whatsapp-widget

Bogdan Arsene

Campanie din trecut 0 zile
15.584375% Complete

Suma primita

13.465 €

Necesari

86.400 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5e9ef9fc97a5f_Bogdan-Arsene-21.04.2020.pdf
doc_6067383235b78_Bogdan-Arsene-02.04.2021.pdf
doc_60d9babfcb0d1_Bogdan-Arsene-28.08.2021.pdf
doc_6127d4e3e65a7_Bogdan-Arsene-26.08.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

KORCH A.
MOISA A.
MARIAN A.
ORNELA R.
ADELINA-EUGENIA N.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Bogdan Arsene

Campanie din trecut

Update-uri campanie

11 Oct
2021-10-11

Gata Bogdanel, gata cu durerea si suferinta! Acum esti intr-un loc mai bun unde te poti juca si alerga fericit! Fara ace, fara doctori, fara durere si fara gandacei! Vei ramane mereu un exemplu de luptator 🙏Sa ai grija de mami de acolo de sus si sa ii alini durerea!

Intr-o zi ne vom intalni acolo sus , pana atunci odihna vesnica 🙏

Andrada, draga mea , cunvitele mele nu iti vor alina niciodata durerea si nici un am puterea sa fac ceva dar iti pot spune Doar ca esti o super femeie, super mamica iar Bogdanel este un noroc sa aiba o asa luptatoare ca mama!

Dumnezeu sa te Tina in brate vesnic Bognanel 🙏❤️

07 Oct
2021-10-07

Vă scriu și azi, din păcate cu același sentiment de zbuciumare sufletească, la fel ca in ultima vreme 😔... Nu știu cum să mai implor, cât să mă mai rog, cât să mai sper...

Azi Bogdănel al nostru a fost internat de dimineață la Cluj, i s-a recoltat sânge pentru analize și acum așteaptă sa vina doctorul să vadă de RMN.

Vă rog să nu ne lăsați acum... vă rog să fiti in continuare alături de noi, asa cum ati fost si pana acum. 🤗🙏💙

VA ROG sa vă rugați alături de noi pentru ca Dumnezeu sa faca o minune pt Bogdănel... si va rog sa ne susțineți si prin donatii,(banuti/produse/licitatii) atât cat puteti 🙏😇💙🙏

Sunteti minunați și Bogdănel vă mulțumește din toată 💙oara lui ! 💙🙏😇

02 Oct
2021-10-02

Buna ziua, starea lui se agraveaza , azi noapte a stat numai cu aparatul de oxigen din cauza ca nu putea respira. In acesta diminitata nu a putut înghiți nimic si tot la oxigen este

Ce vreau sa va comunic este ca ieri am reușit sa iau legătura la cluj cu o doamnă oncolog iar pe data de 6 adica miercuri vom fi internați la cluj pe secția de Oncologie ptr a vedea ce se poate face ptr el . Miercuri a fost cel mai repede posibil sa ne interneze . Sa ne rugam incontinuare la Bunul Dumnezeu sa il țină in putere si sa faca o minune prin mâinile medicilor.

Doamne te rog fă tu o minune ptr campionul nostru care se chinuie sa trăiască

23 Sep
2021-09-23

Revin cu vești, vești pe care niciodată nu as fi vrut sa vi le dau.😪 Am revenit acasă din cauza ca medicii nu mai au ce sa facă, nu au cum sa ne ajute. Iau bagat o perfuzie si cam atat mai pot face ei😭 .Bogdan e la fel de cuminte cand vine vorba de medici si perfuzii însă de 2 nopti nu a inchis un ochi. Numai stie ce vrea ,numai ma intelege si totul pare rupt dintr-un film de groaza . Singură posibilitate ar fi să-l internez pe paleativ sa fie mereu sedat cu morfină cate zile va avea. Asta chiar nu o pot face , chiar daca imi este enorm de greu , nu imi pot lasa copilul meu minune ,nu pot renunța ! Asa ca lupta continua, el luptă extraordinar de mult si are o mulțime de oameni minunați care il susțin adică voi toți ingerii lui Bogdanel ❤! Dumnezeu există, stiu si am simțit mereu ,mai ales in acesta luptă groaznică. Urmam tratamentele naturiste si uleiurile si sunt sigura ca numai acestea il ajuta enorm de mult. Va rog să ne rămâneți alături incontinuare ,avem nevoie de voi 🙏

Stiu ca îl purtați în rugăciunile voastre mereu si va multumesc mult de tot!

