază de speranță pentru o fetiță minunată și familia ei, care luptă cu o boală dificilă.

Anastasia Iuliana Purcăreață, o fetiță de doar 8 ani, a fost diagnosticată cu autism, o afecțiune care necesită tratamente complexe și costisitoare. Suma necesară pentru tratamentul ei la LIV Hospital din Turcia este de 19.000 de euro, o sumă greu de atins pentru familia sa fără ajutorul celor cu suflet mare.

Earth Link a fost fondată în 2007 ca o companie IT&C, inițial axată pe domeniul IT. În anii următori, compania și-a extins portofoliul de servicii prin explorarea oportunităților din piața de telecomunicații din România și prin implicarea în dezvoltarea de software personalizat. Din 2013, Earth Link s-a implicat în numeroase proiecte majore, oferind soluții tehnice și software de înaltă calitate.

Implicarea Earth Link în comunitate și în proiecte umanitare este o dovadă a angajamentului nostru de a face o diferență pozitivă în viața oamenilor. Donând pentru tratamentul Anastasiei, Earth Link își continuă misiunea de a sprijini nu doar prin tehnologie, ci și prin compasiune și solidaritate.

Sperăm că acest exemplu va inspira și alte companii și persoane să contribuie la strângerea fondurilor necesare pentru ca Anastasia să primească tratamentul de care are nevoie. Împreună, putem face o diferență reală în viața unui copil și îi putem oferi șansa la un viitor mai bun.

Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul acordat și pentru că sunteți alături de noi în această luptă!

Campanie inițiată pe data de:21.05.2024

Nume: Purcăreață
Prenume: Anastasia Iuliana

Vârstă: 8 ani

Sumă necesară: 19000  euro

Diagnostic: Autism 

Tratamentul va fi efectuat la LIV HOspital din Turcia

Povestea Anastasiei

Uneori, viața ne pune la încercare tocmai când ne simțim mai încrezători, forțându-ne să descoperim forța interioară, răbdarea și credința. Povestea Anastasiei este una de acest fel - o poveste despre curaj, iubire și o dorință arzătoare de a trăi.

Anastasia, o fetiță veselă și plină de viață, are nevoie urgentă de un transplant de celule stem. Această procedură vitală, extrem de costisitoare, trebuie realizată într-o clinică privată din Turcia înainte ca ea să împlinească 9 ani. Fiecare zi care trece fără tratament diminuează șansele ei de a se vindeca.

Părinții Anastasiei, Irinel Iulian și Monica, își înfruntă zilnic greutățile economice cu demnitate și speranță, încercând să îi ofere Anastasiei șansa la un viitor mai bun. Cu toate că veniturile lor lunare sunt modeste, de aproximativ 1400 de euro, ei nu renunță la lupta pentru sănătatea fiicei lor.

Astăzi, apelăm la inimile generoase și la solidaritatea voastră pentru a aduna suma de 19.000 de euro necesară tratamentului ei. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, poate însemna o rază de speranță pentru Anastasia și familia ei. Această poveste ne amintește că, împreună, putem depăși limitele posibilului și putem aduce lumină în viețile celor aflați în nevoie.

"Vederea Anastasiei zâmbind, în ciuda durerilor și a luptei pe care o duce zilnic, îmi întărește credința că nu trebuie să renunțăm niciodată. Ea este sufletul nostru, motivul pentru care ne trezim în fiecare dimineață și încercăm să construim un viitor mai bun. Ne confruntăm cu o realitate dură, una în care viitorul fiicei noastre depinde de generozitatea și compasiunea oamenilor. Ne este greu să cerem ajutor, dar dragostea pentru Anastasia ne face să depășim orice mândrie. Fiecare gest de sprijin pentru tratamentul ei înseamnă pentru noi o rază de speranță. Vă mulțumim din suflet tuturor celor care alegeți să ne fiți alături în această luptă. Împreună, putem oferi Anastasiei șansa la o viață plină de zâmbete autentice și jocuri, departe de suferință. Ajutorul vostru înseamnă lumea întreagă pentru noi și, mai ales, pentru Anastasia," ne-a declarat mama fetiței.

În acest moment de cumpănă, fiecare dintre noi poate face diferența. Să arătăm că umanitatea și compasiunea depășesc orice obstacol. Să dăruim speranță, să dăruim viață. Să o ajutăm pe Anastasia să scrie o poveste cu un final fericit.

Dacă doriți să contribuiți, iată detaliile necesare pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați "ANASTASIA PURCAREATA" în detaliile plății. Vă mulțumim pentru orice sprijin acordat, fiecare gest contează în lupta pentru un viitor mai luminos pentru Anastasia.