whatsapp-widget

Daniel Relenschi

Campanie din trecut 0 zile
73.936944219887% Complete

Suma primita

9.146 €

Necesari

12.370 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daniel Relenschi

Campanie din trecut

Campanie inceputa la data: 16.04.2016

Nume: Daniel
Prenume: Relenschi
 Varsta: 29 ani
Suma necesara: 20000 de Euro (tratament chimioterapie si radioterapie., cazare, transport)-costurile se pot schimba in functie de schema de tratament.
Diagnostic: Cancer de piele malign
Tratament și operație: Clinica ACIBADEM.-Turcia

Povestea lui Daniel spusa chiar de el

Sunt cunoscut ca Primul Pictor 3D din Romania, o titulatura care arata activitatea mea, dar intai de toate sunt om.
Am trait o viata plina pana acum, sper sa fie la fel si de acum inainte. Pentru mine asa un diagnostic nu inseamna sfarsitul, ci inceputul unei lupte, care va sfarsi cu o victorie a mea dar si a celor care ma sustin, asta pentru ca voi face tot ce imi sta in putere sa razbesc.De mic copil stiu ce inseamna sa suferi, asta din cauza sanatatii precare dar si din cauza experientelor de viata pe care le-am trait.
Sunt cazuri in care un cancer nu este depistat decat prin analize amanuntite, la fel a fost si in cazul meu, doar ca din pacate la mine e si vizibit, fiind un cancer de piele si vine cu dureri de nesuportat. Ce pot face in acest moment e radioterapie, care promite sa reduca din dureri si din marimea tumorilor, asta pana voi urma un tratament pe care doresc sa.l urmez in afara tarii, la un spital care s.a mai confruntat cu astfel de cazuri. Din pacate costurile sunt mari si nu as fi in stare sa le sustin singur, fara oameni cu inima mare.Am avut si am sustinerea familiei fara de care nu as fi ajuns sa scriu aceste randuri, a apropiatilor si a prietenilor mei, asa le spun celor care ma ajuta, nu stiu cum sa le multumesc, sunt sigur ca sunt mesagerii lui Dumnezeu, iar El va avea grija sa-si faca simtita prezenta in viata lor, prin binecuvantarea pe care o arata oamenilor care isi iubesc aproapele si o arata.
Astept cu nerabdare sa pot da vesti bune si sa spun ca impreuna am invins. E o experienta din care voi invata si sper la randul meu sa pot darui tot ce e frumos, stiind ca asta e menirea mea ai incerc sa o arat prin tot ceea ce fac. Sunt oameni care au nevoie de ajutorul celorlalti si sper sa ajung sa fiu in stare sa fiu un sprijin pentru multi din ei, pentru ca stiu ce inseamna sa treci prin momente de incercare dar si cum poate fi de ajutor cineva care iti intinde o mana.

Titular cont- Maxin Doina (mama mea)

IBAN RON- RO35BTRLRONCRT 0229692602

IBAN EURO- RO12BTRLEURCRT 0229692601

Cont deschi la Banca Transilvania

Pentru cei care nu sunt in tara =
Swift- BTRLRO 22
BIC- BTRL

Aparitii media