whatsapp-widget

Robert Fijer

Campanie din trecut 0 zile
108.82898245614% Complete

Suma primita

31.016 €

Necesari

28.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_647f015244f2f_Robert-Fijer-06.06.2023.pdf
doc_64a57f03bac48_Robert-Fijer-05.07.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Diana L.
VIERU A.
DASCALU C.
DORU C.
Moldovean A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Robert Fijer

Campanie din trecut

Update-uri campanie

05 Aug
2023-08-05

Robert Fijer, un tânăr de doar 19 ani, a devenit un simbol al luptei și curajului în fața unei boli nemiloase. Viața lui a fost marcată de perseverență și dorința de a trăi, iar povestea lui a inspirat mii de oameni din întreaga lume.

Născut într-o familie modestă, Robert a fost întotdeauna plin de viață și dornic să exploreze lumea. Însă la vârsta de 18 ani, o veste teribilă i-a schimbat radical viața: a fost diagnosticat cu cancer.

După ce a primit diagnosticul, lumea lui Robert s-a întunecat pentru o clipă, dar nu și speranța. A hotărât să lupte cu toată puterea, să înfrunte boala, să trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Cu toate că tratamentele erau costisitoare și epuizante, el nu s-a dat bătut.

Știrea despre Robert s-a răspândit rapid, iar mii de oameni au fost mișcați de determinarea lui. Campanii de strângere de fonduri au fost organizate în întreaga lume pentru a-l ajuta cu costurile tratamentului. Oamenii din cele mai diferite colțuri ale lumii s-au unit pentru a susține lupta acestui tânăr neînfricat.

Un an de luptă grea a trecut, iar Robert a devenit o inspirație pentru toți cei care îl cunoșteau. Poveștile despre curajul și determinarea lui au circulat pe internet și în mass-media, făcându-l un erou al zilelor noastre.

Din nefericire, după luni de luptă neobosită, boala a câștigat bătălia. Robert Fijer a murit, lăsând în urmă o lume întreagă care îl admirase și îl susținuse. Cu toate acestea, moartea lui nu a fost în zadar.

Mii de oameni care s-au mobilizat pentru Robert au continuat să lupte pentru cauza căreia el i-a dedicat ultimele clipe din viață. Povestea lui a devenit un simbol al speranței, al umanității și al compasiunii.

Robert Fijer va fi mereu amintit nu pentru boala care i-a răpit viața, ci pentru felul în care a ales să trăiască, pentru curajul cu care a luptat și pentru inimile pe care le-a atins. A lăsat în urmă o moștenire de iubire, speranță și solidaritate, inspirând mii să acționeze și să își urmeze propriile vise, indiferent de obstacole.

Sincere condoleanțe familiei!

04 Aug
2023-08-04

"Robert va fi externat mâine. Analizele sale sunt bune, iar medicul consideră că ar fi benefic pentru el să iasă afară. I-am găsit un apartament care să îi ofere condiții maxime de igienă. Tatăl său va veni, de asemenea, în Turcia mâine. Suntem cu toții extrem de fericiți. Robert nu a văzut lumina zilei de multe luni. Toți suntem emoționați." 🥰

02 Aug
2023-08-02

Robert se simte mai bine după transplantul autolog. Rănile de la gât, provocate de radioterapie, au început în sfârșit să se vindece.

În septembrie este planificat al doilea transplant de măduvă de la un donator neînrudit. Recuperarea este foarte grea deoarece el a fost imobilizat la pat pentru o perioadă lungă de timp și mușchii i s-au atrofiat. Mama lui abia mai poate să îl ducă la baie.

Când analizele se vor îmbunătăți, va începe ședințele de fizioterapie.

12 Jul
2023-07-12

Una dintre cele mai dure, dar și cele mai emoționante fotografii pe care le-am văzut vreodată în viața mea. Dacă ar fi să îi dau un nume ar fi „Dragostea de mamă, mai puternică decât cancerul”. 

„Robert a început transplantul. Momentan, totul e OK”, ne scrie Denisa Fijer, care îi stă la căpătâi și nu îl scapă din priviri de aproape 2 luni, de când sunt internați în spital. Crucea ei e grea, ca a oricărei mame nevoite să-și vadă fiul suferind atât de mult încât chipul îi este pur și simplu desfigurat. 

Robert mai are de luptat cu cancerul agresiv, dar suntem încrezători că prin rugăciunile și donațiile voastre va avea puterea necesară pentru a învinge boala.

06 Jul
2023-07-06

Lui Robert i s-au recoltat Celule Stem.Ceea ce s-a colectat este suficient pentru transplantul autolog.A fost deja  transferat la Secția de transplant și au început procedurile.

05 Jul
2023-07-05
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 30000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

27 Jun
2023-06-27

Astăzi este ziua Denisei, mama lui Robert Fijer. Ea este internată cu băiatul de aproape 2 luni în secția de Hematologie, care este izolată. De 2 luni stă doar în camera aia mică și își îngrijește fiul zi și noapte. Când Robert doarme, ea se roagă la iconițele pe care le poartă oriunde. Este o mamă exemplară! Nu știu de unde mai găsește putere... 

Surpriza noastră a uimit-o profund, nu se aștepta! A început să plângă și ea și Robert când ne-a văzut cu tortul în cameră. Soțul ei ne-a scris că de foarte multă vreme nu a mai văzut-o așa fericită. 😪 Să dea Dumnezeu ca la următoarea aniversare să fie mult mai fericită și în alte ipostaze alături de puiul ei!🙏

Lui Robert i s-a implantat un cateter provizoriu. În câteva zile se va începe vaccinarea și apoi i se vor colecta celule stem.

21 Jun
2023-06-21

Robert Fijer face tratament în continuare. În curând va începe vaccinurile pentru stimularea măduvei astfel încât să fie posibilă colectarea celulelor stem.

20 Jun
2023-06-20

Urât mai este cancerul și își întinde urâciunea pe chipurile celor pe care îi atinge! Pe fața lui Robert Fijer se vede clar atacul feroce al acestei maladii. Băiatul de 19 ani a luptat ca un soldat până acum pe frontul luptei pentru propria viață, dar războiul nu s-a terminat. Urmează să i se transplanteze celule de la mama lui, iar dacă totul va decurge bine după 3 luni, va mai primi un transplant, de această dată de la un donator neînrudit care a fost găsit deja la banca de donatori. 

Cazul lui este unul foarte dificil, a fost discutat în mai multe țări, s-au ținut consiii cu diferiți medici universitari din Turcia și din afara țării și a fost prezentat și la Congresul de Hematologi din Cipru. De câteva zile i s-au adus noi medicamente și în câteva zile s-a văzut diferența. 

06 Jun
2023-06-06

Robert încă se mai luptă cu reacțiile adverse ale radioterapiei. Din când în când i se inflamează zona craniului.

Tratamentul de imunoterapie continuă, dar nu se văd rezultate foarte favorabile. De curând, medicul lui a participat la un congres de Hematologie în Cipru și a prezentat și cazul lui.

Este posibil să i se mai adauge un medicament aprobat în America, a cărui eficiență demonstrată e de 70%. 

06 Jun
2023-06-06
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 10000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

25 May
2023-05-25

Dragi oameni cu suflet mare , as vrea in primul rand sa va multumesc pt. tot sprijinul moral si financiar pe care ni l- ati aratat.

Datorita voua suntem in Turcia unde Robert a primit o a doua sansa la viata .

Stiu ca nu am mai postat nimic dar a trebuit sa se faca investigatii mai amanuntite , in urma carora s-a descoperit ca in zona gatului are niste apcese adanci ( formate in urma radioterapiei) care s-au pietrificat. Din aceasta cauza i sa mai introdus un tratament pentru zona respectiva.

In functie de rezultatul biopsiei si evolutia tratamentului , medicii or sa decida daca e operabil s au ramane doar pe tratament.

Rezultatul tratamentului se vede pe zi ce trece ....schimbari mici dar sperante mari.Tot ce avem nevoie e RABDARE.

Mai avem drum lung de parcurs , dar cu ajutorul si rugaciunile voastre Robert va invinge.

Va suntem vejnic recunoscatori....Voua... oameni pe care i cunoastem si pe care nu i cunoastem....O mana de oameni care a ti facut imposibilul _ posibil.Multumim din suflet. Doamne ajuta!

13 May
2023-05-13

Robert,lupta cu durerile metastazelor osoase.Tratamentul a început sa își facă efectul,valorile infecției au scăzut surprinzător.

11 May
2023-05-11

Bună seara tuturor. După cum bine știți,Robert a ajuns în Turcia datorita vouă,datorita ajutorului pe care l-am primit. Nu avem cuvinte îndeajuns pentru a va mulțumi. Va suntem recunoscători pentru ca i-ati dat o șansă la viata unui copil care a avut tăria și puterea de a continua în ciuda problemelor cu care s-a confruntat!

În urma analizelor,s-a descoperit ca Robert are o tumoare pe creier. Acesta a fost operat de urgenta,în urma căreia i-a fost extirpata tumoarea. Operația a decurs foarte bine,Robert si-a revenit surprinzător de bine,dovada ca el este un luptător.

Robert a început procesul de imunoterapie. Primele rezultate deja se vad,a reacționat foarte bine la tratament. Tot raul este spre BINE!!!

Robert încă are nevoie de ajutorul nostru,tratamentul este foarte scump,cu mult peste puterile noastre!

Va rog sa nu uitați de povestea lui.

Duminica va așteptăm la evenimentul caritabil organizat pentru Robert,care va avea loc la Căminul Cultural din Pătârlagele.

Robert Fijer te așteptăm acasă! Te iubește matusa și abia aștept sa te strâng în brate!

10 May
2023-05-10

Lui Robert i s-a scos lichid de la plămâni. Proba va fi lucrată la laborator și așteptăm rezultatul patologiei. După aceasta, va începe tratamentul de imunoterapie. Ieri i s-au recoltat mamei probe de compatibilitate.

09 May
2023-05-09

Media

 1. ȘTIRILE KANAL D-Robert se luptă să trăiască la doar 19 ani. Un diagnostic crunt i-a răpit dreptul la viață

 2. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. Un tânăr bolnav are nevoie de bani pentru tratamente medicale

 3. BOTOȘANI NEWS-Un tânăr de 19 ani se zbate între viață și moarte. Totul a pornit de la o banală răceală

 4. VREMEA NOUĂ-„Robert este cel mai de preț suflet pe care îl avem pe acest pământ!”

 5. ȘTIRI PE SURSE-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 6. NORMEDIA-DONEAZĂ ACUM, salvează o viață! La numai 20 de ani, Daniel a aflat că are leucemie acută. Vestea a căzut ca un fulger asupra tânărului, dar și a familiei sale

 7. Realitatea Buzău-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani din Buzău, operat de cancer

 8. GÂNDUL-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de CANCER 

 9. BOTOSANEANUL-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt: Povestea cutremurătoare a unui tânăr de 19 ani care are nevoie URGENT de ajutor

 10. NEWS PASCANI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt! Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 11. BOTOSANI ROBO STIRI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Robert are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul. „Am început să îl hrănim artificial. I s-a făcut o incizie în abdomen”

 12. GAZETA DE BOTOȘANI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 13. ȘTIRI BOTOȘANI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 14. INFO IAȘI ONLINE-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt! Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 15. DOTTO TV-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 16. DC NEWS-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Robert are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul. "Am început să îl hrănim artificial. I s-a făcut o incizie în abdomen"

 17. CONSTANTA 100%-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

09 May
2023-05-09

Bună dimineața!

Dragi locuitori ai orașului Pătarlagele și nu numai,

Avem onoarea de a vă anunța că DUMINICĂ, 14 MAI 2023, se va organiza un spectacol caritabil la CASA DE CULTURĂ COCA ANDRONESCU, din orașul Pătarlagele.

În aceasta zi, Casa de Cultura se va transforma într-un loc plin de viața pentru Robert Fijer, un tânăr care ne cere cu disperare ajutorul.

La îndrumarea prietenului nostru Cătălin Pintea și a Primăriei Pătarlagele, am decis să organizam acest spectacol pentru a-l ajuta pe Robert, pentru a-i da o șansa la viața!

