Finalizat Catalin Gheorghe - doneaza online
101% Donaţi
  • Donati4.481 EUR
  • Necesari4.444 EUR
  • Donatori338

Această cauză a reuşit să strângă toate fondurile necesare acum 1624 zile prin intermediul Asociatiei Salvează o inimă.

Catalin Gheorghe

Update 24.06.2015
Cu bucurie va anuntam ca, luni 22.06.2015, Catalin Gheorghe a fost operat la Spitalul Clinic Privat Monza. Nu am fi reusit sa il salvam pe acest minunat copil daca nu am fi primit pretiosul ajutor din partea d-voastra. Campania umanitara a fost derulata de Asociatia „Salveaza o inima”, cu sprijinul Plus Communication si Touristry!
Mii de multumiri Domnului Doctor Mircea Cotul si echipei sale. Albumul foto il gasiti aici
Update 04.06.2015 15:00
Dragi prieteni,
Catalin Gheorghe a fost programat pentru data de 18. iunie 2015 pentru interventia chirurgicala pe cord deschis care va avea loc la Spitalul Clinic Privat Monza din Bucuresti.Impreuna am reusit sa strangem in numai 7 zile calendaristice suma de 20.003 RON, banuti necesari interventiei chirurgicale pentru copil.
Va multumim!
UPDATE: 02.06.2015 ora 22:25
Dragi prieteni,
Catalin Gheorghe a fost programat pentru data de 18. iunie 2015 pentru interventia chirurgicala pe cord deschis care va avea loc la Spitalul Clinic Privat Monza din Bucuresti.Ne mai despart 7840 de lei pentru a achita integral operatia si costurile post operatorii ale micutului.
Va multumim!
Donatiile prin SMS, Pay Pal,card sau direct in contul parintilor 
Campanie începută la data: 27.05.2015
Nume: Cătălin
Prenume: Gheorghe
 Varsta: 8 luni
Suma necesarâ: 20.000 de lei
Diagnostic: efect septal atrio-ventricular.alte hipertensiuni pulmonare secundare,Anevrism, SV, insuficienta cardiac
Tratament și operație: Spitalul Clinic Monza Bucuresti
Cazuri similare rezolvate de Asociația “Salvează o inimă” Andrei Grigoras, Elena Antoneac, Nicol Salvari, Hritac Daria, David Prisecariu
Povestea lui Cătălin

Oamenii din viețile noastre sunt darurile pe care Divinitatea ni le oferă ca sa putem sa creștem întru lumină.Fiecărui om ce ne trece prin viață- ar trebui să-i mulțumim că există, ca ne ajută să ne apropiem de ceea ce înseamnă mântuirea noastră.Dar asta presupune în primul rând să înțelegem faptele noastre în raport de oameni, precum și rolul oamenilor în raport cu noi.
Orice întâlnire dintre oameni este un rost divin si face parte din aceasta taină care este viața noastră.Unii semeni vin să ne ajute, ații vin ca să-i ajutăm, iar aceasta se realizează doar prin interacțiunea noastră.Inimile noastre știu totul, cunosc totul, numai egoismul noastre se bagă să schimbe realitatea, transformă totul in tragedii de nepășit.Orice om vine să-i dăruim iubire…sau să dăruiască iubire..Când nu putem, avem nevoie de timp ca să reușim, iar acest timp înseamnă o cale mai grea de urmat și implică suferință.
Catalin este darul nostru oferit de Divinitate pe acest drum anevois care duce către Împărăția cerurilor oferindu-i atenția noastră ajutându-l prin gândul nostru bun, rugăciune sau o mică donație i-ar putea reda o sansă unică la o VIAȚĂ normală.Cătălin este darul părinților Ion si Dumitrela.Catalin a venit pe lume pe data de 01 octombrie 2014 ca o rază de lumină în familia lor.Dupa numai o lună de zile micuțul Cătălin primit dagnosticul crunt.”efect septal atrio-ventricular.alte hipertensiuni pulmonare secundare,Anevrism, SV, insuficienta cardiac
Din acel moment a căzut cerul peste noi nu știam unde să o apucăm și unde să ne ducem.În cele 8 luni de când s-a năcut Cătălin stam numai prin spitale și într-un stres fără cuvinte.Domnul Doctor Mircea Cotul ne-a precizat dacă nu-l operăm cât mai repede riscăm sa nu mai putem face nimic pentru micuț și riscăm sa-l pierdem.”-a declarat Lucica Dumitrela Ioniță.
Singura speranță a lui Cătălin este intervenția chirugicală care se poate face doar în spitalul Clinic Privat Monza dar posibilitățile părinților nu își permit să mearga cu el.Costurile cazării,tratamentului și investigațiilor îi depășesc- 20000 de lei  pentru o familie simplă de la țară.

 

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi