whatsapp-widget

Elena Berea

Campanie din trecut 0 zile
56.418% Complete

Suma primita

8.463 €

Necesari

15.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6558a04410d78_Elena-Berea-18.11.2023.pdf
doc_665d76fdabda4_Elena-Berea-03.06.2024.pdf
doc_667d0c51bd35f_Elena-Berea-27.06.20024.pdf
doc_667d0c518c3dc_Berea-Elena-27.06.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Popovici I.
Popovici I.
IONEL M.
MANEA D.
Ilin S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Elena Berea

Campanie din trecut

Update-uri campanie

27 Jun
2024-06-27
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 450 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

18 Nov
2023-11-18
Plati efectuate Fisier 1

În zilele cele mai întunecate, unde speranța pare să se stingă, apar mâini întinse care readuc lumina. Elena Berea a fost învăluită de această lumină a solidarității în momentele sale cele mai vulnerabile. După ce a fost supusă unei nasectomii bilaterale, o procedură atât de costisitoare cât și de vitală, inima și speranța Elenei au fost susținute de generozitatea celor care nu au stat deoparte. Costul operației, 31450 RON, a devenit o povară mai ușoară prin contribuția decisivă a donatorilor și a partenerului nostru de nădejde, LINX BOTOSANI, care a oferit suma de 20000 RON. Astăzi, cu inimile pline de recunoștință, anunțăm achitarea sumei integrale pentru operația Elenei. Efortul nostru comun demonstrează puterea comunității și a compasiunii umane. Lupta noastră pentru sănătate și viață continuă, iar susținerea voastră ne întărește în fiecare zi. Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de noi, că sunteți parte din această măreață familie a speranței. Împreună, salvăm vieți, împreună, salvăm inimi!

13 Nov
2023-11-13

Inima mea este împovărată de gânduri și de emoții pe măsură ce împărtășesc cu voi un nou capitol din călătoria mea. Pe străzile Bucureștiului, între ziduri ce ascund nenumărate destine, am bătut la ușa speranței și am stabilit data care va marca un nou început: 16 noiembrie, ziua operației.

Prețul acestei noi șanse la viață se ridică la 26.560 de lei, o sumă care nu înglobează zilele de spitalizare, iar durerea ce o port în mine m-a făcut să aleg calea care mă ține cel mai departe de riscuri – renunțarea la reconstrucție. Durerea aceasta, care mă însoțește zi de zi, m-a învățat că nu întotdeauna putem avea controlul asupra tuturor aspectelor vieții.

Costurile pe care nu le-am anticipat și care se adaugă greutății deja existente mă fac să apelez la generozitatea și la inima voastră largă. După operație, voi trebui să rămân în București, sub ochiul atent al medicului, între pansamente și drenuri, între speranță și așteptare.


Nu știu cum mă voi privi în oglindă după aceea, nu știu dacă mă voi accepta sau dacă propria mea reflexie îmi va provoca greață. Dar o știu pe aceea că sănătatea este cel mai de preț dar pe care îl putem avea. Călătoria mea alături de cancer este o poveste care nu se va încheia în sala de operație; este o călătorie care continuă zi de zi, învățându-mă fiecare dimineață despre puterea și fragilitatea vieții.

În fața necunoscutului care urmează, simt uneori că aș vrea să urlu în fața universului, să strig neliniștea care mă macină. Dar în același timp, primesc cu brațele deschise tot ceea ce viața și Dumnezeu îmi oferă, fie că e vorba de o provocare sau de o binecuvântare. Cu fiecare bătaie de inimă, cu fiecare suflare, mă încredințez în mâinile destinului, știind că cele mai frumoase flori cresc adesea pe cele mai aspre stânci.

06 Sep
2023-09-06

Elena Berea, o femeie de neclintit, înarmată cu credință și răbdare, se confruntă cu o luptă grea împotriva cancerului la sân. A trecut cu curaj prin a cincea ședință, iar în fața ei mai sunt încă trei provocări. Următoarea etapă în această bătălie se desfășoară pe 18 septembrie. Grație generozității donatorilor, Elena poate continua să lupte și să speră. Mulțumim tuturor celor care îi sunt  alături în acest drum dificil și îi suntem recunoscători pentru sprijinul necondiționat.

28 Aug
2023-08-28

Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima trăirile prin care trec. Chimioterapia este un adevărat calvar. În momentul în care perfuzia pregătitoare începe și simt acea substanță, care se simte ca o otravă, pătrunzând în vene, lacrimile încep să curgă neîncetat. Simt oboseala invadându-mi trupul, ca și cum inima îmi este sfâșiată de durere și disperare. Încerc să accept realitatea, dar simt că forțele mă părăsesc. Aș dori, în acele momente, să fug cât mai departe, să mă ascund de toată această durere. Durerea este atât de copleșitoare, încât uneori simt că nu mai am puterea să continui. Lacrimile, strigătele de durere și senzația de neputință mă copleșesc, și totuși...

Atunci când ușa salonului se deschide și e timpul să merg acasă, este copilul meu, Denis, care îmi dă curaj și îmi spune că va fi bine. Nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul, doar Divinitatea. Pentru Denis, vreau să mă refac. Vreau să-mi protejez fiul de viziunea durerii mele, deși uneori, expresia de pe fața mea nu poate fi ascunsă.

Vreau să rămân puternică și să mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezența dumneavoastră în viața mea. Nu sunt perfectă, dar nici imperfecționată, sunt pur și simplu eu, luptându-mă cu această boală care este cancerul.

Campanie începută la data de 18.08.2023

Nume: Elena

Prenume: Berea

Vârsta: 53 de ani

Suma necesară: 15.000€

Diagnostic: neoplasm mamar DR T2N1M0, luminal B (cancer la sân)

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Memorial, București

 

Povestea Elenei

 

Viața m-a lovit, dar nu m-a învins. Vă rog să mă ajutați să lupt!

 

Avem noi românii o vorbă: Un necaz nu vine niciodată singur. Este și cazul Elenei. O mamă greu încercată de soartă, din Piatra Neamț. 

               ,,Mi-am văzut mai întâi copilul la un pas de moarte, imobilizat la pat, apoi am primit verdictul: cancer. Îmi amintesc și acum fața doamnei de la imagistică  M-a privit în ochi și mi-a răspuns așa: Cancerul e cancer nu e bun sau rău. Nu-mi venea să cred ce îmi aud urechile… Nu puteam crede că mi se întâmplă tocmai mie. Mai ales după ce timp de trei ani trăisem o altă tragedie. Copilul meu a căzut de pe o schelă, de la 14 metri înălțime, în timp ce construia o hală industrială în județul Dej. Luni de zile am stat cu el prin spitale, a fost supus la nu mai puțin de 8 intervenții chirurgicale. O perioadă a fost imobilizat la pat. Acum se poate deplasa singur, însă doar pe distanțe mici. În ziua în care am schimbat o dramă cu alta am plâns, am urlat încercând sa înțeleg de ce Dumnezeu mi-a dat din nou mie să duc o asemenea povară,” ne-a mărturisit Elena cu vocea tremurândă.

               Astfel, universul unei mame a fost zguduit din nou din temelii. Deși a fost încurajată de medici, care i-au explicat că în acest moment există tratament pentru afecțiunea de care suferă, analizele de laborator arătau tot mai rău.

               ,,Am început de urgență chimioterapia. Fac naveta de la Piatra Neamț la București. Trebuie să plec la 12 noapte ca să ajung la 7 la spital pentru tratament. Este foarte greu, iar simptomele post-chimioterapie sunt îngrozitoare. Nu pot descrie starea de rău pe care o simt. Mă ține pe picioare doar chipul fiului meu, încurajările lui și îngrijorarea pe care i-o văd pe chip. Trebuie să îi demonstrez de sunt puternică!”

               Pe lângă provocările emoționale, Elena trebuie să facă față și celor financiare. După mai multe ședințe de chimioterapie, Elena trebuie supusă unei operații de extirpare a ambilor sâni. Intervenția va fi făcută la Spitalul Memorial din București. Suma necesară, în valoare de 15.000 euro, reprezintă o povară suplimentară pentru Elena.

               ,,Gândul că nu-s bani și nu poți să te cauți m-a făcut să clachez în repetate rânduri. Dacă în ultimii ani eu eram cea care îl încurajam pe el să nu renunțe, să mai facă un pas cu cadrul metalic și încă unul, acum fiul meu e cel care mă susține moral. Rolurile s-au inversat, el mă încurajează să continui lupta și nu am de gând să îl dezamăgesc.”

               ,,15.000 de euro. Această sumă reprezintă șansa Elenei de a fi din nou alături de fiul meu, de a îi vedea zâmbetul în fiecare zi. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” o aduce mai aproape de vindecare, de viitorul pe care își dorește să-l aibă alături de familie și de toți cei dragi ei. Cancerul nu trebuie să fie un epilog, ci poate să rămână doar o tristă amintire. Depinde și de noi să schimbăm povestea de viață a Elenei

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania 

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Elena Berea!