whatsapp-widget

Luca Guță

Campanie activa 11 zile
69.955% Complete

Suma primita

13.991 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6603d9e6455ec_Luca-Gu-27.03.2024.pdf
doc_65d5cad7db76a_Luca-Guta-21.02.2024.pdf
doc_65e5bd6c113b0_Luca-Guta-04.03.2024.pdf
doc_663377cebea78_Luca-Guta-02.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GRASS DISTRIBUTION
Angelica I.
Elena-Lavinia R.
Florin F.
Surugiu G.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Luca Guță

Campanie activa 11 zile

Update-uri campanie

05 Jun
2024-06-05

De azi-noapte, lui Luca i se administrează morfină. 😭😭😭 Este ziua a șasea după transplant 🙏🙏🙏 și au apărut efectele secundare ale chimioterapiei, manifestate prin mucozită, dureri în gât, dureri de burtică și alte stări de rău pe care micuțul nostru Luca nu știe să le explice.

Astăzi, Luca s-a trezit amețit și, de câteva ore, doarme. Este foarte slăbit... E a treia zi în care nu mănâncă nimic, iar apa o bea cu greu, doar atunci când trebuie să își ia pastilele.

Vă rugăm să vă alăturați nouă în rugăciune și să trimiteți gânduri bune pentru Luca. El are nevoie de toată forța și sprijinul nostru pentru a trece peste aceste momente dificile.

Împreună, putem să-i oferim puterea de a lupta!

02 May
2024-05-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 8000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

25 Apr
2024-04-25

Astăzi, Luca a trecut printr-o nouă încercare medicală: o puncție lombară. Numărul acestor proceduri și al anesteziilor generale pe care le-a suferit până acum este greu de contabilizat - s-ar putea să fie de ordinul zecilor în ultimii trei ani. Inimile noastre tremură de fiecare dată, dar astăzi am primit o rază de speranță: rezultatul este NEGATIV 🙏, un semnal clar că tratamentul își face efectul. Mai avem de parcurs 12 zile din cele 28 de tratament.

🌟 Vă rugăm, rămâneți alături de noi în această perioadă critică. Fiecare gând bun, fiecare rugăciune și fiecare ajutor financiar contează enorm pentru Luca și șansele lui de a se vindeca. Dumnezeu să vă răsplătească generozitatea de o sută de ori și să vă protejeze de toate greutățile vieții.

Mulțumim din suflet pentru tot sprijinul și speranța pe care ni le-ați oferit. Fiecare zi este o luptă, dar cu sprijinul vostru, Luca poate continua să lupte cu mai multă forță. Suntem profund recunoscători pentru fiecare gest de bunătate și pentru fiecare moment în care ne-ați fost alături. 🌼

Vă mulțumim!

08 Apr
2024-04-08

Ieri am fost chemați la spital pentru internare. Dimineața, Luca a avut din nou o puncție pentru injectarea de citostatice în coloană și, tot astăzi, va începe tratamentul cu imunoterapie care va dura 28 de zile continuu, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Sperăm să fie bine tolerat, fără reacții adverse 🙏🙏🙏🙏.

Încă nu avem un răspuns dacă a fost găsit un donator sau dacă unul dintre părinți va fi donator pentru transplantul de măduvă.

‼️‼️Avem nevoie de voi, oameni buni, cum ați fost alături de noi până acum. Ne plecăm în fața voastră și vă mulțumim pentru tot. Rugați-vă pentru Luca, iar orice ajutor financiar contribuie la șansele lui de reușită. Dumnezeu să vă dea înzecit și să vă apere de orice încercare a vieții. Vă mulțumim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Vă atașăm conturile unde puteți dona, orice sumă. Vă rugăm să distribuiți postarea cât mai mult posibil și în cât mai multe grupuri!

01 Apr
2024-04-01

Luca este răcit și continuă să fie obosit, lucru care se reflectă pe fața sa, dar se bucură de timpul petrecut alături de fratele său. Așteptăm să fim chemați pentru internare, care este necesară pentru următoarea etapă: 28 de zile de imunoterapie continuă, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne rugăm la Dumnezeu pentru ca totul să decurgă bine!

Încă nu am primit un răspuns privind găsirea unui donator sau dacă unul dintre părinți va fi donatorul pentru transplantul de măduvă.

‼️‼️Avem nevoie de sprijinul vostru, oameni buni, așa cum ați fost alături de noi până acum. Ne înclinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru tot. Vă rugăm să vă rugați pentru Luca, iar orice ajutor financiar contribuie la îmbunătățirea șanselor sale de succes. Dumnezeu să vă răsplătească însutit și să vă protejeze de orice încercări ale vieții. Vă mulțumim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Vă punem la dispoziție conturile unde puteți dona orice sumă. Vă rugăm să distribuiți această postare cât mai mult și în cât mai multe grupuri!

