Bolat Ersin

Bolat Ersin

Campanie din trecut 0 zile
103.0931122449% Complete

Suma primita

8.083 €

Necesari

7.840 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Bolat Ersin

Campanie din trecut

Update: 16.05.2016

Dupa o campanie frumoasa dar dupa o munca de o luna de zile pentru a putea ridica coletul de la vama micutul Bolat Ersin a primit mult meritata vesta speciala care il va ajuta sa aiba o VIATA normala. Dispozitivul medical achizitionat de Asociatia "Salveaza o inima" pentru Ersin Bolat este unic in Romania fiind singurul copil care beneficiaza de asemenea dispozitiv medical de ultima generatie!
Va multumesc din inima ca datorita voua Bolat Ersin va avea o viata normala!

IMG_1465

Update: 07.04.2016

Veste minunata, dragii nostri! Am reusit sa cumparam vesta speciala care ii prelungeste viata lui Bolat Ersin!

Campanie inceputa la data: 23.03.2016

Nume: Ersin
Prenume: Bolat
 Varsta: 1 an si 3 luni
Suma necesara: 9000 de Euro
Diagnostic: Fibroza chistica
Aparatul poate fi achizitionat de pe: Hill Rom
Povestea lui Ersin

Bolat Ersin este un baietel in varsta de 1 an si 3 luni, aparent sanatos. Daca-l vezi, n-ai zice ca e un copil bolnav. Insa aparentele insala. S-a nascut sanatos, la termen, cu 54 cm, si 3,850 kg. Totul a fost frumos pana la varsta de 3 luni cand a facut primul episode de bronsiolita (bronsiolita este o boala comuna a tractului respirator cauzata de o infectie care afecteaza caile respiratorii mici, numite bronhiole, care duc la plamani), in care stat 2 saptamani si nu s-a rezolvat nimic.
In aceasta perioada i s-a administrat un antibiotic, care nu are legatura cu bronsiolita. Inpreuna am decis sa mai consultam si alti medici, asa ca am plecat la Bucuresti, la Spitalul de Pediatrie „Marie Curie“. Acolo a fost consultat si tratata asa cum trebuie bronsiolita. Dupa acest episod s-a declansat totul. A inceput sa piarda din greutate pe zi ce trecea. Scaunele erau uleioase si cleioase, la varsta de 4 luni. La 6 luni am fost iar la Spitalul de Pediatrie „Marie Curie“, deoarece el se simtea din ce in ce mai rau si avea 6 kg. Am stat 3 zile internati pentru mai multe analize si investigatii, printre care si testul sudorii, acesta avand o valoare de 127 mmol/L (valoarea este specifica fibrozei chistice). In aceste zile de investigatii a venit si raspunsul pe care il asteptam cu totii pentru rezolvarea cosmarului. Baiatul nostru a fost diagnosticat cu fibroza chistica. Fibroza chistica este o boala in care secretiile mucoase ale organismului au consistenta crescuta, sunt uscate si aderente. Acest mucus asemanator lipiciului se intareste si determina simptomatologie, afectand multe organe, in special plamanii si pancreasul. Durata medie de viata pentru oamenii cu fibroza chistica a crescut constant in ultimii 40 de ani. In medie, persoanele cu fibroza chistica traiesc pana la 30 de ani desi tratamente noi fac posibila prelungirea vietii pana in jur de 40 de ani. Specialistii au descoperit mai multe metode de prelungirea vietii pentru persoanele care sunt afectate de fibroza chistica. Dar sunt foarte costisitoare pentru noi - si nu numai pentru noi, ci pentru toti cei care sunt diagnosticati cu fibroza chistica. Insa exista o sansa si pentru Ersin care o poate avea  achizitionand vesta care este foarte folosita in S.U.A, dar din pacate in Romania  nu este DECONTATA DE CASA DE ASIGURARI. Aceasta vesta “scutura” secretiile depuse si ajuta la o respiratie mai buna, fara suflu greu si suierat (weezing), cand apar secretiile. Secretiile sunt prezente tot timpul in plamani. Ele ingreunand respiratia si duce la infectarea cailor respiratorii, ceea este fatal. Trebuie facuti aerosoli cu Pulmozyme, care si acesta are nevoie de un aparat special pentru a vaporiza substanta activa fara a o distruge. Pulmozyme este ca un cutit, care “taie” secretiile vascoase de pe caile respiratorii, dar nu este de ajuns. Trebuie facuta fizioterapie in fiecare zi, de cate 4-5 ori. La o ora dupa ce s-a facut Pulmozyme, trebuie facut tapotaj (Metoda de masaj prin baterea cu marginea cubitala a mainii (dosul). Acest exercitiu este deranjant si poate chiar dureros pentru micut. Nu ne permitem sa cumparam acesta vesta care costa extraordinar de mult.

Titularul contului este Bolat Sevda

Cont lei: RO95CECEC001946340390611