22 Sep
2021-09-22

Bună ziua oameni buni. Bogdanel nu este bine deloc. Trece prin chinuri de nedescris . Azi am chemat o asistentă sa incercam sa il hidratam dar nu are vene . A fost înțepat peste tot,picioare maini si nu se găsește absolut nici o vena. Saturația joacă mereu si sunt cu oxigenul mereu langa noi . Medici nu au ce sai facă, eu nu am cum sal ajut si totul este un coșmar !!!! Mancare nu poate mânca , apa cu greu inghite si se îneacă nici măcar sa doarmă numai poate 😭😭😭. Vineri avem un consult de dosar la Cluj la un profesor neurochirug. Doar o minune ar putea sa ne salveze! Tot ce imi doresc sa știți este ca lupta, chiar si fara putere el lupta!Nu mânca insa tratamentele le ia. Un campion adevărat. Dumnezeu sa il tămăduiasca 🙏!

Incontinuare avem nevoie de ajutorul vostru si de rugăciunile voastre 🙏🙏🙏!

17 Sep
2021-09-17

Buna ziua dragilor, stiu ca așteptați vesti legate de starea lui Bogdanel însă nimic spre bine 😭. Ziua încerca să mănânce insa nu poate înghiți asa ca zilele acestea Bogdanel a mâncat numai fructe si pastile. Da pastilele si uleiurile le ia pentru a distruge gandacelul . Noaptea a devenit coșmarul meu din cauza că saturația scade si scade tare! Am trimis din nou ,a "n" oară dosarul lui la toate clinicile renumite pe cancer cerebral din afara țării insa raspunsurile sunt negative ,ca si pana acum nu exista tratament! A trecut ceva timp de cand am renunțat si am inteles ca nu exista nici un tratament pentru el insa vreau sa cred ca exista un chirug care ar putea face din imposibil, posibil asa cum si anul trecut cand nimeni nu putea sal opereze însă minunea sa intamplat! Mergem si consultam medici chirurgi insa raspunsurile sunt aceleași ,nu se poate. Speram ca in zilele urmatoare sa găsim o soluție, sa găsim un medic care dorește sa riște ptr ca noi ca părinți dorim sa riscam orice numai sal vedem bine🙏. Trece prin chinuri ,si chinuri mari dar cu ultima lui putere luptă 💪! Vouă oameni minunați vreau sa vă mulțumesc pentru ca luptati alaturi de noi , ne încurajați si ne dați putere in aceste clipe de coșmar. Va multumesc ptr toate mesajele voastre ,pentru activitatea pe grup și pentru ca sunteți îngerii lui Bogdanel ❤Avem nevoie de voi ,dar in primul rand avem nevoie de rugăciunile voastre 🙏🙏🙏!

04 Sep
2021-09-04

"...sunt fel și fel de dureri care asupresc inima omului, dar una dintre cele mai mari, în stare să dărâme din temelii tot ce are omul mai bun în interiorul său este acea durere pe care o ai in momentul în care asiști neputincios la drama copilului tău...

...oricât de mult te-ai zvârcoli în adâncurile ființei tale, oricât de mult ai plânge, oricât de tare te-ai ruga, simți, privindu-ti copilul, cum se stinge totul în tine, cum mori înainte de moarte, copilul tău o dată și tu de sute de ori înaintea lui...

...sunt momente în care oamenii dau din umeri, li se opresc cuvintele în gât văzându-vă, preferă să nu vă fi cunoscut decât să vă știe cu așa durere și că orice cuvânt al lor e incolor, fără vlagă și se simte fără rost...

...ferice de omul care-și uită durerea pentru durerea ta...."

