Daria Bratu

Campanie din trecut 0 zile
51.77% Complete

Suma primita

10.354 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CROMEET
Pop M.
Dumitras C.
REVOLUT B.
PAUNA G.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daria Bratu

Campanie din trecut

Campanie începută la data de 31.05.2022

Nume: Bratu

Prenume:  Daria

Vârsta: 11 ani

Suma necesară: 20.000 euro 

Diagnostic: cifoză congenitală toracolombară.

Tratamentul îl va efectua la: Spitalul Monza din București

Povestea Dariei

Inima unei mame trebuie să fie o adevărată fortăreață. Uneori, loviturile vieții sunt atât de puternice încât abia reușește să facă față și să mai spere că totul va fi bine. Iliana Bratu a auzit, nu de puține ori, cuvinte greu de imaginat pentru un părinte: „Are apă la creier”, „Unii copii trăiesc, alții mor!”, „E bine să o botezați, căci nu va trăi...”

Daria, fiica femeii de 33 de ani, s-a născut cu o multitudine de probleme de sănătate. Pe lângă hidrocefalia anunțată inițial încă din pântece, copila are și cea mai gravă formă de Spina Bifida, paraplegie flască, luxație bilaterală de șold, astigmatism hipermetropic și cifoză congenitală toracolombară.

Ai spune că din cauza atâtor probleme, fetița de 11 ani are o existență compromisă și nu va face mare lucru în viață, dar te-ai înșela amarnic! Daria merge la școală, este în clasa a IV-a și are rezultate bune la învățătură, chiar dacă îndură nenumărate limitări impuse de starea precară de sănătate, iar spitalul i-a devenit a doua casă.

La 2 ani și jumătate am aflat că rinichiul stâng funcționează la doar 19% din capacitate, o sondez eu de 4 ori pe zi. La 3 ani și jumăte a avut operație de strabism plus alte 3 operații la picioare. La 5 ani, din cauză că a crescut, a trebuit schimbat drenajul. În noiembrie, anul trecut, am aflat că trebuie operată de cifoză deoarece va ajunge să nu mai respire, povestește Iliana Bratu, mama Dariei.

În ciuda tuturor dificultăților, fata speră că va găsi sprijinul necesar pentru a putea merge înainte.

Am nevoie de două operații pentru a putea respira bine. Vă rog din suflet să mă ajutați!, spune Daria dintr-un scaun cu rotile, cu respirația întretăiată la fiecare câteva cuvinte.

Operațiile de care vorbește costă în jur de 20.000 de euro, bani pe care părinții ei nu îi au și nici nu au cum să facă rost de ei. Mama se ocupă de îngrijirea Dariei, tatăl fetei a avut un accident și a fost în comă 3 săptămâni, iar acum este pensionat pe caz de boală, iar bunicii au murit de mai mulți ani. Venitul familiei abia depășește 3.500 de lei, deci a strânge 20.000 de euro este pur și simplu un vis.

Sunt o mamă disperată, nu am știut până acum că plămânii ei sunt așa afectați și îmi este teamă să nu se întâmple ceva! Vă rugăm din suflet să ne ajutați să strângem suma necesară operațiilor pentru ca Daria să poată respira cât mai bine și să nu se ajungă la ce e mai rău, ne-a mai scris Iliana Bratu.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” o ajută pe Daria să respire în continuare, să supraviețuiască bolilor și să continue să învețe, să aibă și ea un viitor. Această fetiță nu își dorește decât să trăiască, iar banii pe care noi îi putem oferi sunt o investiție în viața ei. Donează și tu pentru Daria!

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune:DARIA BRATU