whatsapp-widget

Andrei Totoiu

Campanie din trecut 0 zile
102.92028571429% Complete

Suma primita

14.409 €

Necesari

14.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Andrei Totoiu

Campanie din trecut

Update:

Dragilor,am reusit sa strangem banii pentru operatia pe care o va efectua Andrei in Austria Suma necesara de 40000 de euro  a fost colectata in urma campaniei de strangere de fonduri atat in mediul online cat si prin SMS. 

Donează
2€
Trimite un SMS la

8832
Mesaj: Andrei

Până în prezent s-au trimis: 

10400

SMS-uri

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 15 iunie 2017 – 14 iulie 2017. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul asociatiei Salvează o inimă

Campanie începută la data: 01.06.2017

Nume: Totoiu
Prenume: Andrei
 Vârsta: 17 ani
Suma necesară: 40000 Euro
Diagnostic: pseudortoză congenitală tibia stângă cu maladia Reklinghausen
Operația va fi efectuată la Clinica Wiener-Privatklinik Viena-Austria
Povestea unui erou
La varsta de 2 luni, Andrei a fost diagosticat cu pseudartoza congenitala tibia stanga cu maladia Recklinghausen. In timp ce alti copii invatau sa mearga, alergau, topaiau in voie, baiatul isi petrecea ziua numai prin spitale, unde suferea multiple operatii. Era mai mereu imobilizat la pat si tanjea sa alerge si sa se joace cu ceilalti copii de varsta lui. Andrei a crescut, a trebuit sa inceapa scoala cu un an mai târziu din cauza altei interventii chirugicale. Se uita pe geam cum copiii joaca fotbal, merg pe biciclete... un vis imposibil pentru el. Cum si-asa suferinta era mare, Andrei a trebuit sa suporte si glumele copiilor de ce merge schiop, de ce are carje, de ce ce are papuci speciali, unul cu talpa mai mare. A incercat sa nu le puna la suflet, ascultand de incurajarile parintilor si medicilor ca o sa vina ziua cand o sa fie un copil ca ceilalti.
La varsta de 10 ani, Andrei a avut iar de suferit. Mamica lui, care a luptat alaturi de el, a fost depistata cu o tumoare pe creier. A avut de suferit o interventie chirugicala foarte complicata, a avut doua stopuri cardiace pe masa de operatie, dar inima ei puternica de mama a inceput din nou sa bata. A refuzat sa moara.
La varsta de 13 ani, Andrei a efectuat o ultima interventie chirugicala, facuta de un faimos medic de la Bucuresti, acum judecat pentru multiple operatii nereusite, considerate experimentale (in fapt, toate interventiile chirugicale ale lui Andrei au fost facute de faimosul medic).
In ziua de Florii, Andrei a inceput sa faca febra, iar piciorul s-a umflat. Dus de urgenta la spitalul din Bucuresti, analizele de sange au aratat o infectie puternica, descoperindu-se ca, la ultima intereventie chirugicala, s-au folosit materiale neomolgate si interventia a fost experimentala. Solutia medicilor a fost amputarea piciorului.
Parintii au refuzat verdictul si si-au indreptat atentia catre mai multe clinici din Europa. Un spital din Viena i-a raspuns ca ii pot salva piciorul si este nevoie de 2 operatii pentru asta. Medicul de la Viena, care i-a dat o sansa piciorului lui Andrei, lucreaza la o clinica privata, deci nu se poate folosi formularul de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pretul pentru prima interventie este aproximativ de 40.000 Euro, suma enorma pentru posibilitatile parintilor.In prezent, Andrei este un tanar inteligent, fermecator, are 17 ani, toata viata inainte si o multime de vise. Haideti sa il ajutam sa isi salveze piciorul, sa poata sa mearga, sa iasa la plimbari cu prietenii, sa viseze la facultate.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatori vor fi specificati pe pagina: Sponsori