Octavian Bornaz

Octavian Bornaz

Campanie activa 27 zile
79.317816666667% Complete

Suma primita

47.591 €

Necesari

60.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5f7c5848cc099_Bornaz-Octav-06.10.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Nicolai A.
VASELIU N.
NOIANU G.
KORCH A.
BOSINCEANU D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Octavian Bornaz

Campanie activa 27 zile

Update-uri campanie

20 Oct
2020-10-20

Am știut mereu că există multă bunătate în jur, iar voi ne-ați arătat înzecit că nu ne-am înșelat!

Vă iubim și vă suntem profund recunoscători pentru că faceți tot ce vă stă în putință ca băiețelul nostru să fie sănătos! 🙏

Vă povesteam ultima dată că Tavi a alergat toată ziua și a mâncat bine.

De sâmbătă dimineața lucrurile s-au schimbat, iar el a început să se simtă rău. A fost apatic, a făcut febră, nu a mai avut poftă de mâncare și toată ziua a spus ,, AU❗".

E semn clar că otrava își face treaba și odată cu asta, apar efectele secundare nedorite...șchiopătează.

15 Oct
2020-10-15

Am refăcut examinare imunohistochimic și la Emsey Hospital, iar rezultatele au confirmat cel de-al doilea diagnostic primit în România, primul fiind eronat. Tavi are rabdomiosarcom de tip alveolar.

După stările febrile pe care le-a avut vineri și sâmbătă, starea lui e mai bună. E vioi și mănâncă binișor.

Doctorul ne-a asigurat că celulele sanguine s-au refăcut după a doua ședință de chimioterapie și că azi îi poate administra fără probleme cea de-a treia ședință.

Vă mulțumim enorm pentru susținere și vă rugăm să ne fiți în continuare alături pentru a reuși să strangem suma necesară primei faze a tratamentului. ♥️

13 Oct
2020-10-13

Împărtășind cu voi ceea ce se petrece pe aici ne ajută să ne mai despovărăm sufletul, chiar dacă fiecare cuvânt așternut înseamnă cel puțin o lacrimă.
Fiind internați de ceva timp, Tavi a început să descopere activități noi. De curând a aflat ca există un hol pe ai cărui pereți sunt desenate personaje din povești. Că pe același hol mai sunt și alți copii care seamănă între ei: slabi, palizi și fără păr.
Își duce zilnic jucăriile pe pervazul lat al salonului și stă cu orele acolo privind la blocul vecin, unde se află o familie cu doi copii mici care se joacă în voie pe balcon.
Azi a văzut în parcarea spitalului niște copii care se alergau. Și-a lipit fața de geam și a stat neclintit preț de 3 minute uitandu-se la ei cu o dorință arzătoare să intre in jocul lor. Dar nu... a fost nevoit să se întoarcă în pat pentru a i se adminitra tratamentul.
E atât de mic și totuși înțelege atât de multe lucruri!

10 Oct
2020-10-10

Deși tot ce se întâmplă e apăsător, important e că suntem împreună. Tati e sursa noastră de energie si ne ajută să facem față situației. Noi fără el am fi fost distruși, la fel și el , acasă, fără noi. Se vede că celor de la Emsey Hospital le pasă cu adevărat de oameni și tocmai de aceea ne-au permis să stăm toți 3 internați.

Joi, Tavi a făcut cea de-a doua ședință de chimioterapie. Imediat după, a fost moleșit, a dormit puțin, apoi și-a revenit. Ieri însă a început să se simtă rău. A căpătat o tuse foarte urâtă și a făcut febră, a avut frisoane. Toată noaptea temperatura sa a oscilat. A fost ținut în perfuzie și i s-au administrat multe antibiotice. I s-au prelevat probe de sânge. Rezultatele analizelor nu sunt prea bune tocmai de aceea in momentul de față i se face tranfuzie de sânge.

10 Oct
2020-10-10

Aici nu e vorba despre Constanta sau despre handbal, lucruri care ne unesc pe mine si pe voi, cei care ma urmariti. Nici macar despre sport. E vorba doar despre salvarea vietii unui copil care se chinuie teribil, asa ca sper din tot sufletul ca aceasta postare sa ajunga la cat mai multi oameni din Romania care pot ajuta. ❤

Il cheama Octavian Bornaz, are doar 1 an si 9 luni si e copilul alergatorului constantean Cristi Bornaz. Ca sa poata trai, acest suflet nevinovat are nevoie de ajutorul nostru. Sufera de o forma de cancer la nivelul tesuturilor moi, iar lupta e una contracronometru. E nevoie de 60.000 de euro, iar jumatate din suma s-a strans deja datorita ascoiatiei Salvează o inimă. 👏

Am ales sa scot la licitatie cel mai important tricou de la nationala Romaniei, cel cu care am jucat la Campionatul Mondial din 2009. Pentru ca nu e timp de pierdut, o sa las licitatia activa doar doua zile. Se liciteaza doar prin comentarii la postare si se pleaca de la orice suma doriti.

Vineri, 9 octombrie, la ora 21:00, voi desemna castigatorul si ii voi trimite tricoul in momentul in care va dovedi ca a facut plata catre unul dintre conturile asociate acestei cauze. ❤

Daca vreti sa donati, o puteti face si voi aici:

• Asociatia “SALVEAZA O INIMA” •

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22 / COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

In incheiere, va las aici cateva vorbe ale lui Cristi Bornaz, tatal micutului Octavian:

“E crunt să ne vedem copilul asa, dar încercăm să fim puternici pentru el, chiar dacă lumea ni se prăbușește și nu înțelegem de ce e nevoie ca un om atât de mic să treacă printr-un asemenea chin.” #SalveazaOInima

Va multumesc tuturor! ❤ Doamne ajuta!

08 Oct
2020-10-08

MISCARE SI DONARE…Un tânãr bârlãdean care a stat în Anglia 10 ani, s-a întors acasã decis sã facã ceva pentru orasul sãu! A adus aici un sport nou, care la noi nu se practicã … încã. Este vorba despre Teqball, un fel de tenis de masã, dar cu piciorul! Dorind sã promoveze acest sport, Iulian Melinte a luat legãtura cu DAPPC Bârlad, mai exact cu conducerea directiei si a solicitat sã organizeze un turneu de promovare a acestui sport, pe terenul de la Stadionul Municipal Bârlad (Fepa). Si odatã cu aceastã promovare, a lansat si un concurs de teqball, în scop caritabil, pentru a contribui la salvarea unui pusti de 1 an si 9 luni, cu pãrinti din Bârlad, dar care locuiesc la Constanta. Povestea tristã a pustiului bolnav de cancer si disperarea pãrintilor, a înmuiat inima celor din conducerea DAPPC Bârlad care au pus la dispozitie terenul de fotbal gratuit. Asadar, poftiti la Teqball!

07 Oct
2020-10-07

VOI SUNTEȚI SUPER EROII MEI! 👼

Ca printr-o minune mi-ați apărut în cale și v-ați alăturat în călătoria aceasta prin viață, care a luat-o pe un drum greșit. Niște monstruleți m-au tras de mână și m-au dus pe un tărâm întunecos, dar EU AM VISE MARI! Nu îi voi lăsa să îmi răpească zâmbetul inocent de copil și voi lupta din toate puterile mele ca să scap de ei.

Cu toții suntem convinși că nu așa trebuia să fie, iar voi mă ajutați să găsesc din nou drumul spre o lume de basm al unei copilării normale. Vreau să cresc și să mă joc așa cum își dorește orice omuleț.

Sunt foarte emoționat și fericit când văd câți oameni mă iubesc și mă așteaptă să mă întorc sănătos acasă! Mami și tati prind puteri datorită vouă!

06 Oct
2020-10-06

Nici nu știu dacă să o numesc veste bună, însă ne bucurăm că lucrurile au evoluat, iar TAVI A ÎNCEPUT PRIMA SESIUNE DE CHIMIOTERAPIE. Aceasta va dura 9 săptămâni și în funcție de cum se retrage tumora, e posibil să se facă intervenție chirurgicală sau să se inceapă o a doua sesiune de chimio, în cel mai rău caz va face și radioterapie, dar sperăm să nu fie nevoie de așa ceva.

Pe toată durata tratamentului, citostaticele îi vor fi administrate intravenos prin cateterul care i-a fost pus in partea dreaptă deasupra claviculei.

După prima ședință, băiețelul nostru s-a simțit foarte rău. A fost apatic, a transpirat excesiv și a vomat foarte mult.

E crunt să îl vedem într-o asemenea stare jalnică, dar încercăm să fim puternici pentru el, chiar dacă lumea ni se prăbușește și nu înțelegem de ce e nevoie ca un om atât de mic să treacă printr-un asemenea chin.

06 Oct
2020-10-06

Octavian, băiețelul alergătorului constănțean Cristi Bornaz, a fost diagnosticat cu o boală cruntă, și este nevoie de o sumă importantă pentru tratament.

În sprijinul familiei lovite de acest necaz au venit și mai multe persoane din lumea sportului, care au scos la licitație diferite obiecte.
Acestui demers s-a alăturat și FC Farul Constanța.  

04 Oct
2020-10-04

Deși suntem internați de foarte puțin timp, domnul doctor Birol Baytan si intreaga sa echipă se mișcă foarte repede in ceea ce privește tratarea bolii lui Octavian.
Până acum i s-au prelevat probe de sânge, i s-a pus cateter supraclavicular, s-a făcut tomografie la plămâni, PET-CT si RMN.

Campanie inceputa la data: 02.10.2020

Nume: Bornaz

Prenume: Octavian

 Varsta:  1 an și 9 luni

Suma necesara: 60000 euro

Diagnostic: rabdomiosarcom de tip alveolar

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Emsey Hospital Turcia

Povestea lui Octavian

Nimeni nu înțelege cum și de ce ființe nevinovate precum un bebeluș cad victime unor probleme de sănătate înfiorătoare. Cert e doar că se întâmplă și i se poate întâmpla oricărui părinte ceea ce li s-a întâmplat soților Bornaz.

Octavian, fiul lor de numai 1 an și 9 luni, a fost diagnosticat cu o formă de cancer ce se dezvoltă la nivelul țesuturilor moi. Abia acum câteva luni au aflat că umflătura de la buza de sus e o tumoră malignă, nu un chist care va trece de la sine, așa cum le-au spus mai mulți medici.

Vă puteți imagina șocul și durerea pe care le-au trăit și încă le trăiesc când aud niște cuvinte seci - rabdomiosarcom de tip alveolar - care denotă o realitate cruntă - copilul lor va muri dacă nu este operat de urgență!

Disperarea mamei și a tatălui lui Octavian e la fel de mare ca suma pe care trebuie să o strângă pentru a-i plăti intervenția chirurgicală ce îi poate salva viața plus tratamentele ulterioare: 60.000 de euro!

Bieții oameni au doar 4.000 de euro strânși, adică aproape nimic pentru cât au nevoie să-și scape copilul din ghearele morții. De aceea, ne-au rugat din răsputeri să îi ajutăm să strângă și restul sumei, astfel încât Octavian să aibă o șansă în plus la viață, să poată trăi, să crească frumos și să își bucure părinții.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” (fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare) îl poate salva. Iar dacă doriți să îl ajutați pe termen lung, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie al copilului -BORNAZ