whatsapp-widget

Mihaela Marcu

Campanie din trecut 0 zile
80.057142857143% Complete

Suma primita

2.802 €

Necesari

3.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5f64767e979df_Mihaela-Marcu-18.09.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Mihaela Marcu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

26 Sep
2020-09-26

Dragii mei ! Mi-au ieșit rezultatele de la patologie , nu este nimic ce se extinde ,tumoara pe care o aveam pe colon a fost extirpată, am o infiecție la stomac și o gastrită cronică . Doamna doctor mi-a dat tratament de urmat timp de 3 luni , după care voi începe alt tratament și mi-a spus să revin pentru analize odată la 6 luni și apoi la un an .Vreau să vă mulțumesc în primul rând Domnului Vlad Plăcintă  și Doamnei Narcisa pentru tot sprijinul acordat , pentru toate cuvintele frumoase ,pentru că ați fost alături de mine in orice moment și pentru ca m-ați sprijinit să ajung la Emsey Hospital ! Vreau să-i mulțumesc doamnei translator Narcisa, pentru tot efortul depus pentru mine , pentru că a fost lângă mine zi și noapte chiar dacă am fost departe de familia mea m-am simțit la fel de iubită , respectată și tratată mai mult decât foarte bine .Vreau să-i mulțumesc doamnei doctor Tülin Kendir Koçak pentru tot ceea ce a făcut pentru mine și mulțumesc asistenților medicali pentru atenția pe care mi-au dăruit-o și pentru felul în care am fost îngrijită .Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor cu suflet mare și cu o inimă minunată care din puținul lor m-au ajutat și pe mine , care s-au rugat pentru mine și au fost lângă mine . Doamne ajută să fie bine și Dumnezeu să vă dea multă sănătate și să fie cu voi mereu !🙏❤️

22 Sep
2020-09-22

Mihaela a ajuns in Turcia la Emsey Hospital.Aseară s-a simțit foarte rău și a fost internată de urgență. Vor urma investigațiile medicale și ulterior planul de tratament.

Campanie inceputa la data: 16.09.2020

Nume: Marcu

Prenume: Mihaela

 Vârsta:  21 ani

Suma necesară: 1900 euro (doar investigațiile)

Diagnostic: cancer la colon

Clinica unde va efectua tratamentul: Clinica Emsey Hospital 

Povestea Mihaelei Marcu

Și-a dorit să îi ajute pe cei suferinzi, de aceea a ales să urmeze cursurile Școlii postliceale sanitare „George Emil Palade” din Constanța.

Mihaela Marcu avea un plan frumos de viață, nobil, urma să devină asistentă medicală, să-i facă bine pe oameni. Din păcate însă, din cea care urma să ofere ajutor bolnavilor, a ajuns ea însăși să aibă nevoie de ajutor.

În luna mai, fata de 21 de ani a rămas fără aer. Medicii care au consultat-o i-au recomandat mai multe investigații, iar acestea au scos la iveală o gastrită cu hernie hiatală și prezența infecției cu Helicobacter Pylori.

După o lună de tratament, a fost nevoită să mai treacă prin două proceduri extrem de neplăcute - o endoscopie și o colonoscopie. Cea din urmă analiză i-a schimbat viața pentru totdeauna. Medicii au observat că tânăra a dezvoltat un cancer la colon.

Vă rog din suflet oameni minunați, oameni cu inimă mare, ajutați-mă să scap de durerile groaznice, să devin din nou copil normal, să-mi pot continua școala, la rândul meu să pot ajuta și eu pe alții, iar visele mele să devină realitate, este apelul făcut de Mihaela către toți cei care vor să o ajute în lupta dureroasă și grea din care speră cu toată ființa să iasă învingătoare.

Tratamentul se anunță unul intensiv și foarte costisitor. Doar investigațiile costă 2.250 de dolari. Așa cum știm din cazurile anterioare, în cazul pacienților cu probleme oncologice, costurile medicale sunt foarte ridicate, iar familia Marcu nu le poate suporta singură.

De aceea, vă rugăm să ne fiți alături în efortul de a strânge banii necesari intervențiilor medicale la care va fi supusă Mihaela pentru a-i fi salvată viața. Putem reuși să-i redăm viitorul tinerei prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare.

Cei care vor să ajute pe termen lung au la dispoziție și posibilitatea plății recurente. Pe durata unei campanii, se poate dona constant o anumită sumă pentru cazul umanitar ales.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată prin transfer bancar ,numele de familie -Marcu