whatsapp-widget

Rebeca Manda

Campanie din trecut 0 zile
117.4125% Complete

Suma primita

9.393 €

Necesari

8.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5fda0d0159560_Rebeca-Manda-16.12.2020.pdf
doc_5fe071ed3ac78_Rebeca-Manda-21.12.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GISCA P.
STOICA F.
BUJOR A.
Staroste D.
Lupu I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Rebeca Manda

Campanie din trecut

Update-uri campanie

25 Apr
2021-04-25

Stiu ca nu am mai postat demult despre starea Rebecai, dar vin astăzi cu vesti bune ! Rebeca a avut ultimul control la București în ianuarie ,am facut si un eeg care a arătat ca totul este bine si creierul ei nu mai înregistrează crize (ea nu a mai facut absolut nici o criza) acum asteptam sa repetam eeg-ul la următorul control din mai. Rebeca este un copil schimbat mult în bine fiindca Dumnezeu ne-a ascultat toate rugăciunile, mulțumim domnului Vlad Placinta  fiindca a fost alături de noi, medicilor de la București de la spitalul Monza care au făcut toate eforturile necesare sa fie o operatie reusita si Rebeca sa fie copilul care e astazi ,vouă tuturor care ati fost alături de noi speram ca Dumnezeu sa va răsplătească înzecit. Rebeca a avansat mult în bine în sensul ca intelege tot ceea ce i se spune dar vorbește inca foarte puține cuvine , merge la gradinita si se joaca alături de alți copii,se uita la tv,se joaca cu jucăriile ...sunt lucruri pe care ea nu le făcea înainte, a luat 2 kg în greutate și am schimbat 2 mărimi la haine de la operatia din decembrie ,este foarte vesela ( înainte plangea foarte mult din cauza durerilor chinuitoare care le avea la cap) ,energica si foarte atașată de noi . Am ajutat ori de câte ori am putut pe oricine dar nu m-am gândit niciodată ca vreodată voi fi eu cea care va cere ajutor ,a fost o experienta care ne-a schimbat enorm si totul e bine când se termina cu bine .Suntem datori creştineşte, chiar dacă nu avem posibilitatea materială, să ajutăm. O putem face cu un gând bun, o rugăciune sau cu o încurajare,o distribuire. Să ne purtăm neputinţele unii altora şi să transmitem dragoste faţă de cel aflat într-o grea suferinţă! Va pupam si va dorim ca sărbătorile pascale sa va găsească fericiți, sănătoși și cu multa liniște sufleteasca!

21 Dec
2020-12-21

Campanie Rebeca Manda: https://salveazaoinima.ro/rebeca-manda/

Azi am fost externați! Stiu ca ati tot așteptat sa auzit vesti mai multe de la noi insa dupa operatie toata atenția mea a fost numai către printesa mea ,recuperarea a fost ok, au fost si episoade mai putin placute si dureroase la care Reby a facut fata ,a facut si o criza de epilepsie cam lunga, a refuzat sa manance primele zile,a avut stari de voma ,de ameteala si medici ne-au asigurat în tot acest timp ca starea ei după operație e una normala și totul e sub control. Cu răbdare totul a revenit repede la normal .Noi vom veni la control ,ne si va trebui facut astazi un nou EEG dar speram ca totul o sa fie bine. Sigur ca Rebeca trebuie sa meargă la terapie zilnic si ca continuam cu medicația pentru epilepsie minim 1 an .Suntem foarte fericiți ca operatia a fost un succes !🤗🤗🤗🤗

Prin această experiență Dumnezeu mi-a dat șansa de a învăța să mulțumesc Lui tot mai mult pt ceea ce mi-a dat în viață :am o familie frumoasa și doi copii minunați. Acum am realizat ca sănătatea este un dar de la Dumnezeu și noi trebuie sa il prețuim si sa avem grija de el. 🙏🙏🙏

🟢Rebeca e bine datorită Dumnezeului nostru și vouă care nu ati stat nepăsători.Ati reusit sa strângeți suma de 8000 de euro de care Rebeca avea nevoie pentru operatie intr-un timp record ...

❤Nu am cuvinte îndeajuns să vă mulțumesc tuturor celor care s au implicat atat de tare și acelor ce măcar o rugăciune a-ți înălțat pt ea ,ati ajutat cu un share,o Incurajare sau o donatie ati reușit sa faceți posibil acest lucru.

❤❤Nu vom uita niciodată ajutorul venit din partea doamnei German Anamaria care s-a implicat atat de mult în cazul nostru, fost un înger apatut in viata noastră exact când aveam cea mai mare nevoie,AlinaNeagu si domnului Vlad Placinta care a acceptat imediat cazul nostru .Încă o data va multumim ca existati!!

Da,e adevarat că în încercarea aceasta,am văzut și noi cine era cu adevărat de partea Rebecai.

Am fost și profund dezamăgită pt că unii dintre așa zișii prieteni, pt care aș fi făcut orice ,și în care am avut încredere, nu și-au făcut timp nici măcar pt o încurajare,un telefon sau un simplu sms.

Cînd treci prin greu si prin necaz

atunci ajungi sa ii cunoști pe toți pe care ii ai aproape.

Dumnezeu in schimb ne-a fost mereu alături si ne-a auzit toate rugăciunile si ne-a răsplătit printr-o minune acum de sărbători.

A fost o lupta grea dar am trecut cu bine ! Va pupam si va multumim tuturor!💋💋💋

16 Dec
2020-12-16

🛑Oameni dragi ,Rebeca a iesit din operatie și așteptam să treacă efectul anesteziei sa vedem cum se simte. 🙏🙏🙏Domnul doctor ne a spus ca operatia a fost fff reusita si ne așteptăm la cele mai bune rezultate. Noi rămânem la reanimare pana mâine când vom fi mutați in salon .

Ea este o luptătoare și rugăciunile și gândurile voastre frumoase au ajuns la ea. ❤️❤️❤️Îmi pare rău că nu vă pot răspunde la mesaje și nu sunt online însă toată atenția mea este îndreptată către fetița mea.

Le mulțumesc medicilor care au făcut absolut tot ce a fost mai bine pentru Rebeca să o ajute sa depășească aceste momente si nu in ultimul rand vouă oameni cu un suflet atat de bun ca ati ramas alaturi de noi si v-ati rugat împreună cu noi pentru Rebeca.

Sa fie oare asta cadoul mult așteptat de Crăciun al Rebecai?

16 Dec
2020-12-16

Rebeca a intrat acum în operatie ..de la RMN a întrat imediat în sala de operatie.Operația va dura 3 ore !!!

🙏🙏🙏Va rugam sa va rugați impreuna cu noi in aceste clipe ,stim ca Dumnezeu e alaturi de ea si lucrează prin medici în aceste momente. Așteptarea este atat de lunga și de grea pentru noi dar avem incredere ca totul va ieși bine și printesa noastra va scăpa în sfârșit de aceasta boala. Va multumim ca am reușit sa ajungem pana aici cu ajutorul vostru si ca zilnic ne-ati trimis numai gânduri pozitive care ne-au dat putere sa mergem înainte.

🙏 🙏🙏va rog să vă rugați cu toții pentru Rebeca fiindca acum are cea mai mare nevoie rugăciunile voastre. 🙏🙏🙏😭"Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.”Matei 21:22.

🥺😭😭Ajută-mă Doamne să pot să o ajut,când pierd din putere, mai dă-mi împrumut..Şi vindecă-mi rana când şi eu mai sânger :te roagă din suflet o mamă de înger...

02 Dec
2020-12-02

Slavî Domnului pentru toate!

În doar 8 zile calendaristice am reușit să strângem  suma necesară pentru intervenția chirurgicală pentru micuța Rebeca.

Pe data de 08.12.2020 se va stabili data operației.

Azi datorită vouă celor care ați donat peste 6000 de euro pentru Maria.

Împreună suntem mai puternici!

Campanie inceputa la data: 23.11.2020

Nume: Manda

Prenume: Rebeca Maria

 Varsta:  3 ani

Suma necesara: 8000 euro

Diagnostic:  Epilepsie severă și autism

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Spitalul Monza din București

Povestea Rebecăi

Între o copilărie normală și una trăită în crize repetate și în amărăciunea părinților stă uneori o operație. Pare simplu pentru mulți dintre noi, însă asta pentru că noi poate avem resursele necesare să plătim respectiva intervenție sau poate avem rude, prieteni, cunoștințe care ne pot ajuta financiar.
Pentru familia Manda lucrurile nu sunt atât de simple. Fetița lor, Rebeca Manda, a fost diagnosticată acum un an cu epilepsie. Acest îngeraș de numai 3 anișori a urmat un tratament care acum nu mai funcționează, iar crizele sunt tot mai dese.

Se pare că boala s-a agravat rapid și, mai mult decât atât, un RMN recent arată că partea stângă a creierului fetiței nu s-a dezvoltat corespunzător vârstei ei.

În ciuda tuturor acestor probleme, există speranță pentru Rebeca.

O operație făcută la Spitalul Monza din București îi poate opri complet crizele de epilepsie și va putea și ea să vorbească ca un copil normal, de 3 ani. Momentan, Rebeca spune doar 10-12 cuvinte, fără să formeze propoziții, ne-a explicat mama copilei, Luciana Manda.

Intervenția chirurgicală salvatoare costă 8.000 de euro. Suma poate părea mică, mai ales în condițiile în care alți copii, cu afecțiuni la fel sau poate chiar mai severe, au nevoie de zeci de mii de euro pentru a avea o șansă la viață. Însă 8.000 de euro înseamnă enorm pentru o familie în care mama este asistent personal pentru fiica ei, trebuie să aibă grijă și de băiatul de 6 ani, iar tatăl este șofer și tocmai a fost disponibilizat, în contextul tot mai dificil în care ne aflăm din cauza pandemiei.

De aceea, acești oameni ne-au rugat să le întindem o mână de ajutor, căci singuri nu își pot ajuta fetița să revină la normal, să vorbească, să crească sănătos și să aibă o viață normală. Împreună, îi putem oferi această șansă Rebecăi, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

8.000 de euro e un ostacol prea mic pentru a nu-l putea depăși împreună pentru această fetiță nevinovată!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie al copilului -MANDA