Ioana Abrudan

Ioana Abrudan

Campanie din trecut 0 zile
105.4232% Complete

Suma primita

15.813 €

Necesari

15.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ioana Abrudan

Campanie din trecut

Update: 14.11.2017

Dragilor,am reusit sa strangem banii pentru interventiile chirurgicale pe care le va efectua Ioana in cadrul din Paris .Suma necesara de 40300 de euro  a fost colectata in urma campaniei de strangere de fonduri atat in mediul online cat si prin SMS.

Va multumim din suflet pentru suport si haideti sa ne rugam pentru el!

Donează
2€
Trimite un SMS la

8832
Mesaj: IOANA

Pana in prezent sau trimis 12875 SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 01 Noiembrie 2017 – 30 Noiembrie 2017. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul asociatiei Salvează o inimă

Campanie inceputa la data: 06.10.2017

Nume: Abrudan
Prenume: Maya Ioana
 Varsta: 9 ani si 10 luni
Suma necesara: 40.300 Euro
Diagnostic: amitrofie spinala tip 2 si scolioza grad 82%
Povestea unei luptatoare pentru viata!

Scriu aceste randuri in speranta ca ,prin intermediul si cu ajutorul Asociatiei “Salveaza o inima” strigatul meu de ajutor sa ajunga la inima celor ce pot sa  o ajute pe fiica mea.Ca mama sunt disperata ,deoarece Ioana avea programata operatia pentru scolioza la Paris in 12 Septembrie dar deoarece CNAS nu a emis formularul S2(E112) si pentru ca a fost imposibil pentru noi sa stangem suma de 40300 de euro necesara pentru a acoperii costurile , operatia s-a amanat,medicii Paris spunandu-ne ca vor face o reprogramare pentru luna Decembrie sau Ianuarie,daca vom reusi sa avem suma necesara acoperirii costului acesteia.Totodata medicii ne-au spus ca interventia chirurgicala trebuie efectuata cat mai repede posibil deoarece functia respiratorie a Ioanei ,care este oricum grav afectata de boala ei genetica (amiotrofie spinala musculara tip 2 ) , este pusa mult in pericol deoarece scolioza foarte avansata face ca unul dintre plamani aproape sa nu mai functioneze,

Ioana ,fiica noastra, s-a nascut pe data de 7 Ianuarie 2008 .  La doi ani si jumatate a fost diagnosticata cu amiotrofie spinala musculara tip 2 .Cel mai grav la aceasta boala este faptul ca intreaga musculatura este afectata ,inclusic musculatura respiratorie,iar din cauza ca muschii nu sustin indeajuns de bine coloana ,aceasta s-a deformat foarte mult si afecteaza mai grav respiratia.

Operatia de scolioza necesara Mayei nu se poate face in Romania deoarece tijele necesare pentru sustinerea coloanei (Magec rods) nu sunt disponibile in Romania. Trei medici ,doi din Bucuresti si unul din Cluj-Napoca au emis rapoarte medicale care atesta ca operatia nu se poate face in Romania .Am depus dosarul complet la CNAS ,dar nu stiu din ce motive administrative ,formularul S2 pentru decontarea operatiei in strainatate nu a fost emis.Pentru a imbunatatii functia respiratorie,Ioana foloseste un aparat numit cough assist care o ajuta sa espectoreze secretiile atunci cand este racita si ii mareste capacitatea pulmonara,iar in timpul somnului foloseste un alt aparat ,Bipap, care o ajuta sa respire mai bine si ii asigura o mai buna saturatie a oxigenului.Pentru Cough Assist platim o chirie lunara de 650 lei ,iar pentru Bipap mergem din trei in trei luni la pneumolog  pentru a-i face prescriptia medicala necesara ca CNAS sa deconteze chiria acestuia.

Pentru ca scolioza foarte mare sa nu ii afecteze plamanii si alte organe ,Ioana are nevoie de aceasta operatie pentru a trai si penrru a avea o viata cat se poate de normala.Ea face eforturi mari si la scoala deoarece nu poate sa stea mult timp sezand in fotoliul rulant pentru ca are dureri mari la spate si la picioare.Muschii ei nu pot sustine coloana si toata greutatea sa de aceea are nevoie de acele tije.

Veniturile noastre modeste ne permit cu greu sa facem fata tuturor acestor cheltuieliiar suma necesara pentru operatie nu avem cum sa o adunam fara ajutorul dumneavoastra,pe care speram sa ni-l dati si pentru care va multumim anticipat.

In 2013, Dumnezeu  ne-a binecuvantat cu un baietel,fratiorul de patru ,Iustin,care multumim Domnului este sanatos si care se roaga in fiecare seara impreuna cu Ioana,ca sora lui sa fie sanatoasa ca sa se poata juca impreuna.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori

[gallery size="full" columns="2" ids="287682,287683"]