Andreea Arsene

Andreea Arsene

Campanie activa 26 zile
96.4372% Complete

Suma primita

9.644 €

Necesari

10.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Documente

doc_5ef26293223af_Andreea-Arsene-23.06.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Andreea Arsene

Campanie activa 26 zile

Update-uri campanie

04 Jul
2020-07-04

Ieri a făcut teste si analize la endocrinologie și au ieșit foarte bine ceea ce înseamnă că nimic nu o poate împiedica ca de luni sa înceapă ședințele de radioterapie.
Ieri au ajuns in Turcia și blocurile de parafina care vor și reexaminate către medici de acolo.iar in 10 zile lucrătoare va ieși rezultatul iar noi sa ne rugam sa fie unul cat mai favorabil.
Cu speranță in suflet si cù credința în Bunul Dumnezeu o sa trecem cu bine peste toate încercările acestea .
Împreună putem.face visele sa devina realitate.

03 Jul
2020-07-03

Ieri Andreea a făcut pregătirea și simularea pentru ședințele de radioterapie ce vor urma de luni în colo timp de 30 de ședințe, i sa luat si mulaj pentru mască care îi va acoperi fata in timpul procedurilor.
Zâmbitoare și încrezătoare, Andreea face pași siguri spre însănătoșire,de aceea va rog susțineti cauza ei și ajutati-o pentru ca ea să poata beneficia de tratament complet ,donati și ajutați o prințesă sa prindă aripi și să ajunga acasă cu bine.

02 Jul
2020-07-02

Încep ziua cu vești minunate și cu speranță in ceea ce priveste starea de sănătate a Andreei.
În urma reexaminarii stări ei de sănătate in aceasta saptamana care a trecut,după întrunirea comisiei spitalului unde ea este internată in Turcia să stabilit că dimensiunea tumorii care a rămas acolo.este mică, mai mică decât după ce a fost operată ceea ce este un lucru foarte îmbucurător, nu sa mai extins în alta parte și nici nu sa mărit in volum,iar eu ca și voi toți imi doresc ca ANDREEA sa se întoarcă sănătoasă acasă.
Azi va merge la consultații la:
-radio-oncologie
-endocrinologie,
pentru ca in urma rezultatului care a ieșit ea va începe de luni o cură de 30 de ședințe de radioterapie.

30 Jun
2020-06-30

Ieri  a făcut punctia care împreună cu celelalte analize efectuate în această săptămână vor spune exact care este situația în ceea ce privește boală care a pus stăpânire pe corpul ei și care ia dat viața peste cap - CANCERUL.

După întrunirea comisiei spitalului care va analiza toate acestea se ca spune exact ce tratament trebuie urmat ca sa stopam această boală nemiloasă și Andreea sa se întoarcă sănătoasă acasă

26 Jun
2020-06-26

După atâta joacă și voie bună, PRINTESA noastră a adormit,însă eu vreau sa va tin la curent și să vă spun că printre toate acestea ieri a făcut câteva analize printre care C.T și un examen pulmonar urmând ca astazi sa continue reexaminare stării ei de sănătate.
Ieri ati văzut-o râzând și dansând, așa este Andreea și așa vreau sa o vedem cu toți de acum încolo însă va rog din suflet încă o dată și o sa va rog de fiecare dată, sa donați,sa ii fiți alături,pentru ca dupa reexaminare completă va urma tratamentul,împreună să facem zâmbetul ei sa strălucească cu fiecare zii mai mult.

24 Jun
2020-06-24

Azi este zii mare de sărbătoare iar Minunea sa produs,PRINTESA NOASTRA RĂZBOINICĂ a plecat aseară târziu în Turcia pentru reexaminare stării ei de sănătate și mai apoi pentru tratament fix așa cum.am promis săptămână trecută.

Dacă acum cateva zile nici nu se gandeaua la lucrul acesta bunul Dumnezeu a aranjat toate lucrurile cu o repeziciune maxima in așa fel încât in nici o săptămână ea să plece,cum.zic eu: Dumnezeu lucrează prin oameni de fiecare dată și face din imposibil posibil,trebuie doar sa iti dorești să se întâmple iar el.iti sare în ajutor, iar de data această la fel sa întâmplat.

Am promis Andreeai ca ea va pleca și.uite ca acum este în Turcia pe drum spre clinică alaturi de bunica ei Stela Arsene unde va avea parte de cele mai bune îngrijiri.

Multumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat și îndrumat,celor care au avut încredere ca eu voi reuși ca de fiecare data,multumesc tuturor celor care au donat și au ajutat financiar cazul Andreei,va rog din suflet sa donati și în continuare pentru ca in urma rezultatelor analizelor se va stabili tratamentul pe care ea va trebui să îl urmeze, împreună vom reda zâmbetul minunat pe buzele Andreei.

23 Jun
2020-06-23

Astăzi micuța Andreea a plecat cu ambulanta in Turcia. 

Mulțumim pentru sprijinul acordat echipei de specialiști de la ANA MED.

Vom veni cu noutăți după investigațiile medicale.

Campanie inceputa la data: 21.06.2020

Nume: Andreea

Prenume: Arsene

 Varsta:  6 ani

Suma necesara: 8000 EURO (doar investigatiile+transport cu ambulanta)

Diagnostic: Tumoră pe creier

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Medical Park

 

Povestea micutei Andreea

O zi obișnuită din viața unei fetițe de 6 ani s-a transformat într-un coșmar din care familia ei încă nu s-a trezit.

După două săptămâni în care Andreea Arsene avea dureri de cap care apăreau și dispăreau treptat pe parcursul zilei, un alt semn că ceva nu este în regulă i-a alertat pe toți din casă: fetei i s-a deplasat un ochi.

Controlul amănunțit efectuat de medicii de la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală a scos la iveală o problemă severă. Andreea are o tumoră între creierul mic și creierul mare. Formațiunea avea aproape 4 centimetri, deci trebuia operată urgent. Intervenția a avut loc pe 30 aprilie și pare să fi fost de succes, însă din cauza poziției, tumora nu a putut fi extirpată în totalitate.

Pentru că vorbim de o formațiune malignă - deci cancer - fata e obligată să îndure numeroase ședințe de chimioterapie. Imaginați-vă: la doar 6 ani, o fetiță este chinuită de dureri, își vede părul căzând, se simte slăbită și în loc să se joace și să se bucure cu colegii de școală, se teme pentru viața ei.

Și părinții se tem să nu o piardă, deoarece tumora este agresivă și i-ar putea provoca metastaze.

Pentru a diminua cât mai mult riscul, soții Arsene au mers cu fata în străinătate, la o clinică din Turcia pentru investigații. În funcție de acestea, se va decide și ce fel de tratament trebuie să urmeze Andreea. Analizele costă 5.000 de EURO plus trasnportul cu ambulața privată în valoare de 3000 EURO, dar procedurile medicale și tot ce va urma după va însemna cu mult peste această sumă.

De aceea, orice ajutor înseamnă o șansă în plus la viață pentru fetița de 6 ani care trebuie să depășească acest moment extrem de greu și de decisiv! Orice donație în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna o minune în viața acestei familii. Împreună o putem salva pe Andreea!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Arsene) al copilului pentru care faceți donatia!