Daria Mihăiescu

Campanie activa 10 zile
39.700386363636% Complete

Suma primita

17.468 €

Necesari

44.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6284e154c358b_Daria-Mihaescu-18.05.2022.pdf
doc_62ac8a05e3829_Daria-Mihaiescu-17.06.2022.pdf
doc_62bc4240bfbee_Daria-Mihaiescu-29.06.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CRISTINA V.
POPESCU A.
ALINA E.
BURCA D.
Voicu O.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Daria Mihăiescu

Campanie activa 10 zile

Update-uri campanie

29 Jun
2022-06-29
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi  și suma de 5934.84 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

16 Jun
2022-06-16

Ieri am fost externați din spital deoarece Daria a început să ia în greutate și primește fără probleme medicația. În continuare vom face vizite aproape zilnice la spital pentru monitorizare, consultații, investigații și terapii! Din fericire, Daria nu mai are dureri așa dese și puternice, iar cel mai minunat lucru care se putea întâmpla a fost că a acceptat laptele special, hipercaloric care o ajută să crească ❤. 

Pentru tot restul vieții, Daria va avea nevoie de 2 medicamente zilnice, substitut hormonal cu hormoni tiroidieni și corticosteroizi, deoarece glanda ei hipofiză nu funcționează corespunzător. Lupta noastră nu se oprește aici. Daria este în continuare într-o situație delicată și probabil așa va fi toată viața! 

Vă mulțumim pentru susținere, fără ajutorul vostru Daria nu ar fi ajuns astăzi aici, la Spitalul „Sant Joan de Deu” din Barcelona. 

Sunteți minunați! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Multă sănătate!

(Călin și Cătălina Mihăiescu, părinții Dariei)

Campanie începută la data de 09.05.2022

Nume: Mihăescu

Prenume: Daria

Vârsta: 1 an și 8 luni

Suma necesară: 44.000 euro 

Diagnostic: Sindromul SOX2 sau anoftalmie bilaterală (nu are globi oculari)

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Sant Joande Deu, Spania

 

Povestea Dariei, diagnosticată cu o boală rară

 

O bucurie nemărginită cuprinde sufletul unei femei în momentul în care își ține în brațe copilul pentru prima dată. Unele mămici nu pot descrie în cuvinte trăirile avute imediat după naștere. Altele, în schimb, ar dori să dea timpul înapoi și să evite acel moment. Și nu pentru că nu și-ar fi dorit copilul, Doamne ferește, ci pentru că s-a născut cu suferința pecetluită pe viață.

În loc de fericire, depresia a cuprins-o pe Cătălina Mihăiescu la scurt timp după ce și-a adus pe lume fetița mult-dorită. Daria s-a născut cu grave probleme de sănătate, iar numărul și severitatea lor au aruncat-o pe mamă în prăpastia tristeții nemărginite.

Fetița este singurul caz din România cu Sindromul SOX2 sau anoftalmie bilaterală. Concret, Daria nu are globi oculari, deci nu va putea vedea niciodată. Însă cumplita malformație genetică - întâlnită la doar una din 250.000 de persoane - nu i-a răpit doar simțul vizual, ci i-a afectat și auzul, dezvoltarea cerebrală, tiroida și i-a provocat reflux gastroesofagian, disfagie, distonie, tulburări de motilitate și malnutriție severă.

Este cumplit ce poate face o singură anomalie în genele umane și e greu de conceput că un biet copil care nu cunoaște binele și răul este obligat să îndure atâta chin! Pus în fața acestei realități teribile, sufletul Cătălinei s-a prăbușit. Doar soțul ei a reușit s-o ajute să nu cadă cu totul în tenebrele depresiei majore. Pentru a nu-și pierde și soția în străfundul suferinței, Călin Mihăiescu a renunțat la serviciu și a rămas acasă, să aibă grijă de Daria, dar și de Cătălina, care rezistă cu greu fiecărei zile în care își ține fiica grav bolnavă în brațe încercând să-i aline durerile.

Daria a fost refuzată de spitale din Franța și Israel din cauza gravității situației, însă a fost acceptată de Spitalul „Sant Joan de Deu” din Spania, recomandat de medicul neurolog. Medicii de acolo cer însă 44.000€ pentru a-i trata deficiențele și afecțiunile care îi fac viața un calvar.

Daria este un copil care are nevoie de supraveghere 24 din 24, nu doarme normal, nu mănâncă așa cum trebuie, iar cât e trează plânge aproape non-stop. Va avea nevoie de investigații, tratament și posibil terapii pe perioadă îndelungată sub supravegherea medicilor, cu internare în spital. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să ne salvăm copilul! Viața Dariei constă în această sumă imensă la care nici nu visam vreodată, ne-a explicat Cătălina Mihăiescu.

Femeia se află în concediu de creștere a copilului, iar împreună cu soțul ei obține de la stat puțin peste 3.000 de lei. Disperarea acestor oameni e perfect de înțeles nu numai din cauza cumplitelor probleme ale Dariei, ci și din cauza incapacității lor de a spera măcar că ar putea strânge vreodată 44.000 de euro!

Încolțiți de suferință și lipsuri materiale, soții Mihăiescu ne-au implorat cu toată puterea să nu-i lăsăm singuri în această vale a umbrei morții în care au fost aruncați de soartă. Prin donațiile noastre putem strânge suma necesară pentru ca Daria să aibă parte de tratamentul și intervențiile care îi pot ușura viața. Orice sumă îi va îmbunătăți traiul acestui îngeraș nevinovat! Donează și tu pentru Daria!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele copilului DARIA MIHĂIESCU