whatsapp-widget

Maria Herța

Campanie din trecut 0 zile
64.96415265646% Complete

Suma primita

20.750 €

Necesari

31.941 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65bbcc75abe5d_Maria-Her-a-01.02.2024.pdf
doc_662639b93fb7c_Maria-Herta-22.04.2024.pdf
doc_6641ab249f706_Maria-Her-a-13.05.2024.pdf
doc_664af93d15e44_Maria-Her-a-20.05.2024.pdf
doc_6659ad85a5384_Maria-Her-a-31.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Tasnadi O.
Cocean C.
Buturuga E.
Cerban G.
Florin F.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Maria Herța

Campanie din trecut

Update-uri campanie

31 May
2024-05-31
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1100 RON reprezentând recuperare medicală conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

20 May
2024-05-20
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 630 RON reprezentând recuperare medicală conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

13 May
2024-05-13
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1300 RON reprezentând recuperare medicală conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

22 Apr
2024-04-22
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 11700 EURO conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

19 Apr
2024-04-19

Media

 1. ȘTIRI PE SURSE-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze. A trecut prin multe încercări ce i-au gravat lacrimi pe obrăjori

 2. ROMÂNIA TV-Micuța Maria are șansa la o viață normală, dar părinții nu pot face față cheltuielilor medicale! Doar tu poți face ca visul ei să devină realitate

 3. ZIARUL ACTUALITATEA-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 4. ZIARE 24-Maria, o fetiță care visează să danseze, are nevoie urgent de ajutor pentru o operație pe coloană vitală

 5. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Maria, visează să danseze, dar are nevoie de ajutor

 6. GLASUL CETĂȚII-Maria are 10 ani. Vrea să devină medic și să șteargă lacrimile de pe obrajii tuturor copiilor, pentru că știe ce înseamnă suferința

 7. ZI DE ZI-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 8. GAZETA DE SUD-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 9. ZIARUL21-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 10. AGORA PRESS-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 11. BOTOȘĂNEANUL-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 12. IAȘI INFO-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 13. MONITORUL EXPRESS-Maria, o fetiță care visează să danseze, are nevoie urgent de ajutor pentru o operație pe coloană vitală

 14. OPINIA TRANSILVANĂ-Apel Umanitar pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 15. REALITATEA DOROHOIANĂ-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 16. SUCEAVA NEWS-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 17. UNIVERSUL ARGEȘEAN-APEL UMANITAR! Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 18. BOTOȘANI NEWS-Maria, fetita de 10 ani, care nu poate sa danseze si nici sa poarte rochite. Mama: Cicatrici vor ramane insa si in suflet nu doar pe corp

 19. GAZETA DE BOTOȘANI-Apel umanitar! Operatie pe coloana vitala pentru Maria, o fetita care viseaza sa danseze

 20. NEWS PAȘCANI-Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

 

 

04 Apr
2024-04-04

A trecut o lună de când coridoarele unui spital au devenit pentru noi mai mult decât niște simple trecători, transformându-se într-un loc unde speranța și determinarea se întâlnesc în fiecare zi. Fetița noastră, cu o voință de fier ascunsă în spatele unui zâmbet timid, a început să se obișnuiască cu greutățile recuperării. Operația la picior, deși a fost un succes, a lăsat în urmă dureri în mai multe locuri - mărturie a bătăliei pe care o duce. Dar curajul ei neînvins ne inspiră zilnic să rămânem la fel de puternici pentru ea.

În mijlocul acestei lupte pentru normalitate, am fost loviți de o veste care a adăugat greutate poverii noastre - necesitatea unei noi intervenții chirurgicale pentru a desprinde măduva atașată, descoperită în urma unui RMN la coloană. Și ca și cum provocarea nu era suficient de mare, această operație trebuie să aibă loc la Medical Park din Turcia, un centru de excelență în domeniul medical, recunoscut pentru expertiza sa, dar și pentru costurile asociate, care sunt, fără îndoială, enorme.

