whatsapp-widget

Diana Iordache

Campanie din trecut 0 zile
8.2085488544397% Complete

Suma primita

21.360 €

Necesari

260.222 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_63848c882df3e_Diana-Iordache-28.11.2022.pdf
doc_64df3d64e9bdd_Diana-Iordache-18.08.2023.pdf
doc_62ab346089459_Diana-Iordache-16.06.2022.pdf
doc_620630a768403_Diana-Iordache-11.02.2022.pdf
doc_63ecba73f0123_Diana-Iordache-15.02.2023.pdf
doc_624e89714ab42_Diana-Iordache-07.04.2022.pdf
doc_6618e203bc539_Diana-Iordache-12.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

IORDACHE A.
Parjea M.
IORDACHE A.
IORDACHEL G.
AB Stefan

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Diana Iordache

Campanie din trecut

Update-uri campanie

25 Oct
2022-10-25

O mai țineți minte pe Diana? Acum aproape un an de zile vă rugam să ne mobilizăm să-i salvăm viața. Și alături de tine am reușit și îți mulțumesc. 

02 Aug
2022-08-02

În urma tratamentului efectuat în Franța, Diana Iordache a revenit în România, unde va face chimioterapie timp de un an de zile.

Tânăra de 16 ani este într-o stare bună și așteaptă cu nerăbdare să înceapă școala. 

07 Apr
2022-04-07

Binele învinge ! Diana și mama ei sunt foarte iubite de personalul casei unde locuiesc ! Sunt acolo mai multe familii de romani si nu numai,aflați in aceeași situație ! Ioana ii răsfățata cu bunătăți romanesti pe toți!

Cel mai important este ca Diana este bine ,tratamentul da rezultate bune !Dupa ședința de chimioterapie de săptămâna aceasta va începe si radioterapia .

DIDI E PUTERNICA ȘI VA ÎNVINGE BOALA !

26 Jan
2022-01-26

 Vesti bune in sfârșit!Diana este bine !Tratamentul are efect foarte bun medicul este foarte optimist in ceea ce privește evoluția bolii !Va face chimioterapie și radioterapie  timp de un an de zile.

19 Jan
2022-01-19

👕 ⚽️ 2️⃣2️⃣

FC Rapid se implică în strângerea de fonduri pentru tratamentul Dianei. 👏🏻

Scoatem la licitație tricoul cu nr. 22 cu autograful jucătorului Săpunaru, dar și autografele coechipierilor săi.

Preț de pornire licitație tricou - 3000 RON

Licitația este deschisa până pe 31 Ianuarie - ora 12:00. Prețul tricoului poate fi licitat aici pe pagină, la postarea originala, în sectiunea comentarii.

14 Jan
2022-01-14

Azi am vorbit mai bine de 30 de minute cu mama Dianei și cu greu m-am putut abține să nu plâng. Din păcate Diana va fi nevoită să stea în Franța pentru tratament  între 12-24 luni care vor însemna durere, speranță, răbdare,credință și nopți nedormite de griji. Nu este ușor pentru nimeni că știind ca mai ieri toate erau bune și frumoase. Diana are nenumărate premii la Tenis participând la diverse competiții și cu rezultate bune la învățătură.Însă acum din păcate plânge că nu își poate continua școala, nu își vede prietenii și colegii. Viața ei și a familiei s-a schimbat radical de la sănătate către un diagnostic crunt:rabdimiosarcom alveolar, din nopți liniștite în nopți albe cu lacrimi, din zile cu bucurie  în zile cu tristențe.

Le putem fi alături cu o rugăciune, un gând bun și o donație cât de mică!

Vă mulțumim!

22 Dec
2021-12-22

Diana a ajuns cu bine în Franța și a fost preluată de medicii specialiști pentru investigații amănunțite urmând ulterior să se realizeze planul de tratament.

07 Dec
2021-12-07

Mă uit la pletele ei frumoase din poza de pe link-ul creat pentru cauza ei, și îmi imaginez apoi efectele chimioterapiei asupra fetei. Să mă mai supăr că nu e deloc drept cum alege boala să își facă loc în trupuri atât de tinere nu mai are rost. Mi-e clar de acum că suntem niște biete boabe de orez în universul acesta și că e doar loterie pură dacă ajungi să trăiești suficient de multă vreme încât să te declari resemnat când părăsești lumea acasta.

Luni familia va pleca cu Diana în Franța dar ne presează timpul și suma enormă pe care trebuie să o colectăm. Suntem o comunitate de peste 200.000 de persoane și dacă măcar 50% dintre voi ați dona fiecare câte 2 euro pentru Diana i-am oferi șansa la VIAȚĂ!

Nu rămâne indiferent  la durerea acestei familii greu încercată!