27 Mar
2024-03-27
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 8000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

11 Mar
2024-03-11

Luca este în continuare internat, confruntându-se cu reacțiile adverse ale chimioterapiei. Este foarte plictisit și își dorește să meargă acasă. De aceea, astăzi, tata a venit în vizită. Ne-am bucurat mult, deși vizita a fost prea scurtă. Sperăm că în zilele următoare să fim externați și să mergem la David.

Avem nevoie de sprijinul vostru, oameni buni, așa cum ați fost alături de noi până acum. Ne înclinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru tot. Rugați-vă pentru Luca. Orice ajutor financiar contribuie la îmbunătățirea șanselor lui de reușită. Dumnezeu să vă răsplătească înzecit și să vă protejeze de orice încercare a vieții. Vă mulțumim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

06 Mar
2024-03-06

Nu am mai scris de câteva zile, Luca este în continuare internat. Luni a fost ultima zi de chimioterapie din cele șase. Reacțiile adverse nu au întârziat să apară: stările de rău, febra, frisoanele și lipsa poftei de mâncare. Astăzi a fost puțin mai bine, slavă Domnului. Valorile analizelor au început să scadă, ceea ce înseamnă că tratamentul funcționează. Va mai trebui să rămânem internați următoarea perioadă.

Rezultatele testelor de compatibilitate cu fratele lui au sosit; din păcate, nu sunt compatibili, așa că vor căuta un donator în baza de date. Dacă nici acolo nu vor găsi unul, unul dintre părinți va fi donatorul de măduvă.

Avem nevoie de voi, oameni buni, așa cum ați fost alături de noi până acum. Ne plecăm în fața voastră și vă mulțumim pentru tot. Rugați-vă pentru Luca, iar orice ajutor financiar contribuie la șansele lui de reușită. Dumnezeu să vă dea înzecit și să vă apere de orice încercare a vieții. Vă mulțumim 🙏. Vă atașăm conturile unde puteți dona, orice sumă. Vă rugăm să distribuiți postarea cât mai mult și în cât mai multe grupuri!

04 Mar
2024-03-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 8000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 Mar
2024-03-02

Astăzi, Luca a avut o procedură de puncție pentru administrarea a trei tipuri de citostatice direct în coloană, mai exact în lichidul cefalorahidian. După procedură, s-a simțit rău, experimentând stări ciudate pe care nu le poate descrie, marcând încă o etapă de suferință în lupta sa. Încă nu s-a terminat...

Apelăm la voi, oameni buni, care ne-ați fost alături până acum. Ne plecăm în fața voastră și vă mulțumim din suflet pentru tot. Rugați-vă pentru Luca. Orice ajutor financiar contribuie la creșterea șanselor sale de succes. Dumnezeu să vă răsplătească îndoit și să vă protejeze de orice încercare a vieții. Vă mulțumim profund. Mai jos găsiți conturile unde puteți dona orice sumă. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj cât mai mult și în cât mai multe grupuri!

28 Feb
2024-02-28

Aseară, Luca a fost internat pentru următoarea etapă din tratamentul pregătitor pentru transplantul de măduvă. Astăzi începem cura de chimioterapie cu două dintre cele cinci citostatice. Unul dintre ele îi va fi administrat 36 de ore încontinuu. Avem încredere în Dumnezeu că totul va fi bine. 🙏
Avem nevoie de voi, oameni buni, așa cum ați fost alături de noi până acum. Ne plecăm în fața voastră și vă mulțumim pentru tot. Rugați-vă pentru Luca, iar orice ajutor financiar contribuie la șansele lui de reușită. Dumnezeu să vă răsplătească înzecit și să vă apere de orice încercare a vieții. Vă mulțumim 🙏🏻. Vă atașăm conturile unde puteți dona orice sumă. Vă rugăm să distribuiți postarea cât mai mult și în cât mai multe grupuri!

21 Feb
2024-02-21
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, Asociația "Salvează o Inimă" a făcut un pas mare în lupta împotriva leucemiei acute limfoblastice a lui Luca Guță, în vârstă de 7 ani. Cu o generozitate copleșitoare, am achitat 8000 RON pentru tratamentul său vital în Italia, dar călătoria noastră împreună nu se oprește aici. Avem nevoie de continuarea sprijinului vostru pentru a atinge suma necesară de 20.000€. Fiecare gest contează în această luptă pentru viață. Vă mulțumim din suflet!

20 Feb
2024-02-20

 Dragi susținători ai speranței! Astăzi, Luca și noi am petrecut întreaga zi la spital, unde a avut analize și un nou RMN. Ne pregătim acum pentru următoarea etapă, o provocare mai grea: chimioterapia. Dar Luca este un luptător. Ne-a arătat tuturor că are forța de a înfrunta orice obstacol. 🙏 Vă rugăm să rămâneți alături de noi. Fiecare gest, oricât de mic, contează enorm pentru Luca. Vă mulțumim că distribuiți mesajul nostru de speranță și curaj.