08 Jul
2021-07-08

Vreau sa iti mulțumesc ca ai apărut in viata noastra, ca in fiecare zi ne incanti cu zâmbetul tau minunat si ne înveți sa luptam alaturi de tine. Acum sunt niste momente grele pentru noi dar sunt sigura ca Dumnezeu va face o minune și vei lupta incontinuare iar gandacul il vei distruge asa cum iti doresti!

Vreau sa sti ca noi toti te iubim enorm de mult si vom lupta impreuna pana cand vom învinge !

Iti dorim toata sănătatea din lume ,te iubim mult Boganel ❤❤❤!

29 Jun
2021-06-29

Buna seara ,Bogdanel este tot la fel 😱,nu mânanca, nu merge, nu poate vorbi 😭😭😭!

Astăzi ii sa făcut Rmn special pentru a vedea exact ce se întâmplă de a ajuns in aceasta stare. Cele mai dureroase cuvinte mia spus, "VREAU SĂ MOR",oameni buni are 5 anișori imediat și pronunța aceste cuvinte . Nu vreau sa stie nimeni niciodată ce simpt, nu există cuvinte sa ma exprim ! Pe langa acestea banii sunt o mare problemă ,asa cum știți la fiecare 2 saptamani platim 3600 euro plus analize si controle asta cu ajutorul vostru insa de ieri de cand neam internat până acum avem de platit 4000 de euro pe ce ii sa administrat! Salveaza o inima nea dat bănuți strânși si au pus si de la ei , speranța ptr romania a plătit pana acum tratamentele, noi platim cazarea plus tot ce are nevoie Bogdi , in momentul de față ni se cer niște sume enorm de mari iar Bogdan nu da nici un semn de bine .

Va rog din inima mai mult ca niciodată sa distribuiți sa ne ajutați. Dorința lui este sa ajunga acasă la jucăriile lui si sa-si vada prietenii .Mâine vom avea si rezultatele si deciziile medicilor 🙏!

Va rog ajutati- ne , purtatil in rugăciune voastre va implor🙏!

28 Jun
2021-06-28

Din păcate starea lui Bogdanel se agravează, asa cum am spus data trecută numai poate sa se deplaseze singur doar susținut, numai poate vorbi deloc bine ,nu se intelege ce spune iar de azi are probleme si la înghițit si nu am putut sa il hrănesc.😓 Asteptam mașina si vom pleca la spital. Va rog din inima sa il purtați in rugăciunile voastre mereu ,Dumnezeu e singurul care poate face ceva pentru el🙏! Va rog sa distribuiți si sa ne ajutati ,costurile fiind enorme pentru noi ,tot ce ii va face este extra fata de platformele de până acum..

28 Jun
2021-06-28

Ieri am terminat cea dea 3 cură de chimioterapie, o cura grea care nea dat batai de cap. In urma consultului ni sa recomandat sa reintroducem dexametazona ,tumoarea fiind foarte mare afectează funcțiile corpului. De azi am început însă Bogdanel numai poate merge decât susținut deoarece numai are echilibru si vorbeste foarte greu . Da asa dintr-o data, ieri pe picioare azi darămat😭! Am luat legatura cu medicii si ne-au confirmat ca nu este o reacție adversă ci crește tumoarea 🥺! Sunt îngrozită de cum acționează acesta boala si copleșită de durere ,cuvinte numai am însă pe voi toți va rog din inima sa va rugați ptr Bogdanel sa faca Dumnezeu o minune si sa il tămăduiasca de acesta boală care ii afecteaza atat de tare viața🙏 ! Va mulțumesc !

25 Jun
2021-06-25

Am început si cea dea 3 cură de chimioterapie cu multe lacrimi si durere😭! Bogdanel nu prea are vene ,bine nici un copil cu cancer nu are vene si asistentele s-au chinuit mult ca sa poată băga branula. Totul este un chin iar eroul nostru este sătul de aceste proceduri 😔. A obosit ,prea multa durere la asa o vârstă fragedă insa își dorește sa scape de acest gandac si sa copilărească fericit. Numai bunul Dumnezeu sa facă o minune si sa il scape de aceste chinuri 🙏!

Rugăciunile noastre ajung Sus la Doamne Doamne asa ca va rog din inima sa va rugați ptr Bogdanel si sa il pomeniți Duminica si de fiecare data cand mergeți la Biserică ,El este singurul care poate face o minune🙏! Mulțumim!

