Bogdan Arsene

Bogdan Arsene

Campanie din trecut 0 zile
95.169% Complete

Suma primita

9.517 €

Necesari

10.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5e9ef9fc97a5f_Bogdan-Arsene-21.04.2020.pdf
doc_6067383235b78_Bogdan-Arsene-02.04.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

KORCH A.
MOISA A.
MARIAN A.
ADELINA-EUGENIA N.
ORNELA R.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Bogdan Arsene

Campanie din trecut

Update-uri campanie

20 Jun
2020-06-20

Buna ziua ,după cum știți noi am ajuns acasă, iar Bogdan este cel mai fericit copil ! Ni sau trimis medicamentele din Turcia chiar azi printr-o salvare privata cu ajutorul lui Narci Nergıs deoarece analizele sunt scăzute si avem nevoie de medicament ptr a creste valorile . Ii mulțumim enorm doamnei Narci ptr eforturile care le depune inca de la inceput ptr Bogdan. Ea este îngerul lui păzitor. In Romania nu avem aceste medicamentele iar cand am plecat nu aveam inca rezultatele la analize.
Va rog sa mai distribuim cat se poate pagina noastra cu strângerea de fonduri ptr Bogdan deoarece in doar 4 zile se va încheia iar după cum știți costurile sunt enorme ptr noi iar în continuare avem nevoie de bani ptr a putea învinge boala .Va multumim din suflet si va pupam !

04 Jun
2020-06-04

Dragi noștri noi am terminat si ultimă ședință de radioterapie si vom continua cu chimioterapiea pastile si analize săptămânale iar următorul control va fi peste 6 saptamani.Multumim lui Dumnezeu ca am terminat cu bine totul ,ca am ajuns pe mana la niste medici profesioniști care și-au dat toata silința să salveze viața lui Bogdan.Multumim întregi echipe Medical Park pentru eforturile depuse,Multumim Fundatiei " Salvează o inima"si Fundatie "Speranta pentru Romania" pentru sprijinul financiar acordat si Multumim Din Suflet oamenilor cu suflet mare care au donat au distribuit si au fost si sunt lângă noi! Bogdanel va pupa pe toti 😘si abea asteapta sa se întoarcă acasă la voi toti!

15 Apr
2020-04-15

Au iesit rezultatele investigatiilor pentru Bogdan si va urma 30 de sedinte de radioterapie iar costurile finale ajung la 8000 de euro

09 Apr
2020-04-09

Bogdan se simte bine,însă este cam supărat pe ce ii se întâmplă! Mai sta sub supravegherea un pic si apoi putem sa îl luăm la hotel ! Asteptam rezultatul biopsie si ne rugam la Dumnezeu sa fie tumoare benigna sa putem incepe tratamentul cu radioterapie! Va rog donații cat de putin ne va ajuta ! Haideți să distribuim in cat mai multe grupuri sa strângem bănuți! Multumim frumos ! 🙏🙏🙏

Campanie inceputa la data: 06.04.2020

Nume: Bogdan

Prenume: Arsene

 Varsta:  3 ani

Suma necesara:7500 USD (doar investigatiile)

Diagnostic:Tumoră pe trunchi cerebral

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Medical Park

 

Copilul dumneavoastră nu mai are mult de trăit...

Cât de sfâșietoare sunt aceste cuvinte! Asta a auzit o mamă din Brașov de la medicii care i-au diagnosticat copilașul de numai 3 ani cu tumoră de trunchi cerebral. Niciunul dintre ei nu a vrut să-l opereze pe micuț din cauza șanselor aproape nule de supraviețuire. După șase zile petrecute în Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, Bogdan Arsene nu mai mergea și nu mai simțea nimic pe partea stângă. A fost trimis la Fundeni, la secția Oncologie, unde a început chimioterapia, ultima soluție pentru băiețelul lovit de cumplita afecțiune. În mijlocul unei disperări pe care numai părintele unui copil grav bolnav o poate înțelege, a venit o speranță: în Turcia există șansa unei operații care l-ar putea salva pe Bogdan. Medicii de acolo au spus că intervenția trebuie făcută urgent, iar soții Arsene au mers în grabă la Istanbul, unde micuțul a trecut cu bine de operație, iar acum este așteptat rezultatul biopsiei, care va arăta ce fel de tumoră i-a afectat creierul. Între timp, urmează ședințe de radioterapie pentru cel puțin o lună și jumătate. Toate aceste proceduri și tratamente au un preț, pe care familia Arsene nu îl poate suporta singură, un preț care trebuie plătit pentru ca Bogdan să trăiască, să treacă peste această grea încercare și să aibă un viitor. E vorba de 7500 $, pe care îi putem strânge împreună donând într-unul din conturile Asociației „Salvează o inimă”. În aceste vremuri, în care realizăm tot mai mult cât de important e să fim sănătoși, să fim bine, să fim alături de cei dragi, de familie, de tot ceea ce ne face umani, haideți să oferim o șansă în plus la sănătate unui suflet nevinovat care are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Fiți eroii lui Bogdan!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Arsene) al copilului pentru care faceți donatia!