whatsapp-widget

Georgiana Becheș

Campanie din trecut 0 zile
54.218367346939% Complete

Suma primita

10.627 €

Necesari

19.600 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65bb468f36f29_Georgeana-Beches-01.02.2024.pdf
doc_65f829374f4e9_Georgiana-Beche-18.03.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

REVOLUT B.
NICOLA A.
ADRIAN R.
RACOVITEANU A.
COBZARU V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Georgiana Becheș

Campanie din trecut

Update-uri campanie

31 Mar
2024-03-31

Vreau să vă fac un anunț plin de bucurie și recunoștință! Operația a fost un succes! Mi-au salvat rinichiul, iar totul a decurs fără probleme. Acum mă simt mult mai bine și vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot sprijinul vostru necondiționat. Ați fost alături de mine în aceste momente dificile, oferindu-mi ajutor, donații și, cel mai important, rugăciunile voastre. Adevărata valoare a prieteniei se vede în momentele de cumpănă, iar eu am fost cu adevărat binecuvântată să am alături cei mai minunați oameni.

Le sunt profund recunoscătoare medicilor, adevărați îngeri păzitori, care au făcut posibilă această minune. Dumnezeu i-a înzestrat cu un dar neprețuit! De asemenea, vreau să le mulțumesc din suflet celor de la Asociația "Salvează o Inimă", care mi-au oferit o nouă șansă la viață. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă păstreze pentru a putea face în continuare aceste minuni.

Cu o inimă plină de recunoștință și emoție, vă îmbrățișez pe toți! 🙏(Georgiana Becheș)

18 Mar
2024-03-18
Plati efectuate Fisier 1

Prin eforturile comune ale Asociației "Salvează o Inimă" și ale unei comunități incredibile de oameni cu inimi mari, suma necesară de 19.600 euro pentru operația și tratamentul Georgiana la prestigiosul Spital Monza din București a fost strânsă într-un timp record. Astăzi, cu emoții adânci și recunoștință infinită, anunțăm că Asociația "Salvează o Inimă" a achitat suma de 98.000 RON, un gest care nu doar că sprijină financiar acest demers salvator, dar și reafirmă credința în umanitate și în puterea comunității de a schimba destine.

Lupta Georgiana nu este doar a ei; a devenit lupta noastră, o călătorie pe care am parcurs-o împreună, ținându-ne de mână prin fiecare provocare și celebrând fiecare victorie, mică sau mare. Cu fiecare donație, cu fiecare mesaj de încurajare, cu fiecare gând pozitiv trimis spre ea, am țesut o rețea de sprijin care a învăluit-o pe Georgiana, dându-i forța de a merge înainte.

Astăzi, în pragul unui nou capitol, inimile noastre sunt pline de speranță și de anticipație pentru ziua în care Georgiana va trece pragul Spitalului Monza, pregătită să înceapă procesul de vindecare. Operația care o așteaptă nu este doar o procedură medicală; este o poartă către un viitor în care ea poate visa din nou, poate râde și poate trăi fără umbra bolii care i-a marcat tânăra viață.

Lupta noastră continuă, dar nu suntem singuri. Suntem o comunitate, o familie extinsă care își unește forțele pentru binele unuia dintre membrii săi. Această călătorie ne-a învățat despre puterea speranței, despre curajul de a înfrunta necunoscutul și despre frumusețea spiritului uman care refuză să fie învins.

Vă mulțumim din suflet tuturor celor care au fost parte din această poveste extraordinară. Vă mulțumim pentru generozitate, pentru timpul acordat și pentru iubirea împărtășită. Împreună, am dovedit că nicio luptă nu este prea mare atunci când inimile noastre bat în unison pentru o cauză nobilă.

Pentru Georgiana, pentru toți cei care se luptă cu provocări similare, și pentru noi toți, aceasta este o victorie a speranței, a iubirii și a vieții însăși.

Lupta noastră continuă, dar astăzi, mai mult ca oricând, știm că împreună suntem invincibili.

Vă mulțumim!

18 Mar
2024-03-18

În pragul unei noi zile, povestea Georgiana Becheș se înalță ca o rază de speranță în inimile noastre, aducând cu sine promisiunea unui nou început. La doar 21 de ani, Georgiana se pregătește să înfrunte unul dintre cele mai mari obstacole ale vieții sale: o intervenție chirurgicală crucială pentru a lupta împotriva maladiei Takayasu, o afecțiune rară care amenință nu doar visurile sale tinerești, dar și însăși esența zilelor sale viitoare.

Săptămâna viitoare, în adâncul inimii Spitalului Monza din București, Georgiana va păși cu curaj în sala de operație, un sanctuar al speranței unde mâini pricepute vor lucra pentru a-i reda sănătatea și șansa la o viață plină de posibilități. Aceasta este o călătorie care a unit comunități, strângând împreună suma de 19.600 euro, o mărturie a solidarității și a credinței neclintite în puterea umanității de a aduce lumină în cele mai întunecate colțuri ale disperării.

Georgiana, cu spiritul său neînfrânt și zâmbetul care încă îndrăznește să strălucească prin furtunile vieții, reprezintă esența pură a speranței și a rezilienței. Diagnosticul de Takayasu nu i-a stins dorința de a trăi, ci i-a întărit hotărârea de a lupta, de a se agăța de fiecare zi ca și cum ar fi un dar prețios.

Operația și tratamentul la care Georgiana se va supune nu sunt doar un răspuns medical la o problemă de sănătate; sunt un pod către viitor, o șansă la o viață în care durerea și frica se vor transforma în amintiri, lăsând loc bucuriei și realizărilor personale să înflorească. În spatele ușilor închise ale sălii de operație, în acele momente de nesiguranță și așteptare, inimile noastre bat împreună cu a ei, țesând rugăciuni și gânduri pozitive pentru siguranța și succesul intervenției.

Acest moment reprezintă culminarea eforturilor neobosite, a nopților nedormite și a zilelor pline de încercări și speranțe. Este despre o comunitate care s-a ridicat împreună pentru a-i oferi Georgiana șansa la o nouă viață, despre o tânără curajoasă care privește spre viitor cu optimism și încredere.

Pentru Georgiana Becheș, săptămâna viitoare nu este doar o altă dată în calendar; este începutul restului vieții sale, un moment în care visurile și realitatea se întâlnesc într-un dans al renașterii. Și în acest dans, fiecare pas înainte este o victorie, un triumf al spiritului uman asupra adversităților.

Împreună, stăm alături de Georgiana, într-un cor de speranță și suport, așteptând cu nerăbdare să auzim despre succesul operației și să o vedem pe Georgiana îmbrățișând viața cu brațele deschise, gata să scrie următorul capitol al poveștii sale remarcabile.

01 Feb
2024-02-01
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 9171  RON  conform ordinului de plată atașat reprezentând analize genetice.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim

31 Jan
2024-01-31

Într-o lume în care fiecare decizie medicală poate schimba un destin, povestea Dr. Călin Popa și a echipei sale medicale devine un exemplu de devotament, profesionalism și umanitate.

Recent, Dr. Popa s-a confruntat cu o situație medicală complicată, ce implica o suspiciune importantă a unei boli genetice rare, Ehlers-Danlos. Această afecțiune, cunoscută pentru complexitatea sa și efectele pe care le are asupra pacienților, a necesitat o abordare extrem de precaută și bine informată.

În fața acestui diagnostic dificil, Dr. Popa a ales să consulte mai mulți omologi, demonstrând astfel un angajament profund față de binele pacientului său. Înțelegând gravitatea situației și necesitatea unui diagnostic complet și precis, a luat decizia grea, dar necesară, de a temporiza operația. Această decizie nu a fost ușoară, dar reflectă principiul fundamental al medicinei: "Primum non nocere" - mai întâi, să nu faci rău.

Cu o echipă medicală de excepție chemată să se alăture cazului, Dr. Popa așteaptă acum rezultatele analizelor paraclinice și genetice. Acestea vor juca un rol crucial în stabilirea unui plan de tratament optim pentru pacient. Intervenția chirurgicală, acum amânată pentru 26 de zile, va fi reprogramată în funcție de rezultatele obținute, o decizie care reflectă nu doar o înaltă competență profesională, ci și o profunzime a empatiei și grijei față de pacient.

Această poveste nu este doar despre o procedură medicală; este despre o echipă medicală care pune pe primul loc nevoile și siguranța pacientului său, despre un medic care lucrează neobosit pentru a asigura cele mai bune șanse de vindecare și despre un act de curaj în fața incertitudinii. Este un memento puternic că, în centrul fiecărei decizii medicale, stă un om, un pacient cu speranțe și temeri, a cărui viață este profund influențată de acele decizii.

Într-o epocă în care viteza și eficiența sunt adesea prioritizate, Dr. Călin Popa ne amintește că uneori, cel mai important lucru pe care îl putem face este să ne oprim, să ascultăm și să alegem cu grijă calea de urmat.

24 Jan
2024-01-24

La doar 21 de ani, Georgiana Becheș ne oferă tuturor o lecție de viață, curaj și speranță. Diagnosticată cu Takayasu, o boală rară și provocatoare, Georgiana se pregătește să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale - o operație salvatoare, programată la Spitalul Monza din București sub îngrijirea Dr. Călin Popa, pe data de 31 ianuarie 2024.

În această călătorie dificilă, Georgiana nu este singură. Zilele acestea, inimile multor oameni s-au unit într-un val de solidaritate și sprijin. Nu mai puțin de 16 ziare online au răspândit povestea ei, atingând inimi și mobilizând ajutor. Aceste articole, scrise cu emoție și compasiune, nu sunt doar cuvinte pe hârtie; ele sunt simbolul unei comunități care își unește forțele pentru a ajuta.

Ieri, Georgiana a trăit o zi extraordinară, văzând cum atât de mulți oameni buni se alătură luptei ei. Dragostea, credința și răbdarea au fost pilonii acestei zile, aducându-i speranță și forță în momente de îndoială. Este remarcabil cum oamenii pot veni împreună pentru a susține un suflet în nevoie, cum empatia și generozitatea pot face minuni.

Cu doar șapte zile rămase până la operație, Georgiana se apropie de finalul acestei etape, dar călătoria ei nu s-a încheiat. Mai sunt necesari 5364 de euro pentru a acoperi costurile totale ale operației și tratamentului. Fiecare contribuție, oricât de mică, ne apropie de obiectiv și îi oferă Georgienei o șansă la o viață mai bună.

Georgiana ne mulțumește tuturor și se înclină în fața generozității și sprijinului primit. Cu fiecare zi care trece, cu fiecare donație făcută, Georgiana este cu un pas mai aproape de vindecare, de o nouă viață plină de posibilități și bucurii.

Această poveste nu este doar despre Georgiana, ci despre puterea incredibilă a comunității de a schimba vieți. Haideți să ne unim forțele și să o ajutăm pe Georgiana să traverseze această provocare. Fiecare gest contează, fiecare donație aduce lumină și speranță.

Hai să ne alăturăm și să oferim șansa la o viață normală și fericită pentru Georgiana!

23 Jan
2024-01-23

Media

 1. HOT NEWS-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 2. ȘTIRI PE SURSE-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 3. AGORA PRESS-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 4. ROMÂNIA TV-Ele sunt Alesia și Georgiana, doi îngeri fără aripi care se luptă pentru viața lor! Georgiana Lobonț face apel la oamenii cu suflet mare

 5. ZIUA DE CLUJ-Salvează o Inimă! O tânără de 21 de ani se luptă cu o boală rară: i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața

 6. DOTTO TV-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 7. INFO IASI-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 8. INFO BOTOȘANI-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 9. VREMEA NOUĂ-O boală rară pune fața în în față cu moartea o fată de doar 21 de ani. Georgiana are nevoie de ajutor!

 10. GAZETA DE BOTOȘANI-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața.Lupta unei tinere de 21 ani cu o boală rară.

 11. BOTOȘANI NEWS-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața.Lupta unei tinere de 21 ani cu o boală rară.

 12. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 13. REALITATEA DOROHOIANĂ-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 14. LIVE ARAD-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 15. IAȘI INFO-Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

 16. BOTOȘĂNEANUL-O poveste despre durere și sacrificiu: Tânără rămasă fără un rinichi, viață pusă în pericol de o boală rară

 

22 Jan
2024-01-22

Pe 31 ianuarie, lumina speranței va străluci puternic pentru Georgiana Becheș, o zi ce marchează un moment crucial în lupta ei pentru viață. Aceasta este ziua în care Dr. Călin Popa, un înger în halat alb, va desfășura o intervenție chirurgicală esențială, o procedură ce poartă cu sine promisiunea salvării. În mâinile sale pricepute și sub îndrumarea lui Dumnezeu, Georgiana va păși pe calea vindecării.

Pe măsură ce ziua decisivă se apropie, emoțiile familiei, prietenilor și ale Georgianei cresc. Fiecare bătaie a inimii este o amintire a ceea ce este pe cale să se întâmple, iar frica se așterne greu peste inimi. Dar, chiar și în mijlocul acestor sentimente copleșitoare, o rază de speranță persistă.

În aceste momente, ne confruntăm cu un obstacol financiar: mai sunt necesari 6367 euro pentru a atinge suma totală de 19600 euro, bani esențiali pentru ca Georgiana să poată primi tratamentul de care are nevoie. Este o sumă mare, dar credem cu tărie că, împreună, putem face față acestei provocări.

Facem un apel călduros către comunitatea noastră, către fiecare inimă care bate în acord cu dorința de a ajuta. Orice donație, chiar și minimă, de 2 euro, poate fi piatra de temelie în construirea unui viitor pentru Georgiana. Fiecare contribuție, oricât de mică, este un pas mai aproape de salvarea ei, un gest de iubire și solidaritate care poate schimba un destin.

Imaginați-vă bucuria și ușurarea care vor umple inima Georgianei și a familiei sale atunci când vor ști că au reușit, că au depășit împreună acest obstacol. Fiecare dintre noi are puterea de a fi parte din această minune.

Haideți să ne unim forțele, să dăm dovadă de compasiune și generozitate. Să fim martori la un miracol al comunității, la o victorie a vieții. Să îi oferim Georgianei șansa la un nou început, la o viață plină de posibilități și bucurii. Împreună, putem fi eroii povestii ei, împreună putem scrie un final fericit. Să ne alăturăm în acest act de iubire și să o salvăm pe Georgiana din acest calvar!

20 Jan
2024-01-20

Mobilizarea de ieri a fost un fenomen remarcabil, care a depășit toate așteptările și ne-a umplut inimile de recunoștință și speranță. Ne-am simțit copleșiți și fără cuvinte văzând cum o comunitate întreagă s-a unit în jurul tinerei Georgiana Beches. Este uimitor cum, într-o singură zi, 380 de persoane au venit împreună, donând online o sumă impresionantă de 5937 euro. Această solidaritate extraordinară a fost amplificată și mai mult de generoasa contribuție a companiei ELSACO, care a adăugat încă 6000 de euro la total.

Aceste eforturi colective sunt dovada vie a compasiunii și empatiei care există în lumea noastră. Fiecare donație, indiferent de mărimea ei, este un pas către victoria în lupta Georgianei. Ea nu este doar o luptă pentru sănătate, ci și o luptă pentru speranță, pentru viață și pentru bucuria de a trăi fiecare zi la maxim.

Cu toate acestea, călătoria Georgianei încă nu s-a încheiat. Mai avem nevoie de încă 7663 euro pentru a acoperi costurile interventiei chirurgicale și ale zilelor de spitalizare necesare. Acesta este un prag pe care îl putem atinge împreună, pas cu pas, donație cu donație.

Prin fiecare gest pe care îl faceți, prin fiecare euro pe care îl donați, îi arătați Georgianei că nu este singură în această luptă. Ea are o întreagă comunitate alături, o rețea de inimi generoase și suflete binevoitoare care cred în ea și în viitorul ei.

Vă invităm să continuați să faceți parte din această poveste de speranță și vindecare. Fie că alegeți să donați, să distribuiți mesajul nostru sau pur și simplu să ne țineți în gândurile voastre, fiecare contribuție contează. Împreună, putem face diferența în viața Georgianei și putem aduce un zâmbet pe chipul ei în timp ce își urmează drumul către recuperare.

Vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut până acum și pentru tot ce veți face în continuare. Cu ajutorul și sprijinul vostru, Georgiana va putea învinge această provocare și va putea privi spre un viitor luminos, plin de posibilități.

19 Jan
2024-01-19

Într-o lume în care fiecare gest de bunătate reverberează în sufletele celor atinși, există momente care rămân veșnic în memoria noastră colectivă, ca simboluri ale compasiunii și umanității. Astfel de momente sunt create de oameni și companii care, prin generozitatea și angajamentul lor, schimbă vieți și aduc speranță acolo unde este cel mai mult nevoie.

Elsaco, o companie din Botoșani, cu o tradiție de peste două decenii în domeniul energiei și utilităților, a devenit un astfel de far luminos în comunitatea noastră. Recent, Elsaco a făcut un gest profund emoționant, venind în ajutorul tinerei Georgiana Beches cu suma generoasă de 30.000 RON. Această contribuție financiară nu este doar o sumă de bani; este un mesaj de credință, speranță, iubire și nădejde. Este un act care ne reamintește că bunătatea și grija față de semenii noștri sunt forțe puternice care pot schimba destine.

De-a lungul anilor, Elsaco a implementat proiecte remarcabile, care au avut un impact semnificativ asupra comunităților locale. Prin eficientizarea costurilor, dezvoltarea surselor noi de energie și furnizarea de servicii de calitate în domeniul apei și căldurii, Elsaco nu doar că a adus îmbunătățiri tangibile în viața oamenilor, dar a contribuit și la o dezvoltare sustenabilă a societății.

Cu o viziune centrată pe creșterea eficienței energetice și o echipă dedicată, Elsaco se extinde continuu, adaptându-se nevoilor în schimbare ale clienților și ale societății. Prin soluțiile sale inovatoare, compania nu doar că îmbunătățește calitatea vieții și condițiile de muncă ale oamenilor, dar contribuie activ la crearea unui viitor mai luminos și mai sustenabil pentru noi toți.

Astfel, gestul făcut pentru Georgiana Beches nu este doar o faptă izolată de generozitate, ci parte dintr-o filosofie mai largă de viață și afaceri, care pune pe primul loc bunăstarea și progresul comunității. Într-un astfel de context, Elsaco se ridică ca un exemplu demn de urmat, un model de cum companiile pot juca un rol crucial în sprijinirea și îmbunătățirea vieților celor din jur.

În numele tuturor celor care au fost atinși de generozitatea Elsaco, exprimăm cele mai profunde mulțumiri și recunoștință. Gestul dumneavoastră este o sursă de inspirație și un reper de umanitate într-o lume care are nevoie acum mai mult ca niciodată de speranță și solidaritate.

Campanie inițiată pe data de: 19.01.2024

Nume:Becheș

Prenume: Georgiana

Vârstă: 21 ani

Sumă necesară: 19600  euro

Diagnostic: Takayasu

Operația și tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea luptătoarei Georgiana

Astăzi, vă împărtășim povestea lui Becheș Georgiana, o tânără de 21 de ani care ne-a cucerit inimile cu curajul și speranța ei neclintită în fața adversității. Lupta ei cu boala rară Takayasu este o poveste nu doar de suferință, ci și de iubire, reziliență și speranță.

În urmă cu patru ani, viața lui Georgiana a luat o întorsătură neașteptată. De la o viață plină de vise și bucurii simple, a fost aruncată într-un vârtej de spitalizări și tratamente. Cu toate acestea, ea a ales să privească fiecare zi ca pe un dar prețios, găsind bucurie în micile momente și în dragostea familiei sale.

Ascultați cuvintele ei, pline de emoție și sinceritate:

"Numele meu este Georgiana și, deși am doar 21 de ani, am învățat deja cât de prețioasă este fiecare clipă. Am pierdut un rinichi din cauza bolii mele și acum, fără o operație vitală, risc să-mi pierd și celălalt. Familia mea este coloana mea de susținere, dar costurile operației sunt o povară prea mare pentru noi. Fiecare zi este o luptă, dar și o binecuvântare. Vă cer ajutorul nu doar pentru mine, ci și pentru familia mea care m-a susținut necondiționat. Orice ajutor, oricât de mic, este un pas spre o viață mai bună pentru mine."

Prin cuvintele Georgiana, simțim greutatea luptei ei, dar și tăria incredibilă a spiritului său. Este o luptă pe care nu ar trebui să o ducă singură. Vă rugăm să vă alăturați nouă și să contribuiți la fondul pentru operația ei. Fiecare donație, indiferent de mărime, poate face diferența între o viață limitată de boală și un viitor plin de posibilități și speranță.

Haideți să ne unim forțele și să arătăm că în lumea noastră, compasiunea și solidaritatea pot aduce schimbări miraculoase

Denumire entitate: Asociația "Salvează o Inimă"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: GEORGIANA BECHEȘ