whatsapp-widget

Lucian Petcu

Campanie activa 21 zile
18.68956097561% Complete

Suma primita

5.747 €

Necesari

30.750 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Pandele A.
Dna P.
RATIU A.
Tudor A.
Rian C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Lucian Petcu

Campanie activa 21 zile

Update-uri campanie

22 May
2024-05-22

Suntem în fața unui moment de răscruce, un moment în care un tânăr de doar 18 ani, Lucian-Vicențiu Petcu, are nevoie de ajutorul nostru. Diagnosticat cu cifoscolioză MORP POT T10-T12, Lucian se confruntă cu o afecțiune gravă a coloanei vertebrale, care necesită urgent intervenție chirurgicală. Tratamentul salvator va fi efectuat la Spitalul Monza din București, iar costul acestuia se ridică la suma de 30750 euro.

În acest demers crucial, compania DUNA ARMATURA s-a alăturat cauzei noastre, contribuind cu impresionanta sumă de 7500 RON. Aceasta este doar o parte din suma necesară, iar pentru a-i reda lui Lucian șansa la o viață normală, fiecare contribuție contează enorm.

Înființată în anul 1997, DUNA ARMĂTURA București este reprezentanta în România a Grupului Ludwig Frishhut din Germania. Compania  este specializată în importul și distribuția de armaturi și componente pentru rețelele edilitare civile și industriale de apă, canalizare, gaz și încălzire. Comercializăm o gamă variată de produse, inclusiv grătare carosabile și diverse tipuri de robinete.

Cum puteți ajuta?

Orice sumă donată, oricât de mică, reprezintă un pas important către atingerea obiectivului nostru comun – acela de a-l ajuta pe Lucian să își recupereze sănătatea și să se bucure de o viață normală. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre produsele noastre sau despre cum puteți contribui la această cauză nobilă.

Împreună putem face o diferență semnificativă în viața unui tânăr care are nevoie disperată de sprijinul nostru. Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și implicarea dumneavoastră.

21 May
2024-05-21

Lucian a fost diagnosticat cu cifoscolioză MORP POT T10-T12, o afecțiune gravă ce necesită tratament specializat la Spitalul Monza din București. Costul total al tratamentului este de 30.750 de euro.

Ieri, am trăit o zi extraordinară, în care peste 360 de persoane s-au mobilizat pentru a-l sprijini financiar pe Lucian, contribuind după posibilitățile lor. De asemenea, am primit un ajutor generos din partea companiilor Binape, care a donat impresionanta sumă de 17.000 RON, și Aigle Group, cu o contribuție de 10.000 RON. Până în prezent, am reușit să colectăm suma de 10.721 de euro.

Drumul până la suma necesară de 30.750 de euro este încă lung, dar suntem convinși că, prin sprijinul vostru, al oamenilor de bine, vom reuși să-i salvăm viața lui Lucian.

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat!

20 May
2024-05-20

Într-o demonstrație extraordinară de generozitate și solidaritate, AIGLE GROUP a donat suma impresionantă de 10.000 RON pentru Lucian Petcu, un tânăr curajos aflat în luptă pentru sănătate. Această contribuție semnificativă ne arată cât de puternică poate fi comunitatea atunci când ne unim pentru a sprijini cauze nobile.

AIGLE GROUP este un pilon în industria serviciilor de transport și logistică, oferind și servicii de trading dezvoltate în special pentru partenerii societății. Compania se remarcă printr-un portofoliu variat de servicii de transport, predominant cel rutier, care reprezintă peste 65% din activitatea sa. De asemenea, AIGLE CONSULT oferă soluții eficiente și competitive pentru transportul aerian, maritim și modal, asigurând astfel nevoile diverse ale clienților săi.

"În AIGLE, cea mai importantă industrie este cea auto, industrie ce reprezintă peste 65% din cifra de afaceri a grupului. Cu toate acestea, nu ne oprim aici. Suntem competitivi și în transporturile de bunuri FMCG, transporturi cu temperatură controlată și transporturi oversize", spun reprezentanții AIGLE GROUP.

Această generozitate vine dintr-o companie care își înțelege responsabilitatea socială și dorește să facă o diferență reală în comunitate. Cu sprijinul AIGLE GROUP și al altor binefăcători, Lucian are acum o șansă mai mare la o viață sănătoasă și fericită.

Mulțumim, AIGLE GROUP, pentru că ați dovedit că empatia și solidaritatea sunt la fel de importante ca și succesul în afaceri. Gestul vostru ne inspiră și ne arată că, împreună, putem crea un impact pozitiv în viețile celor care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru.

