Nicolas Bulucea

Nicolas Bulucea

Campanie din trecut 0 zile
100.83636363636% Complete

Suma primita

11.092 €

Necesari

11.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Nicolas Bulucea

Campanie din trecut

Update: 07.01.2017

Dragilor, in doar 48 de ore, grație pretiosului vostru sprijin, am reușit să strângem cei 11.000 de Euro necesari pentru cumpărarea dispozitivului medical Triology 100 de la Philipps. Aparatul îl va ajuta pe micuțul Nicolas să respire. Bebelușul de numai 8 luni suferă de Sindromul Jeune (distrofie toracica asfixianta). Va suntem profund recunoscători!
*Campania umanitara a fost organizată de Asociația Salvează o inimă si promovată de Agenția de PR Plus Communication.

Campanie inceputa la data: 05.01.2017

Nume: Bulucea
Prenume: Nicolas
 Varsta: 8
Suma necesara: 11.000 de Euro (aparatul Triology 100 de la Philipps necesar continuări ventilației mecanice)
Diagnostic: Sindromul Jeune (distrofie toracica asfixianta),
Caz similar rezolvat de Asociatia “Salveaza o inima”-Antonio Popovici,Dobre Emanuel
Povestea mea

Daca as avea puterea sa-ti vorbesc, ti-as spune suferinta mea:

Ma numesc Nicolas Bulucea, am 8 luni si m-am nascut cu Sindromul Jeune (distrofie toracica asfixianta), o forma ereditara de nanism care se manifesta prin aparitia membrelor scurte, a unei cutii toracice mici si a unor probleme renale.

Mama a avut un soc puternic cand a aflat ca sufar de aceasta boala, mai ales ca i s-a tot comunicat ca sansele mele de supravietuire erau aproape nule din cauza ca nu aveam putere sa respir. Din fericire, datorita medicilor, care au actionat rapid dupa nasterea mea, am fost salvat. Am fost stabilizat si am avut tot mai putina nevoie de respiratie artificiala. Dupa doua saptamani de la nastere, mama m-a adus acasa si totul a fost bine pana la 4 luni, cand am facut prima criza de insuficienta respiratorie. M-au dus de urgenta la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde am fost stabilizat pentru cateva ore, dar seara am facut din nou o criza. Mama mi-a povestit ca aproape murisem in acea noapte, dar printr-o minune am supravietuit si atunci. Dupa o alta saptamana de intubare, starea mea s-a imbunatatit si mi s-a recomandat un tratament si aerosoli.

Am fost transferat la Timisoara, la Spitalul de copii "Louis Turcanu", unde am fost tinut sub observatie si pus la oxigen o perioada destul de lunga. Dupa cateva zile, am fost operat pentru gastrostoma, pentru a putea fi alimentat, deoarece nu mai puteam inghiti. O perioada totul a fost bine pana cand am facut din nou insuficienta si a trebuit sa fiu din nou intubat, iar dupa un timp, medicii au decis sa ma opereze la gat pentru a-mi pune traheostoma, deoarece plamanii mei sunt mai mici decat corpul si, fara aparat, procesul respiratoriu era ingreunat. De atunci, s-a decis ca sa fiu conectat la aparate NON STOP, iar singura mea salvare ar fi un dispozitiv medical foarte performant, dar costisitor. Aparatul se numeste Triology 100 de la Philipps, costa 11.000 Euro si este necesar pentru continuarea ventilatiei mecanice.

Am apelat la sprijinul Asociatiei "Salveaza o inima" deoarece am citit despre ei pe Internet si cum au mai ajutat copii cu boli asemanatoare. Imi doresc din tot sufletul sa nu mai sufar, sa nu-mi mai vad mama mereu cum plange si sa ma fac bine intr-o buna zi.

Noi suntem singura lui speranta!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori