Mărioara Boghian

Mărioara Boghian

Campanie activa 22 zile
15.3974% Complete

Suma primita

4.619 €

Necesari

30.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

344785218 .
MORARU A.
MURARU I.
Drob F.
GIREADA S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Mărioara Boghian

Campanie activa 22 zile

Update-uri campanie

17 Jan
2022-01-17

Dosarul tinerei mame a fost transmis către Clinica Acibadem Atakent din Turcia și a fost analizat de către doamna doctor Conf Leyla Ozer și ne-a sugerat să se efectueze o consultație,analize de sânge amănunțite, analiza Next Generation Sequencing (NGS), Gene Fusion în cazul în care se solicită NGS Foundation One și ulterior ședințe de chimioterapie personalizat.

Însă costurile depășesc cu mult  posibilitățile familiei  și depășesc suma de 30.000 de euro.

Suntem siguri că doar cu sprijinul tău dragă prietene o putem salva pe Mărioara.

 

14 Jan
2022-01-14

Din păcate în urma analizelor medicale efectuate răspunsul venit din partea mediciilor specialiști nu este unul favorabil. Din păcate cancerul s-a extins  la Colon și mușchi iar starea de sănătate a tinerei este gravă. Din păcate nici fondurile nu sunt îndeajuns pentru a putea pleca în străinătate sau să își continue un tratament specializat. 

 Vă rugăm din inimă să donați cât de puțin pentru a o putea salva pe tânăra mamă!

Pentru tine poate e puțin 2 euro dar pentru Mărioara este o șansă la viață!

Campanie inceputa la data: 11.01.2022

Nume:Mărioara

Prenume:Boghian

 Varsta: 24 ani

Suma necesara: 12000 euro

Diagnostic:: CARCINOM SARCOMATOID CU ORIGINE HEPATICĂ PRIMARĂ (Cancer la ficat)

Povestea Mărioarei

Mărioara Boghian este o tânără mamă, în vârstă de 24 de ani, din satul Gulioaia, județul Botoșani, care a primit vești cumplite din partea cadrelor medicale. Aceasta se confruntă cu o boală foarte rară, cancer la ficat.

Totul a început în toamna anului 2021, când cele mai fericite momente din viața unei femei, pentru ea s-au transformat în clipe de coșmar.

Pe data de 16 septembrie 2021, Mărioara a născut o fetiță minunată, dar nu s-a putut bucura de acest dar așa cum ar fi trebuit.

„În perioada anului trecut, pe data de 16.08.2021, Dumnezeu m-a binecuvântat cu cel mai prețios dar, acela de a fi mama unei fetițe minunate, însă a doua zi după operație a început coșmarul. Am rămas internată în spital, deoarece făceam în fiecare zi febră 39.8 și aveam dureri imense în zona abdomenului”, povestește Mărioara.

Doctorii de la Maternitate au hotărât astfel să o trimită pe tânără la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani, pentru mai multe investigații de specialitate. După zeci de analize, cadrele medicale i-au spus că se confruntă cu un hemangiom hepatic cu o dimensiune de 24 de centimetri.

„Fiind disperată și speriată am fost îndrumată de către medicii de la Botoșani să caut o clinică la Iași. Așa am ajuns la Arcadia, acolo unde au reluat iarăși investigațiile amănunțite și am fost trimisă la un doctor universitar”, adaugă tânăra mamă.

La spitalul din Iași, după analizele în detaliu și sosirea biopsiei, Mărioara spera că va scăpa de acest cumplit coșmar, însă a primit o nouă veste tristă.

„După sosirea biopsiei și sperând că am scăpat de acest coșmar, din nefericire mi-a fost dată o veste cumplită, care m-a marcat. Am cancer la ficat, fiind descrisă o boală foarte rară”, spune aceasta.

Veștile rele tot au continuat să vină. Pentru a merge mai departe, aceasta trebuie să facă mai multe investigații și să urmeze un tratament, însă implică costuri destul de ridicate, iar familia tinerei nu își permite.

„Vă rog din suflet cei care mă puteți ajuta cu cât de puțin, pentru mine face mult. La transplant nici nu mă gândesc, dar dorința mea ca mamă este să îmi văd fetița mare, este tot ceea ce am mai prețios pe lume”, declară Mărioara.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele-MĂRIOARA BOGHIAN