20 Feb
MEDIA 2024-02-20

MEDIA

 1. ROMÂNIA TV-Strigătul de durere al unei familii disperate! Luca are doar 7 ani și se luptă cu leucemia. Numai ajutorul nostru îl mai poate salva: „O durere ascuțită îmi apăsa pieptul”

 2. ȘTIRI PE SURSE-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului

 3. REFLEQT MEDIA-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului

 4. ZIARUL ACTUALITATEA-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului

 5. RADIO HIT-AJUTĂ-L PE LUCA, UN BĂIEȚEL CURAJOS DE NUMAI 7 ANIȘORI, SĂ CÂȘTIGE A DOUA BĂTĂLIE ÎMPOTRIVA CANCERULUI

 6. AGORA PRESS-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului!

 7. SUCEAVA NEWS-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului

 8. 7EST-Strigătul de durere al unei familii disperate! Luca are doar 7 ani și se luptă cu leucemia. Numai ajutorul nostru îl mai poate salva: „O durere ascuțită îmi apăsa pieptul”

 9. BOTOȘANI EXPRES-La doar 7 ani, Luca luptă cu o boală cruntă. Mama: „Eram îngenuncheată! O durere ascuțită îmi apăsa pieptul”

 10. ZIARE AZ-Strigătul de durere al unei familii disperate! Luca are doar 7 ani și se luptă cu leucemia. Numai ajutorul nostru îl mai poate salva: „O durere ascuțită îmi apăsa pieptul”

 11. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Luca luptă să câștige a doua bătălie împotriva cancerului, dar are nevoie de sprijin!

 12. INFO IAȘI-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului

 13. BOTOȘĂNEANUL-Strigăt de ajutor pentru Luca, un băiețel care se luptă cu o boală grea: Am simțit cum timpul se oprește 

 14. BOTOȘANI NEWS-La doar 7 ani, Luca luptă cu o boală cruntă.Mama:”Eram îngenuncheată!O durere ascuțită îmi apasă pieptul”

 15. PRO BRĂILA-Un copil de doar 7 ani se luptă cu leucemia și are nevoie urgent de transplant de măduvă

 16. NEWS PAȘCANI-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului

 17. LIVE ARAD-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului

 18. GHIDUL BANATULUI- Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, poate să câștige a doua bătălie împotriva cancerului, dar are nevoie de ajutor

 19. GAZETA DE BOTOȘANI-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului!

 20. REALITATEA DOROHOIANĂ-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului 

 21. ZIUA DE CLUJ-Luca, un băiețel de numai 7 anișori, are nevoie de ajutor pentru a câștiga a doua bătălie împotriva cancerului

 22. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului!

 

16 Feb
2024-02-16

Imaginează-ți că ești în locul meu, o mamă a cărei inimă se frânge în fiecare zi văzându-și fiul luptându-se cu o boală nemiloasă. Luca, fiul meu, se confruntă cu leucemia, iar fiecare zi fără tratamentul necesar îi diminuează șansele de supraviețuire. Am ajuns într-un punct în care singura noastră speranță este bunătatea și generozitatea oamenilor care aleg să ne susțină în această bătălie. Ne confruntăm cu o cursă contracronometru pentru a strânge cel puțin 20.000€, o sumă care ni se pare imposibil de atins fără ajutorul comunității.

Am ales să împărtășesc povestea lui Luca cu Asociația „Salvează o inimă” și cu toți cei care, prin gesturile lor, au dovedit că miracolele sunt posibile. Acesta nu este doar un apel la donație, ci o strigare după speranță, un semnal că împreună putem învinge chiar și cele mai dure bătălii.

Leucemia lui Luca nu trebuie să fie o sentință. Am văzut cum solidaritatea și sprijinul financiar pot schimba destine, cum au făcut-o pentru atâția copii și adulți aflați în situații disperate. Vă rog, din suflet, să ne ajutați să oferim lui Luca șansa la o viață normală, sănătoasă, fără durere și suferință.

Pentru mai multe detalii despre lupta lui Luca și cum puteți contribui, vă invit să vizitați pagina: https://salveazaoinima.ro/luca-guta/.

Fiecare contribuție, oricât de mică, este un pas uriaș spre vindecarea lui Luca. Împreună, putem face diferența. Vă mulțumesc din suflet pentru orice ajutor și pentru că alegeți să faceți parte din această poveste de speranță și vindecare.Imaginează-ți că ești în locul meu, o mamă a cărei inimă se frânge în fiecare zi văzându-și fiul luptându-se cu o boală nemiloasă. Luca, fiul meu, se confruntă cu leucemia, iar fiecare zi fără tratamentul necesar îi diminuează șansele de supraviețuire. Am ajuns într-un punct în care singura noastră speranță este bunătatea și generozitatea oamenilor care aleg să ne susțină în această bătălie. Ne confruntăm cu o cursă contracronometru pentru a strânge cel puțin 20.000€, o sumă care ni se pare imposibil de atins fără ajutorul comunității.

Am ales să împărtășesc povestea lui Luca cu Asociația „Salvează o inimă” și cu toți cei care, prin gesturile lor, au dovedit că miracolele sunt posibile. Acesta nu este doar un apel la donație, ci o strigare după speranță, un semnal că împreună putem învinge chiar și cele mai dure bătălii.

Leucemia lui Luca nu trebuie să fie o sentință. Am văzut cum solidaritatea și sprijinul financiar pot schimba destine, cum au făcut-o pentru atâția copii și adulți aflați în situații disperate. Vă rog, din suflet, să ne ajutați să oferim lui Luca șansa la o viață normală, sănătoasă, fără durere și suferință.

Pentru mai multe detalii despre lupta lui Luca și cum puteți contribui, vă invit să vizitați pagina: https://salveazaoinima.ro/luca-guta/.

Fiecare contribuție, oricât de mică, este un pas uriaș spre vindecarea lui Luca. Împreună, putem face diferența. Vă mulțumesc din suflet pentru orice ajutor și pentru că alegeți să faceți parte din această poveste de speranță și vindecare.cu dragoste o inimă de mamă. (Daniela Grigore -mama lui Luca)

 

15 Feb
2024-02-15

Am revenit cu rezultatele puncțiilor de astăzi. Așa cum am spus, avem întotdeauna încredere în Dumnezeu. Știm că Luca este puternic, iar voi ne sunteți alături. Rezultatele sunt negative 🙏🙏🙏.

Luni avem programat un RMN din nou. Așteptăm următoarea etapă a tratamentului, înaintea transplantului, și anume cura de chimioterapie.

Vă rugăm să îi fiți în continuare alături; orice ajutor, cât de mic, este foarte important pentru Luca.

Campanie începută la data de 13.02.2024

Nume: Guță

Prenume: Luca

Vârsta: 7 ani

Suma necesară: 20.000€

Diagnostic: leucemie acută limfoblastică

Tratamentul îl va efectua în Italia

 

Povestea lui Luca Guță

 

De aproape un an de zile, o familie simplă din România trăiește clipe pe care nu le-aș dori nimănui. În aprilie, Daniela și Florin Guță au observat că fiul lor, Luca, are dureri inexplicabile la una dintre mâini. Au mers cu el la spital și au aflat într-un final că micuțul de 7 anișori a făcut leucemie acută limfoblastică cu celule B, o formă agresivă de cancer al sângelui. Nici nu au avut timp să-și revină din șoc, bieții oameni, că au fost nevoiți să lase în urmă tot ce le era familiar și să plece în Italia, țară care oferă posibilitatea unui tratament eficient împotriva acestei boli.

Pentru Luca au urmat aproape 7 luni de chimioterapie și totul părea să fi mers bine. Numai că anul acesta rezultatele analizelor de sânge au arătat că leucemia a recidivat.

E greu de închipuit ce calvar au trăit Daniela și Florin Guță când au auzit că viața fiului lor iubit este pusă din nou în mare pericol. Numai un părinte poate înțelege disperarea, teama, dar și speranța și rugăciunile spuse adânc în suflet pentru o minune!

Astăzi, minunea ar fi un transplant de măduvă osoasă efectuat la Roma. A rămas singura șansă la viață pentru Luca, iar părinții lui trec prin noi momente de grea încercare pentru că tratamentul costă mult peste ce își pot permite, iar costurile cu chiria în capitala Italiei sunt foarte mari și ele.

Imaginați-vă cât de greu trebuie să fie pentru o mamă să-și vadă fiul bolnav și să știe că nu îl va putea salva dacă nu face rost de cel puțin 20.000€ într-un timp foarte scurt. Daniela Guță ne-a împărtășit povestea lui Luca în speranța că va găsi compasiune și solidaritate în rândul prietenilor Asociației „Salvează o inimă”, oameni care au salvat nenumărate vieți până acum și care ar putea-o salva și pe a lui Luca, prin donațiile lor.

Împreună putem oferi un final fericit acestei povești. Dacă ne unim și donăm, Luca poate ieși învingător în lupta cu leucemia și va putea trăi sănătos, ca orice copil normal.

Leucemia și cancerul, în general, nu trebuie să fie o condamnare! Am salvat împreună mulți copii și adulți cu astfel de diagnostice prin sprijinul nostru financiar. 

Orice sumă contează, la fel cum orice viață contează!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Luca Guță!