whatsapp-widget

Ana Maria Ciurel

Campanie din trecut 0 zile
64.338% Complete

Suma primita

13.189 €

Necesari

20.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65648a9d0344c_Ana-Maria-Ciurel-27.11.2023.pdf
doc_6616cbc629cb9_Ana-Maria-Ciurel-10.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Interbrands Orbico
ICHIM I.
ION N.
RIAN C.
VICTOR M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ana Maria Ciurel

Campanie din trecut

Update-uri campanie

27 Nov
2023-11-27
Plati efectuate Fisier 1

Într-o zi care va rămâne veșnic în amintirile noastre, Ana Maria a scris o pagină de curaj și speranță, depășind cu bine o operație complexă de scolioză. Intervenția, desfășurată pe data de 21.11.2023 la prestigiosul Braine Institute din cadrul Spitalului Monza din București, a fost efectuată cu măiestrie de către Dr. Alexandru Thenry.

Astăzi, cu inima plină de emoție și recunoștință, vă anunțăm că Andreea va părăsi clinica, deschizând astfel un nou capitol în călătoria sa spre vindecare. Această perioadă de recuperare care urmează va fi una de renaștere și de întărire, în care fiecare mișcare va fi un pas spre întoarcerea la normalitate.

Asociația "Salvează o Inimă" a avut onoarea să contribuie la acest succes, achitând suma de 102,927 RON și acoperind astfel în întregime costurile intervenției. Suntem profund mișcați de solidaritatea și generozitatea comunității care s-a unit pentru a face posibil acest moment.

Ne dorim să fie cunoscut că fiecare leu donat, fiecare mesaj de încurajare și fiecare gând bun a fost un suport vital în această bătălie. Împreună, am demonstrat că, în fața adversității, compasiunea și ajutorul pot mișca munți.

Pe măsură ce Ana Maria își va continua drumul spre recuperare, să ne unim în gânduri pozitive pentru ea și să-i oferim tot suportul de care are nevoie. Să îi ținem pumnii strânși și să-i oferim toată dragostea și încurajările noastre, pentru că fiecare zi de acum înainte este o zi de victorie.

09 Nov
2023-11-09

În încercarea de a oferi sprijin real și concret pentru Ana Maria Ciurel, o tânără de 13 ani diagnosticată cu scolioză, Asociația Salvează o Inimă se adresează inimilor generoase pentru a se alătura unei cauze nobilă. Tratamentul necesar va avea loc la Spitalul Monza din București, sub îndrumarea expertă a medicului Alexandru Thenry.

Astăzi, simțim bucurie și recunoștință în fața generozității neașteptate a Interbrands Orbico, un nume respectat în domeniul distribuției FMCG și Beauty, parte a Grupului Orbico, cu o prezență impresionantă în 20 de țări și peste 8000 de angajați. Donația lor substanțială de 10.000 de euro este un gest care amplifică speranța și ne întărește credința că împreună suntem mai puternici.

Parteneriatul cu Interbrands Orbico aduce o valoare inestimabilă nu doar prin soluțiile digitale și logistice de excepție pe care le oferă, ci și prin angajamentul lor față de comunitate. Oferind o gamă largă de produse de calitate și având o viziune orientată spre performanță, Interbrands Orbico reprezintă un exemplu de urmat în ceea ce privește responsabilitatea socială corporativă.

Dragostea și credința familiei Ciurel au reușit să depășească primul mare obstacol - cel financiar. Acest lucru a fost posibil datorită sprijinului dumneavoastră, donatorilor, care prin fiecare gest de generozitate, aduceți lumină și speranță. Mulțumim din suflet pentru fiecare contribuție și slăvim bunătatea care se manifestă în atâtea forme.

Ne angajăm să vă ținem la curent cu evoluția și operatia micuței Ana Maria. Împreună, construim o lume mai bună, una în care suferința este alinată și viitorul este mai luminos. Vă mulțumim că sunteți parte din această călătorie și că împărtășiți cu noi deviza "Suntem mai puternici împreună". Fiecare donație contează, fiecare gest face diferența.

03 Nov
2023-11-03

Astăzi, inimile noastre sunt încărcate de emoție profundă și recunoștință, căci grație generozității voastre, Ana Maria Ciurel, o tânără de 13 ani plină de visuri și speranțe, se află mai aproape de ziua când viața ei se va schimba pentru totdeauna.

Scolioza este mai mult decât un diagnostic pentru Ana Maria – este o încercare care a testat-o zi de zi, o povară sub care zâmbetul ei lumina cu o strălucire ce părea să sfideze greutățile. Dar acum, grație inimilor voastre mari, povara aceasta are șansa să fie ridicată.

Incredibilii noștri 522 de eroi care au ales să doneze online suma de 8.788 de euro au fost coloana vertebrală a acestei campanii de strângere de fonduri. La fel de impresionantă este și contribuția celor 46 de persoane care, prin transfer bancar, au adunat împreună suma de 1.261 de euro. Acest val de solidaritate a unit o comunitate întreagă în jurul unui vis comun: să-i oferim Anei Maria șansa la o viață normală.

Cu toate acestea, calea către recuperare mai are un obstacol – mai avem nevoie de 10.500 de euro pentru a asigura intervenția chirurgicală la Spitalul Monza din București, sub îndemânatele mâini ale domnului doctor Alexandru Thenry. Este o sumă mare, dar fiecare dintre noi, donând chiar și puțin, putem aduce un aport valoros. Fiecare euro adaugă la bucuria renașterii speranței în inima Anei Maria.

Să ne unim forțele și să demonstrăm că, împreună, suntem mai puternici decât orice provocare. Fiecare contribuție, mare sau mică, ne apropie de ziua în care Ana Maria va putea alerga, sări și juca fără durere sau teamă. Este mai mult decât o procedură medicală; este un act de dragoste, o punte către un viitor în care ea poate îmbrățișa viața cu toată forța și bucuria unei inimi tinere.

Acesta este momentul când dragostea, unitatea, bucuria și speranța devin mai mult decât simple cuvinte – devin parte dintr-o mișcare care schimbă destine. Să continuăm să scriem împreună această poveste de viață și să fim martorii unui nou capitol în viața Anei Maria, un capitol în care sănătatea și fericirea își spun cuvântul.

Cu inima deschisă și plină de speranță, vă mulțumim pentru tot ce ați făcut și pentru ce veți face. Fiecare gest contează, fiecare ajutor este un pas spre vindecare. Împreună, să fim acea schimbare pe care ne-o dorim în lume!

Campanie începută la data de 25.10.2023

Nume: Ciurel

Prenume:Ana Maria

Vârsta: 13 ani

Suma necesară: 20500 €

Diagnostic: Scolioză 50 grade

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

Cazuri similare sprijinite financiar de Asociația Salvează o inima: Daria Molea,Marinela Canuta,Mihnea Tabara,Gabriela Curcan,Alexandru Țucă,Delia Husein, Ana Ivănescu,Georgeana Melinte,Teodora Bălan,Bianca Bodea

Dansul Anei Maria: O luptă pentru speranță

În fiecare copil există o lume a viselor. Pentru Ana Maria, acea lume era construită din mișcări de dans, din pași delicati și muzică ce o transporta într-o altă realitate. La doar 7 ani, cu bucuria specifică vârstei și pasiunea pentru dans, nimic nu părea că ar putea umbri această lume.

Dar o vizită la medic a schimbat totul. Diagnisticată cu scolioză precoce, lumea ei s-a transformat într-un vârtej de incertitudini și sacrificii. Dansul, sursa ei de bucurie și libertate, a devenit doar o amintire.

Zilele Anei Maria au devenit o luptă continuă: sedințe nesfârșite de kinetoterapie și ore lungi purtând corsetul Rigo-Cheneau, un dispozitiv incomod și restricționat. Scolița nu i-a afectat doar coloana vertebrală, ci și plămânii, făcând fiecare respirație un efort.

Ciurel Aura, mama Anei Maria, cu privirea încețoșată de emoție, împărtășește durerea sa: "Este greu să-ți descriu sentimentele ca mamă. A vedea cum copilul tău este forțat să renunțe la visurile sale, la pasiunea care o definea, este ca o rană deschisă în inima ta. Îmi aduc aminte de zâmbetul ei atunci când dansa, de strălucirea din ochii ei. Acum, în loc să o văd învârtindu-se grațios în sala de dans, o văd luptându-se să respire corect, să meargă fără durere. Dar, în ciuda tuturor acestor greutăți, văd în ochii ei aceeași determinare, aceeași speranță. Ana Maria nu și-a pierdut spiritul luptător, și nici noi, ca părinți, nu vom renunța."

Speranța lor, acum, este o operație chirurgicală la Spitalul Monza, efectuată de domnul doctor Alexandru Thenry. Costul acestei intervenții, de 20.500 euro, este o sumă greu de strâns din venitul lunar al familiei.

Fiecare donație, oricât de mică, poate ajuta la aducerea speranței în viața Anei Maria, la reconstruirea lumii sale de visuri și la reîntoarcerea ei în sala de dans.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți alături de noi în această luptă.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele ANA MARIA CIUREL