Campanie inceputa la data: 03.12.2021

Nume:Diana Maria

Prenume: Iordache

 Varsta: 15 ani

Suma necesara: 260222 euro

Diagnostic:: Rabdomiosarcom

Operația o va efectua în Franța la Spitalul Gustave Roussy

Povestea campioanei 

Diana este un copil care iubește viața și care trăiește frumos. Ea a crescut pe terenul de tenis și a câștigat numeroase concursuri. Iubește tenisul, dar pandemia și examenul de Evaluare Națională au făcut-o să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă de timp. În timpul pregătirii sportive pentru admiterea la Liceul Militar, Diana a sesizat că are o problemă la picior, așa ca părinții au dus-o la medic crezând că nu este nimic serios.

În urma investigațiilor RMN, tomograf, IRM și scintigrafie, făcute la mai multe clinici, Diana a primit un diagnostic crunt: rabdomiosarcom alveolar, o tumoare malignă agresivă, care apare la copii și adolescenți.

După cum vă puteți imagina, părinții sunt devastați. Și din răsputeri încearcă să găsească drumul către vindecare. Vă mărturisesc că și eu sunt șocată. Însă nu doar de diagnostic, ci și de atitudinea Dianei. Cum poate o copilă să-și păstreze același zâmbet când de picior o trage așa o boală grea? Această copilă are o convingere supraomenească că va trăi ziua în care se va întoarce la antrenamente.

În prezent, Diana, împreuna cu mama ei, sunt internate la spitalul Marie Curie, secția oncologie, unde deja a trecut prin prima cură de chimioterapie în urma căreia a simțit că o părăsesc puterile, însă a suportat tot chinul cu stoicism și recunoștință. Este atât de curajoasă! La fel și mama ei care o îngrijește și nu o lasă nicio clipă singură!

În momentele în care starea de rău îi permite, Diana scrie într-un carnețel, din care mama, înlacrimată citește: ,, Azi noapte am visat fluturi, roiuri de fluturi, colorați și veseli; se ridicau în rotocoale, apoi se așezau iar. Unul singur, jos, cu o aripă beteagă, urmărește resemnat jocul celorlalți.

Sunt eu? Fluturele care nu mai zboară? Nu pot fi eu, nu mi se poate curma zborul așa, dintr-o dată, cu un diagnostic nemilos! Am doar 15 ani, eu trebuie să zbor, nu-mi luați aripile și speranțele!

Am visuri, am planuri, am meciuri de tenis, vreau sa mă îndrăgostesc… Nu se poate să cer prea mult, îmi doresc doar ce aveam înainte, ce-și dorește o adolescentă de vârsta mea, să zboare...

Vreau ca mama să râdă din nou, nu să-mi zâmbească printre lacrimi, vreau ca tata să nu se mai simtă neputincios iar fratelui meu să-i revină pofta de viață.

Știu că există minuni și că există oameni buni care le înfăptuiesc. Vă rog să mă ajutați să-mi recapăt sănătatea care are un preț atât de mare...

Știu că viața este neprețuită, este un dar minunat care acum se află în mâinile dumneavoastra, al tuturor oamenilor de bine!

Si mai știu ceva...că Moș Crăciun există!’’

Cred că singura suferință mai grea decât cancerul este să fii mamă și să veghezi la patul copilului tău. Suferința că îți vezi copilul în suferință. Fără să poți să iei cu totul acea suferință asupra ta...

Diana, însă, continuă să zâmbească. Și este adesea cu gândul la antrenamente. Diana m-a învățat că nimeni pe lumea asta nu îndură boala mai frumos ca un copil senin. De aceea vreau să ajut acest copil senin. De aceea vă scriu.

Pentru că la noi în țară, din păcate, șansele să se vindece sunt mici, medicii recomandă ca operația să se facă în străinătate. Părinții Dianei au trimis dosare la mai multe clinici din Europa, iar răspunsul favorabil a venit din Franța, de la spitalul Gustave Roussy, unde se poate trata acest tip de cancer. Însă costurile depășesc orice putere de imaginație, ajungând la 260.222 €.

Dar părinții Dianei nu se lasă descurajați și sunt gata să sacrifice tot ce au pentru sănătatea copilului lor. Deja au pus toate bunurile la vânzare, inclusiv casa în care locuiesc și mica fermă pe care au îngrijit-o ani la rândul, muncind pământul și crescând animale. Dar suma este cu mult peste posibilitățile financiare de care dispun aceștia.

Rudele și prietenii apropiați încearcă tot posibilul să adune și ei o parte din banii necesari. De aceea la rândul meu, fiind apropiată familiei, am decis să fac acest apel către dumneavoastră în speranța că ne puteți susține în acest demers. Orice sumă cât de mică este bine-venită!

Eu îmi doresc ca Diana să se bucure de liceu și de Crăciun. Să își facă părinții mândri în continuare. Și să joace tenis din nou, cu un singur gând în minte: ce frumoasă este viața!

Dacă doriți să ne sprijiniți în acest demers, mai jos sunt conturile bancare în care se pot face donații. Vă mulțumesc din suflet că ați avut răbdare să citiți până la sfârșit această durere pusă în cuvinte dar plină de nădejde!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -DIANA IORDACHE