whatsapp-widget

Camelia Olari

Campanie din trecut 0 zile
77.25% Complete

Suma primita

3.090 €

Necesari

4.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

POPESCU E.
Tamas D.
GOVOREANU I.
Voicu O.
OLARI A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Camelia Olari

Campanie din trecut

Campanie începută la data: 22.12..2020

Nume:Olari

Prenume:Camelia

 Varsta:2 ani

Suma necesara: 4000 euro (investigații)

Diagnostic:  polichistoză renală bilaterală

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Emsey Hospital-Turcia

Povestea micuței Camelia

 

În prag de Crăciun, o fetiță de numai 2 anișori așteaptă cel mai potrivit cadou. Nu e vorba nici de o păpușă, nici de alte jucării. Camelia Olari are nevoie urgentă de un tratament pentru bolile cu care a fost diagnosticată de când a deschis ochii pentru prima dată.

La naștere, copila a avut burta mărită, iar după 11 zile a intrat într-o stare de somnolență, nu a mai mâncat și de atunci a urmat un lung șir de drumuri către spitale. După tomografie, endoscopie și un examen RMN, medicii le-au spus părinților că e vorba de o polichistoză renală bilaterală.

În loc de dulciuri, Camelia înghite zilnic nenumărate pastile și siropuri menite să îi amelioreze starea. Confruntați cu o situație care îi depășește, soții Olari au fost sfătuiți să meargă la o clinică în străinătate, unde în urma unor investigații amănunțite pot afla care este cel mai potrivit tratament pentru boala Cameliei.

Intervin cu rugămintea către oamenii de bună credință și cu suflet mare de a ne ajuta. Din păcate nu cunoaștem care ar fi tratamentul corect pentru Camelia de aceea avem nevoie de aceste investigații, pentru că este o șansă la viață a fetiței mele. Are doar 2 anișori și este lipsită de copilăria fericită pe care o au alți copilași de vârsta ei, din prima zi de viață este pe medicamente și deja nu mai știm cum să ne descurcăm și ce să facem, ne-a povestit mama fetiței.

Pentru a putea beneficia de acele investigații, familia trebuie să strângă încă 4.000 de euro peste ceea ce s-a strâns deja cu ajutorul oamenilor de bine care i-au fost alături Cameliei.

Din păcate, ne-am blocat la jumătate de drum cum s-ar spune, căci nu avem banii suficienți pentru toate investigațiile. Eu nu pot munci nicăieri, căci mă aflu mai mult prin spitale cu fetița. În prezent, are o burtă foarte mărită și balonată, ca de obicei, ia pastile în fiecare zi, obosește foarte repede, nu se poate juca și alerga ca toți copiii din jur, ne-a mai scris mama copilei.

Camelia trebuie să aibă dreptul la o copilărie fericită. Această fetiță are nevoie doar de o șansă la un tratament corect. Ar fi cel mai bun cadou pentru ea acum, în pragul sărbătorilor. Împreună, îi putem oferi acest dar prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Chiar tu poți fi Moș Crăciun pentru Camelia!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -CAMELIA OLARI