whatsapp-widget

Robert Fijer

Campanie activa 20 zile
80.407929824561% Complete

Suma primita

22.916 €

Necesari

28.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_647f015244f2f_Robert-Fijer-06.06.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CHIVU M.
Ursuleac C.
Costin C.
Mares M.
Valentina B.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Robert Fijer

Campanie activa 20 zile

Update-uri campanie

06 Jun
2023-06-06

Robert încă se mai luptă cu reacțiile adverse ale radioterapiei. Din când în când i se inflamează zona craniului.

Tratamentul de imunoterapie continuă, dar nu se văd rezultate foarte favorabile. De curând, medicul lui a participat la un congres de Hematologie în Cipru și a prezentat și cazul lui.

Este posibil să i se mai adauge un medicament aprobat în America, a cărui eficiență demonstrată e de 70%. 

06 Jun
2023-06-06
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 10000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

25 May
2023-05-25

Dragi oameni cu suflet mare , as vrea in primul rand sa va multumesc pt. tot sprijinul moral si financiar pe care ni l- ati aratat.

Datorita voua suntem in Turcia unde Robert a primit o a doua sansa la viata .

Stiu ca nu am mai postat nimic dar a trebuit sa se faca investigatii mai amanuntite , in urma carora s-a descoperit ca in zona gatului are niste apcese adanci ( formate in urma radioterapiei) care s-au pietrificat. Din aceasta cauza i sa mai introdus un tratament pentru zona respectiva.

In functie de rezultatul biopsiei si evolutia tratamentului , medicii or sa decida daca e operabil s au ramane doar pe tratament.

Rezultatul tratamentului se vede pe zi ce trece ....schimbari mici dar sperante mari.Tot ce avem nevoie e RABDARE.

Mai avem drum lung de parcurs , dar cu ajutorul si rugaciunile voastre Robert va invinge.

Va suntem vejnic recunoscatori....Voua... oameni pe care i cunoastem si pe care nu i cunoastem....O mana de oameni care a ti facut imposibilul _ posibil.Multumim din suflet. Doamne ajuta!

13 May
2023-05-13

Robert,lupta cu durerile metastazelor osoase.Tratamentul a început sa își facă efectul,valorile infecției au scăzut surprinzător.

11 May
2023-05-11

Bună seara tuturor. După cum bine știți,Robert a ajuns în Turcia datorita vouă,datorita ajutorului pe care l-am primit. Nu avem cuvinte îndeajuns pentru a va mulțumi. Va suntem recunoscători pentru ca i-ati dat o șansă la viata unui copil care a avut tăria și puterea de a continua în ciuda problemelor cu care s-a confruntat!

În urma analizelor,s-a descoperit ca Robert are o tumoare pe creier. Acesta a fost operat de urgenta,în urma căreia i-a fost extirpata tumoarea. Operația a decurs foarte bine,Robert si-a revenit surprinzător de bine,dovada ca el este un luptător.

Robert a început procesul de imunoterapie. Primele rezultate deja se vad,a reacționat foarte bine la tratament. Tot raul este spre BINE!!!

Robert încă are nevoie de ajutorul nostru,tratamentul este foarte scump,cu mult peste puterile noastre!

Va rog sa nu uitați de povestea lui.

Duminica va așteptăm la evenimentul caritabil organizat pentru Robert,care va avea loc la Căminul Cultural din Pătârlagele.

Robert Fijer te așteptăm acasă! Te iubește matusa și abia aștept sa te strâng în brate!

10 May
2023-05-10

Lui Robert i s-a scos lichid de la plămâni. Proba va fi lucrată la laborator și așteptăm rezultatul patologiei. După aceasta, va începe tratamentul de imunoterapie. Ieri i s-au recoltat mamei probe de compatibilitate.

09 May
2023-05-09

Media

 1. ȘTIRILE KANAL D-Robert se luptă să trăiască la doar 19 ani. Un diagnostic crunt i-a răpit dreptul la viață

 2. BOTOȘANI NEWS-Un tânăr de 19 ani se zbate între viață și moarte. Totul a pornit de la o banală răceală

 3. VREMEA NOUĂ-„Robert este cel mai de preț suflet pe care îl avem pe acest pământ!”

 4. ȘTIRI PE SURSE-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 5. NORMEDIA-DONEAZĂ ACUM, salvează o viață! La numai 20 de ani, Daniel a aflat că are leucemie acută. Vestea a căzut ca un fulger asupra tânărului, dar și a familiei sale

 6. Realitatea Buzău-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani din Buzău, operat de cancer

 7. GÂNDUL-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de CANCER 

 8. BOTOSANEANUL-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt: Povestea cutremurătoare a unui tânăr de 19 ani care are nevoie URGENT de ajutor

 9. NEWS PASCANI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt! Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 10. BOTOSANI ROBO STIRI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Robert are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul. „Am început să îl hrănim artificial. I s-a făcut o incizie în abdomen”

 11. GAZETA DE BOTOȘANI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 12. ȘTIRI BOTOȘANI-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 13. INFO IAȘI ONLINE-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt! Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 14. DOTTO TV-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

 15. DC NEWS-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Robert are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul. "Am început să îl hrănim artificial. I s-a făcut o incizie în abdomen"

 16. CONSTANTA 100%-De la o simplă răceală, la un diagnostic crunt. Povestea emoționantă a unui tânăr de 19 ani operat de cancer

09 May
2023-05-09

Bună dimineața!

