whatsapp-widget

Teodora Stamate

Campanie din trecut 0 zile
101.48315789474% Complete

Suma primita

19.282 €

Necesari

19.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Teodora Stamate

Campanie din trecut

Update: 29.09.2019

Rugați-vă pentru Teodora!
După atâta mucenicie îndurată, dar cu sufletul curat și plin de dragoste pentru Hristos, fiica Părintelui Florin din Șesuri, își găsește de azi pacea și alinarea la Tronul Ceresc.

Dumnezeu să-ți mângâie și să-ți întărească familia greu încercată în aceste momente, iar pe tine să te așeze în ceata sfinților Săi!

Dumnezeu să te ierte!

Update: 01.01.2018

Dragi nostri in urma campaniei de strangere de fonduri in mediul online  si cu sprijinul companiilor prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit am reusit sa strangem suma necesara de 40.000 de euro necesari  pentru tratamentul cu chimoioterapie si operatie.

Campanie inceputa la data: 14.10.2017

Nume: Stamate
Prenume: Teodora
Varsta: 14 ani
Suma necesara: 70.000 Euro (30.000 de euro i-a colectat familia pana in momentul de fata)
Diagnostic: Osteo Sarcom, tumora maligna agresiva de gradul III
Povestea unei luptatoare

Înainte de a citi despre boala Teodorei Stamate, m-au impresionat ochii ei albaștri și curați, în care parcă se oglindește un cer întreg. Teodora (frumusețea aceasta angelică) este din Bacău, are 14 ani, studiază pianul (a obținut locul III la Concursul Județean de arte Dimitrie Cantemir din Onești) și o găsiți pe contul de Facebook  – Teodora Stamate.

Scriu pentru Teodora şi pentru toţi cei ce o văd dincolo de Cuvinte... Pare plastic, dar nu... N-ai cum scrie altfel despre ea... Scriu sărac, dar cum pot mai bine pentru Teodora şi mă cuprind o căldură, o bucurie şi o dragoste pentru ea de neînchipuit... Şi când mă gândesc că în afară de Ruga Permanentă nu pot face nimic, mă întristez mult... Oh!, o văd aşa frumos, îmi imaginez toată vara, pelerinajul ei, venirea şi petrecerea ei aici, acasă, tot suflul şi sufletul ei spre ceilalti... Aş face un film de scurt metraj de-aş avea putere şi posibilităţi tehnice... Un film fără vorbe, doar pianul ei şi ea cu toate ipostazele ei pentru toţi Oamenii, o pildă a Nădejdii şi Învierii! Acuşi va Învinge! Deja o văd îmbrăţişându-ne pe toţi, la Linia ei de Sosire Acasă, a vindecării totale a ei şi-a noastră, a tuturor! În frământarea aceasta o văd pe Teodora atât de demnă, se aruncă atât de total cu frăgezimea ei în Voia lui Dumnezeu, cu o lumină şi nobleţe a inimii ei plină de o Credintă de neinchipuit...
Oh!, câte nu am şi ce model de trăire totală, de Mărturisire a lui Hristos mi-a dat Dumnezeu să văd şi să doresc a urma... Cine-a văzut-o în această perioadă pe minunata Teodora, nu mai poate fi acelaşi om care a fost inainte...

În urmă cu ceva timp a fost diagnosticată cu sarcom Ewing (o tumoră malignă osoasă extrem de rară localizată la antebraț). Părinții au făcut eforturi financiare ieșite din comun pentru ca Teodora să facă investigații medicale în clinica WIENER  din Viena. S-au facut analize, s-a preluat chirurgical biopsia; iar printr-un tomograf TC se încearcă identificarea altor posibile locuri ale tumorii (afară de brațul stâng unde a apărut). Tatăl Teodorei, Părintele Florin Stamate, ne-a anunțat pe contul de Facebook că va urma chimioterapia și operația de înlocuirea osului afectat cu aplicarea unei proteze Ewing.

Date fiind costurile ridicate ale investigațiilor, apoi al tratamentului și al operației, Teodora are nevoie de sprijinul nostru să-i fie salvată atât mana stângă, cât și viața.

Teodora s-a intors de la Viena, acolo unde i s-au facut toate investigatiile incluzand si o prelevare de biopsie. Diagnosticul este OSTEO SARCOM, tumora maligna agresiva de gradul III. Tratamentul recomandat de doctori a fost CHIMIOTERAPIE 3 luni, iar in luna Decembrie sau, cel tarziu Ianuarie, OPERATIA de indepartare a tumorii ramase si inlocuirea osului afectat cu o proteza - in Viena, apoi iar 3 luni CHMIOTERAPIE.

Pentru ca in Viena chimioterapia era foarte scumpa ~30.000 euro, am ales ca acest tratament sa-l faca la Institutul Oncologic Bucuresti sectia Oncopediatrie -Dr. Monica Dragomir.

S-a efectuat prima sedinta cu o perfuzie de 48 ore + alte perfuzii de hidratare. Acum Teodora este acasa, intr-o pauza de doua saptamani, dupa care va merge din nou la Oncopediatrie. Acum e bine dar nu prea are pofta de mancare si, asa cum se intampla dupa un astfel de tratament, are imunitatea f. scazuta - i-au scazut mult leucocitele si trombocitele.

Legat de costuri, putem spune ca pentru prima internare la Viena ni s-a facut o estimare de 6.800 euro, iar la final am platit 11.369 euro.

Pentru operatie ni s-a facut o estimare de 44.600 euro, dar care va fi costul final nu stim; se va fixa in functie de tipul si marimea protezei - lucru care va putea fi analizat dupa indepartarea tumorii. Ni s-a spus ca dupa protezare vor mai fi doua posibile interventii chirurgicale pentru ajustarea protezei in functie de cat va creste mana cealalta. Speram ca in final costurile sa nu depaseasca 70.000 euro.

Cu ajutorul tuturor celor care au raspuns apelului nostru s-au strans in conturile parintilor - 30.000 euro. Deci suntem undeva la jumatatea drumului.

Multumim din suflet tuturor celor care au rupt din putinul lor si au fost trup si suflet alaturi de noi prin rugaciuni fierbinti, sprijin moral si material. Multumim Bunului Dumnezeu pentru tot si nadajduim ca totul se va termina cu bine.

Donatiile pot fi facute si prin transfer bancar:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

CONT LIRE: RO 93 BTRL GBP CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatori vor fi specificati pe pagina: Sponsori