15 May
2024-05-15

Cu inimile pline de recunoștință, vă anunțăm că compania BINAPE din Botoșani s-a alăturat campaniei noastre de strângere de fonduri pentru Lucian Petcu, contribuind cu impresionanta sumă de 17.000 RON. Această sumă a fost redirecționată din impozitul pe profit pe anul 2023, un gest remarcabil ce subliniază importanța vieții umane.

BINAPE este o societate privată cu capital român, specializată în montarea, punerea în funcțiune, repararea și modernizarea ascensoarelor. Prin această donație generoasă, BINAPE a demonstrat nu doar excelență în domeniul său de activitate, ci și o profundă empatie și solidaritate față de cei aflați în suferință.

Într-o lume în care fiecare clipă contează, gestul companiei BINAPE oferă speranță și șansa la o viață mai bună pentru Lucian. În numele familiei Petcu și al întregii comunități, vă mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru neprețuit.

Fiecare donație ne aduce mai aproape de obiectivul nostru și ne amintește că împreună putem face minuni. Vă mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în această luptă și vă invităm să continuați să fiți alături de noi în această călătorie de speranță și vindecare.

Campanie inițiată pe data de: 14.05.2024

Nume: Petcu

Prenume:Lucian-Vicențiu

Vârstă: 18 ani

Sumă necesară: 30750 euro

Diagnostic: Cifoscolioză MORP POT T10-T12

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea lui Lucian

 

În inima unei comunități care s-a strâns mereu în momentele dificile, există o poveste care cere nu doar atenția, ci și ajutorul nostru. Este povestea lui Vicențiu Lucian Petcu, un tânăr de 18 ani, care se confruntă cu o realitate pe care niciun adolescent nu ar trebui să o trăiască. Diagnosticat cu cifoscolioză, o deformare severă a coloanei vertebrale, Lucian se află în fața unei lupte pe care nu poate să o ducă singur. Complicațiile sale medicale au început într-un mod pe cât de neașteptat, pe atât de tragic, moștenind o formă de tuberculoză de la tatăl său când era doar un copil, boală care a afectat grav coloana sa vertebrală, ducând la dislocarea unei vertebre.

Din păcate, tratamentul necesar pentru a-i oferi o șansă la o viață normală este extrem de costisitor. În luna martie a acestui an, la spitalul Monza, Dr. Andrei Spatariu a declarat că există o posibilitate de intervenție chirurgicală care i-ar putea reda lui Lucian șansa la o viață fără durere și limitări. Costul acestei operații este de 30,750 de euro, o sumă enormă care depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei lui Lucian.

Mama lui Lucian, cu o voce tremurândă de disperare, împărtășește cu noi greutatea acestei situații: "Anul acesta, în luna martie, am fost la spitalul Monza, la domnul doctor Andrei Spatariu, și ne-a spus că se poate opera băiatul, dar ne costă operația 30,750 € și nu am posibilitatea de a plăti această sumă de bani. Vă rog, ajutați-mă, că nu am altă posibilitate. Lucian este un tânăr care pare că i s-au tăiat aripile, iar șansa lui de a se face bine pare că a dispărut în neant. Ne luptăm zi de zi să îi oferim tot ce putem, dar acest obstacol este prea mare pentru noi. Mă simt neputincioasă, văzându-l pe fiul meu suferind și știind că există o soluție, dar este una pe care nu ne-o putem permite. Fiecare zi fără tratament îi agravează starea și îi scurtează speranța de viață. Vă implor, din suflet, ajutați-ne să-i oferim lui Lucian șansa la o viață mai bună, la o viață pe care orice tânăr o merită."

În fața acestei situații disperate, facem apel la generozitatea și compasiunea voastră. Oricine dintre noi ar putea fi în locul familiei lui Lucian, confruntându-se cu imposibilitatea de a ajuta un iubit într-o luptă pentru viață. Orice contribuție, oricât de mică, poate face diferența între o viață trăită în suferință și una cu speranța unei recuperări complete.

Hai să ne unim forțele și să arătăm că, împreună, putem aduce speranță acolo unde pare să fie doar disperare. Să îi oferim lui Lucian aripile pe care le merită, să zburăm împreună spre un viitor în care durerea și limitările nu îi vor mai defini existența. Fiecare dintre noi are puterea de a schimba o viață. Haideți să fim parte din schimbare pentru Lucian.
 

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele:PETCU LUCIAN