Save a heart 2015

Save a heart 2015

Campanie din trecut 0 zile
44.490017746229% Complete

Suma primita

20.056 €

Necesari

45.080 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Save a heart 2015

Campanie din trecut

Până în prezent

s-a  cheltuit  55499 EURO 

Amaricai Dumitru Lucian

Amaricai Dumitru Lucian, din Botosani, in varsta de 13 ani, s-a nascut cu doua malformatii la inima si anume doua orificii in peretele care separa compartimentele din interiorul inimii. Diagnosticul a fost stabilit cu mult timp inainte, dar interventia chirurgicala a fost mereu temporizata si Lucian trecut pe liste de asteptare. Din pacate, nu este singurul caz la care operatia a fost amanata nejustificat

Si in cazul lui Amaricai Lucian Dumitru, am apelat la sprijinul Asociatia Salveaza o inima, condusa de Domnul Vlad Placinta, care a sustinut total costurile spitalizarii si a interventiei chirurgicale.18000 de lei (3983 Euro)

[gallery ids="93433,93434,93435"]

Paul Dominic

IOAN DOMINIC, este un baietel in varsta de 1 an, care a fost diagnosticat de la nastere cu o malformatie importanta la inimioara. Desi varsta poate fi considerata inca mica, au aparut insa o serie de complicatii in evolutie: inima a crescut mult in dimensiuni, stagnare in inaltime si greutate si a prezentat frecvente raceli in trecut.
Diagnosticul a fost confirmat in Spitalul privat Monza din Bucuresti, ocazie cu care
s-a recomandat si interventia chirurgicala, contrar altor tendinte de amanare (temporizare) a operatiei.-

Si in cazul lui Dominic, am apelat la sprijinul Asociatia Salveaza o inima, condusa de Domnul Vlad Placinta, care a sustinut partial costurile spitalizarii si a interventiei chirurgicale.8000 de lei (3983Euro)

[gallery ids="92918,92919,92920"]

Captalan Ariana Alisa Nicoleta

Captalan Ariana Alisa Nicoleta,o fetita de 2 ani si jumatate, din Hunedoara, s-a nascut cu douamalformatii la inima: un orificiu in peretele care separa doua compartimente din interiorul inimii si o stenoza (ingustare) valvei arterei pulmonare. Ca si complicatii secundare, inimioara Nicoletei era mult marita si a aparut oboseala la efort. In plus, fetita s-a nascut fara auz si prezinta un grad de dizabilitate neurologica

Si in cazul lui micutei Nicoleta, am apelat la sprijinul Asociatia Salveaza o inima, condusa de Domnul Vlad Placinta, care a sustinut partial costurile spitalizarii si a interventiei chirurgicale.18000 de lei (1774 Euro)

[gallery ids="93438,93437,93436"]

Bunea Mara Antonia

Suferinta fetitei Mara Antonia de 2 ani si 11 luni, din Braila, a inceput imediat dupa nastere, cand a fost diagnosticata cu doua defecte ale inimii si anume: o stenoza (ingustare) valvulara pulmonara, aparuta pe o valva malformata (modificata); daca valva pulmonara (VP) normala este formata din trei foite numite cuspe, in cazul Antoniei, au fost descrise doar doua foite. Asociat, prezenta si un orificiu mare in peretele care separa doua camarute din interiorul inimii.

Si in cazul Antoniei, am apelat la sprijinul Asociatia Salveaza o inima, condusa de Domnul Vlad Placinta, care a sustinut partial costurile spitalizarii si a interventiei chirurgicale.8000 de lei (1774 Euro)

[gallery ids="83982,83983,83984"]

Zamostianu Cassian

Este vorba de doua defecte septale ventriculare - DSV (orificii in peretele care separa doua compartimente din interiorul inimii numite ventriculi). Ambele malformatii duc in timp la aparitia unor complicatii si anume: marirea inimii in dimensiuni si cresterea tensiunii in circulatia pulmonara. Am considerat optima varsta pentru interventia pe cord deschis de corectie totala a celor doua malformatii, pentru a reduce pe cat posibil eventualele riscuri si complicatii la o varsta mai mare. Pe langa asistenta medicala de specialitate asigurata in Spitalul Monza, am beneficiat si de aceasta data de sprijinul Asociatia Salveaza o inima, condusa de Domnul Vlad Placinta, care a sustinut partial costurile operatiei.-13000 de lei ( 2911 Euro)

[gallery ids="77584,77585,77586"]

Zotescu Ionela

diagnosticata inca de la nastere cu o malformatie cardiovasculara si anume canal arterial permeabil. In majoritatea cazurilor, acesta se inchide spontan, imediat dupa nastere, sau in primele saptamani de viata. Falsa impresie ca se va inchide dupa cateva luni, sau dupa varsta de 1 an, explica probabil si temporizarea (amanarea) nejustificata a solutiei terapeutice pana la varsta adolescentului, sau a adultului tanar. Asa s-a intamplat din pacate si in cazul Ionelei. In toata aceasta perioada, fetita a avut o serie de restrictii (inclusiv la efort), care au facut ca viata Ionelei sa fie diferita fata de a unui copil sanatos de varsta ei. Intre timp, au aparut anumite simptome: palpitatii, oboseala la efort, ca si complicatii secundare.

Tratamentul acestei malformatii poate fi chirurgical clasic, sau interventional, de inchidere prin dispozitive care evita cicatricia chirurgicala.- 7000 de lei (1563 Euro)

[gallery ids="75676,75677,75678"]

Gincu  Ilinca

GINCU ILINCA in varsta de 11 luni, din Chisinau, Republica Moldova, a fost depistata ecografic cu o afectiune la inima din nastere, de catre colega noastra
Dr. Adela Stamati, Conferentiar universitar, Departamentul de Pediatrie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie ”Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova. Parintii au ales ca operatia pe cord deschis a fiicei lor sa se efectueze in Spitalul privat Monza din Bucuresti, datorita rezultatelor bune care ne recomanda, dar si pentru conditiile deosebite oferite.

Mama impreuna cu Ilinca s-au internat in 11 aprilie, pe Sectia de chirurgie cardiovasculara pediatrica, coordonata de Dr. Mircea Cotul, medic primar specialist in chirurgie cardiovasculara pediatrica si Dr. Antonela Muresan, medic primar anestezie si terapie intensiva cardiaca pediatrica. Interventia chirurgicala de corectie totala a fost programata a doua zi. Dupa 2 zile de spitalizare in terapie intensiva, a urmat recuperarea pe sectia clinica, cu evolutie foarte buna. Ilinca a parasit astazi (20 aprilie) spitalul, la doar 8 zile de la operatie, complet vindecat, fara tratament si fara restrictii la efort in viitor. -10000 lei (2233 Euro)

[gallery ids="75886,75887,75888"]

Ghinea Sofia Maria

Parintii Mariei au primit un sprijin material neașteptat si bine venit din partea Asociației Salveaza o inima, condusa de Domnul Vlad Placinta, care a adunat fondurile necesare sustinerii partiale a costului actului medical.
GHINEA MARIA SOFIA de 6 luni, din judetul Ilfov, a fost diagnosticata cu o malformatie la inima din nastere, care necesita interventie chirurgicala. Parintii au contactat mai multe spitale de specialitate, dar au fost mereu amanati pe liste de asteptare. In final, solutia salvatoare a venit din partea Spitalului privat Monza din Bucuresti. 8000 de lei (1790 Euro)

[gallery ids="73501,73502,73503"]

State Marius Ilie

Asociatia ''Salveaza o inima'', a sustinut in totalitate costurile operatiei.18000 RON (4026 Euro)

Operatia a avut loc in dimineata zilei de 08.03.2016

STATE MARIUS ILIE, in varsta de varsta 15 ani si 7 luni, a fost diagnosticat cu doua malformatii la inima, din nastere (congenitale), initial de medicii din Focsani, iar ulterior, recent confirmate si in Spitalul Monza din Bucuresti, cu indicatie chirurgicala. Din pacate, nu este singurul caz la care operatia a fost amanata, pana la aceasta varsta, (cand au aparut deja anumite simptome: palpitatii, oboseala la efort ), desi se putea realiza mult mai devreme, inca din primul an de viata.

[gallery ids="68270,68271,68272"]

Enasel Radu 

Asociatia „Salveaza o inima”, a sustinut cu suma de 21.000 de lei costurile actului medical (4704 Euro)

Operatia a avut loc in dimineata zilei de 01.03.2016

In varsta 2 ani si 4 luni, din, Jud. Gorj a fost descoperit cu o afectiune la inima din nastere.
Diagnosticul a fost confirmat de Conf. Dr. Doru Dumbrava, medic cardiolog pediatru, colaborator al Spitalului Monza, Bucuresti, ocazie cu care s-a recomandat si interventia chirurgicala. Mama impreuna cu Radu s-au adresat spitalului nostru si in scurt timp au fost internati in Sectia de Chirurgie cardiaca pediatrica - Cardiopediatric Center, coordonata de Dr. Mircea Cotul, medic primar, specialist in chirurgie cardiovasculara pediatrica si Dr. Antonela Muresan, medic primar anestezie si terapie intensiva cardiaca pediatrica. Operatia a fost programata in dimineata zilei de 01.03.2016. S-a efectuat corectia totala chirurgicala a defectului inimii. Dupa doua zile de spitalizare in terapie intensiva, fara complicatii, a urmat periada de recuperare pe sectia clinica, cu evolutie favorabila, in continuare, Radu a fost extermat la 8 zile de la operatie complet vindecat, intr-o stare clinica foarte buna. Dimensiunile impresionante ale inimii (inainte de operatie), au revenit spectaculos la aspectul nornal. Acum este un copil energic, cu pofta de joaca, spre fericirea si linistea familiei.

[gallery ids="67163,67164,67165"]

Gherman Bianca Maria

Asociatia „Salveaza o inima”, a sustinut cu suma de 18.000 de lei costurile actului medical (4030 Euro)

Operatia a avut loc in dimineata zilei de 24.02.2016

In varsta 5 ani si 7 luni, din Curtea de Arges, a fost diagnosticata cu o afectiune cardiaca congenitala.
Suferinta Mariei, a început la putin timp dupa nastere. Fetita a venit pe lume cu o malformație cardiacă, care necesita o interventie chirurgicala pe cord deschis. Au urmat multe framantari si cautari din partea parintiilor pentru a gasi spitalul potrivit pentru viitoarea operatie. In final, au optat pentru Spitalul Monza din Bucuresti. Dupa o serie de investigatii medicale efectuate cu o saptamana inainte, Maria a fost internata in Sectia de Chirurgie cardiaca pediatrica - Cardiopediatric Center, coordonata de Dr. Mircea Cotul, medic primar, specialist in chirurgie cardiovasculara pediatrica si Dr. Antonela Muresan, medic primar anestezie si terapie intensiva cardiaca pediatrica.

[gallery ids="66190,66191,66192"]

Sitnic Gabriel

Asociatia „Salveaza o inima”, a sustinut cu suma de 12.000 de lei costurile actului medical

Operatia a avut loc in dimineata zilei de 09.02.2016

SITNIC GABRIEL, in varsta de 1 an si 6 luni, din Chisinau, Republica Moldova, a fost diagnosticat ecocardiografic cu o afectiune la inima din nastere, cu indicatie de a fi operat pe cord deschis. Parintii au optat pentru Spitalul Monza din Bucuresti. Interventia chirurgicala de corectie totala s-a efectuat in 09.02.2016, pe Sectia de chirurgie cardiovasculara pediatrica, coordonata de Dr. Mircea Cotul, medic primar specialist in chirurgie cardiovasculara pediatrica si Dr. Antonela Muresan, medic primar anestezie si terapie intensiva cardiaca pediatrica. Dupa 2 zile de spitalizare in terapie intensiva, a urmat recuperarea pe sectia clinica, cu evolutie foarte buna. Gabriel s-a externat la 8 zile de la operatie, complet vindecat, fara tratament si fara restrictii la efort in viitor.- 12. 000 lei (2690 Euro)

[gallery ids="62884,62885,62886"]

Adrian Mihalcea

Asociatia „Salveaza o inima”, a sustinut cu suma de 18.000 de lei costurile actului medical, intrucat situatia materiala si posibilitatile financiare ale copilului Andrei Mihalcea sunt modeste in prezent este ingrijit in Modulul familial ''Harap Alb'' din Focsani.-18.000 de lei ( 3998 Euro)

[gallery ids="59994,59995,59996"]

Bucuroiu Maria

Asociatia „Salveaza o inima”, a sustinut cu suma de 3.000 de lei costurile actului medical

Defibrilatorul cardioverter implantabil (ICD) reprezinta in prezent singurul tratament eficient in cazul pacienţilor cu risc de moarte subită cardiacă (MSC). Acest dispozitiv este capabil sa depisteze aparitiei unor tulburari grave ale ritmului cardiac: tahicardie ventriculara (TV), sau fibrilatie ventriculara (FV), si sa emita ulterior stimuli electrici care sa intrerupa aritmia mortala, salvand in acest fel viata pacientului.

In fiecare an, în Europa, se inregistreaza aproximativ 550.000 de decese datorate MSC. Majoritatea dintre acestea ar fi putut fi prevenite prin implantarea la timp a unui defbrilator cardiac. 3000 lei-(661 Euro)

[gallery ids="59058,59059,59060"]

Fara Razvan Gabriel

Operatia a avut loc in dimineata zilei de 19.01.2016

Asociatia „Salveaza o inima”, a sustinut cu suma de 8.000 de lei costurile actului medical, intrucat situatia materiala si posibilitatile financiare ale parintiilor lui Fara Razvan Gabriel sunt modeste.

Fara Razvan Gabriel, in varsta de varsta 8 ani si 10 luni, din Bucuresti, a fost internat in 18.01.2016, in Spitalul Monza din Bucuresti, pe sectia de Chirurgie cardiaca pediatrica, coordonata de Dr. Mircea Cotul si Dr. Antonela Muresan. S-a nascut cu trei boli la inima: defect septal ventricular, defect septal atrial si insuficienta tricuspidiana. Interventia chirurgicala (din 19.01.2016) a corectat in totalitate toate cele trei defecte intr-o singura operatie.- 8.ooo lei (1767 Euro)

[gallery ids="58318,58319,58320"]

Radulescu Cosmin

Operatia a avut loc in dimineata zilei de 19.01.2016

Asociatia „Salveaza o inima”, a sustinut cu suma de 20.000 de lei costurile actului medical, intrucat situatia materiala si posibilitatile financiare ale parintiilor lui Cosmin Radulescu sunt modeste.
Radulescu Cosmin iulian, în vârstă de 6 luni, diagnosticat la scurt timp dupa nastere cu coarctatie de aorta severa si operat chirurgical la Tg. Mures in luna septembrie a suferit astazi, 19.01, intervenția minim-invaziva de angioplastie a coarctatiei de aorta. Interventia s-a impus deoarece boala a recidivat într-o formă chiar mai severa decat se prezenta inițial si a decurs excelent. Coarctatia de aorta a fost corectată in proportie de suta la suta, transformând gradientul din interiorul ingustarii din 90-95mmHg in 0 mmHg. (5630 Euro)

Multumim ARES Romania pentru ca a facut posibila salvarea vieti micutului Cosmin Radulescu.

[gallery ids="57628,57629,57630"]

Grigore Gabriela Ionela

Asociatia „Salveaza o inima”, care a sustinut in totalitate costurile actului medical, intrucat situatia materiala si posibilitatile financiare ale parintiilor Gabrielei sunt modeste.
Astfel in mai putin de o saptamana de la prezentarea in Spital, s-a stabilit diagnosticul complet, s-a finalizat pregatirea pentru operatie; interventia chirurgicala de corectie totalas-a efectuat in16.12.2015.Dupa 2 zile de spitalizare pe terapie intensiva a fost transferata pe sectia de cardiologie pediatrica. In prezent Gabriela are o evolutie clinica foarte buna, urmand sa se externeze in curand, astfel incat va petrece Sarbatorile Craciunului complet vindecata in mijlocul familiei fericite.Costurile acestei interventii sunt in valoare de 23500 RON. (5200 EURO)

[gallery ids="53005,53006,53007"]

Balanica Maria

In varsta: 5 ani, cu domiciliul in Brasov, desi s-a nascut cu o malformatie la inima, din pacate, a fost diagnosticata ecocardiografic relativ tarziu cu defect septal atrial ostium secundum mare cu sunt stanga-dreapta semnificativ hemodinamic, abia cand au aparut evidente unele semne si simptome secundare bolii (infectii respiratorii frecvente si oboseala la efort). A fost internata in Spitalul Monza - Bucuresti, pe sectia de Chirurgie cardiaca pediatrica, coordonata de Dr. Mircea Cotul si Dr. Antonela Muresan. Interventia chirurgicala de corectie totala s-a efectuat in 04.12.2015. Evolutia a fost foarte buna atat clinic cat si ecografic (inima a scazut spectaculos in dimensiuni fata de aspectul initial). In cateva zile se va externa, complet vindecata si fara nici un fel de restrictii legate de modul de viata, sau de activitatea fizica ulterioara. Asociatia "Salveaza o inima" a contribuit cu suma de 10.000 de lei (2235 Euro) pentru a putea fi salvata micuta Maria.

Va multumim!

[gallery ids="51150,51151,51153"]

Matei Teodor-Suntem foarte bucurosi ca datorita sprijinului generos pe care ni l-ati acordat impreuna cu Fundatia Trafigura (a contribuit cu diferenta de 2000 EURO) am reusit sa cumparam implantul cohlear Synchrony cu procesor Sonnet in valoare de 94054 RON.Micutul Matei va fi operat in luna Ianuarie 2016.Va vom tine la curent cu starea de sanatate a copilului.

Va multumim!

[gallery ids="49245,49246,49248"]

Cioc Bianca-A beneficiat de sprijin financiar prin proiectul inedit „Save a Heart” fiind primul copilaș operat. Este vorba de Bianca Cioc, de numai 1 an și 8·luni. Ea a fost diagnosticată cu formațiune tumorală laterocervicală stângă, iar costurile operației au ajuns la 6.500 de lei. Asociatia "Salveaza o inima" a contribuit din bugetul alocat de catre Fundatia Trafigura cu suma de 3500 RON.(787 EURO) Intervenția a avut loc ieri (20.10.2015) si a fost efectuată la Spitalul Monza din București de domnul doctor Mircea Cotul.

[gallery ids="45868,45869,45870"]

Cardiopediatric Center, centrul specializat în chirurgie cardiovasculară pediatrică din cadrul Spitalului Monza, împreună cu Asociația “Salvează o inimă”, oferă suport financiar pentru un număr de 40 de intervenții chirurgicale la copii, până la sfârșitul anului 2016.

Acest proiect reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte sociale desfășurate de Cardiopediatric Center, având alături Asociația „Salvează o inimă”, coordonată de către Dl. Vlad Plăcintă. Împreună, se urmărește tratarea a cât mai multe cazuri de malformații congenitale ale inimii la copii, oferind suport financiar părinților cu o situație materială delicată.

În cadrul acestui program au fost deja operați un număr de copii, care în lipsa unui tratament adecvat efectuat la timp, probabil ar fi avut altă soartă.

Printre aceștia se numără:

  1. ANDREI GRIGORAS, in vârstă de 1 an, diagnosticat cu defect septal atrial tip ostium primum; tratamentul efectuat - intervenție chirurgicală de corecție totală (ianuarie 2015);
  2. DAVID PRISACARIU, în vârstă de numai 6 luni, diagnostic cu tetralogie Fallot; tratamentul efectuat - intervenție chirurgicală de corecție totală (iunie 2015);
  3. CĂTĂLIN ROBERTO, în vârstă de numai 8 luni, diagnosticat cu defect septal ventricular multiplu, foramen ovale patent, bicuspidie aortică; tratamentul efectuat - intervenție chirurgicală de corecție totală (iunie 2015);
  4. NICOLAS SIDORIAC, în vârstă de 9 luni, diagnosticat cu tetralogie Fallot formă severă, anomalie coronariană, foramen ovale patent; tratamentul efectuat - intervenție chirurgicală de corecție totală (iulie 2015)
  5. ALEXANDRA DOGARIU, în vârstă de numai 7 luni; diagnosticată cu defect septal ventricular, foramen ovale patent; tratamentul efectuat - intervenție chirurgicală de corecție totală (septembrie 2015).
  6. NICOLAS SARBU-în vârstă de 2 ani; diagnosticat cu Defect septal atrial restrictiv ( DSA ) cu sunt stânga-dreapta moderat, afecțiune pentru care trebuie operat urgent.+intervenţie chirurgicală de corecţie totală (octombrie 2015)

Intervenția chirurgicală a ameliorat substanțial starea clinică a pacientilor, cu  vindecare completă, iar evoluția ulterioară este comparabilă cu a unor copii perfect sănătoși la vârsta respectivă, fără nici un fel de restricții, cu o viață absolut normală. Durata medie de spitalizare pe secția de terapie intensivă este circa 30 de ore, urmând ulterior recuperarea pe secția clinică, și externarea la 7 - 8 zile de la intervenție.

Copiii revin la control la o lună și ulterior la 3, 6 și 12 luni de la operație, în cadrul programului de monitorizare ambulatorie, astfel încât echipa medicală a Spitalului Monza, împreună cu Asociația „Salvează o inimă” se vor implica îndeaproape în urmărirea și evoluția copiilor și în continuare, asigurându-se că vor primi și vor beneficia de îngrijirea și supravegherea corespunzătoare.

Acestea sunt numai câteva dintre cazurile cu deznodământ fericit pentru copiii și părinții lor, care au beneficiat de colaborarea dintre Spitalul Monza și Asociația „Salvează o inimă”.

Copiilor născuți cu malformații congenitale cardiace, cu o situație familială specială, li se oferă acum o nouă șansă la viata, de a fi operați în România, în condiții medicale de ultimă generație în cadrul Spitalului Monza, cu sprijinul unor oameni deosebiți și dedicați, aflați în spatele unor Fundații, sau Asociații, cum este „Salvează o inimă”.

Vă mulțumim și vă suntem recunaoscători pentru implicare și dăruire, în numele micuților și părinților.

Comunicat de presa

“Save a heart” 

Sprijină copiii bolnavi de inimă din România

 

Simona Pernot, o româncă din Elveția, angajată la compania internațională Trafigura, împreună cu un grup de colegi și prieteni elvețieni, vor alerga la Maratonul Internațional de la Lausanne, care va avea loc în data de 25 octombrie 2015, pentru copiii români cu malformații grave ale inimii. Pe platforma Asociației “Salvează o inimă este deschisă o campanie umanitară, unde oricine poate contribui la salvarea copiilor suferinzi din țara noastră, iar la inițiativa româncei, Fundația Trafigura va dubla suma colectată în urma donațiilor realizate.

Fundația Trafigura, înființată în 2007, a derulat până la ora actuală 48 de programe de responsabilizare socială în 35 de țări, iar din 2008 până în prezent a sprijinit aceste programe cu peste 38 de milioane de dolari. Asociația “Salvează o inimă” este prima și singura organizație din România cu care Trafigura colaborează.

Până la finele anului 2016, Asociația “Salvează o inimă” și-a propus să salveze 45 de copii bolnavi cu inima. De la începutul anului, ONG-ul românesc a strâns fondurile necesare pentru intervențiile chirurgicale a 5 copii bolnavi de inimă, care au fost operați in cadrul Cardiopediatric Center, centrul specializat in cardiochirurgie pediatrică din Spitalului Monza, din România unde se pot efectua aceste intervenții. Operatiile au fost efectuate de către echipa domnului Dr. Mircea Cotul, medic primar chirurgie cardiovasculară pediatrică, împreună cu doamna Dr. Antonela Mureșan, medic primar anestezie și terapie intensivă pediatrică. Totodată, Asociația “Salvează o inimă” a sprijinit financiar operațiile sau tratamentele pentru alți 20 de copii și tineri cu diverse malformații, campaniilor umanitare alăturându-se peste 10.000 de oameni și firme, care au donat peste 260.000 de Euro în acest an.

“Mă bucur că Fundația Trafigura a acceptat să dubleze fondurile pe care le vom aduna în această campanie și sunt plăcut impresionată de inițiativa unor colegi și prieteni de a se alătura acestei cauze. În final, fiecare contribuție contează pentru a da o șansă la viață acestor copii. Eu sper ca această campanie să gasească ecou în multe suflete bune și împreună vom reusi să salvăm multe inimioare”, declară Simona Pernot, inițiatorul proiectului.

“Ne simțim foarte onorați și, totodată, încântați de inițiativa Simonei și de alăturarea Fundației Trafigura la acest proiect. Ne dorim ca împreună, prin acest eveniment, și cu ajutorul donațiilor dumneavoastră pe platforma www.salveazaoinima.ro, să salvăm cât mai multe vieți. În același timp, este o onoare pentru noi să colaborăm cu clinici reputate la nivel național și internațional, iar datorită medicilor de excepție, multe vieți au fost salvate. Este minunat că la campaniile noastre umanitare au aderat nu doar foarte mulți români din țară și din Diaspora, dar și foarte mulți străini din toate colțurile lumii. Acest lucru arată că omenia încă există în lume și merită să luptăm pentru această valoare și pentru copiii noștri”, declară Vlad Plăcintă, președintele Asociației “Salvează o inimă”.

Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 17 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

Aparitii media: