Finalizat Denis Tipu - doneaza online
100% Donaţi
  • Donati20.231 EUR
  • Necesari20.206 EUR
  • Donatori1421
Timp rămas pentru a dona

Donează prin firmă

Donează prin Paypal

Donează prin card

Denis Tipu

sustin aceasta cauză

Update: 06.02.2018

Dragii nostri in urma campaniei de strangere de fonduri in mediul online  si cu sprijinul companiilor prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit am reusit sa strangem suma necesara de 43.050 de euro necesari  pentru tratamentul cu celule stem.

Lista donatori perioada 21.12.2017-24.01.2018

RON

EURO

*Nota: va rugam sa dati click pe moneda (RON, EURO, USD) pentru a deschide lista.Sumele au fost alocate in conturile prezentate, donatiile online si SMS sunt incasate  aparte.

Campanie începută la data: 21.12.2017

Nume: Tipu
Prenume: Denis
Vârsta:  4 ani si 6 luni
Suma necesară: 43050 Euro
Diagnostic: Tetrapareza spastica si paralizie cerebrala,
Sedintele de implantare cu celule stem vor fi efectuate la Liv Hospital
liv-logo_90

Ajuta-l pe Denis sa faca primul pas!

In anul 2012, erau o familie fericita, formata din trei membri (mama, tata si o mica fetita), dar inca incompleta deoarece isi doreau foarte mult si al doilea copil. Pe 1 iulie 2017, Dumnezeu i-a binecuvantat cu al doilea copil: Denis!

S-a nascut fara probleme, a primit nota 9, deoarece s-a nascut prematur, avand o greutate de 1900 grame si totul era perfect in viata familiei Tipu. Din pacate, fericirea lor doar cateva zile, dupa care au urmat momente de cosmar. In momentul in care a intrat in sectie pentru a-l alapta, mamica a observat ca Denis era vanat la fata. A chemat repede asistentele, au dat-o afara pe mamica din salon si au chemat neurologul. Dupa 10 minute, le-au comunicat parintilor ca bebelusul trebuie dus la reanimare si bagat in incubator ventilat. Dupa un timp, doctorii i-au spus mamei ca Denis a facut un hematom pe creier si trebuie sa urmeze un tratament cu antibiotice pentru a se retrage.

Dupa alte 7 zile, i s-a facut o tomografie la cap sa vada in ce stadiu se afla hematomul, iar totul parea in regula: doctorii i-au spus ca hematomul s-a retras. A inceput sa ia in greutate, iar la 2400de grame, medicii l-au externat si credeau ca totul a revenit la normal.

Mergeau periodic la pediatru ca sa monitorizeze evolutia copilului, iar la un moment dat matusa lui Denis a sesizat ca este ceva in neregula cu micutul: era foarte rigid si nu avea nicio reactie la jucarii, asa cum trebuie sa fie un copil normal la varsta lui. La varsta de 6-7 luni, Denis a facut strabism convergent dintr-o data, dar la fel, medicul pediatru i-a spus mamei ca nu e nimic grav.

La 9 luni, probleme s-au acutizat, iar pediatrul i-a trimis la un doctor neuropsihiatru pentru un control amanuntit. Acolo s-a descoperit ca baietelul sufera de Tetrapareza spastica si paralizie cerebrala, diagnosticul din Constanta fiind ulterior confirmat de medicii din Bucuresti.

De la varsta de 10 luni pana la varsta de 4 ani, familia Tipu umbla numai prin spitale de recuperare si tratament si se roaga la Dumnezeu sa existe o sansa de vindecare si pentru baietelul lor. De curand au aflat despre cazul miraculos al Anastasiei Soimu, fetita diagnosticata cu paralizie cerebrala care a facut progrese fenomenale in urma transplantului cu celule stem, si au decis sa isi incerce sansa si in Istanbul. Au fost la primul control, iar dupa consult, domnul doctor le-au comunicat parintilor care sunt sanse de vindecare, iar din luna ianuarie poate incepe prima injectare cu celul stem!

Din nefericire insa, costurile depasesc cu mult posibilitatile familiei Tipu, insa noi il putem ajuta! Impreuna am demonstrat ca suntem o forta, iar micutul Denis isi doreste din suflet sa faca primii pasi si sa duca o viata normala!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donează prin card

Donează prin Paypal

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi