whatsapp-widget

Diana Pericleanu

Campanie din trecut 0 zile
69.451833333333% Complete

Suma primita

12.501 €

Necesari

18.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_656adc2cd0076_Diana-Pericleanu-02.12.2023.pdf
doc_651ab2c4ea19b_Diana-Pericleanu-02.10.2023.pdf
doc_64f750a1e467b_Diana-Pericleanu-05.09.2023.pdf
doc_65bce888aa43a_Diana-Pericleanu-02.02.2024.pdf
doc_654372e3ddaef_Pericleanu-Diana-02.11.2023.pdf
doc_6596e12a272dc_Diana-Pericleanu-04.01.2024.pdf
doc_65e5bdb72c33e_Diana-Pericleanu-04.03.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

LYUBOMIR N.
BAUER, M.
Geanina C.
HARATAU C.
Ilie R.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Diana Pericleanu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

15 Mar
2024-03-15

Cu inima grea și sufletul plin de durere, scriu aceste rânduri pentru a împărtăși cu voi pierderea inimaginabilă a celei mai scumpe ființe din viața noastră, Diana Ștefania Pericleanu. La doar 3 anișori, Diana a fost luată de lângă noi, lăsând în urmă o lume întreagă plină de iubire și promisiuni neîmplinite. Lumina noastră, bucuria și speranța familiei noastre, s-a stins sub povara unei boli nemiloase - o tumoare retroperitoneală de tip Neuroblastom în stadiu recidivat.

De-a lungul luptei sale, Diana a fost un simbol al curajului, al inocenței și al zâmbetelor care, în ciuda durerii, nu încetau niciodată să ne lumineze zilele. O luptătoare până în ultima clipă, ea a fost pentru noi toți un exemplu de forță și determinare. În fiecare zi, cu fiecare răsuflare, ne-a învățat ce înseamnă să iubești necondiționat și să te agăți de viață cu tot ce ai mai bun.

În numele Dianei, al meu și al întregii noastre familii, vă mulțumesc din suflet pentru orice gest de sprijin și pentru că păstrați amintirea fiicei noastre vie în inimile voastre. Diana Ștefania Pericleanu va rămâne întotdeauna în memoria noastră ca simbolul purității, al curajului și al iubirii infinite.

04 Mar
2024-03-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 Feb
2024-02-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

04 Jan
2024-01-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

02 Dec
2023-12-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 Nov
2023-11-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 Oct
2023-10-02
Plati efectuate Fisier 1

Viața ne prezintă uneori provocări care par insurmontabile, mai ales atunci când acestea afectează cele mai nevinovate suflete dintre noi. Diana Pericleanu, o minunată fetiță de doar 3 ani, se confruntă cu o asemenea provocare: o tumoare retroperitonială neuroblastom în stadiu recidivat. Fiecare zi este o luptă, fiecare moment este prețios și, mai mult decât oricând, Diana are nevoie de întreaga noastră susținere și dragoste.

Pentru a-i oferi șansa la un tratament de specialitate și, sperăm noi, la vindecare, Diana va fi transferată la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù” din Italia. Acolo, specialiștii în oncologie pediatrică îi vor oferi tratamentele și îngrijirile necesare pentru a combate această boală nemiloasă.

Grație generozității voastre incredibile și a comunității care a răspuns prompt apelului nostru, Asociația „Salvează o inimă” a putut achita suma de 7500 RON, esențială pentru demararea acestei etape cruciale în procesul de vindecare al Dianei.

Suntem profund recunoscători pentru fiecare gest, fiecare donație și fiecare gând bun pe care ni l-ați transmis. Vă mulțumim că vă alăturați eforturilor noastre și că ne ajutați să facem o diferență semnificativă în viața unor copii ca Diana. Povestea ei este, în același timp, o mărturie a puterii solidarității și a compasiunii umane. Împreună, oferim nu doar sprijin financiar, ci și speranță – cel mai prețios dar. 🧡

27 Sep
2023-09-27

Dragii mei,

În aceste momente de încercare, fiecare zi pare să ne aducă atât speranță, cât și provocări. Diana, mica noastră prințesă de doar 3 ani, se confruntă cu o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o trăiască. În urma ultimelor analize, am aflat că avem la dispoziție un tratament inhibator potențial eficient pentru mutația ei, pe care vom începe să-l combinăm cu chimioterapia, pentru a maximiza șansele de succes.

Este adevărat, termenul de tratament s-a prelungit, și poate fi nevoie de cel puțin un an înainte să vedem rezultatele la care visăm. Dar speranța nu ne părăsește. Avem credința că Dumnezeu veghează asupra Dianei și ne oferă puterea de a merge mai departe.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și gândurile bune. Acesta este cel mai greu drum pe care familia noastră l-a avut de parcurs, și nu știu cum am fi făcut față fără voi alături. În inima mea, simt o recunoștință imensă pentru fiecare dintre voi.

Vă rog să continuați să ne purtați în gândurile voastre și să ne trimiteți energie pozitivă. Cu credință, speranță și dragoste, vom trece și peste aceasta.

Cu respect și mulțumire profundă, 
Pericleanu George -tata Dianei Pericleanu
 

21 Sep
2023-09-21

Suntem acum acasă, așteptând cu speranță sosirea tratamentului care ar putea aduce o schimbare semnificativă în viața noastră. În perioada următoare, vom efectua mai multe analize și scanări CT. Aceste proceduri ne vor oferi o imagine clară asupra stării actuale și vor facilita observarea efectelor tratamentului.

Tumoarea prezintă o mutație genetică cunoscută sub denumirea de ALK. Tratamentul la care ne referim este special conceput pentru această mutație, având un mecanism țintit. Sperăm din adâncul inimilor noastre să acționeze eficient și să ne aducă rezultatele așteptate.

Ne-am propus să rămânem puternici, să avem încredere și să păstrăm speranța aprinsă. Cu credința că Dumnezeu veghează asupra noastră și cu gândul că suntem înconjurați de o comunitate minunată, avem curajul de a merge mai departe.

Vă suntem profund recunoscători pentru sprijinul și compasiunea voastră constantă. Mulțumim fiecărui suflet bun care a fost, este și va fi alături de noi pe acest drum. Vă dorim multă sănătate și binecuvântări nesfârșite.

12 Sep
2023-09-12

Cu emoții profunde și cu inima deschisă, am dori să vă împărtășim o veste care aduce o rază de speranță în lupta micuței Diana Pericleanu împotriva cancerului, acest balaur nemilos ce i-a invadat corpul nevinovat.

În timp record, prin eforturi unite și cu ajutorul vostru, am reușit să strângem suma necesară pentru a îi oferi șansa la viață pe care o merită. Suma de 18,000 de euro, strânsă cu generozitate și compasiune, reprezintă mai mult decât un ajutor material; este o mărturie a iubirii, solidarității și speranței care ne unesc în aceste momente de cumpănă.

Mai avem însă un pas de făcut împreună: să îi oferim micuței Diana sprijinul moral și spiritual de care are nevoie. Ne rămâne să ne rugăm, cu toată convingerea și cu toată credința, pentru ca ea să îl învingă pe acest balaur nemilos care este cancerul.

Cu speranța reînnoită și cu inimile unite, pasim împreună spre victorie, având credința că Diana va învinge în lupta cu boala.

Vă mulțumim pentru sprijin, pentru generozitate și pentru inimile larg deschise. Fie ca puterea și iubirea noastră comună să îi aducă vindecarea mult dorită.

12 Sep
2023-09-12

Vă scriu cu inima strânsă în piept și cu sufletul încărcat de emoții tumultuoase. Îmi pare nespus de rău pentru întârziere.

Azi am primit vești care ne-au zguduit profund universul; intervenția chirurgicală a micuței Diana Ștefania a fost suspendată, întrucât medicii au considerat riscul de deces prea mare pentru a continua. Tumoarea, din nefericire, s-a dovedit a fi foarte rezistentă și agresivă, neclintită în fața tratamentelor inițiale.

Cu inima plină de neliniște, am ascultat cuvintele grele ale medicilor, care ne-au vorbit despre complexitățile diagnostice ale situației, subliniind că se poate să ne confruntăm cu o mutație genetică. Aceasta schimbă radical abordarea și perspectiva, plasându-ne în fața unui necunoscut ce îngreunează lupta cu boala.

Cu toate acestea, rămânem uniți în speranță și rugăciune, încredințându-ne în puterea medicinii moderne combinată cu cea divină. Diana Ștefania va începe un tratament experimental, cuprinzând și chimioterapie, într-o încercare eroică și determinantă.

Chiar dacă suntem conștienți că ne aflăm în fața unui drum dificil, cu obstacole mai mari decât ne-am fi imaginat vreodată, rămânem încrezători în minunile care pot apărea din credința și speranța noastră.

Vă rog să ne păstrați în gândurile și rugăciunile voastre. Fie ca forța și curajul să ne călăuzească pașii în aceste momente atât de încercate.

11 Sep
2023-09-11

Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu dumneavoastră în acest moment plin de tensiune și emoții intense. 🙏🏻 Este clar că aceste zile sunt unele dintre cele mai dificile, iar curajul dumneavoastră de a le înfrunta este cu adevărat admirabil.

E important în aceste momente să vă păstrați speranța și credința că totul va fi bine. Pe măsură ce mergeți să efectuați testul COVID, își găsiți puterea interioară de a menține o atitudine pozitivă, de a vă imagina vindecarea și de a vă îndrepta cu încredere către spital.

În timpul internării, sperăm că veți găsi sprijin și încurajare în personalul medical dedicat, care va lucra neîncetat pentru a asigura cele mai bune îngrijiri posibile. Înconjurată de specialiști, puteți avea încredere că sunt alături de dumneavoastră în fiecare etapă a procesului.

Marți este ziua care aduce speranță, un nou început. O zi în care lumina va începe să străpungă întunericul și să aducă speranța vindecării. Este un moment pentru putere și determinare, pentru a vă înfrunta temerile și a crede cu tărie în succesul intervenției chirurgicale.

Să știți că sunteți în gândurile noastre neîncetat. În aceste momente, comunitatea se unește și își unește forțele în rugăciune și gânduri pozitive, trimițându-vă energie vindecătoare și încurajare.

Diana, vă trimitem toată iubirea și sprijinul nostru, împreună cu speranța fermă că veți trece cu bine peste acest obstacol major în drumul spre vindecare. 🙏🏻 Fie ca toată forța și lumina pozitivă să vă înconjoare în aceste momente, ghidându-vă cu succes prin fiecare etapă a acestei călătorii.

Cu gânduri bune și încurajatoare, să vă păstrați spiritul puternic și inima plină de speranță. Suntem cu dumneavoastră, în gând și în spirit. 🙏🏻

05 Sep
2023-09-05
Plati efectuate Fisier 1

Diana, o mică luptătoare de doar 3 anișori, ne-a arătat tuturor ce înseamnă puterea, curajul și răbdarea în fața unui munte aparent de neclintit cancerul. Este o poveste despre speranță, o poveste care s-ar putea pierde în negura tristeții, dacă nu ar fi fost pentru inimile mari care bat alături de ea.

Azi, datorită generozității și iubirii donatorilor, precum și a eforturilor nesfârșite ale Asociației "Salvează o inimă", am făcut încă un pas înainte în această luptă. Suma de 7500 RON a fost achitată, așa cum se poate vedea în ordinul de plată atașat. Este mai mult decât o sumă; este afecțiunea, sprijinul și credința a sute, poate mii, de oameni care își pun nădejdea în victorie.

Fiecare contribuție, fiecare gest, fiecare rugăciune pentru Diana este o rază de speranță. Este credința că, prin unitate și iubire, putem înfrunta orice adversitate. Și, în momentele cele mai dificile, atunci când toate par fără speranță, ne aducem aminte de răbdarea și nadejdea pe care Maica Domnului le revarsă asupra noastră.

Lupta noastră nu se încheie aici. Și în zilele care vin, avem nevoie de toată dragostea și sprijinul vostru. Dar, pentru acum, de la adâncul sufletelor noastre, vă spunem: Mulțumim! Fie ca fiecare gest al vostru să fie binecuvântat și să vă aducă bucurii nenumărate.

05 Sep
MEDIA 2023-09-05
 1. HOT NEWS-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos - cancerul

 2. ZIARUL AMPRENTA-O fetiță de doar trei ani din Babadag are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi

 3. ȘTIRI PE SURSE-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos - cancerul

 4. ZIARUL ACTUALITATEA-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul

 5. 24 IAȘI-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul

 6. ZIARE BOTOȘANI-Caz umanitar: La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva cancerului

 7. ZIUA DE CLUJ- Salvează o inimă! La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos - cancerul

 8. SUCEAVA NEWS-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul

 9. ȘTIREA DE IAȘI-Un înger de fetiță de numai 3 ani, se confruntă cu cea mai mare provocare a vieții sale – cancerul

 10. SIBIU INDEPENDENT-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul

 11. LIVE ARAD-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul

 12. GHIDUL BANATULUI-Putem să salvăm o fetiță de doar trei ani. Suma necesară nu e imensă, dar e imposibil de strâns de familia ei

 13. GAZETA DE BOTOȘANI-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul

 14. DOBROGEA NEWS-Diana, o fetiță de 3 ani din Babadag, are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul

 15. DOROHOI NEWS-Caz umanitar: La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva cancerului

 16. BOTOȘĂNEANUL-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos: Familia devastată de durere

 17. DAYNEWS 24-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos

 18. SORIN DESIGN-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos

 19. OCHIUL CLUJEAN-LA DOAR TREI ANIȘORI, DIANA DUCE O LUPTĂ INCREDIBILĂ ÎMPOTRIVA UNUI ADVERSAR NEMILOS – CANCERUL

 20. CONTSANȚA 100%-Diana, o fetiță de trei ani, are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul

 21. ȘTIRI BOTOȘANI-La doar trei ani duce o luptă incredibilă împotriva cancerului: Diana are nevoie de ajutorul semenilor

 22. UNIVERSUL-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos – cancerul

 23. REALITATEA DOROHOIANĂ-APEL UMANITAR - La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos - cancerul

 24. BOTOȘANI NEWS-La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos.Să își vezi copilul îndurând atâta suferință este sfâșietor.

 25. VREMEA NOUĂ-Dureros: Diana luptã cu cancerul la doar trei anisori!

Campanie începută la data de 01.09.2023

Nume: Pericleanu

Prenume: Diana Ștefania

Vârsta: 3 ani

Suma necesară: 18.000€

Diagnostic: Tumoara retroperitoniala Neuroblastom in stadiu recidivat

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia

 

Povestea familiei Pericleanu - O luptă pentru viață

Într-o mică localitate, nu departe de zgomotul și tumultul orașelor mari, trăiește familia Pericleanu. George, în vârstă de 32 de ani, un militar dedicat, cu ochii mereu vigilenți, iar Anamaria, de 34 de ani, era sufletul casei, grijulie și mereu alături de cei dragi. Deși au un venit lunar de 3600 RON, averea lor adevărată era micuța Diana Ștefania, o fetiță de 3 ani cu ochi luminoși și un zâmbet care ar putea topi inimile celor mai duri.

Totul a schimbat într-o zi de mai 2022. Ce părea a fi o simplă vizită la doctor, a devenit punctul de cotitură în viața lor. Ecografia a dezvăluit un adevăr sfâșietor: "două tumori gigant". Inima Anamariei a fost strivită de durere, însă cu lacrimi în ochi, ea a spus: "Diana este luptătoarea noastră, și nu vom renunța la ea. Vom face tot ce este necesar pentru a-i oferi o șansă la viață."

Jurnada medicală a Dianei a fost una tumultoasă, cu momente care i-au testat limitele și au arătat voința ei formidabilă. Dar când toate tratamentele s-au epuizat în țara lor, George și Anamaria au căutat ajutor la clinica Bambino Gesu din Roma, Italia. Chiar dacă șansele sunt de numai 10%, inima lor a rămas plină de speranță.

Cu o sumă enormă de 18000 euro necesară pentru chirie,hrană conform planului de tratament recomandat de medici specialiști, familia Pericleanu a apelat la compasiunea și generozitatea noastră. Orice contribuție, fie ea mică sau mare, poate aduce speranța și poate lumina calea acestei familii.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Pericleanu Diana!

"Chiar în cele mai întunecate momente, când speranța pare a fi o fărâmă, noi credem. Credem în bunătatea oamenilor și în puterea iubirii." - Anamaria Pericleanu.

Diana are nevoie de noi. Să îi oferim o șansă! Donați pentru Diana!