Andrei Rinder

Andrei Rinder

Campanie din trecut 0 zile
25.792729591837% Complete

Suma primita

20.222 €

Necesari

78.400 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Andrei Rinder

Campanie din trecut

Update: 07.07.2016

La 6 fara un sfert micul luptator Andrei Rinder s-a dus la mai bine... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Update: 26.03.2016

Rezultatul PET: negativ, adica nici o celula maligna activa, Andreie in remisie completa. Cea mai buna veste din iulie 2015 incoace. Ne pregatim de transplantul autolog care va avea loc peste 3 saptamani. Pana atunci vom avea o vizita la stomatolog unde ni se vor scoate 2 dintisori. Multumim lui Dumnezeu pentru ajutor si pentru ca ne.a ascultat rugaciuniule. Va multumim si voua pentru tot sprijinul acordat precum si celor care ne ajuta in continuare.

Update: 18.02.2016

Va multumim inca o data pentru tot sprijinul financiar si moral pe care ni l-ati acordat. Fara voi nu am fi putut ajunge aici in Cehia. Am primit prin mail informativ si costul pe primele 10 zile de spitalizare de pe 2 cand am ajuns pana pe 10 februarie si desi nu am inceput un tratament propriu-zis, el se ridica la 10000 de euro.

update: 12.02.2016

12631419_1019241361447363_5606200650344809413_n

Dupa o saptamana foarte grea am revenit iar in salonul nostru de la oncologie. Multumim Domnului ca l.a ajutat pe Cristian sa treaca peste si aceasta grea cumpana. Dupa cum bine stiti biopsia de luni nu s.a dovedit a fi o operatie foarte usoara. Pozitionarea formatiunii in burta faptul ca e imprastiata peste tot si ca e in apropierea unor vase vitale de sange a facut dificila operatia. Au reusit atunci sa ia doua probe mici din formatiune insa dupa cum stiti nu au reusit sa opreasca sangerarea de tot. La ora 11 noaptea a intrat in operatie deoarece analizele de sange erau foarte mici fapt ce arata o hemoragie masiva. Au fost momente cruciale pentru Cristian, a fost chemat si un al treilea chirurg pentru a participa la operatie si dupa vreo cateva ore ne-au anuntat ca pentru a putea opri hemoragia au trebuit sa ii scoata splina care era si ea infiltrata de limfom. Au urmat 2 zile pe terapie intensiva si 2 pe terapie intensiva la chirurgie. Fizic este stabil dar psihic a suferit un soc foarte mare. Faptul ca mama nu a putut dormi cu el noaptea, operatiile suferite si faptul ca a inceput sa se sperie de asistentele care ii faceau tot felul de chestii si vorbeau in alta limba l-au traumatizat si este foarte foarte foarte speriat de tot ce se intampla. Speram acuma ca suntem iar impreuna tot timpul si ca noaptea doarme cu mama lui sa isi recapate increderea in noi ca nu il vom mai parasi si sa revina la bucuria de dinainte de operatie.
De parca toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, probele luate sunt necrozate adica nu arata nici un fel de celula vie deci nu pot fi analizate pentru a descrie exact limfomul, cel putin la prima impresie, rezultatul final mai dureaza. Nu putem sti daca toate formatiunea e inactiva sau mai sunt celule vii. In urmatoarele 2 saptamani vom face si un PET care va arata acest lucru. Pana atunci speram ca Cristian sa isi revina psihic, sa isi revina si cu mancarea ca pana acuma nu a avut voie sa manance nimic dupa operatie si de luni vom incepe sa luam niste medicamente care se presupune ca stopeaza evolutia bolii. Multumim tuturor pentru suport si Doamne ajuta!

Update: 19.01.2016

Pana in momentul de fata, suma totala care a fost stransa pentru micutul Cristian Andrei , este de aproape 50000 euro in contul parintilor .Va multumim pentru tot sprijinul acordat si speram ca in cel mai scurt timp , sa ne ajute Dumnezeu sa strangem si ceilalti 30000 de euro, pentru a putea pleca. Multumim din suflet inca o data tuturor celor care ne-au sustinut, sprijinit financiar si moral si tuturor celor care s-au implicat in cazul micutului.

Campanie inceputa la data: 15.01.2016

Nume: Andrei
Prenume: Rinder
 Varsta: 3 ani
Suma necesara: 80.000 de Euro (necesari primelor sedinte de chimioterapie)
Diagnostic: limfom Burkit ( formă agresivă de cancer întâlnită aproape exclusiv în Africa tropicală)
Tratament si operatie: University Hospital BRNO
Povestea trista a lui Andrei Rinder

Andrei Rinder a fost un copil ca oricare altul: vioi, vesel, cu zâmbetul pe buze și gata de orice năzbâtie. Până într-o zi, când băiețelul a început să aibă dureri de burtă. Nimic nu părea să prevestească vestea cumplită pe care părinții au primit-o o săptămână mai târziu: micuțul suferă de limfom Burkitt, o formă agresivă de cancer întâlnită aproape exclusiv în Africa tropicală. Boala a fost depistată în ultimul stadiu, iar copilul a fost dus de urgență la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași pentru a face citostatice. Primele două cure de chimioterapie le-au dat speranțe mari părinților, însă a patra cură le-a adâncit disperarea: o nouă formațiune tumorală i-a apărut lui Andrei în obraz. Atunci au înțeles că situația e mai gravă decât s-ar fi așteptat și au fost trimiși la Timișoara, în speranța unui transplant de măduvă. Din nefericire, boala evoluează rapid iar variantele de tratament s-au epuizat. Toate clinicile din străinătate au dat răspunsuri descurajante cu privire la vindecarea lui Andrei. Toate în afară de Spitalul Universitar din Cehia, care oferă un tratament bazat pe imunoterapie și terapii-țintă. De această ultimă șansă s-au agățat cu toate puterile rămase părinții copilașului, care speră acum într-o minune.

Minunea are, însă, un preț: 80.000 de euro. Atât costă cele 4 luni de tratament pe care medicii din Brno îl pot oferi băiețelului pentru a-i salva viața. Suma trebuie plătită integral și cât mai repede, astfel încât Andrei să poată trăi. Orice întârziere îi poate fi fatală.

Aparitii media

Hot News-Ajutor pentru viata unui baietel cu leucemie acuta limfoblastica cu celule B mature

Buna ziua Iasi-Iesenii il pot ajuta pe acest micut sa aiba o noua sansa la viata! Medicii i-au mai dat putin timp