whatsapp-widget

Ivanov Iarina

Campanie din trecut 0 zile
32.9984% Complete

Suma primita

16.499 €

Necesari

50.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_62a33caca8681_Ivanov-Iarina-10.06.2022.pdf
doc_62c6703d4384c_Iarina-Ivanov-07.07.2022.pdf
doc_62cd7e7419bfe_Iarina-Ivanov-12.07.2022.pdf
doc_62e2df1fa3007_Iarina-Ivanov-28.07.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Dumitras C.
Margarit R.
MARIANA T.
NOARK E.
REVOLUT B.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ivanov Iarina

Campanie din trecut

Update-uri campanie

22 Aug
2022-08-22

Azi Iarina și-a luat zborul din brațele părinților ei, către brațele lui Dumnezeu.
Iarina rămâne o poveste despre inocență, curaj, perseverență. Rămâne o poveste despre bunătate și creativitate. Poate că dorința ei de a călători a trecut dincolo de călătoriile care pot bucura ochiul muritorului de rând și a pornit într-o expediție mai lungă, în care sufletul ei să poată cuprinde tot Pământul dintr-o îmbrățișare.
Iarina este o poveste despre răsuflarea soarelui și lumina blândă a lunii, așternute în desene pline de viață și de culoare. Iarina a devenit curcubeu în lumină.
Cu mulțumiri din partea părinților pentru toată susținerea și cu speranța că povestea Iarinei va continua să ne învețe despre bucuria vieții, pagina poate rămâne un loc de povestit despre frumusețea de a călători, de a contribui la a crea și a întreține viața în toate formele ei prin fiecare gest al nostru.

Sincere condoleanțe familiei!

09 Aug
2022-08-09

Compania NOARK ELECTRIC a contribuit cu suma de 8000 RON pentru Iarina Ivanov..

Le mulțumim pentru sprijinul financiar acordat!

04 Aug
2022-08-04

Cei care o cunosc pe Iarina nu se miră că luptă, pentru că a venit pe lume cu o forță pe care nu a povestit-o, ci a arătat-o prin tot ceea ce a făcut și face. Poate că ați văzut până acum cât de talentată este la desen, dar nu ați văzut încă bucuria ei pentru viață și pentru lumea în care s-a născut. Pare să fie dincolo de ceea ce noi reușim să înțelegem. De altfel, deja a contrazis prognosticul medicilor.

Cei dragi așteaptă răbdători să îi vadă ochișorii deschiși și să le spună povestea acestei călătorii, care, din afară pare plină de suferință. Răbdarea asta a celor dragi vine din prezența ei, că altfel sunt griji, frământări, frici, agonie și extaz, toate puse în slujba lui mâine. A unui mâine în care sperăm și noi, cei care încercăm să le fim alături, că Iarina va reuși să le cuprindă sufletul cu palmele și să le spună: „Am reușit”. Cu cei dragi alături. Cu noi, cei care ne-am gândit la ea și i-am transmis încurajări și gânduri de susținere.

28 Jul
2022-07-28
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi  suma de 30455 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

12 Jul
2022-07-12
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi  suma de 7980 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

07 Jul
2022-07-07
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi  și suma de 30453 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

28 Jun
2022-06-28

Lumea copilăriei Iarinei, plină de inorogi cu codițe împletite sau căluți albi continuă, deși încă nu poate fi exprimată în cuvinte sau desene noi. Deși am traversat o perioadă mai grea, am vrea să vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la a ne crește speranța pentru zile normale. Cu ajutorul sprijinului dumneavoastră, Iarina început un nou tratament care a ajutat-o să reacționeze la stimuli externi, fiind pentru noi și pentru medici un progres extraordinar. Sperăm să primim și să vă putem da vești bune cât de curând, odată cu RMN-ul pe care îl va face după ultimele două cure din această serie de tratamente. 

Cu gândul la ceea ce Iarina poate să transmită cândva către dumneavoastră, vă invităm să pășiți în lumea ei plină de culoare și frumos prin desenele care îi exprimă atât de bine viziunea despre viață și optimismul unor clipe atât de prețioase pentru noi. Progresele Iarinei ne fac optimiști, ne fac să avem curaj și speranță că va fi bine. 

Vă mulțumim anticipat pentru suport, pentru că ne sunteți alături și sperăm ca într-o zi, micuța noastră să vă poată mulțumi personal. Îți mulțumim împreună pentru că ne ești alături! 

