Finalizat Brianna Ivascu - doneaza online
117% Donaţi
  • Donati1.299 EUR
  • Necesari1.111 EUR
  • Donatori22

Această cauză a reuşit să strângă toate fondurile necesare acum 1755 zile prin intermediul Asociatiei Salvează o inimă.

Brianna Ivascu

Update 24.01.2015
Asociatia „Salveaza o inima” in parteneriat cu Fundatia Mereu Aproape in urma campaniei demarate s-a strans suma necesara pentru operatia de implant cohlear.Brianna Ivascu urmeaza sa se opereze in viitorul cel mai apropiat.
Va multumim!
Nume: Brianna
Prenume: Ivascu
Diagnostic: hipoacuzie bilaterală neurosenzorială profundă
Varsta: 3 ani

Tratament operatoriu: Spitalul Marie Curie

Suma totala necesara:  25.000 de euro
Povestea

Buna…eu sunt Brianna ,am aproape 3 anisori si aceasta este povestea mea:

Sunt mezina familiei Ivascu,mai am doua surioare ,Larisa si Yasmina.Parintii mei m-au dorit foarte mult si au vrut sa vin pe aceasta lume pentru a fi o familie fericita si numeroasa.
Sora mea Larisa este eleva in clasa a 2-a si invata foarte bine.Yasmina este la gradinita in grupa mijlocie.Eu stau acasa cu mami ,iar tati lucreaza.Parintii mei neauzindu-ma vorbind,scotand doar niste tipete si gesticuland au sesizat ca am nevoie de un control orl,la un medic specialist.Au cerut ajutorul domnului doctor Pascu Alexandru,acesta mi-a facut testul BERA+ASR sub anestezie generala in urma caruia am fost diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala profunda bilaterala,fiindu-mi recomandat a purta aparate auditive si a face logopedie timp de 6 luni .
In acelasi timp am fost trecuta pe o lista de asteptare pentru implant cohlear, fiind al 35-lea pacient.Am cautat ajutor in mai multe locuri, la mai multe fundatii,.Le multumesc pe aceasta cale ,va multumesc si dumeavoastra celor care ma ajutati si ma sustineti.
Vreau sa aud si sa vorbesc ,sa invat si sa am o copilarie fericita.
Implantul cohlear costa 50.000 de euro , din care statul suporta suma de 25.000 de euro iar diferenta de 25.000 de euro trebuind suportata de parintii mei,acestia neavand posibilitatea de a strange acesta suma de bani.De aceea apelez la bunavointa dumneavostra.
Vreau sa imi aud surioarele cum ma striga si sa le strig si eu la randul meu.
Cu respect familia Ivascu!

Aparitii media

Observator Antena 1

Prima TV

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi