whatsapp-widget

Mădălina Budescu

Campanie din trecut 0 zile
56.875% Complete

Suma primita

17.745 €

Necesari

31.200 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65e8426f21b6e_Budescu-Maria-Madalina-06.03.2024.pdf
doc_65f46cf856721_Madalina-Budescu-15.03.2024.pdf
doc_65f474293cd9a_Budescu-Madalina-15.03.2024.pdf
doc_65fd8acfd9e63_Madalina-Budescu-22.03.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Elena-Lavinia R.
Revolut B.
Cocean C.
Nicola A.
IONEL M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Mădălina Budescu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

22 Mar
2024-03-22
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 2780 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

15 Mar
2024-03-15
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 3463 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

11 Mar
2024-03-11

Dragi prieteni și susținători,

După trei zile intense la Terapie Intensivă, am fost transferată pe salon. Experiența mea este cu adevărat una excepțională, necesitând nu doar o intervenție complexă la nivelul inimii, ci și utilizarea unor vase de sânge artificiale - elemente esențiale fără de care operația nu ar fi fost posibilă. Această victorie în fața adversității nu ar fi fost posibilă fără sprijinul, generozitatea și implicarea activă a fiecăruia dintre voi. Campania de strângere de fonduri nu numai că mi-a salvat viața, dar ne-a și unit într-o comunitate incredibilă de oameni care cred în puterea faptelor bune.

Doresc să împărtășesc cu voi bucuria acestei realizări, bucuria familiei mele și, bineînțeles, bucuria mea personală. Cu toate acestea, chiar dacă operația a fost un succes, următoarea etapă a recuperării mele necesită spitalizare post-operatorie pentru încă două săptămâni, datorită complexității intervenției. Aceasta implică costuri semnificative, iar în acest moment fac un ultim apel la generozitatea voastră, întrebându-vă dacă ați putea să mă susțineți în continuare.

Orice contribuție, indiferent cât de mică, înseamnă enorm pentru mine și familia mea și ne ajută să ne apropiem de obiectivul nostru comun: o recuperare completă și revenirea la o viață normală.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine până acum și sper să puteți rămâne alături de mine în această ultimă etapă a călătoriei mele spre vindecare. Împreună, putem face minuni.

Pentru mai multe detalii și pentru a contribui, vă rog să vizitați: https://salveazaoinima.ro/madalina-budescu/.

Cu toată recunoștința și speranța,
Mădălina Budescu

09 Mar
2024-03-09

Cu inimile pline de recunoștință și ochii strălucind de bucurie, vă aducem vești minunate despre unul dintre cazurile noastre speciale - un caz care, în toată esența sa, se apropie de miracol. Operația a fost un succes!

Pacienta noastră dragă își revine acum în departamentul de ATI, unde va rămâne până luni, urmând apoi să fie transferată în salon pentru încă două săptămâni. Cazul ei este cu adevărat excepțional, necesitând nu doar o corectare complexă a inimii, dar și folosirea unor vase de sânge artificiale - elemente fără de care operația nu ar fi fost posibilă.

Această victorie asupra adversității nu ar fi fost realizabilă fără sprijinul, generozitatea și implicarea dumneavoastră activă. Strângerea de fonduri pentru ea nu doar că i-a salvat viața, dar ne-a unit pe toți într-o comunitate de oameni care cred în puterea faptelor bune. Împărtășim cu voi bucuria acestei reușite, bucuria familiei ei, și, bineînțeles, a noastră - a echipei care coordonează aceste eforturi.

În ciuda succesului operației, suntem acum în fața unui nou prag pe care dorim să îl trecem împreună. Spitalizarea post-operatorie a pacientei, necesară pentru următoarele două săptămâni din cauza complexității intervenției, implică cheltuieli semnificative. Prin urmare, facem un ultim apel la generozitatea voastră, întrebându-vă dacă sunteți dispuși să ne susțineți în continuare.

Contul de spital al pacientei rămâne deschis pentru donații, iar orice sumă, cât de mică, va avea o valoare inestimabilă pentru familia ei și pentru procesul de recuperare. Fiecare contribuție ne apropie de obiectivul nostru comun: să-i oferim pacientei o nouă șansă la o viață plină și sănătoasă.

Vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce ați făcut până acum și sperăm să puteți rămâne alături de noi în această ultimă etapă a călătoriei noastre. Împreună, putem face minuni.

07 Mar
2024-03-07

Dragii mei prieteni și binefăcători,

În acest moment al vieții mele, când cuvintele par insuficiente să exprime profunzimea recunoștinței și a emoțiilor mele, îmi găsesc alinarea scriindu-vă aceste rânduri, din inimă. Sunt Maria Mădălina Budescu, o tânără de 24 de ani, care, printr-o întorsătură neașteptată a destinului, se confruntă cu o provocare uriașă - o malformație gravă a inimii. Acest diagnostic nu doar că m-a șocat, dar a și zdruncinat temeliile vieții mele, însă speranța și dorința de a învinge au rămas neschimbate.

Este cu un suflet plin de emoție și recunoștință că vreau să vă mulțumesc fiecăruia dintre voi, pentru fiecare mesaj de încurajare, pentru fiecare gest de sprijin și pentru fiecare donație generoasă. Datorită vouă, suflete nobile, care ați ales să vă alăturați luptei mele, mâine dimineață, la ora 10, voi păși cu speranță și curaj în sala de operație a Spitalului Memorial din Turcia. Acest moment reprezintă începutul unui nou capitol în viața mea, unul plin de speranță și vindecare.

În aceste clipe, când emoțiile mă copleșesc și speranța dansează în ritmul bătăilor inimii mele, vă promit că voi fi puternică. Voi intra în acea sală de operație purtând cu mine nu doar visurile mele, ci și recunoștința profundă față de fiecare dintre voi.

Vă voi ține la curent cu toate noutățile și mă rog ca bunul Dumnezeu să ne ajute și să supravegheze fiecare moment al acestei intervenții, astfel încât să pot împărtăși cu voi vestea mult așteptată a vindecării.

26 Feb
2024-02-26
Plati efectuate Fisier 1

Bună ziua! ❤️

Doresc să vă exprim recunoștința mea profundă pentru întregul sprijin, gândurile pozitive și fiecare donație primită. Datorită generozității fiecăruia dintre voi și cu binecuvântarea lui Dumnezeu, joi voi pleca în Turcia. 🙏❤️

Campania noastră va rămâne activă pe durata internării mele în Turcia, pentru a acoperi orice costuri suplimentare care ar putea apărea. 😍

Vă sunt infinit de recunoscător(ă) și rogu-mă ca Dumnezeu să vă binecuvânteze! 🙏🥰

P.S. 

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 33500 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

16 Feb
2024-02-16

Într-o lume unde fiecare zi aduce cu sine propriile provocări, povestea de curaj și speranță a unei tinere de 24 de ani, Maria Mădălina Budescu, ne amintește despre forța incredibilă a comunității și a bunătății umane.

Maria Mădălina se confruntă cu o provocare de viață – o malformație gravă a inimii, care necesită o intervenție chirurgicală urgentă și complexă la Spitalul Memorial din Turcia. Costul acestei operații esențiale pentru supraviețuirea ei se ridică la 31.200 euro, o sumă care părea de neatins la începutul acestei călătorii.

Cu toate acestea, în doar 10 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri, spiritul de solidaritate s-a manifestat într-un mod cu adevărat impresionant. Nu mai puțin de 840 de suflete generoase au răspuns apelului, donând cu generozitate și împărtășind povestea Mariei Mădălina mai departe. Emoțiile și lacrimile de bucurie nu contenesc să curgă, întrucât comunitatea noastră a reușit să strângă aproape întreaga sumă necesară operației. Acum, ne mai despart doar 3.000 de euro de obiectivul final.

Un moment semnificativ în această călătorie a fost generozitatea extraordinară a companiei Modern Calor din Botoșani, care a donat impresionanta sumă de 10.000 de euro. Acest gest remarcabil nu doar că a adus speranță, dar a și accelerat considerabil atingerea obiectivului nostru comun.

Acum, mai mult decât oricând, Maria Mădălina are nevoie de sprijinul nostru pentru a putea trece peste această încercare. Pe lângă costurile operației, există și alte cheltuieli care trebuie acoperite, inclusiv transportul și cazarea în Turcia, pentru ea și pentru familia sa.

Fiecare contribuție, indiferent de mărime, ne apropie de momentul în care Maria Mădălina va putea beneficia de tratamentul vital de care are nevoie. Este un apel la compasiune, la unitate și la acțiune – pentru a oferi unei tinere șansa la o viață plină și sănătoasă.

Vă invităm să vă alăturați acestei mișcări de solidaritate, donând și împărtășind povestea Mariei Mădălina. Fiecare gest de generozitate contează și poate face diferența în lupta ei pentru viață.

Împreună, putem aduce speranță acolo unde pare a fi doar disperare. Împreună, putem schimba destinul Mariei Mădălina.

13 Feb
2024-02-13

Media

 1. HOT NEWS-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 2. R3MEDIA-Maria Mădălina Budescu, o tânără de 24 de ani, are nevoie de sprijinul nostru pentru a trăi

 3. ȘTIRI PE SURSE-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord - Operația salvatoare: 31.000 de euro

 4. ROMANIA TV-Apel umanitar. La 24 de ani, Mădălina are nevoie de donaţii pentru o nouă inimă: „Fiecare bătaie a inimii ei ar putea fi ultima”

 5. BUSINESS CLUB-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 6. AGORA PRESS-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 7. ZIUA DE CLUJ-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 8. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-O tânără în vârstă de 24 de ani are nevoie de o inimă nouă

 9. SUCEAVA NEWS-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 10. PRO BRĂILA-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro.

 11. REALITATEA DOROHOIANĂ-Tânără de 24 de ani, pe lista pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 12. GORJ ONLINE-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro 

 13. INFO IAȘI-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 14. GAZETA DE BOTOȘANI-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 15. GLASUL CETĂȚII-Tânără de 24 de ani, pe listă pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro

 16. BUNĂ ZIUA IAȘI-Iubitul și tatăl Mădălinei au plecat să muncească în străinătate ca să o salveze. Boala i-a luat tot și a obligat-o să-și amâne nunta de trei ori: „Mă simt din ce în ce mai rău”

 17. TELE M IAȘI-Mădălina, la 24 de ani, luptă pentru viață: ”Lista este lungă și starea mea de sănătate se agravează!”

 18. ȘTIRI BOTOȘANI-Mădălina, la 24 de ani, luptă pentru viață: ”Lista este lungă și starea mea de sănătate se agravează!”

 19. BOTOȘĂNEANUL-Împreună pentru Mădălina: Ajutor cerut pentru o tânără cu o boală gravă - Fiecare dintre noi poate face diferența

 20. BOTOȘANI NEWS-Mădălina, tânăra de 24 ani, care trăiește în fiecare zi un coșmar.”Fiecare a inimii ei a devenit o luptă pentru noi toți.”

 

10 Feb
2024-02-10

Într-o lume în continuă schimbare, unde provocările zilnice ne testează constant capacitatea de a face față, există companii care nu doar că se ridică la înălțimea așteptărilor, ci și le depășesc prin acțiuni concrete de sprijin și solidaritate. MODERN CALOR, un nume de referință în sectorul energiei și utilităților din Botoșani, reprezintă un exemplu strălucit al modului în care o viziune centrată pe inovație, eficiență și responsabilitate socială poate transforma realitățile comunității în care activează.

Viziunea MODERN CALOR de a deveni prima opțiune a consumatorilor în alegerea sistemului de încălzire se întemeiază pe promisiunea de a oferi nu doar soluții tehnologice avansate și eficiente, ci și un angajament profund față de binele comunității. Aceasta nu este doar o promisiune; este o realitate care se materializează zi de zi prin acțiuni concrete, prin care MODERN CALOR demonstrează că își asumă un rol activ în creșterea calității vieții și în protecția mediului.

Misiunea noastră de a contribui la creșterea eficienței în domeniul energiei termice și electrice este completată de un angajament puternic față de valorile umanitare, cum ar fi generozitatea, solidaritatea și responsabilitatea față de cei din jur. Un exemplu recent și convingător al acestei angajamente este sprijinul acordat tinerei Mădălina Budescu, într-un moment în care avea nevoie mai mult ca niciodată de ajutor și speranță. Prin donația generoasă de 50.000 RON, MODERN CALOR nu doar că a oferit sprijin material, ci a transmis un mesaj puternic despre ce înseamnă să fii parte a unei comunități care își susține membrii în momentele dificile.

Această acțiune reflectă esența valorilor pe care MODERN CALOR le promovează: empatia, compasiunea și dorința de a contribui la o lume mai bună. Este o dovadă a faptului că, dincolo de cifre, strategii de dezvoltare sau tehnologii avansate, la baza succesului oricărei companii stau inima și sufletul.

Prin sprijinul acordat Mădălinei Budescu, MODERN CALOR nu doar că a ajutat-o să facă un pas important spre recuperare, dar a și reușit să inspire comunitatea, să aducă speranță și să arate că, împreună, putem depăși orice obstacol. Acest gest de generozitate subliniază încă o dată angajamentul nostru față de o societate în care bunătatea, grija față de ceilalți și acțiunile concrete în sprijinul celor în nevoie sunt valorile care ne ghidează zi de zi.

În concluzie, MODERN CALOR nu este doar un furnizor de servicii energetice; este un partener de încredere, un susținător al comunității și un exemplu de urmat în domeniul responsabilității sociale. Alegând MODERN CALOR, nu doar că alegeți o soluție eficientă și sustenabilă pentru încălzirea imobilului sau afacerii dumneavoastră, dar vă alăturați și unei cauze mai mari, aceea de a contribui la o lume mai bună, mai generoasă și mai umană.

10 Feb
2024-02-10

În aceste prime trei zile de la începutul călătoriei noastre comune pe platforma https://salveazaoinima.ro/madalina-budescu/  , sufletele a 169 de persoane generoase au strălucit luminos, adunând împreună suma de 4.105 euro din cei 31.200 euro necesari. Fiecare contribuție, fie că a fost mică sau mare, a fost o rază de speranță pentru mine, un semn că, împreună, putem transforma visul meu în realitate.
În aceste momente, când speranța și generozitatea se împletesc pentru a crea un viitor mai bun, mă îndrept cu umilință către voi toți, rugându-vă să mă ajutați să continui această călătorie. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor cu inimă mare, cred cu tărie că putem atinge suma necesară de 31.200 euro.
Timpul este esențial, iar fiecare zi care trece mă apropie mai mult de momentul în care trebuie să ajung la Clinica pentru a primi tratamentul de care am atât de multă nevoie. Speranța mea stă în bunătatea și solidaritatea voastră, în credința că împreună putem depăși această provocare.
Vă rog din suflet, să mă ajutați să ajung la Clinica în timp util. Orice ajutor, oricât de mic, este un pas înainte spre împlinirea visului meu de a avea o viață mai bună, de a mă bucura din nou de lucrurile simple care aduc fericire. Fiecare donație, fiecare cuvânt de încurajare, fiecare gând bun trimis către mine nu doar că mă ajută să mă apropii de obiectivul meu, dar îmi oferă și forța de a lupta, de a spera și de a crede.
În aceste momente, când viitorul meu stă în mâinile voastre, vă sunt mai recunoscător decât aș putea exprima în cuvinte. Vă mulțumesc pentru generozitate, pentru timpul și resursele pe care ați ales să le împărtășiți cu mine. Împreună, suntem puternici. Împreună, putem face minuni.
Vă rog, ajutați-mă să transform această speranță în realitate. Ajutați-mă să ajung la Clinica în timp util. Pentru mine, pentru viitorul meu, pentru șansa de a trăi o viață plină și fericită. Vă invit să vizitați pagina campaniei mele pe https://salveazaoinima.ro/madalina-budescu/  și să deveniți parte din povestea mea. Împreună, putem schimba un destin.(Mădălina Budescu)

Campanie inițiată pe data de: 06.02.2024

Nume:Budescu 

Prenume: Maria Mădălina

Vârstă: 24 ani

Sumă necesară: 31200  euro

Diagnostic: Malformație gravă a inimii

Operația și tratamentul va fi efectuat la Spitalul Memorial din Turcia

Împreună pentru Maria Madalina: O șansă la viață

Astăzi venim în fața dumneavoastră cu o poveste care necesită nu doar atenția, ci și generozitatea voastră. Este povestea Mariei Madalina Budescu, o tânără de 24 de ani care se luptă cu o malformație congenitală ce i-a marcat traiectoria vieții. Maria Madalina a fost odată ca oricare dintre noi, plină de vise și speranțe, până când condiția ei nediagnosticată la timp a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă.
Maria ne-a transmis următarele rânduri: "De aproximativ un an, viața mea s-a schimbat total. Ajunsă la terapie intensivă la Iași, apoi internată de două ori la spitalul din Târgul Mureș, unde am fost pusă pe lista de transplant, mi-am dat seama că lupta mea abia începe. Lista este lungă și starea mea de sănătate se agravează. Obosesc la cel mai mic efort și asta mă ține legată de pat. Am găsit o speranță, o soluție în Turcia la Prof. Dr. Serkan Durdu, dar pentru asta am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea ajunge la intervenția chirurgicală care îmi poate salva viața. Vă rog, fiți alături de mine în această luptă pentru viață."

Costul intervenției este de 31.200 de euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile familiei Budescu. În fața acestei sume imense, ne adresăm comunității, știind că împreună putem face diferența. Fiecare contribuție, oricât de mică, înseamnă un pas spre recuperarea și redobândirea speranței pentru Maria Madalina.

Vă invităm să vă alăturați acestei misiuni de salvare a unei vieți și să oferiți, prin generozitatea dumneavoastră, o șansă Mariei Madalina la un viitor sănătos. Orice donație poate fi făcută pe site-ul nostru oficial sau prin conturile noastre bancare, pe care le puteți găsi în descrierea campaniei. Fiecare moment contează, fiecare ajutor contează, fiecare inimă care răspunde la acest apel contează.

Cu recunoștință profundă și speranța că împreună putem aduce zâmbetul înapoi pe chipul Mariei Madalina.

Haideți să ne unim forțele și să arătăm că în lumea noastră, compasiunea și solidaritatea pot aduce schimbări miraculoase

Denumire entitate: Asociația "Salvează o Inimă"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: MADALINA BUDESCU