(Alina Ivanov, mama Iarinei)

04 Jun
2022-06-04

Eu sunt Iarina și îmi place tare mult să desenez, să mă bucur de fiecare clipă. Am știut că mama mea este un erou, prin dragostea cu care a îngrijit mereu oamenii, dar nu am știut că îi voi cunoaște vreodată răbdarea și puterea de a mă încuraja, acum, când boala asta nedreaptă încearcă de câteva luni să-mi fure dreptul la viață. Am învățat despre mine că sunt un erou, pentru că, din fiecare clipă alături de mama, care nu încetează să spere, pot să clădesc și mai multă speranță că va fi bine, chiar dacă nu ne este deloc ușor acum. Mami și eu, avem acum nevoie de susținere, pentru ca lupta noastră fie pecetluită de o poveste despre viață și curaj, pe care să le putem împărăși împreună, cu zâmbetul pe buze și cu recunoștință, într-o simplă zi cu mai mult soare.

04 Jun
2022-06-04

Îmi place să visez și să îmi aștern visele în culori. Cea mai frumoasă lume e cea în care poți să visezi cu ochii deschiși. Îmi doresc să pășesc în acea lume plină de culoare, în care să pot să te privesc și să îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să revin alături de cei dragi mie. Pentru că acum sunt mai bine. Acum pot să respir singură, deși în urmă cu ceva timp am avut nevoie de ajutor să pot respira. Acum o aud pe mami și mișc încet ochișorii să știe că îmi ajunge la suflet căldura și speranța ei. Îmi doresc să pășesc într-o lume departe de zgomotele aparatelor, o lume plină de râsete de copii în care să pot să alerg și să mulțumesc planetei că îi respir aerul. Îmi doresc acea lume în care să îmi pot îmbrățișa părinții și să le pot mulțumi pentru încrederea în mine și în șansa mea la viață.

Tatăl meu este Ioan Ivanov și îți mulțumim, împreună, că ne ești alături.

Campanie începută la data de 03.06.2022

Nume: Ivanov

Prenume: Iarina

Vârsta: 14 ani

Suma necesară: 5.000€ lunar ( 35000 euro necesari  pentru tratamentul pe o perioadă de 6 luni)

Diagnostic: tumoră cerebrală

Tratamentul îl va efectua la Iași

 

Povestea Iarinei

 

Dintr-o fetiță plină de viață care știa să se bucure de tot ceea ce făcea, boala a transformat-o într-un copil al cărui vis este acum să poată vedea soarele, să poată atinge florile, să calce cu piciorușele iarba rece...

Așa își descrie fiica de 14 ani Alina Ivanov, după ce Iarina a fost diagnosticată cu cancer cerebral în vara anului trecut. Boala a debutat brusc, cu vărsături, somnolență și mers dificil.

E greu să descriem în cuvinte cum treci de la speranță la disperare și invers, încercând să pari puternic, pentru tine și pentru ea, povestește femeia.

Formațiunea a fost extirpată la Spitalul de Urgență din Cluj, dar starea fetei a continuat să se deterioreze. La sfârșitul lunii februarie, Iarina era în stare gravă, nu se mai putea deplasa, începuse să înghită cu greutate și nu a mai putut vorbi.

Tabloul care se contura în fața noastră nu era unul prea optimist și, în ciuda faptului că a fost în comă, sub un tratament experimental din Germania, Iarina a început să respire singură și să ne răspundă atunci când vorbim cu ea mișcând piciorușele sau ochișorii. Atunci când părea să nu mai fie nicio speranță, lucrurile au început să se îmbunătățească, motiv pentru care ne dorim să continuăm tratamentul, povestește mama fetei.

Iarina vrea să își îndeplinească visele prin propriile puteri, dar pentru asta are nevoie de tot sprijinul nostru.

Ca părinți ne dorim să facem tot ce ne stă în putință să ne ajutăm copilul, dar din păcate costurile tratamentului sunt în acest moment de aproximativ 5.000 de euro pe lună și nu știm ce va urma, pentru că medicii sunt cei care decid tratamentul, ce poate fi ajustat în funcție de nevoi, spune și tatăl Iarinei, Ioan Ivanov.

Părinții acestei copile sunt depășiți financiar de costurile tratamentului, pe care cu greu l-au putut achita până în prezent. Pentru a-i putea oferi fetiței lor terapiile de care are nevoie, soții Ivanov au nevoie disperată de sprijinul nostru. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi oferă o șansă în plus la viață Iarinei. Prin solidaritatea noastră, fetița poate învinge cancerul și se poate întoarce la o copilărie normală. Fii și tu alături de Iarina!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Iarina Ivanov!