Dragi locuitori ai orașului Pătarlagele și nu numai,

Avem onoarea de a vă anunța că DUMINICĂ, 14 MAI 2023, se va organiza un spectacol caritabil la CASA DE CULTURĂ COCA ANDRONESCU, din orașul Pătarlagele.

În aceasta zi, Casa de Cultura se va transforma într-un loc plin de viața pentru Robert Fijer, un tânăr care ne cere cu disperare ajutorul.

La îndrumarea prietenului nostru Cătălin Pintea și a Primăriei Pătarlagele, am decis să organizam acest spectacol pentru a-l ajuta pe Robert, pentru a-i da o șansa la viața!

Astfel, va așteptăm in număr cât mai mare pentru a fi alături de Robert, începând cu orele 14:30!

Va mulțumim!

05 May
2023-05-05

Lupta lui Robert Fijer cu viața continuă, oameni buni! Operația la cap a decurs bine însă acum urmează alte proceduri. 🙏🙏🙏Trebuie să-l ajutăm în continuare în această luptă! Vă rugăm să donați pentru acest minunat copil care vrea să trăiască! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat până acum, care a fost foarte mare, atât moral cât și financiar, și vă implorăm să-l susținem și mai departe. 

O citez pe mama lui care mi-a spus: „Doamne, nu credeam că oamenii ne vor susține atât de mult, nu știu ce făceam fără voi!” 

Atât familia acestui copil, cât și noi, cei care îi suntem aproape, ne aplecăm în fața dumneavoastră și vă mulțumim! Doamne ajută să fie totul bine pentru Robert!🙏🙏🙏

Campanie începută la data de 04.05.2023

Nume: Fijer

Prenume: Robert

Vârsta: 19 ani

Suma necesară: 28.500€

Diagnostic: limfom non-Hodgkin cu celule de tip B

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Medical Park, Turcia

 

Povestea lui Robert

 

Robert este cel mai de preț suflet pe care îl avem pe acest pământ!

Sunt sigur că toți părinții gândesc așa despre copiii lor și toți se străduie să le ofere ce e mai bun, atât cât pot. Denisa și Gabriel Fijer ar da și Luna de pe cer, dacă s-ar putea, pentru fiul lor de 19 de ani, numai să-l știe bine, să fie cu ei acasă, sănătos, departe de tot calvarul prin care trece de doi ani.

La vârsta la care cei mai mulți tineri își sărbătoresc majoratul, speră la prima iubire și își planifică propriul drum în viață, Robert a aflat că are cancer.

Totul a început ca o simplă răceală în 2021 care nu mai trecea. După mai multe investigații, a primit un diagnostic clar - limfom non-Hodgkin cu celule mari tip B, un cancer al globulelor albe care s-au multiplicat necontrolat, alcătuind formațiuni tumorale în corp, povestește mama băiatului, Denisa Fijer.

A urmat tratamentul cu chimioterapie și radioterapie, care nu a reușit să oprească evoluția bolii. Robert nu s-a mai putut hrăni pe gură, ci doar prin gastrostomă, iar la un moment dat nici nu a mai putut respira normal și a avut nevoie de o operație pentru a respira direct prin trahee. Situația sumbră a fost urmată și de o veste bună - în urma unui examen CT, cancerul nu mai era vizibil. Bucuria a durat însă doar 3 săptămâni, după care cancerul s-a instalat în mai multe părți ale corpului, inclusiv în coloană, afectându-i mobilitatea. Durerile au devenit insuportabile, iar Robert a devenit dependent de calmante.

La ora actuală, singura șansă de supraviețuire e un plan de tratament efectuat în Turcia, unde a și fost transportat de urgență.

Medicii de aici i-au promis băiatului nostru o șansă la viață, dar costurile tratamentului și a intervențiilor chirurgicale sunt de 28.500€, cu mult peste ce ne permitem, spune tatăl tânărului, Gabriel Fijer, singurul aducător de venit în casă, soția având grijă de Robert.

Niciun copil nu ar trebui să treacă prin chinuri și niciun părinte nu ar trebui să își vadă fiul suferind atât de tare. Dar viața este ceea ce este și singurul lucru pe care putem încerca să-l controlăm este modul în care îndurăm greutățile pe care ni le pune în spate.

Când nu putem evita suferința, o putem măcar diminua sau putem lupta pentru a o îndepărta pe cât posibil. Am făcut asta de nenumărate ori prin donațiile noastre care au acoperit tratamentele salvatoare. Și Robert are acum nevoie de același sprijin, de care astăzi depinde însăși viața lui.

Fără noi, acest tânăr nu va supraviețui cumplitei boli. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă o șansă în plus la viață pentru el.

…Abia aștept să vă văd! (mesajul lui Robert de pe patul de spital, transmis familiei)

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Robert Fijer!