whatsapp-widget

Anca Apostol

Campanie activa 24 zile
1.7731993582707% Complete

Suma primita

630 €

Necesari

35.529 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6659b013e1c61_Anca-Apostol-31.05.2024.pdf
doc_665df9b483c60_Anca-Apostol-03.06.2024.pdf
doc_6672ab0606048_Anca-Apostol-19.06.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

UNICREDIT BANK
BRD
BCR
Stefan .
TRANSELECTRICA

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Anca Apostol

Campanie activa 24 zile

Update-uri campanie

19 Jun
2024-06-19
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 40000 RON reprezentând recuperare medicală conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

17 Jun
2024-06-17

Compania TRANSELECTRICA a făcut un gest remarcabil, donând suma impresionantă de 40.000 RON pentru a sprijini pe Anca Apostol în lupta sa împotriva unui AVC ischemic masiv. Tratamentul acesteia va avea loc la Spitalul Enayati din București, oferindu-i astfel o șansă la o viață normală.

TRANSELECTRICA nu este doar operatorul de transport și sistem din România, ci și un pilon esențial în piața de energie electrică a țării. Compania administrează și operează sistemul electric de transport și facilitează schimburile de electricitate între țările Europei Centrale și de Răsărit, în calitate de membru al ENTSO-E (Rețeaua Europeană a Operatorilor de Transport și Sistem pentru Energie Electrică).

Responsabilitățile TRANSELECTRICA includ transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței, precum și asigurarea siguranței Sistemului Electroenergetic Național (SEN). De asemenea, compania reprezintă principala legătură între cererea și oferta de electricitate, echilibrând permanent producția de energie cu cererea.

Prin acest gest generos, TRANSELECTRICA nu doar că își reafirmă angajamentul față de comunitate și față de valorile umanitare, dar demonstrează că dincolo de rolul său tehnic crucial, este o companie cu un suflet mare. Susținerea Ancăi Apostol este un exemplu emoționant al modului în care solidaritatea și implicarea pot aduce speranță și alinare celor aflați în suferință.

Suntem profund recunoscători companiei TRANSELECTRICA pentru acest act de generozitate și ne alăturăm lor în dorința de a vedea Anca sănătoasă și puternică din nou. Într-o lume în care avem nevoie de mai multă compasiune și sprijin reciproc, TRANSELECTRICA ne arată calea.

03 Jun
2024-06-03
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 22800 RON reprezentând recuperare medicală conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

31 May
2024-05-31
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 8221 RON reprezentând recuperare medicală conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

Campanie inițiată pe data de: 15.05.2024

Nume: Apostol

Prenume: Anca

Vârstă: ani

Sumă necesară: 35529 euro

Diagnostic: AVC ISCHEMIC MASIV

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Enayati din București

Povestea Ancăi

Pe 2 februarie a.c., viața Ancăi Apostol, jurnalist cu experiență la publicații renumite precum Tineretul Liber, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Pro TV Magazin și MagnaNews.ro, a fost schimbată dramatic. Un AVC ischemic masiv i-a necrozat două treimi din emisfera cerebrală stângă, lăsând-o luptându-se pentru fiecare cuvânt și fiecare pas.

După ce a fost stabilizată la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Cardiovasculare, Anca a început o lungă călătorie de recuperare la Spitalul Clinic Universitar Elias și la INRMFB (Spitalul Filantropia). În prezent, are mâna dreaptă și piciorul drept hemiplegice și suferă de afazie mixtă. Deși înțelege tot ce i se spune, nu se poate exprima decât cu „da”, „of” și „aoleu”. Cu toate acestea, speranța nu a dispărut. Brațul drept începe să se recupereze, iar piciorul drept dă semne de mișcare.

Acum, Anca este internată la Enayati Hospital, unde continuă recuperarea intensivă. Însă revenirea în sistemul spitalicesc de stat este extrem de dificilă. Conform Contractului-cadru din Sănătate, un spital nu poate interna un pacient mai mult de 2-3 săptămâni. Dacă o face, CNAS decontează doar 10% din serviciile medicale, așa că spitalele de stat preferă să externeze pacienții.

Anca se află pe listele de așteptare ale mai multor centre de recuperare de stat, dar trebuie să continue recuperarea intensivă acum, altfel riscă să rămână cu sechele permanente. Succesul refacerii ei va determina nu doar dacă își va putea relua cariera, ci și cât va mai trăi: un pacient post-AVC are în România o durată medie de viață de 3-4 ani.

Pentru a-i oferi Ancăi șansa la o viață normală, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anca are nevoie de 35.529 de euro pentru recuperarea medicală timp de 3 luni la Enayati Hospital.

Fiecare donație contează. Cu ajutorul nostru, Anca poate învăța din nou să vorbească, să se deplaseze și să fie independentă. Haideți să facem o diferență acum, pentru că fiecare zi contează.

 Anca a fost întotdeauna o persoană puternică și dedicată, atât în viața personală, cât și în cariera sa de jurnalist. De când a suferit AVC-ul, viața noastră s-a schimbat complet. Este dureros să o văd cum luptă zilnic pentru a recâștiga controlul asupra propriului corp.

Am văzut-o cum trece prin dureri inimaginabile, dar și cum se bucură de fiecare mic progres pe care îl face. Fiecare mișcare a piciorului, fiecare încercare de a-și mișca brațul sunt semne că există speranță. Dar pentru a continua această luptă, avem nevoie de ajutor. Tratamentul de la Enayati Hospital este singura noastră șansă să o vedem pe Anca revenind la viața normală.

Noaptea, când îi citesc mesajele de încurajare pe care le primim de la prieteni și colegi, văd cum i se luminează fața. Ea știe că nu este singură în această luptă. Speranța noastră este să o vedem pe Anca zâmbind din nou, să o auzim vorbind și să o vedem mergând alături de noi. Știu că suma de 35.529 de euro este mare, dar pentru noi reprezintă speranța unei vieți normale. Vă rog din suflet să ne ajutați să o aducem pe Anca înapoi. Orice contribuție, oricât de mică, ne va aduce mai aproape de obiectivul nostru. Vă mulțumim din inimă pentru sprijin.”-ne-a declarat Florin Budescu soțul doamnei Anca.
 

Vă mulțumim pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți parte din acest capitol plin de speranță în viața Ancăi.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ANCA APOSTOL