Matei Alexandru Mihai

Matei Alexandru Mihai

Campanie din trecut 0 zile
453.10531053105% Complete

Suma primita

10.068 €

Necesari

2.222 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Matei Alexandru Mihai

Campanie din trecut

Update: 06.03.2015

Ieri Alex a făcut PET - UL și azi avem rezultatul. Nu are metastaze sau noduli suspecți. E perfect sănătos. Mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfinților la care ne-am rugat. Mulțumesc familiei, prietenilor, colegilor, copiilor din școala Ionel Teodoreanu, părinților, fundațiilor și tuturor celor care ați fost alături de noi. Dumnezeu sa va răsplătească ca nu ați rămas indiferenți la drama noastră. Fără cei din jur nu am fi reușit. Îmi vin în minte atât de multe persoane. Am sa încerc sa Mulțumesc personal la cât mai mulți dintre ei. Acum pot visa din nou, pot spera, pot face din nou parte din lumea aceasta.

Va multumim din inima pentru sprijinul acordat

Untitled

Nume: Matei
Prenume: Alexandru Mihai
Diagnostic: rabdomiosarcom alveolar
Blog campanie: helpmatei.wordpress.com

Tratament recuperare: KINDERSPITAL ZÜRICH

Universitäts-Kinderklinik Eleonoren-Stiftung
 Credit Suisse, 8070 Zürich
Suma totala necesara:  50000 de lei
Povestea

Sunt mama lui Alex , un baiat de 11 ani diagnosticat cu rabdomiosarcom alveolar .
Totul a inceput la sfarsitul lunii octombrie cu o umflatura sub ureche. Am fost la doctor, ni s-au prescris antibiotice, am facut analize (care au iesit bune), apoi am fost la ORL unde ni s-a mai prescris o reteta cu antibiotice si Nurofen.
Am facut ecografie si la rezultat a reiesit o adenopatie de 3 cm care mi s-a spus ca s-ar putea sa treaca de la sine. Dupa aceea, am fost la stomatologie si ni s-a spus ca trebuie sa mergem la Spitalul Oro-maxilo-facial pentru ca este vorba despre o afectiune la glanda parotida. Ca sa fim siguri am mai fost la un consult la Grigore Alexandrescu unde am facut inca o ecografie si am primit o trimitere catre acelasi spital.Ne-am prezentat la camera de garda si dupa ce ne-au consultat mai multi doctori am ajuns la Dl. Dr. Silaghi care ne spus ca trebuie sa facem analize la Spitalul Victor Babes sa nu fie vorba de un virus. Dupa ce ne-am intors cu analizele, ne-a mai prescris o cura de antibiotice si ne-a programat la vizita pe 19 decembrie. In continuare am primit trimitere la RMN unde am aflat ca este vorba de o tumora de glanda parotida. Am fost programati la operatie pe 29 ianuarie.
Operatia a fost reusita, din punctul nostru de vedere, desi Alex a ramas cu o pareza faciala. Dupa 3 saptamani am primit rezultatul la biopsie: tumora maligna. Apoi au urmat testele imunohistopatologice care au dat diagnosticul final: rabdomiosarcom alveolar.
Acum facem chimioterapie la Institutul Oncologic Bucuresti dar pronosticul este rezervat. Am repetat RMN-ul si se pare ca este deja recidiva (proces tumoral).
Am fost la consultatii si la Vipmed pentru o a doua opinie si ni s-a indicat un spital din Turcia pentru tratament. Costurile se ridica la 10,000 euro pentru investigatii si radioterapie si 12,000 euro pentru noua operatie.
Este peste puterile mele sa strang o astfel de suma fiind divortata, cu doi copii si locuim cu chirie. Lucrez in invatamant iar salariul abia daca ne ajunge pentru un trai decent. Am mai fost ajutata de rude si prieteni dar aceste sume sunt mult prea mult chiar si pentru ei.
De aceea va rog sa ma ajutati sa-mi salvez copilul !

Titular cont Aanei Mihaela-mama lui Alexandru

Cont Euro: RO46RNCB0669097895850003

Cont Lei : RO03RNCB0669097895850001