whatsapp-widget

Galina Ceban

Campanie din trecut 0 zile
8% Complete

Suma primita

2.000 €

Necesari

25.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

IONUT-OVIDIU G.
Pop M.
Pop M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Galina Ceban

Campanie din trecut

Campanie inceputa la data: 04.04.2022

Nume:Ceban

Prenume: Galina

 Varsta: 49 ani

Suma necesara: 25000 euro 

Diagnostic:Glioblastom cerebral

Tratamentul îl va efectua la Anadolu-Turcia

Povestea sfâșietoare a Galinei Ceban

Suferința îmbracă multe forme în această viață și niciunul dintre noi nu îi poate scăpa. În destinul unora, ea face un popas și apoi pleacă. Pentru alții, în schimb, vizitele par să nu se mai termine...

În 2018, Galina Ceban a intrat fără să vrea într-o vâltoare a necazurilor greu de îndurat. Soțul ei, Alexandru, de 53 de ani, singurul întreținător al familiei cu doi copii, a fost diagnosticat cu cancer limfatic (limfom Hodgkin).

Doi ani mai târziu, femeia de 49 de ani a aflat că și ea are cancer. „Glioblastom cerebral”, i-au spus medicii, care au atenționat-o că pentru acest tip de tumoră la creier vor fi necesare ședințe de radioterapie. I-au recomandat să le facă în Turcia, unde neurochirurgii sunt considerați printre cei mai buni.

Cu ajutorul prietenilor și al rudelor, Galina a reușit să strângă 25.000 de euro pentru a-și achita cele 12 ședințe de radioterapie necesare. După doi ani însă, viața i-a dat o nouă lovitură - fiul ei de 29 de ani, Sergiu, a murit de cancer la ficat.

Copleșită de atâtea pierderi, de atâta durere, biata femeie abia a mai găsit putere să ceară ajutor celor din jur. Cu sufletul frânt, acum Galina trebuie să se gândească din nou la ea, să își poată continua tratamentul, astfel încât să nu-i lase singuri pe fiica și pe soțul ei, și el bolnav de aceeași maladie.

Femeia are nevoie de alți 25.000 de euro pentru încă 12 ședințe de chimioterapie, pe care trebuie să le facă la Clinica Anadolu din Istanbul. Fără acești bani, soarta ei este pecetluită.

Mama se simte foarte rău și are nevoie de ajutor urgent. Din păcate, familia mea nu are finanțele necesare pentru a-i plăti tratamentul. Vreau să-i văd pe părinții mei împreună, am rămas singurul lor copil! Vă rog mult să mă ajutați, e o situație pe care nu pot să o gestionez singură, ne-a scris Lina Ceban, fiica Galinei.

Cancerul care a afectat aproape toată această familie trebuie oprit! Prin donațiile noastre îi putem oferi Galinei o șansă în plus de a învinge boala și a rămâne alături de fiica și de soțul ei. Doar cu ajutorul nostru, Lina o va putea avea pe mama ei alături și în continuare. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” e o speranță și un sprijin vital pentru această familie greu lovită de cea mai urâtă boală a mileniului. Vă rugăm să ne fiți alături!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -GALINA CEBAN