whatsapp-widget

Luisa Tudorache

Campanie din trecut 0 zile
58.720430107527% Complete

Suma primita

5.461 €

Necesari

9.300 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6538c13dcd2b3_Luisa-Tudorache-25.10.2023.pdf
doc_65bb497fdca14_Luisa-Tudorache-01.02.2024.pdf
doc_66277ec7ded55_Luisa-Tudorache-23.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Daniel M.
SELCAR I.
ION C.
Nicolae R.
Dan C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Luisa Tudorache

Campanie din trecut

Update-uri campanie

23 Apr
2024-04-23
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 750 RON conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

25 Oct
2023-10-25
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, am avut onoarea să sprijinim încă o viață. Asociația Salvează o inimă a achitat suma de 30,000 RON pentru intervenția chirurgicală a Luisei Tudorache, în vârstă de 26 de ani. Detaliile privind această tranzacție pot fi verificate conform ordinului de plată atașat.

Dorim să vă informăm cu bucurie că operația a avut loc pe data de 24 octombrie 2023, la Spitalul Monza. Intervenția a fost realizată de către domnul doctor Sergiu Stoica, al cărui profesionalism și dedicare poate fi comparat cu o "baghetă magică" având în vedere rezultatele extraordinare obținute. Luisa se află acum în salon, și ne bucurăm să vă spunem că operația a fost un real succes. Ea va avea nevoie de o perioadă de recuperare, dar suntem încrezători că va reveni la o viață normală în curând.

Luisa a fost diagnosticată cu epilepsie, o afecțiune care, fără îndoială, aduce multe provocări în viața unui om. Cu toate acestea, cu ajutorul dvs. și al echipei medicale, ea are acum șansa unei vieți mai bune.

Lupta noastră pentru a salva inimi nu se oprește aici. Continuăm să ajutăm și să sprijinim persoanele care au nevoie de noi.

Vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați fost și sunteți alături de noi în această misiune. Slavă lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările și oportunitățile de a face bine!

16 Oct
2023-10-16

Dragii noștri susținători,

Grație generozității voastre incredibile și a solidarității, împreună am scris o poveste care aduce speranță în inimile tuturor. Luisa Tudorache, o mamă de 26 de ani a doi copii minunați, a avut nevoie de sprijinul nostru. Și voi ați răspuns apelului!

Datorită celor 406 donații online și a 106 persoane care au ales să doneze prin transfer bancar, Asociația Salvează o Inimă a colectat suma necesară de 9300 euro în doar 14 zile calendaristice. Aceasta este puterea comunității, puterea compasiunii și a dragostei.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că operația va avea loc pe data de 24 octombrie a.c. la prestigiosul Institutul Brain din cadrul Spitalului Monza din București. Încrederea și recunoștința noastră față de fiecare dintre voi este imensă.

Mulțumiri nesfârșite pentru generozitatea voastră. Ați demonstrat că, împreună, putem transforma speranța în realitate și credința în miracole.

Cu recunoștință și speranță,


 

10 Oct
2023-10-10


Dragi prieteni și suflete care vibrează alături de Asociația Salvează o inimă,

Cu o inimă plină de recunoștință și emoție, ne simțim binecuvântați să vă aducem vesti minunate. În mijlocul luptei pentru Luisa, o tânără mămică de numai 26 de ani, compania SANCOS ne-a arătat că, atunci când ne unim forțele cu credință și speranță, putem face minuni. Alegând să redirecționeze 20% din impozitul pe venit pentru anul 2022, SANCOS ne-a sprijinit cu suma generoasă de 20.000 lei. Aceasta nu este doar o donație materială, ci și o mărturie a iubirii și solidarității umane.

Din adâncul sufletelor noastre, le mulțumim. Acest gest nu reprezintă doar o contribuție financiară, ci și un semn al speranței, al credinței într-un viitor mai luminos și al iubirii necondiționate. Știm că Maica Domnului nu ne lasă la greu și în cele mai tulburi momente ne este alături, veghind și călăuzind pașii celor care au nevoie.

Luisa are acum o nouă șansă la o viață normală, și asta se datorează tuturor celor care au ales să fie alături de noi, să doneze, să se roage, să speră. Pentru toate acestea și multe altele, adresăm mii de mulțumiri. Fie ca această făclie a speranței să continue să ardă vie în inimile tuturor și să lumineze calea celor aflați în nevoie.

Cu dragoste nesfârșită, credință și recunoștință,
Echipa Asociației Salvează o inimă.

10 Oct
2023-10-10

Dragi susținători și prieteni ai Asociației Salvează o inimă,

Ieri a fost una dintre acele zile care ne amintesc de ce facem ceea ce facem. A fost o zi inundată de speranță și bucurie, o zi în care am simțit că inimile noastre bat în ritmuri similare, trăind emoții profunde. Un impresionant număr de 313 inimioare au ales să bată la unison cu inima curajoasei Luisei Tudorache. Tânjim toți la momentul din 24 octombrie a.c., data la care Luisa va fi programată pentru intervenția ce îi va schimba viața.

Cu mândrie și recunoștință, vă anunțăm că am reușit să colectăm suma de 3643 euro, dar parcursul nostru către obiectiv a primit un impuls semnificativ atunci când compania Real Tourism Winner, într-o demonstrație de generozitate și dragoste, s-a alăturat cauzei noastre cu o sponsorizare de 4000 RON.

Cu toate acestea, mai avem încă un drum de parcurs. Cu speranță în ochi și dragoste în inimi, vă spunem că ne mai despart doar 4857 euro până la atingerea sumei totale necesare de 9300 EURO. Suntem convinși că, împreună, vom reuși să oferim Luisei șansa la o viață nouă.

Vă mulțumim că ați ales să fiți alături de noi, că ați ales să dăruiți dragoste, speranță și un viitor. Fiecare contribuție, fiecare gând bun ne apropie de momentul în care inima Luisei va bate puternic, susținută de toți cei care au crezut în ea.

Cu recunoștință profundă și speranță neschimbată,
Asociația Salvează o inimă.

09 Oct
2023-10-09

Data de 24 septembrie a.c. reprezintă un moment crucial pentru Luisa și familia sa, fiind ziua în care este programată pentru operație.

Pentru Luisa, această intervenție nu înseamnă doar o șansă la o viață fără crize și temeri, ci și o oportunitate de a trăi o viață normală alături de cei doi copilași ai săi. Imaginea zilelor petrecute în bucurie, fără griji, alături de cei mici, este ceea ce îi dă putere să înfrunte fiecare provocare.

Ne unim forțele și speranțele cu Luisa și vă mulțumim pentru tot sprijinul și dragostea pe care ni le-ați arătat de-a lungul timpului. Fiecare gest contează, fiecare zâmbet adus pe chipul unui om în suferință înseamnă o lume întreagă.

Lupta noastră continuă, iar alături de voi, credem cu tărie că Luisa se va bucura de momente neprețuite alături de familia sa.

Campania a început la data de 04.10.2023

Nume: Tudorache

Prenume: Luisa

Vârstă: 26 de ani

Suma necesară: 10.000 €

Diagnostic: Epilepsie

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București.

Povestea Luisei

Astăzi, vă împărtășim o poveste de curaj și hotărâre, o poveste marcată de dragoste și speranță. Este povestea lui Luisa Tudorache, o mamă devotată care a învățat să lupte cu speranță și răbdare în ciuda provocărilor devastatoare ale epilepsiei.

Luisa este o tânără mamă a doi copii minunați, în vârstă de 3 ani și 3 luni, respectiv 1 an și 9 luni. Viața ei a fost dată peste cap în 2018 când a fost diagnosticată cu epilepsie. Crizele, inițial rare și ușoare, au adus cu ele frica și incertitudinea. Cu toate acestea, Luisa nu s-a lăsat învinsă. A luat tratamentul recomandat și a continuat să își iubească și să îngrijească copiii cu aceeași dragoste și devotament.

Dar viața a devenit și mai complicată pe măsură ce crizele au evoluat și frica a crescut. În timpul sarcinii, Luisa a trebuit să facă față crizelor și a fost nevoită să își mărească doza de tratament. Cu toate acestea, frica de crizele imprevizibile nu a dispărut niciodată. În luna a 7-a de sarcină, a avut o criză devastatoare care a dus la nașterea prematură a fiului ei. Cu răbdare și speranță, medicii au luptat pentru viața copilului, iar acum el este un băiețel sănătos și minunat.

"Cu fiecare zi care trece, învăț că dragostea și speranța pot învinge orice obstacol. Cu răbdare și speranță, lupt pentru a fi o mamă mai bună pentru copiii mei. Viața mea a fost o călătorie dificilă, dar cu ajutorul vostru, știu că putem trece peste aceste momente dificile. Vă rog, alăturați-vă luptei noastre și ajutați-ne să strângem fondurile pentru intervenția chirurgicală de care avem atâta nevoie. Vă mulțumesc că sunteți lumina noastră în întuneric," ne-a spus Luisa.

Dar lupta lui Luisa cu epilepsia a continuat, iar crizele au devenit tot mai grave. Cu o doză maximă de medicamente și o răbdare neclintită, ea a continuat să își iubească copiii și să se gândească la viitorul lor. Cu ajutorul unui specialist în epileptologie, s-a descoperit că Luisa are epilepsie farmacorezistentă și are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta o leziune din partea dreaptă a creierului.

Dar intervenția chirurgicală vine cu costuri ridicate, 46.500 de lei, o sumă pe care familia Luisa nu o poate acoperi singură. Aici apare speranța și dragostea noastră ca Asociația "SALVEAZĂ O INIMĂ". Credem în puterea dragostei și a speranței de a schimba vieți.

Pentru a contribui și a aduce o rază de speranță în viața lui Luisa și a copiilor ei, puteți folosi următoarele detalii bancare:

Asociația "SALVEAZĂ O INIMĂ"
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați numele "Luisa Tudorache" în detaliile plății pentru a ne asigura că fondurile ajung acolo unde este cea mai mare nevoie.