11 Jun
2021-06-11

Bogdanel Eroul nostru a început si cea dea 2 cură de chimioterapie . 🙏Vreau sa va spun ca este o adevărată minune pe pământ si oricat de greu si dureros este el zâmbește 😄. Este un tratament greu pentru oricare dintre noi însă el la 4 anișori ne demonstrează cum trebuie sa luptăm mereu cu zâmbetul pe față! Va rugam sa îl purtați in rugăciunile voastre, vor urma zile grele pentru el având in vedere reactiile tratamentului😪🙏!

Noi va multumim din suflet ca sunteți alături de noi si va rugăm frumos să ne ajutati continuarea, avem multe lucruri scoase la licitații , distribuiți cazul si invitații oameni noi in grup, împreună vom reuși ! Bogdanel luptă cu toate forțele însă are nevoie de noi toți pentru a învinge 🙏!

29 May
2021-05-29

Bogdanel a finalizat cu succes tratamentul. A fost greu si a plâns la început mult din cauza ca nu are vene si s-au chinuit sa ii bage branula😭 dar apoi totul a fost bine! Următoarea chimiotrapie va fi pe data de 11. 06 cand va mai adauga încă ceva pe langa Avastin.

Va Mulțumim din suflet si va pupam pe toti ! Doamne ajută 🙏🙏🙏

24 May
2021-05-24

 

Vești noi despre Bogdanel asa ca am decis sa va scriu câteva cuvinte ! Bogdanel in continuare are aceasi stare. Operația nu va mai avea loc ,si asta nu pentru ca noi nu vrem ci domnul Doctor nu vrea sa il mai opereze . Sa sfătuit si cu alti medici si intr-adevar operația va avea un sfarsit tragic cea ce nu isi dorește nici dansul nici noi. Intre timp noi am trimis dosarul la clinicile ce nu le-am abordat ,am fost si la consultatii la mai mulți chirugi si oncologi.... Patologiile au ieșit si pe baza lor se va putea încearca un nou tratament pentru a incetii creșterea tumorii .Fiind weekend, abea samptamana ce vine vom incepe ceva pentru stopare. Va rog din inima sa ne ajutati in continuare si sa il rugăm pe Dumnezeu sa ii dea sănătate lui Bogdanel, El ne aude si in fiecare zi ne păzește 🙏

18 May
2021-05-18

Dragilor noi am avut o consultație la un medic profesor neurochirurg si nu va pot spune decat ca situatia este extrem de gravă 😱 . Tumoarea este crescută foarte mare si este in jurul centrului respiratoriu 😭😭😭! Deacea poate deceda in orice moment ! Imi este extrem de greu sa va scriu ,mă doare inima dar trebuie sa știți si voi ! Orice tratament administrat nu isi va mai face efectul, tumoarea fiind foarte mare crescută ! Dupa cum știți am cautat in toata lumea asta un medic si un tratament insa toti ne-au refuzat pe motivul că tumoarea este poziționată unde nu se poate umbla Chirurgical ( trunchi cerebral). In urma evalorii dosarului medicul se risca sa il opereze daca noi ca părinți dam acordul . Planul lui este de a scoate cat de mult se poate din ea ,apoi se va administra din nou chmio si radio asta daca va reuși operația .Ni sa explicat clar ca poate rămâne pe masa de operație si va încerca să opereze doar in dorința nostra deoarece acesta operație este foarte complicată si nu se face pe nicăieri. In acest moment nu stim un cost estimat dar cu siguranță suma va fi una foarte mare . O decizie nu am luat încă dar nici variante nu avem. Sansele de supravietuire dupa operatie sunt minime insa si daca nu o facem se va întâmpla cea ce nu ne dormim nici unul dintre noi . Ne este greu ,foarte greu. Doare tare ,foarte tare. Numi vine sa cred ca am ajuns mai rau ca la diagnosticare. Este o situație dificila si momentan nu pot decide . Am sa astept si costul aproximativ si vom anunța! Va rog din inima sa va rugați la Dumnezeu ptr sănătatea lui Bogdanel si sa ne susțineti financiar incontinuare. Avem mare nevoie de voi🙏🙏🙏!

