Finalizat Furtuna Teodora - doneaza online
101% Donaţi
  • Donati9.187 EUR
  • Necesari9.100 EUR
  • Donatori621

Această cauză a reuşit să strângă toate fondurile necesare acum 535 zile prin intermediul Asociatiei Salvează o inimă.

Furtuna Teodora

1609565_10152167187924476_2027520157_n-258x258Update: 29.12.20216

Dragilor, am primit o veste grozava azi. Farmacia Tei a donat 15000 lei pentru Teodora Furtuna. Astfel, am incheiat campania de strangere de fonduri, Datorita voua, oameni frumosi, acest copi a primit o sansa la viata! Va suntem profund recunoscatori!

Update: 23.09.2016

Teodora inceput ultimul tura de chimioterapie pe cateter cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a rugaciunilor noastre si ale voastre va va trece cu bine peste toate.
Acest ciclu a fost repetat de 3 ori deoarece  a avut complicati pe durata tratamentului, fiecare cura are reactii ei si repercursiuni.
Acum facem in paralel cu chimio si cortizonul care ii dau reacti de nervozitate lui Teodora dar le vom învinge ca de fiecare data pe toate,nu putem decat sa gandim pozitiv si sa fim optimiști cu fiecare pas.

Campanie inceputa la data: 12.03.2016

Nume: Furtună
Prenume: Teodora
 Varsta: 7 ani
Suma necesara: 13000 de Euro
Diagnostic: leucemie acută limfoblastică cu risc înalt
Tratament si operatie:  Institutul de Oncologie Pediatrică „San Matteo” din Italia
Povestea Teodorei

Numele pare să fi prefigurat viitorul a doi părinți din Reșița, căci o adevărată „Furtună” s-a iscat în sufletele lui Ionel și al Lilianei când au aflat că fetița lor este grav bolnavă. În august 2014, Teodora a început să se simtă rău, dar controalele făcute la Timișoara și București nu au arătat nimic îngrijorător. La începutul anului următor, problemele de sănătate ale copilei s-au agravat. A început să nu mai audă și să nu mai vadă bine. Câteva luni mai târziu, acuitatea vizuală a început să-i scadă și mai mult, iar la durerile de cap s-au adăugat și tulburări de mers care s-au accentuat în iulie 2015, când Teodora a fost supusă unui examen RMN. Era suspectă de scleroză multiplă, dar nu acesta era diagnosticul corect. A urmat un lung șir de puncții și analize RMN în mai multe spitale, însă fără vreun răspuns concludent. Disperarea i-a cuprins subit pe părinții fetiței pe 27 august, anul trecut, când au primit ultima veste la care s-ar fi putut gândi vreodată: copila lor de 7 anișori suferă de leucemie acută limfoblastică cu risc înalt. Boala necesită un tratament complex într-un centru de hemato-oncologie pediatrică, iar România nu dispune deocamdată de posibilitatea radioterapiei cu sedare, fapt confirmat chiar de medici. În această situație, Ionel și Liliana Furtună au apelat la Institutul de Oncologie Pediatrică „San Matteo” din Italia. Costurile sunt asigurate de stat, dar părinții Teodorei nu au bani să stea cu ea pe perioada tratamentului, deși trebuie să îi fie alături având în vedere vârsta fetiței. De aceea, orice ajutor oferit e binevenit.

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi

  • Doneaza 2 EUR si bucura-te

EUR

Introduceţi suma pe care doriţi să o donaţi