Astfel, va așteptăm in număr cât mai mare pentru a fi alături de Robert, începând cu orele 14:30!

Va mulțumim!

05 May
2023-05-05

Lupta lui Robert Fijer cu viața continuă, oameni buni! Operația la cap a decurs bine însă acum urmează alte proceduri. 🙏🙏🙏Trebuie să-l ajutăm în continuare în această luptă! Vă rugăm să donați pentru acest minunat copil care vrea să trăiască! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat până acum, care a fost foarte mare, atât moral cât și financiar, și vă implorăm să-l susținem și mai departe. 

O citez pe mama lui care mi-a spus: „Doamne, nu credeam că oamenii ne vor susține atât de mult, nu știu ce făceam fără voi!” 

Atât familia acestui copil, cât și noi, cei care îi suntem aproape, ne aplecăm în fața dumneavoastră și vă mulțumim! Doamne ajută să fie totul bine pentru Robert!🙏🙏🙏

Campanie începută la data de 04.05.2023

Nume: Fijer

Prenume: Robert

Vârsta: 19 ani

Suma necesară: 28.500€

Diagnostic: limfom non-Hodgkin cu celule de tip B

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Medical Park, Turcia

 

Povestea lui Robert

 

Robert este cel mai de preț suflet pe care îl avem pe acest pământ!

Sunt sigur că toți părinții gândesc așa despre copiii lor și toți se străduie să le ofere ce e mai bun, atât cât pot. Denisa și Gabriel Fijer ar da și Luna de pe cer, dacă s-ar putea, pentru fiul lor de 19 de ani, numai să-l știe bine, să fie cu ei acasă, sănătos, departe de tot calvarul prin care trece de doi ani.

La vârsta la care cei mai mulți tineri își sărbătoresc majoratul, speră la prima iubire și își planifică propriul drum în viață, Robert a aflat că are cancer.

Totul a început ca o simplă răceală în 2021 care nu mai trecea. După mai multe investigații, a primit un diagnostic clar - limfom non-Hodgkin cu celule mari tip B, un cancer al globulelor albe care s-au multiplicat necontrolat, alcătuind formațiuni tumorale în corp, povestește mama băiatului, Denisa Fijer.

A urmat tratamentul cu chimioterapie și radioterapie, care nu a reușit să oprească evoluția bolii. Robert nu s-a mai putut hrăni pe gură, ci doar prin gastrostomă, iar la un moment dat nici nu a mai putut respira normal și a avut nevoie de o operație pentru a respira direct prin trahee. Situația sumbră a fost urmată și de o veste bună - în urma unui examen CT, cancerul nu mai era vizibil. Bucuria a durat însă doar 3 săptămâni, după care cancerul s-a instalat în mai multe părți ale corpului, inclusiv în coloană, afectându-i mobilitatea. Durerile au devenit insuportabile, iar Robert a devenit dependent de calmante.

La ora actuală, singura șansă de supraviețuire e un plan de tratament efectuat în Turcia, unde a și fost transportat de urgență.

Medicii de aici i-au promis băiatului nostru o șansă la viață, dar costurile tratamentului și a intervențiilor chirurgicale sunt de 28.500€, cu mult peste ce ne permitem, spune tatăl tânărului, Gabriel Fijer, singurul aducător de venit în casă, soția având grijă de Robert.

Niciun copil nu ar trebui să treacă prin chinuri și niciun părinte nu ar trebui să își vadă fiul suferind atât de tare. Dar viața este ceea ce este și singurul lucru pe care putem încerca să-l controlăm este modul în care îndurăm greutățile pe care ni le pune în spate.

Când nu putem evita suferința, o putem măcar diminua sau putem lupta pentru a o îndepărta pe cât posibil. Am făcut asta de nenumărate ori prin donațiile noastre care au acoperit tratamentele salvatoare. Și Robert are acum nevoie de același sprijin, de care astăzi depinde însăși viața lui.

Fără noi, acest tânăr nu va supraviețui cumplitei boli. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă o șansă în plus la viață pentru el.

…Abia aștept să vă văd! (mesajul lui Robert de pe patul de spital, transmis familiei)

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Robert Fijer!