30 Apr
2021-04-30

Setarea lui Bogdanel nu este una chiar bună! Pe zi ce trece se schimba in rău! Are si momente bune dar foarte putine😭! Știți ca el mereu zambea, era fericit si plin de viață insa acum numai poate 🥺! El lupta atat de mult ,seara inainte de culcare plânge parcă se descarcă si isi încarcă forțele pentru a doua zi .Dimineața mai zâmbește dar se intristeaza cand vede ca nu poate sa fie la fel ca inainte . Am inima si sufletul ca un purice, gandurile rele apar in mintea mea fara sa vreau dar voi lupta până la capăt pentru ca va avem pe voi iar Bogdanel merita sa aibe o copilarie frumoasă! In doar cateva zile starea lui sa schimbat de la cer pana la pământ! Vreau sa va mulțumesc ptr tot si sa va spun ca el lupta cu toata puterea iar noi vom face tot ce ne sta in putinta ca el sa fie bine🙏! Astăzi este ultima zi din orasul faptelor bune de la Radio ZU si stiu ca multa lume a scris povestea noastră, speram din inima si ne rugam la Dumnezeu să ne aleagă si pe noi ca sa putem plăti tratamentul care il mai tine in viața .Imi este greu sa va spun ca acest tratament este doar unul care stagnează crestrea si nu distruge tumoarea, insa pentru noi orice minut cu Bogdan este important, este aerul nostru si sunt sigură ca Dumnezeu o sa facă o minune sa ii prelungim viață iar in acest timp de prelungire sa gasim ceva benefic pentru distrugerea Tumori ! Campionul nostrul este unu dintre cele mai bune cazuri cu Glioblastom. El a fost bine timp de 1 an ( cea ce la aflarea diagnosticului nu era posibil) . El are o gândire dezvoltată si nu la afectat nimic pe partea de pshic, chiar si pentru medici a fost o mirare cand l-au văzut asa bine

Inca o data va mulțumim din suflet si va rugam sa rămâneți alături si sa il purtați mereu in rugăciunile voastre 🙏🙏🙏

28 Apr
2021-04-28

Buna ziua ..Nu v-am mai scris deoarece Boganel nu este bine deloc 😭😭😭! Ni sa dat si platforma pentru tratament intravenos ! 3600 de euro o cura de Chimioterapie care trebuie facuta odata la 2 săptămîni timp de un an de zile .Acest preț include doar tratament si o zi de spitalizare . Restul consultărilor la medici, analize de sânge sau CT sunt extra la fel si transportul hrana si cazarea ..A început sa se lucreze pe biobsie(anumite teste si mai ales ADN ) ca sa poata vedea ce ii se mai da in plus la tratament ..De 3 zile Bogdan se simpte rau si vrea sa doarma. Am venit acasă deoarece nu detinem bani necesari pentru a începe acest tratament.. Asa cum știați noi vroiam sa plecam in Mexic pe cura naturistă insa starea lui nu ne permite sa plecam acolo.Acest control ne-a dat peste cap total ( nu ne asteptam sa aiba atatea celule cancerigene avand in vedere ca el era destul de bine Fizic) . Fac un apel de disperare si va implor sa ne ajutați sa distribuim cazul lui ..Macar sa incercam câteva cure cu aceste chimioterapii intravenoase daca nicăieri numai este nimic de facut! Sunt intr-adevar disperată ptr că nu imi vine sa cred cum se destramă si cum nu am ce sa fac eu ca mama .. Doare atât de tare in cat nu am cuvinte sa va spun! Va rog distribuți!

20 Jun
2020-06-20

Buna ziua ,după cum știți noi am ajuns acasă, iar Bogdan este cel mai fericit copil ! Ni sau trimis medicamentele din Turcia chiar azi printr-o salvare privata cu ajutorul lui Narci Nergıs deoarece analizele sunt scăzute si avem nevoie de medicament ptr a creste valorile . Ii mulțumim enorm doamnei Narci ptr eforturile care le depune inca de la inceput ptr Bogdan. Ea este îngerul lui păzitor. In Romania nu avem aceste medicamentele iar cand am plecat nu aveam inca rezultatele la analize.
Va rog sa mai distribuim cat se poate pagina noastra cu strângerea de fonduri ptr Bogdan deoarece in doar 4 zile se va încheia iar după cum știți costurile sunt enorme ptr noi iar în continuare avem nevoie de bani ptr a putea învinge boala .Va multumim din suflet si va pupam !

