whatsapp-widget

Luca Andrei

Campanie din trecut 0 zile
77.186274509804% Complete

Suma primita

7.873 €

Necesari

10.200 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65ddef5955138_Luca-Andrei-27.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Ene L.
IACOB M.
MARIAN R.
MATEI G.
Daniela R.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Luca Andrei

Campanie din trecut

Update-uri campanie

29 Feb
2024-02-29

Intervenția chirurgicală a lui Andrei a decurs foarte bine! Rugăciunile noastre, ale tuturor, au avut, ca de obicei, efectul dorit. Andrei vine acasă! 🙂 Noi, Vasilica și Sorin, părinții lui Andrei, vă mulțumim din suflet pentru ajutorul nesperat, dar primit! Atunci când aflarea diagnosticului lui Andrei ne-a apăsat sufletește, a început și apăsarea neputinței financiare, neputinței de a-i oferi lui Andrei o șansă la viață. Considerăm că nu sunt îndeajuns aceste cuvinte, însă vă asigurăm că sunt spuse/scrise din suflet. Redarea șansei la viață a fiului nostru este neprețuită. La rândul nostru, ne dorim să ajutăm așa cum și noi am fost ajutați, cu vorbe bune, rugăciuni, recomandări, suport financiar etc. Ați fost exemplu pentru noi! Mulțumim, mulțumim, mulțumim!

27 Feb
2024-02-27
Plati efectuate Fisier 1

Într-o lume plină de incertitudini, povestea lui Andrei Sorin Luca ne reamintește că speranța și bunătatea umană pot schimba destine. La doar 14 ani, Andrei a fost diagnosticat cu o formă severă de epilepsie farmacorezistentă occipitală dreaptă, o condiție care i-a umbrit zilele cu nesfârșite provocări și frici. Dar, în spatele acestei lupte, s-a aflat o armată de inimi generoase, gata să îi întindă o mână de ajutor.

Grație implicării dumneavoastră și a sprijinului necondiționat oferit de Asociația Salvează o inimă, Andrei a primit o șansă la o viață normală. Intervenția chirurgicală, efectuată de către Domnul Dr. Sergiu Stoica la Spitalul Monza din București, a fost un succes, aducând lumină la capătul unui tunel lung și întunecat. Cu o sumă impresionantă de 10200 euro, strânsă cu ajutorul donațiilor dumneavoastră generoase, Asociația a putut achita tratamentul, marcând începutul unei noi etape în viața lui Andrei.

Astăzi, cu inima plină de recunoștință, vă mulțumim pentru fiecare gest de bunătate, pentru fiecare donație și pentru fiecare gând bun trimis către Andrei. Succesul acestei misiuni ne demonstrează, încă o dată, că împreună suntem mai puternici și că solidaritatea poate face minuni.

Lupta noastră continuă, căci fiecare zi ne aduce noi provocări și noi vieți care au nevoie de ajutorul nostru. Vă invităm să rămâneți alături de noi, să împărtășim împreună bucuria fiecărei victorii și să aducem speranță acolo unde se credea că nu mai există.

Împreună, schimbăm destine. Împreună, salvăm inimi.

Vă mulțumim din suflet!

26 Feb
2024-02-26

Pe chipul lui se citește o amestecătură de emoții - teamă, speranță, reziliență. Procedura începe cu un RMN, o fereastră către adâncurile necunoscute ale corpului său, urmat de anestezie, momentul în care timpul pare să se oprească, iar Luca este predat în mâinile pricepute ale medicilor.

Durata operației este estimată la două ore, două ore în care fiecare bătaie a inimii sale este o rugăciune, un vis pentru un viitor mai bun. Familia lui Luca, prietenii, comunitatea - toți așteaptă cu sufletul la gură, legați de speranță și de dorința arzătoare de a-l vedea pe Luca zâmbind din nou, eliberat de lanțurile bolii sale.

În acest moment crucial, Luca ne învață pe toți o lecție de curaj, de a înfrunta adversitatea cu capul sus și de a nu pierde niciodată speranța. Povestea lui este un memento că, în ciuda tuturor provocărilor, iubirea, credința și speranța pot face minuni.

19 Feb
2024-02-19

Cu inimile pline de recunoștință și ochii luminați de speranță, avem bucuria să vă împărtășim o veste minunată: prin grația Bunului Dumnezeu și datorită generozității voastre incredibile, am reușit să strângem suma necesară de 10.200 Euro pentru micuțul nostru luptător, Andrei Luca. Este mai mult decât o realizare; este un miracol al comunității, o dovadă a puterii solidarității și a iubirii necondiționate.