Suma necesară pentru această intervenție vitală se ridică la 11.700 euro, o cifră care depășește cu mult capacitățile noastre financiare. Acesta nu este doar un număr; reprezintă o barieră între fetița noastră și șansa ei la o viață normală, liberă de restricțiile impuse de o afecțiune medicală complicată. Ne confruntăm acum cu sarcina de a aduna aceste fonduri, o provocare care ne solicită să cerem ajutorul comunității, prietenilor, familiei și tuturor celor care pot contribui, indiferent de mărimea sprijinului.

Decizia de a aștepta două luni înainte de a încerca să facem față acestei noi provocări este una grea, dar necesară. Dorim să ne asigurăm că fetița noastră este suficient de puternică din punct de vedere ortopedic pentru a face față unei noi operații. Speranța noastră este să putem programa intervenția în luna mai, în funcție de disponibilitatea medicilor și de capacitatea noastră de a face față costurilor.

Apelul nostru este unul plin de speranță și determinare. Vă rugăm să ne ajutați să strângem fondurile necesare pentru ca fetița noastră să poată primi tratamentul de care are atât de multă nevoie. Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, ne va aduce mai aproape de obiectivul nostru și de ziua în care o vom vedea pe fetița noastră redobândindu-și libertatea de mișcare, într-o lume unde durerea nu îi va mai limita zâmbetul sau visurile. Împreună, putem transforma acest vis în realitate.

29 Feb
2024-02-29


Într-o zi plină de speranță și emoție, inima mea este copleșită de recunoștință și bucurie. Maria Rebeca, îngerul meu curajos de 9 ani, a ieșit cu bine dintr-o operație complexă și extrem de necesară. Doctorii, cu măiestrie și dedicare, au intervenit la ambele șolduri, la tibia dreaptă și la laba piciorului drept, într-un efort remarcabil de a-i oferi Mariei o șansă la o viață normală și fără durere.

În aceste momente, Maia este imobilizată în ghips, un cocon temporar care ascunde în spatele său speranța unei vindecări complete. Următoarele două luni vor fi o perioadă de așteptare și speranță, până când vom putea vedea cu adevărat roadele acestei intervenții chirurgicale. Inima mea de mamă este plină de speranță, dar și de neliniște, așteptând momentul în care îi vom da jos ghipsul și vom descoperi împreună cât de reușită a fost operația.

Cuvintele nu pot exprima adâncimea recunoștinței mele față de fiecare persoană care ne-a ajutat să transformăm acest vis în realitate. Să adunăm 31.941 de euro a părut la început o misiune imposibilă, dar datorită generozității, sprijinului și iubirii voastre, astăzi, Maria Rebeca a avut șansa la un nou început. Fiecare donație, fiecare gând bun și fiecare rugăciune ne-au adus mai aproape de acest moment magic.

În fața acestei încercări, am învățat ce înseamnă solidaritatea, speranța și puterea comunității. Fetița mea, cu zâmbetul ei curajos și ochii plini de speranță, este dovada vie că împreună putem face minuni.

Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce ați făcut pentru Maria Rebeca. Nu doar că i-ați oferit o șansă la o viață mai bună, dar ne-ați oferit și nouă, familiei ei, forța de a crede în minuni.

Cu dragoste și recunoștință infinită,
Herța

02 Feb
2024-02-02

Cu puțin timp înainte de data programată pentru intervenție, un reprezentant al spitalului din Germania ne-a înștiințat că, din păcate, doctorul (Dussa) care urma să efectueze intervenția chirurgicală a demisionat. În acea perioadă debusolantă, Dumnezeu ne-a scos în cale o persoană recent operată pentru o problemă ortopedică asemănătoare, la o clinică din Istanbul, Turcia. Știind că intervenția la șold este recomandată să fie efectuată până la vârsta de 10 ani, limitați de timp și de durerea tot mai prezentă pe care o acuza fetița în timpul mersului, ne-am mobilizat rapid și am solicitat o programare la acea clinică (WM Medical Park Maltepe). În urma unui amplu consult de către doi doctori ortopezi, un doctor neurochirurg și un doctor dietician, am primit acceptul lor de a se ocupa de cazul fetiței noastre și de a o opera cât mai repede posibil. Astfel, am reușit să programăm intervenția pentru 29 februarie. Mulțumim din tot sufletul tuturor pentru sprijinul și ajutorul financiar acordat. Fără voi nu am fi reușit. Acum sperăm că Maia va trece cu bine de intervenție, se va recupera repede și va avea o viață normală ca și toți copiii de vârsta ei.

01 Feb
2024-02-01
Plati efectuate Fisier 1

Maria Herța, în vârstă de 9 ani, se confruntă cu mai multe afecțiuni medicale, incluzând displazie de șold dreapta, mielomeningocel și paralizie la nivelul L5 bilateral, precum și o malpoziție gravă de tip gheară a labei piciorului drept. Tratamentul și intervenția chirurgicală necesare vor fi realizate la Medical Park din Turcia. Asociația "Salvează o Inimă" a efectuat plata către spitalul din Turcia în suma de 28650 euro pentru a acoperi costurile intervenției și tratamentului. Aceasta este situația actuală, iar procedurile medicale sunt planificate pentru a îmbunătăți condiția de sănătate a Mariei.

08 Jan
2024-01-08

Maria Herța, în vârstă de 9 ani, se confruntă cu o serie de provocări medicale semnificative, care includ displazie de șold dreapta, mielomeningocel și paralizie la nivelul L5 bilateral. De asemenea, se luptă cu o maploziție gravă de tip gheară a labei piciorului drept. Intervenția chirurgicală și tratamentul necesar vor avea loc la Clinica KIND ZENTRUM CHIEMGAU din Germania, intervenția fiind programată pentru data de 22 ianuarie 2023.

Drumul către recuperare pentru Maria este lung și plin de provocări, dar speranța și determinarea sunt puternice. Această călătorie este nu doar o luptă pentru sănătate, ci și o poveste emoționantă de curaj și rezistență. Gândurile și sprijinul comunității se îndreaptă către Maria și familia ei în această perioadă dificilă, în speranța unei recuperări complete și a unui viitor mai luminos.

05 Jan
2024-01-05

Herța Maria Rebeca, o fetiță de numai 9 ani, poartă în inima ei o poveste de curaj și speranță. Diagnosticată cu displazie de șold dreapta, mielomeningocel și nivel de paralizie L5 bilateral, viața ei a fost o luptă constantă împotriva adversităților. Cu o maploziție gravă de tip gheară a labei piciorului drept, fiecare pas al ei este un memento al rezilienței și al voinței de a învinge.

În aceste momente cruciale, un gest de o nobilă generozitate a luminat calea speranței pentru Maria Rebeca. Allianz-Țiriac Asigurări a venit în ajutor cu o donație generoasă de 5.000 de euro, contribuind substanțial la fondul creat pentru a sprijini tratamentul ei. Operația și tratamentul, care vor avea loc la Clinica Medical Park din Turcia, reprezintă un pas crucial spre o viață mai bună și mai sănătoasă pentru ea.

Această donație de la Allianz-Țiriac Asigurări transcende valoarea financiară; este un veritabil act de solidaritate și empatie. Demonstrează că, atunci când comunitățile se unesc, când inimile și mâinile se îmbină în scopul binefacerii, miracolele devin realitate. Este o lecție de umanitate și un exemplu vibrant că bunătatea și sprijinul pot transforma vieți.

Maria Rebeca nu este doar o fetiță care se luptă cu o afecțiune; ea este un simbol al speranței, al forței și al posibilității de a depăși orice obstacol. Donația Allianz-Țiriac Asigurări nu este doar un gest de caritate, ci un mesaj puternic că împreună putem schimba destine și putem aduce lumina acolo unde viața pare cel mai greu de trăit.

În timp ce ne pregătim să urmărim călătoria de recuperare a Mariei Rebeca, inimile noastre sunt pline de recunoștință pentru fiecare persoană și organizație care contribuie la acest miracol. Fiecare ajutor, fie el mic sau mare, joacă un rol vital în această luptă pentru o viață mai bună. Să ne unim forțele și să fim parte din această poveste de vindecare, pentru a oferi speranță și a arăta că, împreună, suntem mai puternici.

Campanie inițiată pe data de: 08.12.2023

Nume: Herța

Prenume: Maria Rebeca

Vârstă: 10 ani

Sumă necesară: 31941 euro

Diagnostic: Displazie de șold dreapta, mielomeningocel, nivel paralizie L5 bilat, maploziție gravă de tip gheară a labei piciorului drept

Operația și tratamentul va fi efectuat la Clinica MEDICAL PARK TURCIA

Maria Rebeca: O luptă pentru viață și speranță

Povestea Maiei este una profund emoționantă și inspiratoare, ilustrând lupta unei familii pentru a-și sprijini copilul în fața unor provocări medicale deosebite. Născută cu spina bifida, o problemă congenitală gravă, viața Mariei a fost un șir continuu de intervenții chirurgicale și tratamente, începând chiar din primele momente ale existenței sale.  Familia ei s-a confruntat cu multe decizii dificile, de la alegerea între examenul de permis de conducere al mamei și necesitatea urgentă de a merge la spital pentru naștere, până la decizia de a căuta tratament medical avansat în străinătate.

Maria a fost o luptătoare încă de la început, suportând numeroase intervenții pentru corectarea defectelor sale fizice, cum ar fi corecția picioarelor și intervenția pentru spina bifida. Familia a fost mereu alături de ea, confruntându-se cu stresul, emoțiile și dificultățile financiare ale îngrijirii unui copil cu nevoi speciale. De-a lungul anilor, Maria a învățat să se adapteze și să depășească aceste provocări, demonstrând o voință și o curaj remarcabile.

Cu toate acestea, viața Mariei nu a fost lipsită de obstacole. A suferit complicații precum hidrocefalia, necesitând monitorizare constantă, și vezica neurogenă, care a necesitat intervenții chirurgicale suplimentare. Acestea au dus la alte tratamente și vizite frecvente la spital, punând presiune asupra întregii familii.

Mama Mariei ne-a mărturisit:: "Privind-o pe Maria, inima mea se umple de un amestec de durere și mândrie. Fiecare cicatrice pe trupul ei micuț reprezintă o bătălie pe care a câștigat-o, o dovadă a rezilienței sale incredibile. Am trăit clipe de disperare, momente când am crezut că nu voi putea continua, dar zâmbetul ei curajos m-a încurajat să nu renunț. În ochii ei văd nu doar o fetiță care a suferit, ci un spirit neînfrânt, un visător, un luptător. Ea este lumina mea în cele mai întunecate zile, motivul meu de a crede că, indiferent cât de greu este drumul, iubirea și speranța pot face minuni. Promit să fac tot ce-mi stă în putință pentru a-i oferi o viață cât mai normală și fericită, pentru că ea este totul pentru mine."

Cu toate aceste provocări, Maria a continuat să fie o sursă de inspirație. Inteligentă și curajoasă, a dezvoltat un interes profund pentru corpul uman și aspiră să devină doctor pentru a ajuta pe alții, așa cum a fost ea ajutată. Povestea ei subliniază importanța speranței, rezilienței și sprijinului familial în fața adversității.

În prezent, familia lui Maria se confruntă cu o nouă provocare: costurile unei intervenții chirurgicale la o clinică specializată din Germania, ce depășesc capacitatea lor financiară. Ei apelează la generozitatea comunității pentru a strânge suma necesară de 31.941 de euro, sperând ca această operație să fie un pas important în drumul spre recuperarea completă a Mariei.

Povestea Mariei este un exemplu viu al luptei pentru viață și a puterii speranței, subliniind cât de mult poate realiza un copil, chiar și în fața unor dificultăți imense, când este înconjurat de dragoste și sprijin necondiționat.

Denumire entitate: Asociația "Salvează o Inimă"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: MARIA HERTA