04 Jun
2020-06-04

Dragi noștri noi am terminat si ultimă ședință de radioterapie si vom continua cu chimioterapiea pastile si analize săptămânale iar următorul control va fi peste 6 saptamani.Multumim lui Dumnezeu ca am terminat cu bine totul ,ca am ajuns pe mana la niste medici profesioniști care și-au dat toata silința să salveze viața lui Bogdan.Multumim întregi echipe Medical Park pentru eforturile depuse,Multumim Fundatiei " Salvează o inima"si Fundatie "Speranta pentru Romania" pentru sprijinul financiar acordat si Multumim Din Suflet oamenilor cu suflet mare care au donat au distribuit si au fost si sunt lângă noi! Bogdanel va pupa pe toti 😘si abea asteapta sa se întoarcă acasă la voi toti!

15 Apr
2020-04-15

Au iesit rezultatele investigatiilor pentru Bogdan si va urma 30 de sedinte de radioterapie iar costurile finale ajung la 8000 de euro

09 Apr
2020-04-09

Bogdan se simte bine,însă este cam supărat pe ce ii se întâmplă! Mai sta sub supravegherea un pic si apoi putem sa îl luăm la hotel ! Asteptam rezultatul biopsie si ne rugam la Dumnezeu sa fie tumoare benigna sa putem incepe tratamentul cu radioterapie! Va rog donații cat de putin ne va ajuta ! Haideți să distribuim in cat mai multe grupuri sa strângem bănuți! Multumim frumos ! 🙏🙏🙏

Campanie inceputa la data: 06.04.2020

Nume: Bogdan

Prenume: Arsene

 Varsta:  3 ani

Suma necesara:7500 USD (doar investigatiile)

Diagnostic:Tumoră pe trunchi cerebral

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Medical Park

 

Copilul dumneavoastră nu mai are mult de trăit...

Cât de sfâșietoare sunt aceste cuvinte! Asta a auzit o mamă din Brașov de la medicii care i-au diagnosticat copilașul de numai 3 ani cu tumoră de trunchi cerebral. Niciunul dintre ei nu a vrut să-l opereze pe micuț din cauza șanselor aproape nule de supraviețuire. După șase zile petrecute în Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, Bogdan Arsene nu mai mergea și nu mai simțea nimic pe partea stângă. A fost trimis la Fundeni, la secția Oncologie, unde a început chimioterapia, ultima soluție pentru băiețelul lovit de cumplita afecțiune. În mijlocul unei disperări pe care numai părintele unui copil grav bolnav o poate înțelege, a venit o speranță: în Turcia există șansa unei operații care l-ar putea salva pe Bogdan. Medicii de acolo au spus că intervenția trebuie făcută urgent, iar soții Arsene au mers în grabă la Istanbul, unde micuțul a trecut cu bine de operație, iar acum este așteptat rezultatul biopsiei, care va arăta ce fel de tumoră i-a afectat creierul. Între timp, urmează ședințe de radioterapie pentru cel puțin o lună și jumătate. Toate aceste proceduri și tratamente au un preț, pe care familia Arsene nu îl poate suporta singură, un preț care trebuie plătit pentru ca Bogdan să trăiască, să treacă peste această grea încercare și să aibă un viitor. E vorba de 7500 $, pe care îi putem strânge împreună donând într-unul din conturile Asociației „Salvează o inimă”. În aceste vremuri, în care realizăm tot mai mult cât de important e să fim sănătoși, să fim bine, să fim alături de cei dragi, de familie, de tot ceea ce ne face umani, haideți să oferim o șansă în plus la sănătate unui suflet nevinovat care are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Fiți eroii lui Bogdan!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Arsene) al copilului pentru care faceți donatia!