whatsapp-widget

Ludmila Gumeniuc

Campanie din trecut 0 zile
86.09875% Complete

Suma primita

13.776 €

Necesari

16.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_662f8a62350d8_Ludmila-Gumeniuc-29.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Tasnadi O.
Astefanoaie O.
Cocean C.
Tecuceanu A.
Racoviteanu A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ludmila Gumeniuc

Campanie din trecut

Update-uri campanie

16 May
2024-05-16

Mi-ați fost de mare ajutor într-un moment atât de dificil din viața mea. Sănătate familiei dumneavoastră! Ceea ce faceți este imposibil de descris. Să vă fie bine totul! ❤️❤️❤️

08 May
2024-05-08

Pe măsură ce ceasul bătea lent spre miezul nopții, într-un salon tăcut de spital, răsunau ecourile ultimelor ore de luptă împotriva durerii. Operația, ce a durat aproape cinci ore întregi, de la 19:30 până la 24:00, s-a încheiat sub stelele ascunse ale unei nopți care nu promitea odihnă. În adâncul inimii mele, o durere acută persistă, dar în suflet răzbate un fir de speranță, căci medicul, cu ochi obosiți dar siguri, mi-a spus că operația a fost un succes.

Momentan, viitorul meu în aceste pereți albi este incert, așteptând ziua externării care încă se lasă așteptată. Și chiar dacă acum drumul către recuperare pare lung, cu o durată estimată între trei și șase luni, fiecare zi va fi un pas către vindecare. Operația pe nervi, așa cum mi-a explicat medicul cu o voce blândă dar fermă, va aduce după sine zile de durere intensă. Dar în această provocare, găsesc nu doar încercări, ci și promisiunea revenirii la o viață plină. Fiecare moment de durere este o piatră de hotar spre redescoperirea forței interioare și a speranței că, într-o zi, voi putea să mă bucur din nou de simpla plăcere a unei plimbări fără durere.

29 Apr
2024-04-29
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o Inimă își continuă misiunea cu speranță și determinare. Astăzi, cu ajutorul generozității voastre, am reușit să achităm suma de 16.300 de euro, necesară pentru tratamentul doamnei Ludmila Gumeniuc, în vârstă de 40 de ani. Diagnosticată cu afectarea sacro-uterină dreaptă și nervul sciatic drept, Ludmila are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală care va avea loc pe data de 6 mai 2024, la prestigioasa clinică ACIBADEM.

Fiecare contribuție înseamnă o rază de speranță și o șansă la o viață mai bună pentru Ludmila. Vă suntem profund recunoscători pentru fiecare gest de sprijin și vă îndemnăm să rămâneți alături de noi. Implicarea voastră face posibilă lupta noastră continuă pentru sănătate și viață.

Mulțumim din suflet pentru tot ce faceți alături de noi. Fiecare donație, oricât de mică, contribuie semnificativ la lupta împotriva suferinței și durerii. Să nu uităm că împreună, suntem mai puternici.

Vă mulțumim pentru că sunteți parte din această comunitate minunată. Haideți să păstrăm această flacără a speranței aprinsă pentru Ludmila și pentru toți cei care au nevoie de ajutorul nostru!

22 Apr
2024-04-22

După evaluări amănunțite, pline de emoție și tensiune, medicii au hotărât că singura fereastră spre alinare pentru Ludmila este o intervenție chirurgicală, o rază de speranță ce se profilează la orizont. Această operație este programată la prestigioasa clinică ACIBADEM, imediat după investigațiile meticuloase programate pe 6 mai 2024. În acest moment critic, destinul Ludmilei atârnă de un fir subțire, iar pentru a materializa acest plan salvator și a-i reda șansa la o viață fără durere, apelăm la sensibilitatea și umanitatea dumneavoastră.

Ne aflăm pe ultima sută de metri pentru a atinge suma necesară de 16000 euro, dar ne mai despart exact 4264 euro de obiectivul nostru. Fiecare euro donat de dumneavoastră este o piatră prețioasă în coroana eforturilor noastre, asigurându-ne că Ludmila va primi tratamentul esențial în momentul cel mai crucial.

Vă implorăm să ne fiți alături în această luptă pentru sănătate și renaștere. Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, este o dovadă de solidaritate care împinge mai aproape de succesul acestei misiuni, care promite să readucă zâmbetul și speranța pe chipul suferind al Ludmilei.

Vă mulțumim din profunzimile inimii pentru fiecare gest de sprijin. Împreună, putem sculpta destinul și putem aduce o schimbare monumentală în viața unei femei care are nevoie disperată de compasiunea noastră.

15 Apr
2024-04-15

Dragi prieteni și susținători,
Mă numesc Ludmila Gumeniuc și, la vârsta de 40 de ani, mă confrunt cu o provocare imensă care a schimbat cursul vieții mele. Diagnosticată cu afectarea sacro-uterină dreaptă și nervul sciatic drept, sunt pusă în situația de a necesita o intervenție chirurgicală esențială pentru a-mi recăpăta sănătatea și funcționalitatea. Tratamentul meu va avea loc la renumitul spital ACIBADEM, un centru de excelență în domeniul medical.
Astăzi, când mă gândesc la generozitatea voastră, inima mi se umple de recunoștință. Peste 200 de suflete bune au ales să contribuie la fondul pentru operația mea, adunând împreună suma impresionantă de 3296 euro. Nu pot să nu menționez și sprijinul extraordinar al companiei DIGITAL GRAFIX, care a donat 2000 euro.
Fiecare euro adunat este o rază de speranță pentru mine și familia mea, un pas mai aproape spre recuperare și o viață normală. Vă mulțumesc din suflet pentru empatia și sprijinul vostru. Pentru a continua să mă sprijiniți în această călătorie, vă invit să vizitați pagina campaniei mele la https://salveazaoinima.ro/ludmila-gumeniuc/ unde fiecare contribuție contează enorm.
Cu profundă recunoștință,
Ludmila Gumeniuc

13 Apr
2024-04-13

DIGITAL GRAFIX s-a alăturat cauzei nobile, contribuind cu generoasa sumă de 10.000 de lei pentru sprijinirea curajoasei Ludmila Gumeniuc. La vârsta de 40 de ani, Ludmila se confruntă cu provocări majore de sănătate, fiind diagnosticată cu afectarea sacro-uterină dreaptă și a nervului sciatic drept. Suma totală necesară pentru tratamentul său este de 16.000 de euro, un efort financiar considerabil. Ludmila va urma un tratament specializat la prestigiosul spital ACIBADEM, unde speră să găsească alinarea durerilor și o cale spre recuperare. În acest moment dificil, fiecare contribuție contează enorm. Vă mulțumim că vă uniți forțele cu noi pentru a-i oferi Ludmilei șansa la o viață mai bună și mai fericită.

Campanie începută la data de:10.04.2024

Nume: Gumeniuc

Prenume: Ludmila

Vârsta: 40 ani

Suma necesară: 16000 €

Diagnostic:Afectarea sacro-uterină dreaptă si nervul sciatic drept

Tratamentul îl va efectua la ACIBADEM 

Povestea Ludmilei

În inima fiecărei lupte pentru sănătate există o poveste care merită să fie auzită, iar povestea Ludmilei Gumeniuc este una dintre acestea. La vârsta de 40 de ani, Ludmila, o mamă dedicată cu doi copii minunați, se confruntă cu o provocare care i-a schimbat radical viața. Ultimii cinci ani au fost o serie continuă de dureri insuportabile, vizite la spital și multiple operații care, din nefericire, nu au adus ameliorarea sperată.

Ludmila ne povestește cu o sinceritate copleșitoare:
"Începând cu anul 2019, viața mea s-a schimbat complet. Am petrecut zile întregi întinsă în pat, luptând cu dureri pe care nu mi le-aș dori nici celui mai mare dușman. Am încercat nenumărate tratamente, am fost operată pentru îndepărtarea trompelor uterine și a ovarelor, dar, în loc să scap de dureri, acestea s-au intensificat. Medicii nu au reușit să identifice cauza suferințelor mele, în ciuda tuturor investigațiilor amănunțite. În martie 2024, un specialist din Turcia a descoperit o formațiune care apasă pe nervul principal și recomandă intervenția chirurgicală cât mai curând posibil. Fiecare zi este o luptă cu dureri crescânde, iar această operație este singura noastră speranță."

Operația de care Ludmila are nevoie urgentă costă 16000 de euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile familiei sale epuizate de cheltuieli medicale anterioare. Fiecare donație contează și poate face diferența între o viață trăită în durere continuă și o șansă la vindecare.

Nu este doar o donație. Este o mână întinsă către Ludmila și familia ei în cel mai dificil moment al vieții lor. Prin generozitatea dumneavoastră, putem să transformăm speranța în realitate și să aducem alinare unde se credea că nu mai există soluții. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, este un pas către o viață mai bună pentru Ludmila.

Vă mulțumim pentru orice ajutor pe care îl puteți oferi. Împreună, putem aduce lumină în viața unei familii care se confruntă cu întunericul suferinței. Ludmila luptă zilnic cu durerile, dar cu ajutorul dumneavoastră, aceasta luptă nu trebuie să fie una solitară. Haideți să îi oferim sprijinul nostru când are nevoie cel mai mult.
 

Vă mulțumim pentru orice sprijin și pentru că alegeți să fiți parte din această poveste de speranță.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele : LUDMILA GUMENIUC