Operația, care reprezintă o rază de speranță și începutul unui nou capitol în viața lui Andrei, va avea loc la prestigiosul spital Monza din București, sub îndrumarea experimentatului domn doctor Sergiu Stoica, pe data de 26 februarie 2024. Cu fiecare bătaie a inimii lui Andrei, simțim profunditatea bunătății voastre și impactul pe care l-ați avut în această călătorie spre vindecare.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat, pentru fiecare gest de iubire, pentru fiecare mesaj de încurajare și pentru fiecare donație. Fiecare dintre voi a contribuit la acest miracol și vă suntem etern recunoscători.

Promitem să vă ținem la curent cu starea de sănătate a lui Andrei și cu pașii săi spre recuperare. Împreună, am deschis drumul spre un viitor mai luminos pentru el, un viitor în care fiecare zi este o promisiune de noi posibilități și bucurii.

Inimile noastre sunt pline de speranță și recunoștință. Mulțumim că ne-ați fost alături în acest moment crucial. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe fiecare pentru generozitatea și iubirea arătate!

15 Feb
2024-02-15

Luca are șansa la o viață mai bună, o viață liberă de povara constantă a crizelor epileptice, datorită unei intervenții chirurgicale programate la Spitalul Monza din București. Operația, fixată pentru data de 26.02.2024, se apropie rapid, iar timpul este esențial. Cu toate acestea, suntem încă la o distanță de 10,200 de euro pentru a acoperi suma necesară tratamentului său.

În numai 12 zile, avem ocazia să schimbăm cursul vieții lui Luca. Fiecare contribuție, indiferent cât de mică, ne apropie de obiectivul nostru și îi oferă lui Luca șansa la un nou început, la o viață fără frica constantă a următoarei crize. Este mai mult decât o donație; este un gest de umanitate care reflectă cea mai bună parte a noastră.

Campanie inițiată pe data de:12.02.2024

Nume: Luca

Prenume: Andrei Sorin

Vârstă: 14 ani

Sumă necesară: 10200  euro

Diagnostic: Epilepsie farmacorezistenta occipitala dreapta

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea lui Luca

 

În inima fiecărei familii, se ascunde o poveste de curaj, speranță și dragoste. Astăzi, vă aducem în atenția voastră povestea lui Luca Andreiu Sorin, un băiat de 13 ani a cărui viață a fost brusc schimbată de un diagnostic care îi amenință existența: Epilepsia farmacorezistentă occipitală dreapta. Până la vârsta de 11 ani, Luca a fost un copil vibrant, plin de energie și sănătos. Totul s-a schimbat însă când, la 11 ani, au început crizele de epilepsie. Inițial rare și ușoare, acestea au fost doar un preludiu alarmant pentru ce avea să urmeze.

Din 2024, viața lui Luca s-a transformat într-o luptă zilnică pentru supraviețuire. Crizele s-au intensificat, devenind o amenințare constantă la adresa vieții sale. Fiecare zi aduce cu ea riscul unei noi crize majore, crize care îl pot plonja în comă, așa cum a avertizat medicul neurolog care îl are în grijă. Imaginea unui copil prins într-o astfel de luptă este descurajatoare, o probă de durere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure.

Mama lui Luca, Vasilica, este stânca de care acest băiat se agață în furtuna care i-a cuprins existența. Disperarea și durerea ei transpar în cuvintele pe care le împărtășește cu noi: "Nu îmi doresc și nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva, atât copii cât și părinți. Drept pentru care vă solicit ajutorul! Vreau să cred că este doar o etapă în viețile noastre, o etapă pe care o să o depășim cu ajutorul OAMENILOR! Avem nevoie de ajutorul dvs pentru a-l salva pe Andrei! Vă mulțumesc anticipat pentru implicare și ajutor!"

Suma necesară pentru tratamentul care îi poate oferi lui Luca o șansă la o viață normală este de10200 EURO. Este o sumă mare, dar împreună, cu contribuții mici, putem face o diferență uriașă în viața acestui copil și a familiei sale. Fiecare donație înseamnă o rază de speranță, un pas mai aproape de vindecare, de normalitate.

Vă rugăm să vă alăturați luptei noastre pentru Luca. Să îi oferim împreună șansa la o copilărie fără suferință, la zile pline de joc și râsete, nu de spitalizări și tratamente. Orice contribuție, oricât de mică, contează enorm. Împreună, putem fi eroii lui Luca, putem fi familia extinsă care îi oferă sprijinul necesar pentru a depăși această încercare.

Haideți să arătăm că umanitatea încă există, că în lumea noastră agitată și plină de provocări, compasiunea și solidaritatea nu sunt doar cuvinte, ci realități palpabile. Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor și pentru că alegeți să fiți parte din această poveste de speranță și vindecare. 

Împreună putem schimba un destin. Împreună putem aduce speranță și vindecare în viața unui copil care merită să trăiască. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Luca în aceste momente critice.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele LUCA ANDREI